• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوست عزیز من به دیگر ایرونی کار ندارم .

دو سال پیش بنده سایتی نوشتم برای Invisible Checker Yahoo بعد با یه آدمی که همیشه آرزومه که خدا از آسمون پرتش کنه پایین شریک شدم .

بعد از چند وقت سرور و سورس کار رو از من دزدید و طی یک سالی که سایت دستش بود حدود 20 میلیون تومان درآمد کسب کرد . دقیقا 20 .

و اما در مورد وارز . بنده نمی خوام سایت راه اندازی کنم . اما اگر دوستانی هستند که خدا رو خوب می شناسن و حلال رو حروم نمی کنند بنده حاضر به مشارکت هستم .

فکر می کنم گروهی کار کردن بهتر از تنهایی هست . و دوما کسانی که می خواستن تنهایی کار کنند علاوه بر وظایف داخل گروه می تونن کارهای خودشون رو هم انجام بدن .

آیدی بنده : r0otsharp

باتشکر احسان

عزیز ایرانی خودی و غیر خودی نداریم، هممون یکی هستیم، فرقی نداریم، خودم رو قبل از بقیه میگم، یا یه نمونه ی زنده و ملموس دیگه همین دوست شما که این بلا رو سر شما آورده، ببینید : ایرانی جماعت فقط بلده دستش رو ببره جلو تا یکی بهش کمک کنه، ولی همونی که از دستش گرفته اگه یه روز کارش گیر همینی که دستش رو یه روزی گرفته جلو ببره، مورد خیانت واقع میشه و کسی که بهش کمک کرده بود قبلا تنهاش میذاره، اگه این طوری نبود این وضعمون نبود.

من هم دوست گروهی کار کنم، ولی کو گروه و تیم و دوست و یار.
ببینید برای مثال آرمین عزیز www.usrapid.com رو راه انداختند که واقعا عالیه، یکی دو هفته ی اول خوب راه رفت، بعدش نمی دونم چطور شد همه یه دفعه رفتند کنار، من هم بعضی اوقات تعدادی مستند و فیلم آپ می کنم روش ولی تنهایی نمیشه.

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
راستی دوستان یه سوالی که یادم رفت بپرسم .

آیا مثلا رو Filesonic که به ازای هر 1000 دانلود 35 دلار می ده . این 1000 نفر باید از طریق free دانلود کنند یا نه از طریق اکانت Premium هم دانلود کنند پول می گیریم >>>؟؟؟

باتشکر احسان

نه اصولا نباید فرقی بین دانلود فری و پریمیوم قائل بشه.

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
كي گفته ايراني جماعت گروهي كار نميكنه ؟‌
من الان با syrex
2-3 ماهي ميشه دارم كار ميكنم رنك سايت اول 14 ميليون بود ، الان شده 500 هزار
چنتا از دوستان هم بودند كه پست ميدادند و هنوز گهگاهي پست ميدن ، چند نفرشون كه رفتند

شما اگه ميخواهي گروهي كار كنيد ، نبايد دلسرد بشيد و مثل بعضيا وسط راه ولش كنيد

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان اول توضیح بدن منظورشون از گروهی کار کردن دقیقا چیه؟
میخوان یه سایت بزنن توش پست بزنن؟ یا کار دیگه ای میخوان بکنن

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان خواهش میکنم کمک کنید. بنده برای خرید وی پی اس از سایت خارجی http://www.vstarvps.com معرفی شده طبق نظر دوستان عزیز اقدام کردم و از لیبرتی مبلغ 20 دلار واریز کردم ولی در آخرین صفحه پیغام عدم واریز موفق نشون داده شد. الان 20 دلار از حسابم کم شده ولی تو سایت Vstarvps مینویسه هنوز مبلغ هنوز پرداخت نشده. واقعا اعصابم داغونه. چندبار هم تا الان برای بخش Support Site و هم برای اکانت طرف مقابل تو Liberty پیغام دادم ولی تا الان هیچ خبری نشده. چکار کنم تا مشکل حل بشه ایا اتوماتیک پول برگشت میخوره به حساب؟؟

خواهش میکنم یکی داوطلب بشه برای حل این مشکل. میخواستم امروز درامد از این راه رو استارت بزنم که ضد حال واقعا بدی خوردم. کسی تا حالا این تجربه رو از این سایت داشته که حل شده باشه. باید چکار کنم؟؟؟؟؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
منم توی سایت آقای syrex پست میدم (فکر کنم تا الان 330 تا پست داده باشم زیاد نیست ولی خوب)
والا دوستان دیگه هم گفتن کار گروهی ولی اگه منظورتون همین پست زدن توی یک سایت خاص باشه دوستان فقط پیشنهاد میدن و هیچکی نمیگه چه سایتی یا کلا چجور همکاری میخواین با هم داشته باشین.
اگر همین کار مثل سایت syrex هستش که کافیه ادرس سایتتون رو بدید تا دوستان ببینن و اگر علاقه مند بودن بیان پست بدن یا اگر میخواید یگ گروه تشکیل بدید و از هم تشکر کنید تا پستهاتون توی فروم ها بیاد بالا که قضیش فرق داره.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان خواهش میکنم کمک کنید. بنده برای خرید وی پی اس از سایت خارجی http://www.vstarvps.com معرفی شده طبق نظر دوستان عزیز اقدام کردم و از لیبرتی مبلغ 20 دلار واریز کردم ولی در آخرین صفحه پیغام عدم واریز موفق نشون داده شد. الان 20 دلار از حسابم کم شده ولی تو سایت Vstarvps مینویسه هنوز مبلغ هنوز پرداخت نشده. واقعا اعصابم داغونه. چندبار هم تا الان برای بخش Support Site و هم برای اکانت طرف مقابل تو Liberty پیغام دادم ولی تا الان هیچ خبری نشده. چکار کنم تا مشکل حل بشه ایا اتوماتیک پول برگشت میخوره به حساب؟؟

خواهش میکنم یکی داوطلب بشه برای حل این مشکل. میخواستم امروز درامد از این راه رو استارت بزنم که ضد حال واقعا بدی خوردم. کسی تا حالا این تجربه رو از این سایت داشته که حل شده باشه. باید چکار کنم؟؟؟؟؟
لایبرتی ریزرو رو نوشته manual activation یعنی به صورت دستی اکانتت رو فعال می کنند
نگران نباش تا چند ساعت دیگه یه ایمیل حاوی اطلاعات وی پی اس برات می فرستند

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد اینکه دوست عزیزی سوال کرده منظور از گروهی چیه ؟؟؟
ببینید برای راه اندازی سایت باید خیلی آدم خاک بخوره . و زحمت زیادی بکشه . منظورم یه گروه راه بندازیم که آپلودر باشیم . تقسیم کار باشه . بنده که آپلود می کنم دیگه دستم تو این نباشه که تو این سایت و اون سایت پست بزنم . و این وظایف به صورت چرخشی به تمام افراد تیم بگرده .

در ضمن تعداد افراد هم اگر موافق بودین تا 5 نفر که کسی ناراضی نباشه از درآمد .

باتشکر احسان

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در مورد اینکه دوست عزیزی سوال کرده منظور از گروهی چیه ؟؟؟
ببینید برای راه اندازی سایت باید خیلی آدم خاک بخوره . و زحمت زیادی بکشه . منظورم یه گروه راه بندازیم که آپلودر باشیم . تقسیم کار باشه . بنده که آپلود می کنم دیگه دستم تو این نباشه که تو این سایت و اون سایت پست بزنم . و این وظایف به صورت چرخشی به تمام افراد تیم بگرده .

در ضمن تعداد افراد هم اگر موافق بودین تا 5 نفر که کسی ناراضی نباشه از درآمد .

باتشکر احسان

آی خدا نگه داره شما رو . والا من هی گفتم هیچ کی گوش نکرد . والا تو این کار وقتی تیم باشه درآمد چندین برابر میشه . آقایون من همین جا می گم سند باشه من حاضرم تیمی کار کنم ولی نه تیمی که وسط کار بی خیال بشه حتی حاضرم سرمایه کلفت هم به صورت تیمی بزارم یه سایت شاخ بزنیم ولی کسی وسط کار کم نیاره . دوستان آپلودر من هم سرمایه دارم و هم روزی 12 ساعت وقت که کلا پشت سیستم باشم . ولی یه تیم می خواد حداقل 5 نفر که پایه باشن . ولی به خدا من چشمم آب نمی خوره :( . نمونه این حرفم هم صاحب تاپیک عزیز هست . خدا می دونه چقدر واسش پخ دری وری فرستادن یا اینکه بعدش مشخص شد که میشه از این کار درآمد کسب کرد بعضی ها نشستن همه پستهای اینجا کپی کردن و به قیمتهای کذایی فروختن . بعضی ها هم فکر می کنن که اگه مثلا تیمی کار کنن درآمد کم می شه !!!!!! .

Last edited:

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آی خدا نگه داره شما رو . والا من هی گفتم هیچ کی گوش نکرد . والا تو این کار وقتی تیم باشه درآمد چندین برابر میشه . آقایون من همین جا می گم سند باشه من حاضرم تیمی کار کنم ولی نه تیمی که وسط کار بی خیال بشه حتی حاضرم سرمایه کلفت هم به صورت تیمی بزارم یه سایت شاخ بزنیم ولی کسی وسط کار کم نیاره

من هستم . تو زمینه برنامه نویسیش و کانفیگ سرور و از این حرف ها کم نمیارم:D

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
لایبرتی ریزرو رو نوشته manual activation یعنی به صورت دستی اکانتت رو فعال می کنند
نگران نباش تا چند ساعت دیگه یه ایمیل حاوی اطلاعات وی پی اس برات می فرستند

چه طوری ممد جان :) خوبی . اسپم نیست فقط پیرو پست قبلی می گم این ممد آقا کلی منو کمک کرد .
یه دنیا ممنون فدات :)

1774

Registered User
لایک‌ها
33
دوستانی که علاقه به همکاری با من دارن پ.ام بدن تا براشون اکانت باز کنم لینکها هم زیر 5 ثانیه تو صفحه اول و دوم گوگل ایندکس میشه میتونید لینکهای خودم رو یه سرچ کنید تا نتیجه رو ببنید
اگر هم مایل نبودید می تونید پست سابمیت کنید

http://lastdl.net

unled1cw.jpg

Last edited:

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
خب قبل از هرچیز از راهنمایی دوستان ممنونم. خواستم اطلاع بدم سایت Vstarvps.com هنوز وی پی اس بنده رو ارسال نکرده. تو تبلیغاتش نوشته پشتیبانی 24 ساعته در هفت روز هفته ولی الان 6 ساعت هست پرداخت من دچار مشکل جدی شده و 20 دلار بدون ثبت در فاکتور پریده اما کسی به Ticketهای Support Center پاسخگو نیست. سیستم چت هم آفلاین هست. واقعا نمیدونم چرا اینطوری شد. اسمش رو بزاریم بدشانسی یا .... حتی در پرداخت های داخل کشور وقتی پول از حساب حالا بر حسب مشکل یا قطعی کم میشه ظرف ده دقیقه لااقل پول رو به حساب مبدا ارجاع میدن. اما اینجا من نه وی پی اس رو گرفتم نه پولی که داشتم برگشت خورد:(( چاره ای جز صبر کردن نیست. دوستان اگه کاری از دستتون برنمیاد یه دعایی بکنید حداقل این قضیه بخیر بگذره. کم کم دارم ناامید میشم.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
من چند وقتی میشه یه سایت راه اندازی کردم.از نظر سئو هم کاملا روش کار شده و پتانسیلش رو داره که خیلی سریع بالا بیاد. دوستانی که مایلند همکاری کنیم پی ام بدن.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من چند وقتی میشه یه سایت راه اندازی کردم.از نظر سئو هم کاملا روش کار شده و پتانسیلش رو داره که خیلی سریع بالا بیاد. دوستانی که مایلند همکاری کنیم پی ام بدن.

براتون یه پخ فرستادم .;)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستانی که علاقه به همکاری با من دارن پ.ام بدن تا براشون اکانت باز کنم لینکها هم زیر 5 ثانیه تو صفحه اول و دوم گوگل ایندکس میشه میتونید لینکهای خودم رو یه سرچ کنید تا نتیجه رو ببنید
اگر هم مایل نبودید می تونید پست سابمیت کنید

http://lastdl.net

unled1cw.jpg

برای شما هم همین طور;)

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه سوال:
حالا اگر ما در پی پال یه اکانت فری باز کنیم و بعد این سایتها پول رو به حساب ما ریختن چطوری می تونیم از پی پال پولا رو دربیاریم و در اینجا ازشون استفاده کنیم؟
می دونم که یه تاپیک برای پی پال هست ولی چون برای این کار می خوام ازش استفاده کنم می خوام از تجربه دوستانی که از این راه پول درآوردن استفاده کنم به همین خاطر اینجا مطرحش کردم.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
چه طوری ممد جان :) خوبی . اسپم نیست فقط پیرو پست قبلی می گم این ممد آقا کلی منو کمک کرد .
یه دنیا ممنون فدات :)
خواهش می کنم مرتضی جان ، من که کاری نکردم :blush:
خب قبل از هرچیز از راهنمایی دوستان ممنونم. خواستم اطلاع بدم سایت Vstarvps.com هنوز وی پی اس بنده رو ارسال نکرده. تو تبلیغاتش نوشته پشتیبانی 24 ساعته در هفت روز هفته ولی الان 6 ساعت هست پرداخت من دچار مشکل جدی شده و 20 دلار بدون ثبت در فاکتور پریده اما کسی به Ticketهای Support Center پاسخگو نیست. سیستم چت هم آفلاین هست. واقعا نمیدونم چرا اینطوری شد. اسمش رو بزاریم بدشانسی یا .... حتی در پرداخت های داخل کشور وقتی پول از حساب حالا بر حسب مشکل یا قطعی کم میشه ظرف ده دقیقه لااقل پول رو به حساب مبدا ارجاع میدن. اما اینجا من نه وی پی اس رو گرفتم نه پولی که داشتم برگشت خورد:(( چاره ای جز صبر کردن نیست. دوستان اگه کاری از دستتون برنمیاد یه دعایی بکنید حداقل این قضیه بخیر بگذره. کم کم دارم ناامید میشم.
نگران نباش ، مطمئن باش بزودی وی پی اس رو بهت میدن
حالا نمی دونم چرا اینقدر عجله داری ، ممکنه تا 24 ساعت هم طول بکشه تا وی پی اس رو تحویل بدن

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
یه سوال:
حالا اگر ما در پی پال یه اکانت فری باز کنیم و بعد این سایتها پول رو به حساب ما ریختن چطوری می تونیم از پی پال پولا رو دربیاریم و در اینجا ازشون استفاده کنیم؟
می دونم که یه تاپیک برای پی پال هست ولی چون برای این کار می خوام ازش استفاده کنم می خوام از تجربه دوستانی که از این راه پول درآوردن استفاده کنم به همین خاطر اینجا مطرحش کردم.
پی پال اجازه ساخت اکانت به ایرانی ها رو نمیده ، حتی اگه با آی پی کشور های دیگه هم اکانت باز کنی کافیه مشکوک بشن سریع اکانتت رو لیمیت می کنند و مدارک شناسایی از شما می خوان
بهتره به جای پی پال با وبمانی کار کنی ، هم درد سرش کمتره هم خوب دلارش فروش می ره
نگران فروش دلار هم نباش ، تو همین انجمن راحت می تونی پولت رو به ريال تبدیل کنی

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان خدا رو شکر مشکل حل شد. دیشب اینترنت رو برای یافتن اسم و ایمیل اون فردی که حساب لیبرتی سایت رو داره گشتم و در نهایت با ایمیل و جزییات مربوط به خطا در ترانسفر شدن پول رو ارسال کردم و در جواب سریع ایشون عذرخواهی کردن از این بابت و گفتن مشکل پرداخت از طریق سیستم لیبرتی در حال برطرف شدن هست. عجله ای که داشتم صرفا برای شروع کار هست و اینکه این همه وقت رو پای اینترنت هر ماه هدر ندم. البته قبول دارم که در مدت کوتاهی نمیشه درآمدی از این راه کسب کرد.

خلاصه بعد از دریافت برنامه های لازم از قبیل Utorrent , Firefox , IDM , Winrar و چند نرم افزار برای ویرایش عکس و FTP دانلود کردم. سرعت در دانلود از سایت های ایرانی حدودا روی 1.5 مگابایت بر ثانیه بود. حالا دنبال تعدادی منابع بروز رو جهت بدست آوردن فایل از مستند، فیلم و موزیک گرفته تا نرم افزار هستم. لطفا در این اگه ممکن هست راهنمایی کنید. البته منابع خصوصی تا اون جایی که خودم امتحان کردم مجوز عضویت رو بسته بودند. آیا سایت تورنت خصوصی بزرگی سراغ دارین که فعلا ثبت نامش آزاد باشه؟

تو هات فایل ، فایل سرو و فایل سونیک هم اکانت Free ساختم. آیا با اکانت های Free هم البته تا حجم محدود توانایی آپلود راحت و شمارش دانلودها وجود داره؟ خلاصه بگم بدون اکانت پرمیوم و با تلاش بسیار جهت پخش لینک ها در فورومها و سایت های معتبر میشه درآمد خوبی داشت؟

بنده دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و ساعات بیکاری زیادی رو دارم که به اینترنت اختصاص دادم. حالا میخوام روزانه نهایتا تا 10 ساعت رو صرف اینکار کنم. ایا میتونم در نهایت موفقیت کسب کنم؟

قبل از هرچیز از زحمات دوستان عزیز من جمله mohammad8711 و drdexter کمال تشکر و سپاس رو دارم.

موفق باشید...

بالا