donnie yen
Registered User
دوست عزیز من به دیگر ایرونی کار ندارم .
دو سال پیش بنده سایتی نوشتم برای Invisible Checker Yahoo بعد با یه آدمی که همیشه آرزومه که خدا از آسمون پرتش کنه پایین شریک شدم .
بعد از چند وقت سرور و سورس کار رو از من دزدید و طی یک سالی که سایت دستش بود حدود 20 میلیون تومان درآمد کسب کرد . دقیقا 20 .
و اما در مورد وارز . بنده نمی خوام سایت راه اندازی کنم . اما اگر دوستانی هستند که خدا رو خوب می شناسن و حلال رو حروم نمی کنند بنده حاضر به مشارکت هستم .
فکر می کنم گروهی کار کردن بهتر از تنهایی هست . و دوما کسانی که می خواستن تنهایی کار کنند علاوه بر وظایف داخل گروه می تونن کارهای خودشون رو هم انجام بدن .
آیدی بنده : r0otsharp
باتشکر احسان
عزیز ایرانی خودی و غیر خودی نداریم، هممون یکی هستیم، فرقی نداریم، خودم رو قبل از بقیه میگم، یا یه نمونه ی زنده و ملموس دیگه همین دوست شما که این بلا رو سر شما آورده، ببینید : ایرانی جماعت فقط بلده دستش رو ببره جلو تا یکی بهش کمک کنه، ولی همونی که از دستش گرفته اگه یه روز کارش گیر همینی که دستش رو یه روزی گرفته جلو ببره، مورد خیانت واقع میشه و کسی که بهش کمک کرده بود قبلا تنهاش میذاره، اگه این طوری نبود این وضعمون نبود.
من هم دوست گروهی کار کنم، ولی کو گروه و تیم و دوست و یار.
ببینید برای مثال آرمین عزیز www.usrapid.com رو راه انداختند که واقعا عالیه، یکی دو هفته ی اول خوب راه رفت، بعدش نمی دونم چطور شد همه یه دفعه رفتند کنار، من هم بعضی اوقات تعدادی مستند و فیلم آپ می کنم روش ولی تنهایی نمیشه.
Last edited: