سلام فکر نکنم از اون باشه.
این md5 رو چطوری میشه عوض کرد؟
يه برنامه كم حجم براي ويندوز هست كه ميتونه md5 رو تغيير بده
اينو سرچ كن
md5 change for windows
من رو سرورم راپيد ليچ با اسكريپت md5 change نصب كرده بودم كه با اون خيلي راحت تغيير ميدادم
من با مگا آپلود کار نکردم، ولی این طوری که شواهد نشون میدن با این که اکانت مادام العمر داره به درد آپلودر اصلا نمی خوره، وگر نه الان کل نت مگا بود، ولی برای دانلودر بهترین گزینه ست چون یکی این که اکانت مادام العمر و هم این که کلا نامحدوده.
بیت شیر به نظر من تا حجم اکانتش رو مثل فایل سونیک و فایل سرو نامحدود نکنه عمرا بتونه بی یاد بالا، 3000 گیگ حجم در حالت پرمیوم برای آپلودر هیچ ارزشی نداره.
مگاآپلود سرعت آپلودش محدود شده هست بين 200 تا 500 كيلو و بدرد كارهاي حرفه اي نميخوره
بيت شير هم 10 ترا كرده ضمن اين كه داشتن چند اكانت هم آزاده
بله با MD5 و گزارش مستقیم فایل رو حذف میکنن
برای تغییر هم کاقیه Repack کنید مثلا یه فایل TXT یا عکس به پارت هااضافه کنید
مگا برای پول دراوردن نرین سراقش پویت سخت میده و بالای 100 هم نمیده پوینت
بیت شیر واقعا خوبه فقط یه محدودیت هایی داره وگرنه به همه مناطق پوینت میده ( منطقه بندی نداره )
پارتهاي زياد رر رو نميتونيد يك فايل بهش اضافه كنيد همون برنامه و اسكريپتش راحت كارتون رو راه ميندازه
دوستان یه سوالی داشتم ...
من سرعت اینترتم خوبه یعنی 8 مگ در ثانیه ، مشکلی تو آپلود ندارم ... حالا بازم لازمه وی پی اس بگیرم؟
صد در صد اگه ميخوايد پول در بياريد بايد وي پي اس بگيريد
از دوستان من چند تا سوال دارم
چی بهتر دانلود میشه ؟؟؟
من تو کار سریال کم حجم هستم و فایل سونیک و فایل سرو فعالیت دارم
می خواستم ببینم پی دی اف یا نرم فزار هم خوب دان میشه؟
میزان پاک شدن کدوم فایل ها از همه بیشتره ؟
نرم افزار های خفن خیلی گرون رو اگه اپ کنیم ایا اکانت رو بن می کنن
من حدود 1 ساله تو این کار هستم زمانی که رپید پویینت می داد
کساین که خیلی سابقه دارن بیان بگن تا ما هم استفاده کنیم
درامدتون چقدره ؟؟؟ راستشو بگین
چیا اپ می کنین؟؟؟
کلا بگین تا همه استفاده کنن
ممنون
داونلود بستگي داره كجا لينكتون رو شير ميكنيد
يكسري سايتها تخصصي هستند و بايد آپلودتون با حيطه فعاليتشون بخونه تا داونلود داشته باشه
نرم افزار بشرط سرعت عمل داونلود بالايي داره اما تاريخ انقضا داره و با اومدن يه ورژن ورژنهاي پائينتر داونلود نميشند
اكانت بن نميشه اما اگه مثل هات فايل گند نزنه
ميزان درآمد رو كسي نميگه اما درآمد بالا اولش بيشتر با پ و ر ن محقق ميشه بعدا راهش رو ياد ميگيريد كه كجا چي و چه پستي بدي
=================================
سايت آپلود استيشن به سرعت داره رشد ميكنه يكسري آپلودرها رو به ازاي هر پست بين 1 سنت تا 2 دلار ميده (به حجم آپلود بستگي داره) كه فقط يك ميرور آپلود استيشن بگذارند اما متاسفانه مثل فايلز مانستر داره به سمت پور ن گرايش پيدا ميكنه