• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
این سایت ها درامدتون رو به مستر کارت میریزن یا پی پال ؟

سایتی هست به وسیله ی لیبرتی پرداخت داشته باشه ؟

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان وضع مگا اپلود و بیت شیر الان چطوره؟

مگا باید حتما فایل هات زیر 100 مگ باشه تا پول بده ؟

بیت شیر جون گرفته یا نه؟

مگا آپلود به هیچ عنوان به درد پول در آوردن نمی خوره و اصلا سراغش نرید
بیت شر بد نیست جدیدا یه خورده مشکلات قدیمش کم شده اما برای پرداخت وبمانی یه مقداری بدقوله
ضمنا روی ساپورتش نمی شه حساب خاصی کرد

دوستان یه سوالی داشتم ...
من سرعت اینترتم خوبه یعنی 8 مگ در ثانیه ، مشکلی تو آپلود ندارم ... حالا بازم لازمه وی پی اس بگیرم؟

آپلودر بدون vps مثل جنگجو بدون شمشیر می مونه :D

دوستان لطفا در مورد انتخاب VPS مناسب اینکار راهنمایی کنین. منظور سرعت و کیفیت مناسب با حداقل قیمت هست برای یکی از کاربران (Syrex) در این مورد پیغام دادم ولی متاسفانه جوابی داده نشد. همچنان منتظر پاسخگویی دوستان و کاربران عزیز و باتجربه در این زمینه هستم. لطفا برای اینکه اینجا تبلیغ شرکتی مطرح نشه پیغام خصوصی بدین.

متاسفانه نبودم شرمنده
الان تازه بعد چند روز اومدم
چون چند تا از دوستان پرسیدن همین جا جواب می دم
vps که من پیشنهاد می کنم :
hdd : 120 gb
ram : 1 gig واقعی
port : 1 gig واقعی
usa
BW : Unlimited
Pirce : 45 $
اگه کسی از دوستان خواست از طریق پیغام خصوصی دنبال کنه

سلام فکر نکنم از اون باشه.

این md5 رو چطوری میشه عوض کرد؟

با برنامه rapidshare bunbaster می تونید md5 رو عوض کنید ( در عرض 1 ثانیه و نیازی به دوباره rar کردن نیست )

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سلام فکر نکنم از اون باشه.

این md5 رو چطوری میشه عوض کرد؟

يه برنامه كم حجم براي ويندوز هست كه ميتونه md5 رو تغيير بده
اينو سرچ كن
md5 change for windows

من رو سرورم راپيد ليچ با اسكريپت md5 change نصب كرده بودم كه با اون خيلي راحت تغيير ميدادم

من با مگا آپلود کار نکردم، ولی این طوری که شواهد نشون میدن با این که اکانت مادام العمر داره به درد آپلودر اصلا نمی خوره، وگر نه الان کل نت مگا بود، ولی برای دانلودر بهترین گزینه ست چون یکی این که اکانت مادام العمر و هم این که کلا نامحدوده.

بیت شیر به نظر من تا حجم اکانتش رو مثل فایل سونیک و فایل سرو نامحدود نکنه عمرا بتونه بی یاد بالا، 3000 گیگ حجم در حالت پرمیوم برای آپلودر هیچ ارزشی نداره.

مگاآپلود سرعت آپلودش محدود شده هست بين 200 تا 500 كيلو و بدرد كارهاي حرفه اي نميخوره

بيت شير هم 10 ترا كرده ضمن اين كه داشتن چند اكانت هم آزاده

بله با MD5 و گزارش مستقیم فایل رو حذف میکنن

برای تغییر هم کاقیه Repack کنید مثلا یه فایل TXT یا عکس به پارت هااضافه کنید

مگا برای پول دراوردن نرین سراقش پویت سخت میده و بالای 100 هم نمیده پوینت
بیت شیر واقعا خوبه فقط یه محدودیت هایی داره وگرنه به همه مناطق پوینت میده ( منطقه بندی نداره )

پارتهاي زياد رر رو نميتونيد يك فايل بهش اضافه كنيد همون برنامه و اسكريپتش راحت كارتون رو راه ميندازه

دوستان یه سوالی داشتم ...
من سرعت اینترتم خوبه یعنی 8 مگ در ثانیه ، مشکلی تو آپلود ندارم ... حالا بازم لازمه وی پی اس بگیرم؟

صد در صد اگه ميخوايد پول در بياريد بايد وي پي اس بگيريد

از دوستان من چند تا سوال دارم

چی بهتر دانلود میشه ؟؟؟

من تو کار سریال کم حجم هستم و فایل سونیک و فایل سرو فعالیت دارم

می خواستم ببینم پی دی اف یا نرم فزار هم خوب دان میشه؟

میزان پاک شدن کدوم فایل ها از همه بیشتره ؟

نرم افزار های خفن خیلی گرون رو اگه اپ کنیم ایا اکانت رو بن می کنن

من حدود 1 ساله تو این کار هستم زمانی که رپید پویینت می داد

کساین که خیلی سابقه دارن بیان بگن تا ما هم استفاده کنیم

درامدتون چقدره ؟؟؟ راستشو بگین

چیا اپ می کنین؟؟؟

کلا بگین تا همه استفاده کنن

ممنون

داونلود بستگي داره كجا لينكتون رو شير ميكنيد
يكسري سايتها تخصصي هستند و بايد آپلودتون با حيطه فعاليتشون بخونه تا داونلود داشته باشه

نرم افزار بشرط سرعت عمل داونلود بالايي داره اما تاريخ انقضا داره و با اومدن يه ورژن ورژنهاي پائينتر داونلود نميشند
اكانت بن نميشه اما اگه مثل هات فايل گند نزنه
ميزان درآمد رو كسي نميگه اما درآمد بالا اولش بيشتر با پ و ر ن محقق ميشه بعدا راهش رو ياد ميگيريد كه كجا چي و چه پستي بدي

=================================

سايت آپلود استيشن به سرعت داره رشد ميكنه يكسري آپلودرها رو به ازاي هر پست بين 1 سنت تا 2 دلار ميده (به حجم آپلود بستگي داره) كه فقط يك ميرور آپلود استيشن بگذارند اما متاسفانه مثل فايلز مانستر داره به سمت پور ن گرايش پيدا ميكنه

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
با برنامه rapidshare bunbaster می تونید md5 رو عوض کنید ( در عرض 1 ثانیه و نیازی به دوباره rar کردن نیست )

سلام ممنون

چون من خیلی خنگم میشه کار باهاش رو هم یاد بدین؟

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
در ضمن بچه هايي كه ميخوان از فايلهاشون پشتيبان داشته باشند بهتره يه نگاهي به نتلود بندازند

اكانتش ارزون هست و ماندگاري نامحدود تا زمان پرميوم
حيفه فايل سونيك رو اكانت پشتيبان كنيد

ضمن اين كه راپيد شير هم براي پشتيبان بد نيست فقطلا مصب هيچيش رو قانون نيست و يه دفعه خر ميشه

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
يه برنامه كم حجم براي ويندوز هست كه ميتونه md5 رو تغيير بده
اينو سرچ كن
md5 change for windows

من رو سرورم راپيد ليچ با اسكريپت md5 change نصب كرده بودم كه با اون خيلي راحت تغيير ميدادم

سلام
سرچ کردم، MD5 Hasher رو پیدا کردم، این خوبه؟

اینم لینک دانلودش :

http://www.fileserve.com/file/CNuMGbc/MD5 Hasher.exe

فقط نمی دونم چطوری باید باهاش کار کرد. :(

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
در ضمن بچه هايي كه ميخوان از فايلهاشون پشتيبان داشته باشند بهتره يه نگاهي به نتلود بندازند

اكانتش ارزون هست و ماندگاري نامحدود تا زمان پرميوم
حيفه فايل سونيك رو اكانت پشتيبان كنيد

ضمن اين كه راپيد شير هم براي پشتيبان بد نيست فقطلا مصب هيچيش رو قانون نيست و يه دفعه خر ميشه

عزیز ماشاءالله شما چون خیلی مایه دارین، هر قیمتی اکانتها داشته باشن میگین ارزونه :D
قیمتهاش تقریبا با فایل سرو یکی هست.

قبول دارم فایل سونیک خوب نیست پشتیبان باشه.
ولی نت لود یکسری مشکل داره، که همچنان باهاش موندن.

یکی این که بعضی از فرمت ها رو نمی ذاره آپلود کنیم، مثل mp3 و mp4 و ... .
هر کاریش هم بکنین میفهمه لا مذهب و نمیذاره آپلود بشن، رار کنین، زیپ کنین، هر کاری بکنین نمیذاره.

یکی هم این که از اون اول حجم فایل آپلودیش 400 مگ بوده که بوده، دوست نداره ببره بالا و یه خورده به آپلودر امکانات بده.
گاها هم بعضی از فایلها رو سرورهاش دچار مشکل میشه و اکثر اوقات نمی تونن فایل رو برگردونن.

و بعضی از مشکلات دیگر.

رپید شیر هم انصافا راست میگین، به هیچ مسیری مستقیم نیست.

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
سرچ کردم، MD5 Hasher رو پیدا کردم، این خوبه؟

اینم لینک دانلودش :

http://www.fileserve.com/file/CNuMGbc/MD5 Hasher.exe

فقط نمی دونم چطوری باید باهاش کار کرد. :(

آقا دمت گرم :D

یه خورده ور رفتم باهاش و تونستم کار کنم، در عرض صفر ثانیه عوضش کردم، کاری نداشت :D

خیلی آقایی ممنونم :D

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
یه مشکلی الان متاسفانه برام پیدا شد که یه فایل یه گیگی رو وی پی اس رو خواستم اد کنم رو نرم افزار ولی نمیشه و هنگ می کنه نرم افزار :(

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
یه مشکلی الان متاسفانه برام پیدا شد که یه فایل یه گیگی رو وی پی اس رو خواستم اد کنم رو نرم افزار ولی نمیشه و هنگ می کنه نرم افزار :(

اگه منظورت تغير هش هست كه بايد بگم كه هر چقدر فايلت بزگتر باشه ( حجم) بيشتر طول ميكشه
بايد رم و سي پي يو بالايي داشته باشيد

Syrex

Registered User
لایک‌ها
5
سلام ممنون

چون من خیلی خنگم میشه کار باهاش رو هم یاد بدین؟

این نرم افزار فقط برای تغییر فایلهای rar هستش و کافیه نرم افزار رو توی پوشه ای که فایلهای rar هستن کپی کنید و یکبار اجراش کنید
همین !

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خدمت دوستان و صاحب تاپیک .

می خواستم بدونم آیا کسی مایل هست که یه گروه خوب وارز تشکیل بدیم ؟؟؟ بنده قبلا مدیر free-offline بودم .

در ضمن می تونم برنامه هایی تحت وب و دسکتاپ برای اتو پست بنویسم .

و یه سول دارم اونم اینکه آپلود با اکانت free یا premium فرقی باهم داره ؟؟؟ از نظر پولی .

باتشکر احسان

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
من سوالم اینه که چه فایل ها رو کجا شیر کنیم تا مشتی دان بشه

من فقط وارز بی بی کار می کنم

اگه جاهای بهتری هم هست بگید ما فعالیت کنیم

پی دی اف هم خوبه ؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
اگه منظورت تغير هش هست كه بايد بگم كه هر چقدر فايلت بزگتر باشه ( حجم) بيشتر طول ميكشه
بايد رم و سي پي يو بالايي داشته باشيد

سلام
MD5 و hash با هم فرق دارند؟
بله حق با شماست رم و سی پی یو پایینه، اذیت می کنه.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
این نرم افزار فقط برای تغییر فایلهای rar هستش و کافیه نرم افزار رو توی پوشه ای که فایلهای rar هستن کپی کنید و یکبار اجراش کنید
همین !

ممنون

خیلی خوبه، ولی امکان تغییر فایلهای به غیر رار رو هم نداره؟ یا نرم افزار دیگه ای که مثل این باشه و این کار رو با فایلهای دیگه بکنه؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

می خواستم بدونم آیا کسی مایل هست که یه گروه خوب وارز تشکیل بدیم ؟؟؟ بنده قبلا مدیر free-offline بودم .

و یه سول دارم اونم اینکه آپلود با اکانت free یا premium فرقی باهم داره ؟؟؟ از نظر پولی .

باتشکر احسان

فدات شم خودتو خسته نکن بابت تیم . من اینجا کلی زور زدم نشد که نشد:blink:
درباره اکانت های رایگان با پرم هم باید بگم بله فرق داره . وقتی اکانت پرم داشته باشی می تونی با اف تی پی آپلود کنی و هزار تا مزایای دیگه ولی رایگانش :(

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فدات شم خودتو خسته نکن بابت تیم . من اینجا کلی زور زدم نشد که نشد:blink:
درباره اکانت های رایگان با پرم هم باید بگم بله فرق داره . وقتی اکانت پرم داشته باشی می تونی با اف تی پی آپلود کنی و هزار تا مزایای دیگه ولی رایگانش :(

بله اونو می دونم اما مظورم از نظر پولی هست . آیا تو پول دهی هم فرق می کنه ؟؟؟

باتشکر احسان

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

باتشکر احسان

سلام

دوست عزیز، الکی خودتون رو خسته نکنید، ایرانی جماعت فقط تنهایی کار میکنه، اگه صفحات رو کامل و به دقت بخونید می بینید که بارها این مسئله عنوان شده، ولی چه فایده عملی نشده.

و اما جواب سوال :

از لحاظ پولی هیچ فرقی نداره، ولی حتما پریمیوم باشید، چون فایلهاتون همیشگی میشه، حجم اکانتتون نامحدود میشه و بسیاری از مزیت های دیگه که آپلود سنتر ها برای کاربراشون پریمیومشون در نظر می گیرند.

موفق باشید.

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

دوست عزیز، الکی خودتون رو خسته نکنید، ایرانی جماعت فقط تنهایی کار میکنه، اگه صفحات رو کامل و به دقت بخونید می بینید که بارها این مسئله عنوان شده، ولی چه فایده عملی نشده.

و اما جواب سوال :

از لحاظ پولی هیچ فرقی نداره، ولی حتما پریمیوم باشید، چون فایلهاتون همیشگی میشه، حجم اکانتتون نامحدود میشه و بسیاری از مزیت های دیگه که آپلود سنتر ها برای کاربراشون پریمیومشون در نظر می گیرند.

موفق باشید.
دوست عزیز من به دیگر ایرونی کار ندارم .

دو سال پیش بنده سایتی نوشتم برای Invisible Checker Yahoo بعد با یه آدمی که همیشه آرزومه که خدا از آسمون پرتش کنه پایین شریک شدم .

بعد از چند وقت سرور و سورس کار رو از من دزدید و طی یک سالی که سایت دستش بود حدود 20 میلیون تومان درآمد کسب کرد . دقیقا 20 .

و اما در مورد وارز . بنده نمی خوام سایت راه اندازی کنم . اما اگر دوستانی هستند که خدا رو خوب می شناسن و حلال رو حروم نمی کنند بنده حاضر به مشارکت هستم .

فکر می کنم گروهی کار کردن بهتر از تنهایی هست . و دوما کسانی که می خواستن تنهایی کار کنند علاوه بر وظایف داخل گروه می تونن کارهای خودشون رو هم انجام بدن .

آیدی بنده : r0otsharp

باتشکر احسان

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستی دوستان یه سوالی که یادم رفت بپرسم .

آیا مثلا رو Filesonic که به ازای هر 1000 دانلود 35 دلار می ده . این 1000 نفر باید از طریق free دانلود کنند یا نه از طریق اکانت Premium هم دانلود کنند پول می گیریم >>>؟؟؟

باتشکر احسان

بالا