• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقا یه سوال...
کدوم یکی از ریلیزها کمتر توسط آپلودسنترها حذف میشه؟
وضعیت نرم افزارها (به غیر نرم افزارهای شرکت ادوبی و مایکروسافت و این گردن کلفتها) چه طوره؟ انیمه چطور؟ همین طور فایلهای gfx و کتاب و مجله...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند....

فایل سروز بی پدر زده 80 گیگ از فیلمهای منو پاک کرده :eek: . تازه لینک هاشون رو پخش نکردم . باید سوخت و ساخت :p

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
فایل سروز بی پدر زده 80 گیگ از فیلمهای منو پاک کرده :eek: . تازه لینک هاشون رو پخش نکردم . باید سوخت و ساخت :p

فکر کنم شما میآی فایل های آپلودر های دیگه رو همونطوری که گرفتی دوباره آپلود میکنی

ببنی دوست من آپلود سنتر میاد از رو Md5 فایل پاک سازی کلی میکنه
اون فایل ها رو هم که همینزوری آپلود کردی و میگی پخش نشده و همون فایل با همون Md5توسط یه کسی دیگر پخش شده

به خاطر همین پاک میشه

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
فکر کنم شما میآی فایل های آپلودر های دیگه رو همونطوری که گرفتی دوباره آپلود میکنی

اون فایل ها رو هم که همینزوری آپلود کردی و میگی پخش نشده و همون فایل با همون Md5توسط یه کسی دیگر پخش شده

به خاطر همین پاک میشه

سلام فکر نکنم از اون باشه.

این md5 رو چطوری میشه عوض کرد؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
نظرتون در مورد اين چيه ؟؟
http://www.wupload.com

سلام

2، 3 روزه اومده بازار، امکاناتش که خیلی خوبه،
اگه می خواد بیاد میدون باید یه تعداد آپلودر شاخ استخدام کنه و بهشون پول بده تا که کار و کاسبیش رو راه بندازند :D

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
یکی راهنمایی کنه که بر چه اساسی فایل ها پاک میشه
من هر قسمت از سریال رو تو سیف لینک می زارم ولی پاک میشه باز هم البته 1 ماهی می مونه و خوب دانلود میشه

دیگه چه کلک هایی میشه زد خواهشا یکی توضیح بده

در ضمن واسه افزایش درامد چه راههایی پیشنهاد میشه ؟؟؟

سقف درامد دوستان چقدره؟ البته در ماه؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام
دوستان تو هات فایل با FTP میشه آپلود کرد؟ http که خیلی سرعتش کمه

سلام

در حالت ریجستر شده و پریمیوم میتونی با FTP میتونی آپ کنی ولی توصیه میکنم اصلا نری طرف هات فایل، چنان گند زد که عمرا دیگه کسی بره طرفش.

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان وضع مگا اپلود و بیت شیر الان چطوره؟

مگا باید حتما فایل هات زیر 100 مگ باشه تا پول بده ؟

بیت شیر جون گرفته یا نه؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
یکی راهنمایی کنه که بر چه اساسی فایل ها پاک میشه
من هر قسمت از سریال رو تو سیف لینک می زارم ولی پاک میشه باز هم البته 1 ماهی می مونه و خوب دانلود میشه

دیگه چه کلک هایی میشه زد خواهشا یکی توضیح بده

در ضمن واسه افزایش درامد چه راههایی پیشنهاد میشه ؟؟؟

سقف درامد دوستان چقدره؟ البته در ماه؟

سلام

تا اونجایی که میدونیم بعد از اولین بار که فایلها با ریپورت پاک میشن از دفعات دیگه فایلها با کمک کد فایل md5 پاک توسط نرم افزارهای مافوق پیشرفته سرور های آپلود سنتر به طور تمام اتوماتیک پاک میشن.

من خودم اگه فایلم پاک بشه اول اسم فایل رو عوض میکنم و بعد هم با وین رار پارت پارتش میکنم و دوباره آپ میکنم، این جوری فایل توسط کد فایل md5 پاک نمیشه.

راه دیگه هم کار با آپلود سنتره هایی هست که در کشوره هایی مانند روسیه قرار دارند، این روسها کم فایل کم می کنند، بهترینش www.shareflare.net هست، برای کار با این نوع آپلود سنتر ها فقط کافیه فری عضو شین ( یوزر نیم حتما جی میل خودتون رو بدین ) و آپلود کنین، توصیه می کنم اگه فایل آپلودیتون حجمش بیشتر از 2 گیگ هست، اول با وین رار به سایزهای 1 گیگی پارت پارتش کنین بعد آپلود فرمایین ( هر چند که سایز فایل آپلودی نامحدوده)، یه وقت نرین اکانت پریمیوم بگیرین، اکانت پرمیوم فقط از یه پسوورد تشکیل شده که برای دانلود از آپلود سنتر کاربرد داره.

اگه دنبال اذیت کردن هم هستین می تونید با www.turbobit.net کار کنین، تقریبا می تونم بگم خیلی کم فایل پاک می کنه. فری عضو شین و آپلود کنین، فایلها رو پس از سی روز پس از آخرین دانلود پاک می کنه، در حالت پریمیوم هم 60 روز پس از آخرین دانلود پاک میکنه، فقط اینو هم بگم که اگه قصد اذیت دارین برین سراغش.

www.duckload.com هم خیلی خوبه، خیلی کم فایل پاک میکنه، مال کشور آلمان هست، اگه می خواین با هاش کار کنین بدون اکانت پریموم اصلا نرین سراغش.

اگه دوستان راه دیگری سراغ دارن لطفا عنوان کنند.

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

بیت شیر جون گرفته یا نه؟

من با مگا آپلود کار نکردم، ولی این طوری که شواهد نشون میدن با این که اکانت مادام العمر داره به درد آپلودر اصلا نمی خوره، وگر نه الان کل نت مگا بود، ولی برای دانلودر بهترین گزینه ست چون یکی این که اکانت مادام العمر و هم این که کلا نامحدوده.

بیت شیر به نظر من تا حجم اکانتش رو مثل فایل سونیک و فایل سرو نامحدود نکنه عمرا بتونه بی یاد بالا، 3000 گیگ حجم در حالت پرمیوم برای آپلودر هیچ ارزشی نداره.

Last edited:

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
سلام فکر نکنم از اون باشه.

این md5 رو چطوری میشه عوض کرد؟

بله با MD5 و گزارش مستقیم فایل رو حذف میکنن

برای تغییر هم کاقیه Repack کنید مثلا یه فایل TXT یا عکس به پارت هااضافه کنید

بیت شیر جون گرفته یا نه؟

مگا برای پول دراوردن نرین سراقش پویت سخت میده و بالای 100 هم نمیده پوینت
بیت شیر واقعا خوبه فقط یه محدودیت هایی داره وگرنه به همه مناطق پوینت میده ( منطقه بندی نداره )

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
بله با MD5 و گزارش مستقیم فایل رو حذف میکنن

برای تغییر هم کاقیه Repack کنید مثلا یه فایل TXT یا عکس به پارت هااضافه کنید

سلام
منظورتون از Repack چیه؟ تغییر اسم فایل یا آپلود دوباره؟

دنبال نرم افزاری هستم که کد فایل md5 رو تغییر بده و نیازی به رار کردن دوباره نباشه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

به خاطر همین پاک میشه

دوست گلم من فایلهامو فقط از تورنت می گیریم . همه رو هم اسمشونو ادیت می کنم و هم با وین رر انها رو اونا کار می کنم بعد آپلود می کنم . جالب اینه که رفتم نگا انداختم دیدم دانلود داشتم :blink: . با اینکه حتی 1 دونه از لینکاشون رو هم پخش نکرده بودم:blink:

dadafarid

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه سوالی داشتم ...
من سرعت اینترتم خوبه یعنی 8 مگ در ثانیه ، مشکلی تو آپلود ندارم ... حالا بازم لازمه وی پی اس بگیرم؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان یه سوالی داشتم ...
من سرعت اینترتم خوبه یعنی 8 مگ در ثانیه ، مشکلی تو آپلود ندارم ... حالا بازم لازمه وی پی اس بگیرم؟

سلام :cool:

اونور آب تشریف دارین؟ اگه بله کجا؟ :D

8 مگ بر ثانیه آپلود می کنید؟ اگه اینطوریه نه نیازی نداری، ولی باز هم میشه وی پی اس گرفت، من با این پورت کم خودم یعنی 100 مگ با سرعت 14 مگ بر ثانیه رو فایل سونیک آپ دارم. و یا اگه منظورتون پهنای اولیه باشه که تقسیم بر 8 میشه که 1 مگ بر ثانیه که به دردی نمی خوره و باید وی پی اس بگیری.

موفق باشی. ;)

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
منظورتون از Repack چیه؟ تغییر اسم فایل یا آپلود دوباره؟

دنبال نرم افزاری هستم که کد فایل md5 رو تغییر بده و نیازی به رار کردن دوباره نباشه.

لازم نیست دوباره rar کنید
چند کار میتونید کنید اول اینکه دوتا یکی کنید پارت ها رو
دومین راه اینکه کافیه فایل rar رو باز کنید و بهش یه فایل تکسیا عکس اضافه کنید و فایل اصلی rar رو تغییر هم بدین بد نیست

Md5 رو من ندیدم جایی باشه که دستی بشه تغییر داد.

دوست گلم من فایلهامو فقط از تورنت می گیریم . همه رو هم اسمشونو ادیت می کنم و هم با وین رر انها رو اونا کار می کنم بعد آپلود می کنم . جالب اینه که رفتم نگا انداختم دیدم دانلود داشتم :blink: . با اینکه حتی 1 دونه از لینکاشون رو هم پخش نکرده بودم:blink:

نمیدونم مورد شما چیه اما
من هر دو سونیک و سرو رو دارم و اگه نگاه کنید چند روز پیش گفتم فایل OFFICe Business MAc رو آپلود کردم خود warez-bb تاپیکمو پاک کرد دانلود بالایی داشت و فایل سرو هم پاکش کرد در حالی که Safe بود
اما هنوز توی سونیک هست و فایل های سونیک رو منتشر نمیکنم

dadafarid

Registered User
لایک‌ها
1
سلام :cool:

اونور آب تشریف دارین؟ اگه بله کجا؟ :D

8 مگ بر ثانیه آپلود می کنید؟ اگه اینطوریه نه نیازی نداری، ولی باز هم میشه وی پی اس گرفت، من با این پورت کم خودم یعنی 100 مگ با سرعت 14 مگ بر ثانیه رو فایل سونیک آپ دارم. و یا اگه منظورتون پهنای اولیه باشه که تقسیم بر 8 میشه که 1 مگ بر ثانیه که به دردی نمی خوره و باید وی پی اس بگیری.

موفق باشی. ;)

:eek:
در دانشگاه فنی خاورمیانه در آنکارا... ترکیه اینترنتش از این دانشگاه پخش میشه ...
سرعت دانلودم همون ما بین 8 تا 10 متغییره ولی موقع آپلود 1 میشه ...

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
:eek:
در دانشگاه فنی خاورمیانه در آنکارا... ترکیه اینترنتش از این دانشگاه پخش میشه ...
سرعت دانلودم همون ما بین 8 تا 10 متغییره ولی موقع آپلود 1 میشه ...
خوبه
سرعت 1 مگ یه خورده پایینه.
من شخصا هیچ چی رو با وی پی اس عوض نمی کنم.
ببین با کدوم راحت تری.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
لازم نیست دوباره rar کنید
چند کار میتونید کنید اول اینکه دوتا یکی کنید پارت ها رو
دومین راه اینکه کافیه فایل rar رو باز کنید و بهش یه فایل تکسیا عکس اضافه کنید و فایل اصلی rar رو تغییر هم بدین بد نیست

Md5 رو من ندیدم جایی باشه که دستی بشه تغییر داد.

ممنونم دوست عزیز

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
از دوستان من چند تا سوال دارم

چی بهتر دانلود میشه ؟؟؟

من تو کار سریال کم حجم هستم و فایل سونیک و فایل سرو فعالیت دارم

می خواستم ببینم پی دی اف یا نرم فزار هم خوب دان میشه؟

میزان پاک شدن کدوم فایل ها از همه بیشتره ؟

نرم افزار های خفن خیلی گرون رو اگه اپ کنیم ایا اکانت رو بن می کنن

من حدود 1 ساله تو این کار هستم زمانی که رپید پویینت می داد

کساین که خیلی سابقه دارن بیان بگن تا ما هم استفاده کنیم

درامدتون چقدره ؟؟؟ راستشو بگین

چیا اپ می کنین؟؟؟

کلا بگین تا همه استفاده کنن

ممنون

بالا