یکی راهنمایی کنه که بر چه اساسی فایل ها پاک میشه
من هر قسمت از سریال رو تو سیف لینک می زارم ولی پاک میشه باز هم البته 1 ماهی می مونه و خوب دانلود میشه
دیگه چه کلک هایی میشه زد خواهشا یکی توضیح بده
در ضمن واسه افزایش درامد چه راههایی پیشنهاد میشه ؟؟؟
سقف درامد دوستان چقدره؟ البته در ماه؟
سلام
تا اونجایی که میدونیم بعد از اولین بار که فایلها با ریپورت پاک میشن از دفعات دیگه فایلها با کمک کد فایل md5 پاک توسط نرم افزارهای مافوق پیشرفته سرور های آپلود سنتر به طور تمام اتوماتیک پاک میشن.
من خودم اگه فایلم پاک بشه اول اسم فایل رو عوض میکنم و بعد هم با وین رار پارت پارتش میکنم و دوباره آپ میکنم، این جوری فایل توسط کد فایل md5 پاک نمیشه.
راه دیگه هم کار با آپلود سنتره هایی هست که در کشوره هایی مانند روسیه قرار دارند، این روسها کم فایل کم می کنند، بهترینش
www.shareflare.net هست، برای کار با این نوع آپلود سنتر ها فقط کافیه فری عضو شین ( یوزر نیم حتما جی میل خودتون رو بدین ) و آپلود کنین، توصیه می کنم اگه فایل آپلودیتون حجمش بیشتر از 2 گیگ هست، اول با وین رار به سایزهای 1 گیگی پارت پارتش کنین بعد آپلود فرمایین ( هر چند که سایز فایل آپلودی نامحدوده)، یه وقت نرین اکانت پریمیوم بگیرین، اکانت پرمیوم فقط از یه پسوورد تشکیل شده که برای دانلود از آپلود سنتر کاربرد داره.
اگه دنبال اذیت کردن هم هستین می تونید با
www.turbobit.net کار کنین، تقریبا می تونم بگم خیلی کم فایل پاک می کنه. فری عضو شین و آپلود کنین، فایلها رو پس از سی روز پس از آخرین دانلود پاک می کنه، در حالت پریمیوم هم 60 روز پس از آخرین دانلود پاک میکنه، فقط اینو هم بگم که اگه قصد اذیت دارین برین سراغش.
www.duckload.com هم خیلی خوبه، خیلی کم فایل پاک میکنه، مال کشور آلمان هست، اگه می خواین با هاش کار کنین بدون اکانت پریموم اصلا نرین سراغش.
اگه دوستان راه دیگری سراغ دارن لطفا عنوان کنند.