فایلها معمولآ اول میرن تو scene .... بعد تاپ سایتها .... بعد ترکرهای خصوصی...دوستان عزیز یکم در مورد این توضیح بدین که بیشتر فایل ها رو از کجا می گیرین که قبل از بقیه Tracker ها توش معرفی می شه ؟؟؟
باتشکر احسان
غیر از سوال بالا چند سوال دیگه هم برام پیش اومده و اونم اینه که اگر چند بار فایلهای مختلف به دلیل کپی رایت توسط فایل سونیک یا فایل سرو حذف بشن، آیا امکانش هست که اکانت رو بن کنن؟منظور این جمله رو توی پست دوم نفهمیدم:
"قبل از خريد دو نكته رو هم با فروشنده شرط كنيد كه در صورت اسپم و شكايت (سرورهاي ويندوز سريع آلوده ميشند و ممكنه مورد سو استفاده قرار بگيرند) تكليف چيه؟
بعضي سرورها سريعا دسترسي رو قطع و يا آي پي رو بن ميكنند اما بعضي اخطار ميدند و در صورت عدم توجه اعمال محدوديت ميكنند"
میشه روی این سرورها آنتی ویروس کرک شده (من nod32 استفاده می کنم) استفاده کرد؟
دوستان بنده تمام اینترنت رو برای دانلود نسخه پنجم (کرک شده) Multi Poster که در واقع جدیدترین و بهترین برنامه برای ارسال سریع پست در فرومهاست رو گشتم و تقریبا 50 تا 60تا فایل هم گرفتم که متاسفانه همگی ویروس بودند. حالا اگه کسی نسخه کرک شده این برنامه رو داره خواهش میکنم در اختیار بنده هم قرار بده. واقعا عجیب بود که تمامی نسخه های کرک شده ویروسی بودند. حتی لایسنس این برنامه رو نیز وبسایت سازنده یعنی http://extremecoderz.com به قیمت 20 دلار از طریق Paypal میفروشه. حقیقتا ارسال لینکها بدون استفاده از چنین برنامهای یه مقدار درآمدزایی سخته. خواهش میکنم اگه کسی نسخه کرک شده رو داره از طریق پیغام خصوصی اعلام کنه. یا اگه لایسنس اصلی رو داره حاظرم در قبالش مبلغی رو هم بدم. البته برنامههای دیگه مانند Dscrew و Extreme Warez Auto Poster هم هستند ولی کارایی به مرتب پایین تری داشته و احتمال بن شدن و خطا در ارسال پستها بالاست. البته تمامی نسخههای کرک شده اونها هم از اینترنت تا اون جایی که من دیدم جمع شده بود.
با تشکر...
تمام کرکهاش ویروسیه و صد البته همیشه هم هنگ میکنن
خود برنامه مولتی پوستر همینجوریش زیاد کار کنی هنگ میکنه
قیمت زیادی نداره بخری بهتره
Transfer to Payout Account فایل سرو چه روزهایی از هفته از حالت قفل شده می یاد بیرون؟
من دیروز درخواست دادم، امروز پرداخت کرد. کلید Pay out هم دو سه ساعت طول کشید تا فعال شد. نمی دونم این دیگه چه بامبولیه؟
قابل توجه دوستان vps من که 15 روز داشتمش ترکید .. انونو بستن به خاطر کلنگ زدن اینترنت . قبل از خرید حتما درباره این پهنای باند ازشون سوال کنید . 7 ترابایت آپلود تو 3 آپلود سنتر و نزدیک 4 ترا دانلود . جمعا شده 11 ترا :blink:
پ ن : فعلا محمد از یه جا معرفی کرد رفتم از اونجا گرفتم non stop دارن دانلود می کنم :دی
وبسایت سازنده امکان خرید از پی پال رو گذاشته اما تو اکثر فرومهای خارجی یه عدهای گفته بودن که بعد از واریز وجه لایسنس رو دریافت نکردن. برای همین میخوام بپرسم ایا کسی اینجا اکانت رو تا حالا خریده یا نسخه کرکی سالم و بدون ویروس در اختیار داشت باشه؟
دوستانی که در اینجا وارزکار هستن از چه روشی برای ارسال پستهاشون استفاده میکنند یعنی از همون روش فوق العاده کند دستی درج لینکدر تک تک فرومها؟ یا از طریق Auto Posterها؟
در واقع وجود یک Auto Poster سالم و دائمی مثل Multi Poster 5 با امکان پشتیبانی از Capacha یک برنامه فوق العاده موثر و حیاتی هست چون 90 درصد در وقت صرفهجویی میکنه و راندمان به طرز باورنکردنیای میره بالا. در نسخه جدید امکان درج یک ارسال در 250 فروم مختلف بطور همزمان وجود داره در صورتی که اگه از روش دستی بریم جلو شاید 24 ساعت هم برای یک پست کفاف نخواهد داد. بنابراین میشه گفت راز موفقیت در این کار کاملا به داشتن یک چنین برنامهای وابسته هست. سایر دوستان هم اگه برنامه رو نداشته باشند مطئمنا حاظر هستند در ازای مبلغی هرچند کمی بالا این برنامه رو بگیرن چون تاثیری که بر جای میزاره شاید ظرف چندین روز هزینههای صرف شده جبران بشه. پس بیایم رو این موضوع تمرکز ویژهای داشته باشیم.
البته برنامه xRumer 7.0 هم وجود داره که یک برنامه فوقالعاده حرفهای در این زمینه هستش که متاسفانه 500 دلار قیمت داره و هرگز تا حالا کرک نشده یا ناقص و ویروسی هست که کار نمیکنه.
فایلها معمولآ اول میرن تو scene .... بعد تاپ سایتها .... بعد ترکرهای خصوصی...
سین و تاپسایتها که دسترس بهشون خیلی خیلی سخته(تقریبآ ناممکن) میمونه ترکرهای خصوصی مثل تورنتلیچ و IPT که با دعوتنامه عضو میگیرند.
بعد از اینها هم ترکرهای عمومی تورنت و فرومهای وارز مثل w-bb و ... قرار دارند...
بعضی فایلها هم (به خصوص در زمینه gfx و موزیک) دیگه این مراحل بالا رو ندارند... طرف میره توی GraphicRiver چند دلار خرج میکنه و یک پک گرافیک میخره و همونو شیر میکنه یا میره یک قالب پولی میخره و شیرش میکنه و یا .... در زمینه موسیقی هم معمولآ همینطوره ولی با شدت کمتر(ترکرهای موسیقی قوی وجود دارند. یکی میگفت بعضی از گروههای متال جدید یا کسایی که ترنس کار میکنن اصلآ از همین ترکرها برای معروف شدن و تبلیغ موزیکشون استفاده میکنند(یه جورایی مثل کاری که خواننده های وطنی سبک رپ انجام میدن!))
اما برای برنامه های کرک شده و فیلمهای جدید همون ترتیب بالا درسته...
دوستان ipt در چه صورت هایی اکانت رو می بنده ؟؟؟
قوانین اصلیش چیه ؟؟؟
من بالاخره عضو شدم .
باتشکر احسان
دوستان بنده یه پیشنهاد خوب دارم. شک ندارم که به نفع همه دوستان هست. خواهش میکنم همگی یه بار هم که شده بهش توجه کنین. این پیشنهاد در جهت پیشرفت کاربران تازه کار و جدید هست که جدیدا پا به این عرصه گذاشتن: اگه ممکن هست سایرین هم نظرشون رو در این مورد بگن واقعا ممنون میشم.
از میان اون دسته از دوستانی که از روش Bookmark فرومها برای درج پستهاشون استفاده میکنن، فردی که از تعداد زیادی فروم و همه بخشهای "درج تاپیک جدید" اونها Bookmark در قالب Folderهای مجزا تهیه کرده یه لطفی انجام بده از شاخه اصلی، اونها رو از طریق فایرفاکس یا هر مرورگری که داره فایل (فکر کنم دارای پسوند HTML و با حجمی کمتر از 100 کیلوبایت) Export کنه تا سایر دوستان هم در اینجا بتونن با Import کردن از اونها استفاده کرده و در نتیجه صرفهجویی زیادی در وقت خواهد شد. البته یک نفر که تعدادی زیادی فروم رو بطور کامل Bookmark کرده داوطلب بشه کفایت میکنه به این دلیل که شاید اکثریت موفق نشدن هنوز از تعدادی تعدای فروم برای مثال 200 تا به بالا Bookmark بگیرن و از این جهت هست که میگم این شاید همه از این مورد نفعی ببرن.
اما شاید در نگاه اول بگین حق اون کسی که زحمت کشیده و Bookmark کرده ضایع خواهد شد. درسته باید پذیرفت هرکس برای پیشرفت در اینکار لازم هست خودش در این زمینه تلاش کنه و از جنبه دوم این اقدام شاید نامناسب باشه. اما من واقعا به جمع دوستانهای که در اینجا حداقل این تاپیک برقرار هست افتخار میکنم بنابراین اگه کسی هم اینکار رو برای دوستان خودش که همگی در واقع یک خانواده رو تشکیل میدن و با هم همکاری دارن انجام بده لطف بزرگی هست و یه مقدار از مشکلات اولیه دوستان برای انتشار پستها کاسته خواهد شد.
در نهایت هم میگم این فقط یه پیشنهاد هست لطفا با بررسی تصمیم درست رو بگیرین.
ممنون از وقتی که بابت خودت این متن گذاشتین. با تشکر...