• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چیت کردن در سایت های کلیکی و ساخت زیرمجموعه به تعداد فراوان ( بدون خطر بن )

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
اکثر این روش ها چه جدید و چه قدیمی در فوروم های خارجی هست
روش های خیلی جدیدش هم تو فورم های خیلی تخصصی و خلوت خارجی هست و تعداد محدودی به اونها دسترسی دارن .
با یه خرده سرچ تو اینترنت راحت پیدا میکنی و نیاز نیست منت کسی رو بکشی یا برای این چیز ها هزینه کنی .
نه عزیز این روش رو خودم فقط بلدم ، اولین بار با 50 تا زیرمجموعه و 33 روز کلیک همشون تو یه سایت بن شدم و گفتن چیتری !!!!
بعد این روش رو هم اولین بار خودم امتحان کردم که جوابم گرفتم !

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
یک حساب پرفکت اد میکنیم سپس برداشت میزنم سپس عوضش میکنیم تو یوزر بعدی اد میکنیم برداشت میزنیم و الی آخر ....
بعد اون وقت سایت متوجه نمیشه که داره به اکانت های مختلف که همه یک شماره حساب دارن، واریز میکنه!!!!

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
عزیزم قرار نیست بری تو سایتایی که حداقل برداشت ندارن هر وقت تونستی با چیت زیرمجموعه خودت بشیو و پرداخت سایت هم دستی بود پولتو بگیری اون موقع میشی پرووووووووووو !!

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
بعد اون وقت سایت متوجه نمیشه که داره به اکانت های مختلف که همه یک شماره حساب دارن، واریز میکنه!!!!
داداش این حرکت رو برای سایتایی که حداقل برداشت ندارن میریم دیگه نمیایم 100 تا پرفکت بسازیم که !!!

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
نه عزیز این روش رو خودم فقط بلدم ، اولین بار با 50 تا زیرمجموعه و 33 روز کلیک همشون تو یه سایت بن شدم و گفتن چیتری !!!!
بعد این روش رو هم اولین بار خودم امتحان کردم که جوابم گرفتم !
خب پس برو دنبال سایت های که رفرال کنتست دارن چند 100$ ببر اگر واقعا عملیه. چرا اینجا اومدی 10$ میخوای روشت بفروشی

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
خب پس برو دنبال سایت های که رفرال کنتست دارن چند 100$ ببر اگر واقعا عملیه. چرا اینجا اومدی 10$ میخوای روشت بفروشی
ماشالا مگه من فقط چیترم تو دنیا میری تو یه سایت از نفر اول تا دهم در حالی که سایت دو روزه تاسیس شده 400 500 رفرال دارن !!!!!

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
داداش این حرکت رو برای سایتایی که حداقل برداشت ندارن میریم دیگه نمیایم 100 تا پرفکت بسازیم که !!!

پس معلومه هنوز Newbie هستی !
چون روش هایی که من گفتم روی همه سایت های کلیکی buxhost و evolution که دارای حداقل برداشت 2 دلار یا 5 دلار هستن جواب میده !
واقعا من موندم چی فکر کردی کسی میاد برای روش های ابکی جوان با استعداد ایرانی که فقط روی سایت های با حداقل برداشت 1 سنت جواب میده 10 دلار بده ؟؟؟
راستی این سایت ها ساخت اسرائیله ؟؟؟؟ من خودم چند تا ایرانی میشناسم از این سایت ها هر چند وقت یکبار ران میکنند

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
ببین جوان با استعداد ایرانی !!!!
تو حداقل باید مثل ما ده سال تو این کار خاک بخوری تا بتونی دو کلمه حرف بدرد بخور بزنی اینجا .
پس خواهشن کل کل نکن با من

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
چون روش هایی که من گفتم روی همه سایت های کلیکی buxhost و evolution که دارای حداقل برداشت 2 دلار یا 5 دلار هستن جواب میده !
واقعا من موندم چی فکر کردی کسی میاد برای روش های ابکی جوان با استعداد ایرانی که فقط روی سایت های با حداقل برداشت 1 سنت جواب میده 10 دلار بده ؟؟؟
راستی این سایت ها ساخت اسرائیله ؟؟؟؟ من خودم چند تا ایرانی میشناسم از این سایت ها هر چند وقت یکبار ران میکنند
ببین جوان با استعداد ایرانی !!!!
تو حداقل باید مثل ما ده سال تو این کار خاک بخوری تا بتونی دو کلمه حرف بدرد بخور بزنی اینجا .
پس خواهشن کل کل نکن با من
اوههههههههههههههههههه

آقای حرفه ای دوستمون گفتن که برای همه حساب ها یک اکانت پرفکت میدین اشکال ندارن بعد من گفتم برای این سایت ها که حداقل پرداختی ندارن اکانت پرفکت رو عوض بدل میکنیم نه اینکه روی اوولیشن جواب نمیده نمونش روی baclicks جواب گرفتم !!!!!!!!!!!!!!!! مثل اینکه شما Newbie هستی !!!! نه ؟؟؟؟؟

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136
جوان با استعداد ایرانی کجا بود ؟!!!
آقا این بچه ساله ، میشناسمش امسال میره پنجم

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
چی شد آقای حرفه ای جواب بده دیگه

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
ماشالا مگه من فقط چیترم تو دنیا میری تو یه سایت از نفر اول تا دهم در حالی که سایت دو روزه تاسیس شده 400 500 رفرال دارن !!!!!
یه بار میگی این روش و اولین بار خودم امتحان کردم یه بار میگی مگه فقط تویی؟؟ زور نزن بابا با 10$ میشه بات خرید باهاش 100$ دراورد اونوقت این روش ساده رو میخوای با این قیمت بفروشی؟!

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
اوههههههههههههههههههه

آقای حرفه ای دوستمون گفتن که برای همه حساب ها یک اکانت پرفکت میدین اشکال ندارن بعد من گفتم برای این سایت ها که حداقل پرداختی ندارن اکانت پرفکت رو عوض بدل میکنیم نه اینکه روی اوولیشن جواب نمیده نمونش روی baclicks جواب گرفتم !!!!!!!!!!!!!!!! مثل اینکه شما Newbie هستی !!!! نه ؟؟؟؟؟

اولآ این سایت از هفته اینده برداشت هاش هم از حالت اتوماتیک در میاد هم افزایش حداقل برداشت روش اعمال میشه !
اولین سایتی که در این زمینه زده شد که به احتمال قوی ادمینش هم ایرانی بود apolobux بعدش yahoobux بود ( حدود یکی دو سال پیش ) و اینم تقلیدی از اونهاست پس این روش شما جواب نمیده و موقتی هست .
دومآ روی اولوشن هم جواب نمیده چون روش و متد شما اشتباهه نه اینکه شما نمیتونی 500 تا زیر مجموعه بسازی و روش کلیک کنی و با یک اکانت برداشت بزنی !
سومآ اونی که شما داری عکس میذاری یه چیزه اونی که من میگم و زیر مجموعه گرفتن و کلیک کردن با 100 تا زیر مجموعه و برداشت با یک اکانت یه چیز دیگه است .
بازم توضیح بدم یا افتاد ؟

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
یه بار میگی این روش و اولین بار خودم امتحان کردم یه بار میگی مگه فقط تویی؟؟ زور نزن بابا با 10$ میشه بات خرید باهاش 100$ دراورد اونوقت این روش ساده رو میخوای با این قیمت بفروشی؟!
کی گفت اصلا بخرید الانم قیمت عوض شد باید 100 دلار بدین ، در ضمن با یه دوست داریم همکاری میکنیم تا به تعداد بالا زیرمجموعه برای یه اکانت بگیریم و .. نیازی به پول شما نیست !!!!

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
اولآ این سایت از هفته اینده برداشت هاش هم از حالت اتوماتیک در میاد هم افزایش حداقل برداشت روش اعمال میشه !
اولین سایتی که در این زمینه زده شد که به احتمال قوی ادمینش هم ایرانی بود apolobux بعدش yahoobux بود ( حدود یکی دو سال پیش ) و اینم تقلیدی از اونهاست پس این روش شما جواب نمیده و موقتی هست .
دومآ روی اولوشن هم جواب نمیده چون روش و متد شما اشتباهه نه اینکه شما نمیتونی 500 تا زیر مجموعه بسازی و روش کلیک کنی و با یک اکانت برداشت بزنی !
سومآ اونی که شما داری عکس میذاری یه چیزه اونی که من میگم و زیر مجموعه گرفتن و کلیک کردن با 100 تا زیر مجموعه و برداشت با یک اکانت یه چیز دیگه است .
بازم توضیح بدم یا افتاد ؟
مگه من گفتم نمیشه 100 تا زیرمجموعه برای یه اکانت ساخت با این روش تو همون سایتی که عکس گذاشتم کلیک هم کردم هم کانتست رو بردم و هم 0.1 به ازای هر زیرمجموعه داد بهم و پرداختش هم دستی بود !

بالا