• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چیت کردن در سایت های کلیکی و ساخت زیرمجموعه به تعداد فراوان ( بدون خطر بن )

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
این برنامه ها بدون زیر مجموعه گیری ارزش هزینه کردن ندارن .
اما شما اگه 100 تا زیر مجموعه برای خودت بسازی و از هر کدوم روزی 1 سنت گیرت بیاد و تو 10 تا سایت این کا رو رده باشی پول خوبی گیرت میاد .

در هر صورت همه این چیز ها در فوروم های خارجی به صورت مجانی هست و این آقای با استعداد ایرانی واقعا یا newbie هست و یا خیلی طمع برش داشته میخواد این ها رو 10 دلار بفروشه
دوست من بنده انگلیسیم خوب نیست لطف میکنی یه نمونشو آدرس بدی بریم ببینیم اگر ترجمش هم بگی عالی میشه

h67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من کاری به موضوع این تاپیک ندارم ولی قابل توجهتون که مک آدرس شما رو هیچ سایتی نمی تونه بخونه مگر اینکه نرم افزاری چیزی از اون سایت روی سیستم شما نصب باشه!
برای اطلاعات بیشتر به گوگل مراجعه فرمایید، حوصله توضیح ندارم!

اما در رابطه با موضوع تاپیک، من این روش رو سال پیش آموزششو + روبات به قیمت 49 دلار به 400 نفر فروختم! هنوز هم که هنوزه داره برام ایمیل میاد You're amazing bro و .. . :))

ماهانm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
:general504:دوستان گول این فرده طعمکارو نخورین .این بنده خدا مشکله روحی روانی داره توهم زده.پسرم این روش خوبی برای کاسبی نیست.یعنی بری هر کاری بکنی.... نیای برفقا روش بفروشی اونم چند ده دلار.عجبا.

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
بی تجربگی کرد! اخه کی میاد این روش احمقانه رو بخره! اونم باید کلی زحمت بکشی اعصابت خرد بشه بخوای چند سنت بگیری

mrs1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
من کاری به موضوع این تاپیک ندارم ولی قابل توجهتون که مک آدرس شما رو هیچ سایتی نمی تونه بخونه مگر اینکه نرم افزاری چیزی از اون سایت روی سیستم شما نصب باشه!
برای اطلاعات بیشتر به گوگل مراجعه فرمایید، حوصله توضیح ندارم!

اما در رابطه با موضوع تاپیک، من این روش رو سال پیش آموزششو + روبات به قیمت 49 دلار به 400 نفر فروختم! هنوز هم که هنوزه داره برام ایمیل میاد You're amazing bro و .. . :))
چقدر خر زیاده !!!49 دلار دادن اینو خریدن

بالا