• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کسب درآمد از بورس مبادلات ارزی و طلا چگونه؟

dostekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مشاهده پیوست 264689

سلام
منم به جمع شما اضافه شدم.برای یادگیری یه حساب دمو باز کردم با سرمایه 5000 تایی . ظرف 4 ساعت معامله به 228 سود رسیدم. جالبه بپرسم ازتون که چرا ضرر ندادم؟! یعنی اگه من واقعا 5000 دلار داشتم تو حسابم تو این 4 ساعت 228 دلار سود می کردم؟:blink:
ممنون میشم پاسخ من مبتدی رو بدیدن.

سلام البته من هم هنوز خودمو شاگرد میدونم اما سه سالی هست که تواین بازار مشغول یادگیری هستم .
دوست عزیز این روشی که شما استفاده کرده به اسم اسکالپ معرفی شده اما طبق تجربه من بدون استاپ لاس وارد شدن به بازار محکوم به شکسته .
دوستانی که بیشتر از من تجربه دارن بهتر میتونن راهنمایی کنن.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام البته من هم هنوز خودمو شاگرد میدونم اما سه سالی هست که تواین بازار مشغول یادگیری هستم .
دوست عزیز این روشی که شما استفاده کرده به اسم اسکالپ معرفی شده اما طبق تجربه من بدون استاپ لاس وارد شدن به بازار محکوم به شکسته .
دوستانی که بیشتر از من تجربه دارن بهتر میتونن راهنمایی کنن.

من اصلا تجربه ای ندارم و دارم تازه بصورت آزمایشی کار می کنم. اما من نمی دونم چرا انقدر دوستانی که سابقه زیادی در این بازار دارند از ضرردهی نگرانند. آخه تا بحال من هر معامله ای زدم سود داشت. خوب من وقتی یه معامله جدید باز می کنم اولش سود منفی رو نشون میده اما کم کم بعد از چند دقیقه سود روند مثبت نشون میده و منم معامله رو می بندم.تا زمانی که سود به من نده معامله رو نمی بندم . خوب سوال من اینه پس چرا من باید اصلا ضرر بدم که نگرانش باشم.معامله رو باز میذارم تا هر وقت که سود بهم بده. اگه من اشتباه می کنم دوستان راهنماییم کنند.

A.C.E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من اصلا تجربه ای ندارم و دارم تازه بصورت آزمایشی کار می کنم. اما من نمی دونم چرا انقدر دوستانی که سابقه زیادی در این بازار دارند از ضرردهی نگرانند. آخه تا بحال من هر معامله ای زدم سود داشت. خوب من وقتی یه معامله جدید باز می کنم اولش سود منفی رو نشون میده اما کم کم بعد از چند دقیقه سود روند مثبت نشون میده و منم معامله رو می بندم.تا زمانی که سود به من نده معامله رو نمی بندم . خوب سوال من اینه پس چرا من باید اصلا ضرر بدم که نگرانش باشم.معامله رو باز میذارم تا هر وقت که سود بهم بده. اگه من اشتباه می کنم دوستان راهنماییم کنند.

اگر معامله به طرف سود نره و به اندازه اصل پولتون وارد ضرر بشید حسابتون سوخت میشه!

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
اگر معامله به طرف سود نره و به اندازه اصل پولتون وارد ضرر بشید حسابتون سوخت میشه!

من وقتی رو یه معامله میزنم به نوسانات سود و ضرر معامله نگاه می کنم به محض اینکه به سود رسید معامله رو می بندم برای میزان سودش طمع نمی کنم و تا به سود هرچند اندکی برسه معامله رو می بندم.همونطور که دوستمون گفت ظاهرا به این جور معاملات اسکالپ می گن. الان داشتم مقالاتی در مورد اسکالپ می خوندم که جالب بود و عده ای این روش رو بیشتر می پسندن.

A.C.E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من وقتی رو یه معامله میزنم به نوسانات سود و ضرر معامله نگاه می کنم به محض اینکه به سود رسید معامله رو می بندم برای میزان سودش طمع نمی کنم و تا به سود هرچند اندکی برسه معامله رو می بندم.همونطور که دوستمون گفت ظاهرا به این جور معاملات اسکالپ می گن. الان داشتم مقالاتی در مورد اسکالپ می خوندم که جالب بود و عده ای این روش رو بیشتر می پسندن.

اگر بعد از باز کردن پوزیشن برق بره با اینترنت قطع بشه یا سرور از دسترس خارج بشه میدونید چه اتفاقی میفته؟!!

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
اگر بعد از باز کردن پوزیشن برق بره با اینترنت قطع بشه یا سرور از دسترس خارج بشه میدونید چه اتفاقی میفته؟!!

من هم adsl دارم هم وایمکس اگه یکی قطع بشه از اون کانکشن دیگه استفاده می کنم. سرور هم قطع بشه موقتیه. معمولا سریع وصل میشه. اتفاقا دیروز یه معامله زدم که همش به سمت ضرر رفت و از نگرانی معامله رو روی ضرردهی بستم. دوباره یه معامله دیگه با یه حساب دیگه ام زدم اونم رو به ضرر بود دیگه ایندفعه ولش کردم تا ساعت ها رو ضرر بود اما بالاخره بعد از 22 ساعت سود داد. این نشون میده آدم نباید انقدر ها هم تو این بازار از ضرر بترسه. این بازار مستلزم کمی ریسک بالاست.
به زودی اکانت هیستوری هامو اینجا میذارم .
راستی استارتر تاپیک کجاست؟ آقا بیا دلمون برات تنگ شده:blush:

dostekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
در حساب دمو بله من هم در حساب دمو طی یکماه حساب 5000 دلاری رو به 12500 دلار رسوندم اما دوست عزیز در حساب واقعی اولا که شما هم در روند بازار نقش دارین در حالی که در دمو حساب شما چون مجازی هست هیچ تاثیری در بازار نداره . دوما در حساب واقعی وقتی تو منفی هستین هر دلار که به سمت منفی حرکت میکنه استرس ایجاد میکنه اما در حساب دمو هیچ نگرانی و استرسی نیست ضمنا در هیجانات بازار گاهی شده طی کمتر از 10 ثانیه سیصد چهارصد پیپ قیمت جابجا میشه . و سوما شما در حساب دمو نگران ضرر نیستین حتی اگر هزار دلار هم تو منفی بره چیزی از دست نمیدین و اگر هزار دلار هم تو سود برین چیزی سود نکردین ولی ایا شما تحمل هزار دلار منفی رو دارین که باز هم صبر کنین ببینین میره تو سود یا نه ؟باز هم میگم ترید بدون استاپ محکوم به از دست رفتن سرمایه است . شاید هفته ها سود کنین و همین سود باعث میشه که حجم تریدهای شما بالا بره و همین امر باعث میشه که در یک هیجان بازار شاید کمتر از یکساعت همه سودهای شما که طی چند هفته گرفتین به راحتی از دست بدین البته این خوشبینانه ترین حالت هست که شما فقط سود رو ضرر کنین و گاهی اینقدر در ضرر به امید برگشت قیمت میمونین که اصل سرمایه رو هم از دست میدین .

dostekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

زمانی که شما پوزیشنی رو باز میکنین طبیعتا بخاطر اینکه قیمت خرید و فروش با هم اختلاف داره (اسپرد) شما در ضرر هستین که این اسپرد حق بروکر هستش .
و در قسمت دوم که گفتین تا زمانی که سود به من نده معامله رو نمی بندم . اگر به بازار دقت کنین نقاطی هست که سالها پیش بازار اون نقطه رو تاچ کرده و هنوز هم به اون قیمت نرسیده یعنی شما اگر تو اون نقاط تریدی داشته باشین این همه زمان صبر میکنین تا به اون قیمت برسه بعد تو سود ببندین؟ و هزاران پیپ از اون قیمت فاصله گرفته و شاید هیچوقت به اون قیمت نرسه شما بازم صبر میکنین شاید به اون نقطه برسه . اصلا سرمایه شما تحمل این همه ضرر رو داره ؟ و ....

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان
چطور میشه توی فارکس و جفت ارزها کار کرد؟آیا بروکر خاصی میخواد؟
میشه کارگزاری رو معرفی کنید برای کار کردن توی ایران؟
چطور و از کجا باید آغاز کنم و ثبت نام کرد؟
ممنون

viva iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من هم adsl دارم هم وایمکس اگه یکی قطع بشه از اون کانکشن دیگه استفاده می کنم. سرور هم قطع بشه موقتیه. معمولا سریع وصل میشه. اتفاقا دیروز یه معامله زدم که همش به سمت ضرر رفت و از نگرانی معامله رو روی ضرردهی بستم. دوباره یه معامله دیگه با یه حساب دیگه ام زدم اونم رو به ضرر بود دیگه ایندفعه ولش کردم تا ساعت ها رو ضرر بود اما بالاخره بعد از 22 ساعت سود داد. این نشون میده آدم نباید انقدر ها هم تو این بازار از ضرر بترسه. این بازار مستلزم کمی ریسک بالاست.
به زودی اکانت هیستوری هامو اینجا میذارم .
راستی استارتر تاپیک کجاست؟ آقا بیا دلمون برات تنگ شده:blush:

دراین بازار قانونی وجود داره به اسم ریسک- ریوارد یعنی نسبت سود به ضرر در هر پوزیشنی که میگیرید
یعنی چقدر سود در ازای چقدر ریسک و یا ضرری که میخواید متحمل شوید
شما با این کاری که انجام میدید مطمئنا ظرف چند روز آینده کل حسابتون را میبازید
چون کل حسابتان رو برای به دست آوردن سود ناچیزی میبندید.
اگر میخواهید در این بازار موفق باشید باید ریسک به ریوارد بالا داشته باشید
مثلا 10 دلار از حسابتان را ریسک کنید در ازای به دست آوردن 20 دلار به این میگویند ریسک به ریوارد 1 به 2

viva iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوست من این سایت یه حساب بهت میده با 100 دلار. میتونی ببینی ماجراش چجوریاست؟

http://prelaunchx.com/x/ahmad1363

کسی عاشق چشم و ابروی منو شما نیست.
فراموش نکنیم که بروکر ها دلشون نمیخواد که ما سود کنیم و سود اونها در ضرر ماست مخصوصا بروکر هایی که به بازار وصل نیستند و معاملات سوری ترتیب میدهند و این بروکر ها از هیچ کاری برای ضرر کردن ما دریغ نمیکنند.
بله فارکس یعنی جنگیدن با بازار و بروکر.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
کسی عاشق چشم و ابروی منو شما نیست.
فراموش نکنیم که بروکر ها دلشون نمیخواد که ما سود کنیم و سود اونها در ضرر ماست مخصوصا بروکر هایی که به بازار وصل نیستند و معاملات سوری ترتیب میدهند و این بروکر ها از هیچ کاری برای ضرر کردن ما دریغ نمیکنند.
بله فارکس یعنی جنگیدن با بازار و بروکر.

داداش این instaforex چطوره؟؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یک سئوال دارم در مورد فارکس اگر دوستی حرفه ای بلده لطف کنه یه پخ بهم بده تا به صورت خصوصی ازش بپرسم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

میشه لطفا یک عزیزی در مورد همین فارکس توضیح بده ؟
اول چه سایتی باید بریم ؟
چقدر هزینه میخواد ؟
یک توضیح مختصر و کلی در مود استارت کار
چون میخوام هر چه سریعتر شروع کنم
ممنون

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
Last edited:

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
اینم یه فیلم:
:::*:::گروه سایبری سرباز آخر:::*::: www.sarbazeakhar.ir :::*::: - مطالب ابر فعالیت فارکس
من خودم ندیدم ولی نوشته:
"
در این مستند به مفهومی به نام فارکس (Forex – Foreign Exchange) پرداخته می شود و به تاریخچه پیدایش چنین مفهومی در سطح جهان و اطلاعاتی از قبیل فارکس چیست؟، چه بازاری دارد؟، زمینه های سود یا زیان آن چیست؟ و … اشاره مختصری می شود.
اما در کل به نقل از یکی از فعالان این بازار می توان به جمله زیر اشاره کرد :
فارکس : زمینه ای برای سرمایه گذاری سودآور نیست…

در ادامه مستند، مصاحبه هایی با برخی از مالباختگان این بازار صورت می گیرد و از نحوه آشنایی آنان با کارگزان فارکس تا سرمایه گذاری در بازار فارکس، گفتگویی با آنان انجام می پذیرد."

lar_fx

Registered User
لایک‌ها
120

اینم یه فیلم:
:::*:::گروه سایبری سرباز آخر:::*::: [url]www.sarbazeakhar.ir :::*::: - مطالب ابر فعالیت فارکس[/URL]
من خودم ندیدم ولی نوشته:
"

در این مستند به مفهومی به نام فارکس (Forex – Foreign Exchange) پرداخته می شود و به تاریخچه پیدایش چنین مفهومی در سطح جهان و اطلاعاتی از قبیل فارکس چیست؟، چه بازاری دارد؟، زمینه های سود یا زیان آن چیست؟ و … اشاره مختصری می شود.
اما در کل به نقل از یکی از فعالان این بازار می توان به جمله زیر اشاره کرد :
فارکس : زمینه ای برای سرمایه گذاری سودآور نیست…

در ادامه مستند، مصاحبه هایی با برخی از مالباختگان این بازار صورت می گیرد و از نحوه آشنایی آنان با کارگزان فارکس تا سرمایه گذاری در بازار فارکس، گفتگویی با آنان انجام می پذیرد."

خودشون هم نمی فهمند چی می گن .
1- اگه فارکس مشکل داره پس معاملات آتی سکه و سهام ایران هم مشکل داره چون اونها هم از لورج استفاده می کنند . توی فورکس باید لورج باشه وگرنه با این نوسان بسیار کمی که توی بازار ارز بین المللی میافته کسی از اون استقبال نمی کنه پس لورج قرار دادن که برای ما صرفه داشته باشه . در ضمن شما خودت لورج خودت رو انتخاب می کنی ، شما می تونی لورج 1 به 1 انتخاب کنی یا اصلا اگه 1 به 1000 هم انتخاب کردی مشکلی نداره شما باید تجربه داشته باشی که با لات و ریسک بالا وارد معاملات خرید و فروش نشوید .
2- اگه از نظر اقتصادی به ضرر کشورها بود چرا در دانشگاههای اروپا و آمریکا و ... تدریس می شه حتی توی ایران هم در سازمان فنی و حرفه ای هنوز هم وجود داره اینم لینکش : در اینجا به جای اصطلاح فورکس گفته تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی
http://irantvto.ir/index.aspx?siteid=83&siteid=83&pageid=3446

3- از لحاظ شرعی هم ***** اون رو تائید کردن فارکس ، گلد کوئست نیست
شرعی بودن فعالیت در فارکس | مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
4- زمانی که تحریم نبودیم خود ایران هم معاملات فورکس انجام می داد یعنی توی این شبکه گسترده بانکی ارزها رو به همدیگه تبدیل می کرد با این تفاوت که اونجا لورج 1 به 1 بود
اصولا برای مبالغ بالا لورج کاهش پیدا می کنه مثلا اگه شما بخواید با 100 دلار خرید و فروش کنید 1 به 500 یا 1 به 1000 هم اجازه داری کار کنی ولی وقتی قصه 1میلیون دلار هست لورج کاهش پیدا می کنه و از 1 به 5 تا 1 به 50 می رسه . و برای مبالغ باز هم سنگین تر اصلا لورجی تعلق نمی گیره
5- در همه جا تقلب وجود داره مگه توی ایران موسسات مالی بدون مجوز کم بوده
شما هم تحقیق کن با کارگزاری هایی که معتبر و سابقه خوبی داشته باشند کار کنی
6- همین نرم افزار فورکس بورس ایران هم اجاره کرده و از اون برای معاملات آنلاین سهام استفاده می کنه . مطمئن باشید برای رونق بورس خود ایران هم روی همین نرم افزار لورج قرار می ده تا برای تشویق پول مردم رو به این سمت بکشونه . هیچ اشکالی هم نداره و خدا کنه اون روز بیاد و اولین نفر خودم می رم یه حساب باز می کنم

aalireza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خودشون هم نمی فهمند چی می گن .
1- اگه فارکس مشکل داره پس معاملات آتی سکه و سهام ایران هم مشکل داره چون اونها هم از لورج استفاده می کنند . توی فورکس باید لورج باشه وگرنه با این نوسان بسیار کمی که توی بازار ارز بین المللی میافته کسی از اون استقبال نمی کنه پس لورج قرار دادن که برای ما صرفه داشته باشه . در ضمن شما خودت لورج خودت رو انتخاب می کنی ، شما می تونی لورج 1 به 1 انتخاب کنی یا اصلا اگه 1 به 1000 هم انتخاب کردی مشکلی نداره شما باید تجربه داشته باشی که با لات و ریسک بالا وارد معاملات خرید و فروش نشوید .
2- اگه از نظر اقتصادی به ضرر کشورها بود چرا در دانشگاههای اروپا و آمریکا و ... تدریس می شه حتی توی ایران هم در سازمان فنی و حرفه ای هنوز هم وجود داره اینم لینکش : در اینجا به جای اصطلاح فورکس گفته تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی
http://irantvto.ir/index.aspx?siteid=83&siteid=83&pageid=3446

3- از لحاظ شرعی هم ***** اون رو تائید کردن فارکس ، گلد کوئست نیست
شرعی بودن فعالیت در فارکس | مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني
4- زمانی که تحریم نبودیم خود ایران هم معاملات فورکس انجام می داد یعنی توی این شبکه گسترده بانکی ارزها رو به همدیگه تبدیل می کرد با این تفاوت که اونجا لورج 1 به 1 بود
اصولا برای مبالغ بالا لورج کاهش پیدا می کنه مثلا اگه شما بخواید با 100 دلار خرید و فروش کنید 1 به 500 یا 1 به 1000 هم اجازه داری کار کنی ولی وقتی قصه 1میلیون دلار هست لورج کاهش پیدا می کنه و از 1 به 5 تا 1 به 50 می رسه . و برای مبالغ باز هم سنگین تر اصلا لورجی تعلق نمی گیره
5- در همه جا تقلب وجود داره مگه توی ایران موسسات مالی بدون مجوز کم بوده
شما هم تحقیق کن با کارگزاری هایی که معتبر و سابقه خوبی داشته باشند کار کنی
6- همین نرم افزار فورکس بورس ایران هم اجاره کرده و از اون برای معاملات آنلاین سهام استفاده می کنه . مطمئن باشید برای رونق بورس خود ایران هم روی همین نرم افزار لورج قرار می ده تا برای تشویق پول مردم رو به این سمت بکشونه . هیچ اشکالی هم نداره و خدا کنه اون روز بیاد و اولین نفر خودم می رم یه حساب باز می کنم

درود
من تمام صحبت های شمارو قبول دارم و تائید می کنم
فقط 1 نکته هست که دوست دارم بهش اضافه کنم اونم درصد باخت توی فارکس هست که واقعاً بالای 90 ٪ داخلش ضرر هست و به هیچ وجه هیچ وجه کسی بدون مهارت بالا نره توی این بازار بهتره ٰچون مثل باتلاق میمونه و هرچی دست و پا بزنی نتیجه بدتر میشه .....
من از سال 2006 با این بازار آشنایی دارم و باهاش کار میکنم . توی این مدت هم سود داشتم هم ضرر
بارها و بارها روش های مختلف تست کردم . روشی بوده که نزدیک 1 سال باهاش سود مداوم گرفتم ولی بعد مدتی از کار افتاد و به جز ضرر چیزی نداشت .
با افراد زیادی آشنا شدم توی این کار . تو انجمن های ایرانی و از طرق مختلف . ولی هیچوقت هیچکس ندیدم که با سند و مدرک سود سرشاری که توفکرمونه بدست آورده باشه و نشون بده
خیلیا حرفشو زدن ولی پای عمل که رسید نتایج اونام بهتر نبود
برای همینه که دوست دارم کسی اگر دنبال چگونگی این بازاره و می خواد یه کاری راه بندازه خیلی بیشتر تحقیق کنه و خیلی محتاط باشه
متاسفانه تو شرایط بد این روزا هرکسی دوست داره بره برای درآمد بیشتر و سود از سرمایه ای که داره ولی توی این بازار احتمال اینکه سرمایه ای که داری از بین بره خیلی بیشتر از سودی هست که میخوای بدست بیاری
بنابر این بهتره با بدبینی به این بازار نگاه کرد
به امید موفقیت

بالا