درود
من تمام صحبت های شمارو قبول دارم و تائید می کنم
فقط 1 نکته هست که دوست دارم بهش اضافه کنم اونم درصد باخت توی فارکس هست که واقعاً بالای 90 ٪ داخلش ضرر هست و به هیچ وجه هیچ وجه کسی بدون مهارت بالا نره توی این بازار بهتره ٰچون مثل باتلاق میمونه و هرچی دست و پا بزنی نتیجه بدتر میشه .....
من از سال 2006 با این بازار آشنایی دارم و باهاش کار میکنم . توی این مدت هم سود داشتم هم ضرر
بارها و بارها روش های مختلف تست کردم . روشی بوده که نزدیک 1 سال باهاش سود مداوم گرفتم ولی بعد مدتی از کار افتاد و به جز ضرر چیزی نداشت .
با افراد زیادی آشنا شدم توی این کار . تو انجمن های ایرانی و از طرق مختلف . ولی هیچوقت هیچکس ندیدم که با سند و مدرک سود سرشاری که توفکرمونه بدست آورده باشه و نشون بده
خیلیا حرفشو زدن ولی پای عمل که رسید نتایج اونام بهتر نبود
برای همینه که دوست دارم کسی اگر دنبال چگونگی این بازاره و می خواد یه کاری راه بندازه خیلی بیشتر تحقیق کنه و خیلی محتاط باشه
متاسفانه تو شرایط بد این روزا هرکسی دوست داره بره برای درآمد بیشتر و سود از سرمایه ای که داره ولی توی این بازار احتمال اینکه سرمایه ای که داری از بین بره خیلی بیشتر از سودی هست که میخوای بدست بیاری
بنابر این بهتره با بدبینی به این بازار نگاه کرد
به امید موفقیت
سلام
بله درست می گید اکثرا ضرر می دن ولی علت چیست؟ کمبود دانش؟روانشناسی؟مدیریت سرمایه ؟ کدوم ...
هر کسی به دنبال این باشه که به راحتی از این بازار پول دربیاره به سرنوشت شما دچار خواهد شد . من احتمال 80 درصد می گم شما توی تایم فریم کمتر از 30 کار می کنید . این همون اشتباهیه که اکثر معامله گرا برای اینکه سریع به پول برسن انتخاب می کنند . شاید در ظاهر تفاوتی بین تایم ها نباشه ولی کار کردن توی تایم های پایین باید مخلوط انسان باشی و ماشین !! اعصاب بسیار قوی و آهنی میخواد . توی تایم های پایین باید بتونی به خودت مسلط باشی و تعداد معاملاتت زیاد نباشه چون بالاخره اسیر احساسات می شوید .
خود آقای بیل ویلیامز که معروف ترین فرد تو دنیای بورس هستش بهترین عملکردش این بوده که در یک سال تونسته سرمایه ش رو دو برابر کنه . ولی توی ایران همه دنبال این هستند که یک ماهه پولشون رو چند برابر کنند خب این محاله اگر هم روشی بدست آورد که به همچین درآمدی رسید این روش درآمدزایی عاقبتش شکسته و نمی تونه به طور مداوم همچین سودی رو کسب کنه ، و همین که چند بار پوزیشنش رفت تو ضرر به فکر انتقام از بازار می افته و احساساتش باعث می شه که همه پولش رو از دست بده
بزارید یه خاطره براتون تعریف کنم . برای اولین باری که حساب ریل باز کردم . یک حساب 100 دلاری بود خیلی با احتیاط و منطقی پوزیشن می گرفتم حسابم رو توی سه ماه 20 درصد رشد دادم بعد یه روز بازار بدجور نوسان کرد و نزدیک به 50 پیپ پوزیشنم رفت تو ضرر دلم نیومد که 5 دلار ضرر بدم استاپ رو آوردم پایین تر قیمت باز اومد پایین بالاخره استاپ رو اینقدر دستکاری کردم تا اینکه ضررم شد 20 دلار یعنی سود سه ماه کارکرد و زحماتی که کشیده بودم . واقعا نمی دونستم چیکار کنم اشکم دراومده بود با عصبانیت گفتم به جهنم پوزیشنم رو بستم . چند ساعت بعد رفتم سراغ بازار دیدم بازار دوباره برگشته سر جای اول . خودم رو لعن و نفرین می کردم که کاش پوزیشنم رو نمی بستم با عصبانیت برای جبران ضرر با سه برابر حد معمول دوباره پوزیشن باز کردم که خودتون حدس می زنید چه اتفاقی افتاد باز رفت توی ضرر ولی این دفعه وحشتناک تر . بعدش به حساب خودم کمین گرفتم و با تمام مارجین باقیمانده یک پوزیشن دیگه باز کردم اولش شانسی رفت توی سود ولی امان از طمع گفتم حالا که منو این قدر ترسوند یه کم بیشتر ازش سود بگیرم ولی بازار دوباره کله کرد و در کمتر از 24 ساعت منو کال مارجین کرد . بعد از اون تا یکسال حساب باز نکردم فقط دمو کار می کردم از نظر دانش مشکلی نداشتم فقط باید از لحاظ روحی و روانی خودم رو می ساختم .بعدها به این نتیجه رسیدم که برای غلبه بر احساسات و فشارهای روانی بهترین تایم فریم 4 ساعته به بالااست . به زور هفته ای یک پوزیشن خوب شاید بگیری بعدش هم حد ضررت رو می زاری و می ری پی کار خودت چون تا زمانی که بخواد به مقصد برسه حداقل یکی دو هفته طول میکشه . اگر هم حد ضررت رو زد اگه خواستی از بازار انتقام بگیری حداقل یکی دو روز طول می کشه که موقعیت جدید به وجود بیاد که تا اون موقع سرد می شی و منطقی تر فکر می کنی