• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آنتی ویروس نود 32 ، یکبار برای همیشه: ویروسی نشوید

algorithm_ft

Registered User
لایک‌ها
92
قیمتها تغییر کرد. لازم به ذکر است که این قیمت همکاری است که برای یکماه برای همه خریداران لحاظ میشود.فرصت مناسبی است تا خدمات ما را محک بزنید. همچنین این قیمتها فقط برای لایسنس محصولات است و شامل سی دی و پک نیست
برای سفارش پ خ بدهید و در تاپیک اعلام نمایید.

algorithm_ft

Registered User
لایک‌ها
92
هیچ جاش گنگ نیست
عرض کردم میشه لینک فعالسازی محصولات eset رو بدین بررسی کنیم ؟ که فرمودین در زمان خرید میشه لینک داد !

سئوال رو اینجوری بپرسید
من الان اکانت 1 ساله بخرم
شما به من یک یوزر نیم و پسورد مثل این میدید

Username: EAV-0123200154
Password: 5ehb9vtmvh

و من این یوزر و پسورد رو وارد برنامه میکنم و بدون اینکه سرور رو دستی وارد کنم برنامه آپدیت میشه ؟؟؟
.
.
.
.
راستی یوزر پسورد بالا جدیده و حداقل 2-3 ماه کار میکنه
.:D
کالای فروخته شده توسط ما صد درصد اوریجینال است با یک سال پشتیبانی خود شرکت ESET
ضمانت اون هم شرکت ما با 15 سال سابقه و با ضمانت شرکت تراشه میباشد
دلیل بر ارزانی فقط و فقط خرید یک جای تعداد زیادی لاینسس از شرکت ESET و عدم پرداخت مالیات و هزینه های جانبی و حمل و نقل و سایر مسائل در مبدا میباشد
لطفا در مورد اوریجینال بودن دیگر سوال نکنید
اگر در زمان استفاده به هر دلیلی دیدن ادعای ما صحیح نیست اصل پول خودتونو پس بگیرین !

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
سلام.من الان ESET Nod32 V5 64bit رو سیستمم نصبه و کرک شدس و هر چند وقت یکبار یوزر و پسورد جدید میدم بهش.بدون مشکل آپدیت میشه و هیچ مشکلی نداره.چند تا سوال داشتم.این اکانت هایی که شما میفروشید فقط یوزر و پسورد هست؟یعنی فقط به آنتی ویروس بدم میشه اوریجینال؟ نسخه اوریجینال آپدیت هاش فرق میکنه یا یکیه؟

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام.من الان ESET Nod32 V5 64bit رو سیستمم نصبه و کرک شدس و هر چند وقت یکبار یوزر و پسورد جدید میدم بهش.بدون مشکل آپدیت میشه و هیچ مشکلی نداره.چند تا سوال داشتم.این اکانت هایی که شما میفروشید فقط یوزر و پسورد هست؟یعنی فقط به آنتی ویروس بدم میشه اوریجینال؟ نسخه اوریجینال آپدیت هاش فرق میکنه یا یکیه؟
با اجازه استارتر.من تجربه استفاده ام را ذکر میکنم
با یوزر پس که دریافت میکنید یکسال بدون هیچ مشکلی از سایت نود اپدیت میکنید حتی اگر ورژن جدید هم بیاید میتوانید روزهای باقی مانده را به اون منتقل کنید.
انتی ویروسی که هر چند روز کی عوض میکند در سرور نود در لیست زرد قرار میگیرد و نمیدونم چه سیاستی کمپانی برای این لیست در نظر گرفته است

algorithm_ft

Registered User
لایک‌ها
92
با سلام ، به استحضار همه دوستان و همکاران میرساند قیمت آنتی ویروسها به روز رسانی شد لطفا ملاحظه فرمایید:)
*** قیمت ویژه تا پایان دیماه
* آنتی ویروس نود 32 Eset Nod 32 Antivirus 8 + Eset Mobile Security
تک کاربره: 9500 تومان
دو کاربره: 17000 تومان
سه کاربره: 23000 تومان
چهارکاربره: 28000 تومان
پنج کاربره: 34000 تومان

* اسمارت سکوریتی Eset Smart Security 8 + Eset Mobile Security
تک کاربره: 15500 تومان
دو کاربره: 21000 تومان
سه کاربره: 27000 تومان
چهارکاربره: 36500 تومان
پنج کاربره: 44000 تومان

تخفیف ویژه برای خرید تعداد بالای 10 عدد
تمامی محصولات همراه با یک لایسنس موبایل سکیوریتی ( Eset Mobile Security ) بوده که قابل نصب بر روی اندروید ، ویندوز موبایل و سیمبین می باشد.
قیمتهای فوق به مناسبت آغاز به کار تاپیک میباشد و موقت است.
خرید شما شامل لایسنس یکساله و پک آنتی ویروس میباشد که در صورت ارسال پک هزینه ارسال جداگانه محاسبه میگردد . امکان ارسال مشخصات لایسنس برای دوستان شهرستانی و سایر دوستان به ایمیل وجود دارد.
لایسنس های فوق سازگار با آخرین نسخه محصولات میباشد و امکان دانلود و فعالسازی از سایت اصلی نود وجود دارد.

نحوه سفارش: در پیغام خصوصی یا تماس تلفنی یا مراجعه حضوری
شماره های تماس :
88228064
88228065
88226935

آدرس : تهران ،میدان ولیعصر، مجتمع تجاری نور، طبقه همکف 1 ،واحد 6084
ساعت کار شرکت ده صبح تا هفت بعداز ظهر می باشد .
لطفا جهت سفارش آنتی ویروس فقط با این شماره ها تماس بگیرید و شماره های دیگر شرکت را اشغال نفرمائید.

Last edited:

algorithm_ft

Registered User
لایک‌ها
92
بسم ا... الرحمن الرحیم

فروشگاه پروسیس با همکاری شرکت الگوریتم افتخار دارد پیشنهاد طلایی را به دوستان این انجمن ارائه دهد.

نسخه جدید آنتی ویروس نود 32 ( Eset Nod32 Antivirus ) و اسمارت سکوریتی ( Eset Smart Security ) منتشر شد.

آنتی ویروس نود 32 و اسمارت سکوریتی، از معروف ترین و قدرتمند ترین آنتی ویروس های دنیاست. این آنتی ویروس مخصوصا در بین کاربران ایرانی محبوبیت زیادی دارد.

آخرین نسل از ضد ویروس قدرتمند "ESET NOD32 Antivirus" با تکیه بر فناوری هوش مصنوعی منحصر به فرد، استفاده از کمترین منابع سیستمی، اسکنر فوق سریع و تنظیمات پیشرفته ارائه شده سطح امنیتی بسیار بالایی را برای کامپیوتر کاربر به ارمغان آورده است.

دانلود آنتی ویروس نود 32 ، نسخه جدید"64 بیتی" - ESET NOD32 Antivirus 8 x64
دانلود آنتی ویروس نود 32 ، نسخه جدید"32 بیتی" - ESET NOD32 Antivirus 8 x86

نسخه نهایی ضد ویروس قدرتمند "ESET Smart Security" با استفاده از لایه های متعدد حفاظتی و بهره گیری از تکنولوژی منحصر به فرد ابری قادر به شناسایی کلیه تهدیدات امنیتی خصوصا در محیط وب بوده و امنیت کامل با بالاترین سطح ممکن را برای کامپیوتر شما فراهم می آورد.

دانلود نرم افزار امنیتی اسمارت سکوریتی"64 بیتی" -ESET Smart Security 8 x64
دانلود نرم افزار امنیتی اسمارت سکوریتی"32 بیتی" -ESET Smart Security 8 x86

معرفی برترین آنتی ویروسهای سال

انتخاب برترین آنتی ویروسهای سال توسط کمپانی معتبر ای وی کامپریتیو "AV-COMPARATIVES" انجام شده است .
شما می توانید رتبه بندی جهانی آنتی ویروس ها را در سایت این کمپانی معتبر به آدرس http://www.av-comparatives.org مشاهده نمایید .

در زیر دو مورد بسیار مهم مقایسه آنتی ویروسها را با هم مرور میکنیم :

مقایسه آنتـی ویروس ها و تست آنها در شرایط جهان واقعی ( Real-World Protection Tests )

محصولات امنیتی شامل ویژگیهای گوناگونی جهت حفاظت از سیستم بر علیه بدافزارها هستند. این ویژگیهای حفاظتی برگرفته از حفاظت داینامیک و در شرایط جهان واقعی میباشند. محصولات امنیتی باید سطح بالایی از امنیت را ارائه کنند بدون آنکه هشدارهای غلط زیادی تولید کنند و بدون آنکه کاربران مجبور شوند تصمیمات زیادی در این زمینه بگیرند.

Untitled.jpg

همانطور که مشاهده می کنید ضد ویروس Eset دارای درجه 3 ستاره و رتبه اَدونس پلاس "+ADVANCED" می باشد.

• مقایسه آنتـی ویروس ها در حفاظت در مقابل حملات فیشینگ ( Anti-Phishing Tests )

وب سایتهای فیشینگ سعی در سرقت پول و همچنین نام کاربری و رمز عبور اکانتهای قربانیان میکنند. محصولات امنیتی و آنتـی ویروس هایی که دارای سیستم ضد فیشینگ هستند میتوانند با هشدار به کاربران در هنگام ورود آنها به سایتهای مشکوک از کاربران خود در مقابل کلاه برداران اینترنتی حفاظت کنند.

Untitled4.jpg
همانطور که مشاهده می کنید ضد ویروس Eset دارای درجه 3 ستاره و رتبه اَدونس پلاس "+ADVANCED" می باشد.ضمنا در این مفایسه Eset دارای مدال گلد ( GOLD ) و در مجموع دارای رتبه تاپ ریت ( TOP RATED ) یا بالاترین امتیاز می باشد.

Untitled5.jpg

* من شخصا تا چند ماه پیش مثل خیلی های دیگه از کرک،سریال نامبرهای اینترنتی،تریال ریست و... برای انتی ویروسهایم استفاده میکردم
لازمه اش این بود که هر چند روز یکبار کلی وقت برای فعال نگهداشتن و اپدیت انتی ویروس صرف کنم.احساس خوبی هم داشتم که چقدر از نظر مالی جلو افتادم و... تا اینکه یک روز بیشتر به این موضوع فکر کردم. به یکسال گذشته نگاه کردم تمام دقایقی که برای اینکار صرف کردم،تمام هزینه های پنهانی که پرداخت کردم ولی متوجه نشدم،تمام اینها را با قیمت لایسنس انتی ویروس معتبری مثل نود مقایسه کردم و دیدم واقعا ارزش نداشت.

نقل قول بالا از جانب یکی از خریداران بود.شاید شما هم به این نتیجه رسیده اید و برای همین این تاپیک را مطالعه میکنید.

محصولات ارائه شده کاملا اصلی و صد درصد اورجینال با پشتیبانی کامل خود شرکت ESET به همراه به روز رسانی دائمی از سایت اصلی خود سازنده و یکساله میباشند.

برای اطمینان از اورجینال بودن محصولات شما میتوانید نرم افزار آنتی ویروس ESET را از سایت http://www.eset.com دانلود کرده و آنتی ویروس را با یوزرنیم و پسورد خریداری شده از این فروشگاه فعال سازی و آپدیت کنید .
دانلود نرم افزار آنتی ویروس نود 32 و اسمارت سکیوریتی نسخه جدید در ابتدای همین تایپیک فرار گرفت .

پس در صورتی که تمایل به خرید محصولات نود 32 اورجینال را دارید ،
در صورتی که تمایل به خرید منصفانه محصولات نود 32 را دارید ،
و در در صورتی که تمایل به خرید ارزان محصولات نود 32 "ارزاتر از همه جا" را دارید :
"آنرا از ما بخواهید"
فروشگاه پروسیس فروش فوق العاده انواع آنتی ویروس اورجینال با قیمت های استثنایی

*** قیمت ویژه تا پایان دیماه
* آنتی ویروس نود 32 Eset Nod 32 Antivirus 8 + Eset Mobile Security
تک کاربره: 9500 تومان
دو کاربره: 17000 تومان
سه کاربره: 23000 تومان
چهارکاربره: 28000 تومان
پنج کاربره: 34000 تومان

تک کاربره: 15500 تومان
دو کاربره: 21000 تومان
سه کاربره: 27000 تومان
چهارکاربره: 36500 تومان
پنج کاربره: 44000 تومان

تخفیف ویژه در صورت خرید تعداد بالای 10 عدد

تمامی محصولات همراه با یک لایسنس موبایل سکیوریتی ( Eset Mobile Security ) بوده که قابل نصب بر روی اندروید ، ویندوز موبایل و سیمبین می باشد.

قیمتهای فوق به مناسبت آغاز به کار تاپیک میباشد و موقت است.
خرید شما شامل لایسنس یکساله و پک آنتی ویروس میباشد که در صورت ارسال پک هزینه ارسال جداگانه محاسبه میگردد . امکان ارسال مشخصات لایسنس برای دوستان شهرستانی و سایر دوستان به ایمیل وجود دارد.
لایسنس های فوق سازگار با آخرین نسخه محصولات میباشد و امکان دانلود و فعالسازی از سایت اصلی نود وجود دارد.

شماره های تماس :
88228064
88228065
88226935

آدرس : تهران ،میدان ولیعصر ،مجتمع تجاری نور ،طبقه همکف 1 ،واحد 6084
ساعت کار شرکت ده صبح تا هفت بعداز ظهر می باشد.
لطفا جهت سفارش آنتی ویروس فقط با این شماره ها تماس بگیرید و شماره های دیگر شرکت را اشغال نفرمائید.

Last edited:

algorithm_ft

Registered User
لایک‌ها
92
جناب آقای جباری از مشهد با تشکر از تماس شما با فروشگاه یک عدد آنتی ویروس اسمارت سکوریتی 2 کاربره برای شما ارسال گردید.

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام.
ده عدد سکوریتی برای خریداران تاپیکم میخواهم که هدیه بدهم. قیمت را پ خ کنید واریز کنم

V110313

Registered User
لایک‌ها
36
سلام میشه بگید دقیقا آنتی ویروس اورجینال با غیراورجینال چه فرقهایی داره؟ چون ما با همان کرک شده و تریال، هم آپدیت می کنیم هم کلی ویروس می کشیم. پس کلا فرقاش چیه که ما بیایم پول بدیم اورجینال بخریم؟

algorithm_ft

Registered User
لایک‌ها
92
سلام میشه بگید دقیقا آنتی ویروس اورجینال با غیراورجینال چه فرقهایی داره؟ چون ما با همان کرک شده و تریال، هم آپدیت می کنیم هم کلی ویروس می کشیم. پس کلا فرقاش چیه که ما بیایم پول بدیم اورجینال بخریم؟
سلام وحید جان ،
تفاوت آنتی ویروس اورجینال و کرک شده یا تریال برای همه کاربران مطرح هست :
آنتی ویروس نود32 محصول قدرتمند شرکت ESET میباشد و این آنتی ویروس در بین کاربران جهان و ایران محبوبیت زیادی دارد این آنتی ویروس برای اینکه به خوبی عمل کند باید از طریق یوزرنیم وپسورد آپدیت شود در واقع یوزرنیم وپسورد کلید آپدیت این آنتی ویروس محبوب و قدرتمند میباشد .
سرور بروز رسانی آنتی ویروس نود32 از دونوع میباشد یکی سرور تریال TRIALو یکی سرور EAV .
در سرور TRIALاگر یوزرنیم وپسورد ورژن TRIAL داده شود آپدیت از طریق سرور TRIALانجام میپذیردو سرور دیگر سرور خریداری شده میباشد که به اختصار EAV نامیده میشود که اگر از سریال معتبر از نوع EAV استفاده شود بروز رسانی و آپدیت از طریق سرور خریداری شده از نوع EAV میشود ، اما سرور آزمایشی یاTRIAL برای تست و محک زدن آنتی ویروس توسط کاربران میباشد بروز رسانی فایل آپدیت و لیست امضای ویروس توسطESET از نظر بازده زمانی در طول روز دیر به دیر آپدیت میشود و شاید آنتی ویروس در طول روز یکبار و یا شاید دوبار و بعضی وقتها اصلا از طریق سرورTRIAL بروز رسانی نشودو خوب نتیجه منفی آن این هست که آنتی ویروس در طول روز تمام لیست امضای ویروس های جدیدو تروجانها به آن شناخته نمیشود . پس در نتیجه هوش مصنوعی و یا (مغز مصنوعی )آنتی ویروس تنبل تر و ضعیفتر عمل میکند که این خبر خوبی برای کاربران نیست. یوزرهای این سرور تریال هم بر دونوع میباشد یکی یوزری که خود شرکت ESET از طریق ایمیل به متقاضیان میدهد و یوزر هایی که به صورت عمومی توسط یوزرنویسان غیر قانونی نوشته میشود که بیشتر مال کشور چین میباشد. یوزری تریالی TRIALکه شرکت ESET از طریق ایمیل میدهد با یوزر تریالیTRIAL که به صورت عمومی موجود میباشد تفاوت دارند اگر با یوزرتریالTRIAL شرکت اقدام به آپدیت نمایید تا یکماه آنتی ویروس شما از سرور تریالTRIAL آپدیت خواهد شد و آنتی ویروس به صورت روز شمار منقضی شدن این یوزرنیم رو اعلام مینماید ولی یوزر تریالیTRIAL که توسط یوزرنویسان آنتی ویروس نود32 به صورت غیر قانونی نوشته میشود تاریخ منقضی شدن یوزر را نشان نمیدهد و با این تفاوت که این یوزرها را میلیون ها نفربا آن آپدیت میکنند و عمر این یوزرها خیلی کم میباشد بین 2 تا 3 روز چون شرکت ESET بلافاصله یوزرنیم غیر قانونی نوشته را منقضی میکند. پس نتیجه میگیریم که یوزر تریال یک یوزر عمومی با کارکرد چند روزه و از سرور آزمایشی شرکتESET که بازم احتمال این میرود که ویروس های بروزی را نشناسد با توجه به تریال بودن سرور و یوزر آن میباشد، نکته دیگری که در مورد آنتی ویروسهای کرک شده وجود دارد و قبلا هم توسط دوست خوبم پدرام آشنا به آن اشاره شد این موضوع است که : "انتی ویروسی که هر چند روز کی عوض میکند در سرور نود در لیست زرد قرار میگیرد و نمیدونم چه سیاستی کمپانی برای این لیست در نظر گرفته است"
سرور EAV سرور خریداری شده و یا اورجینال شرکت ESET میباشد که با یوزر قانونی از نوع( EAV) آپدیت میشود این سرور کاملا قانونی و اورجینال میباشدو برای کاربرانی که برای یوزرهای این سرور هزینه پرداخت نموده اند به کار برده میشود از مزایای این سرور بروز رسانی فایلهای آپدیت سریعتر و کم حجم تر در طول روز و ساعات روز که چندین بار آپدیت شده و باعث میشود آنتی ویروس از نظر شناسایی و ضریب امنیتی بسیار بالا ترقرار گیرد و امضای ویروس های بیشتری به آن شناسایی شوند و هوش مصنوعی آنتی ویروس فعال تر و دقیق تر عمل نماید . یوزر از نوعEAV کاملا اختصاصی و برای استفاده یک کاربر از یک سیستم و آنتی ویروس میباشد.
ودر نهایت از تجربه های شخصی خودم باید بگم طبق آماری که من سراغ دارم افرادی که از آنتی ویروسهای غیر اورجینال ( شرکتی و یا تریال و کرک ) استفاده می کنند بازم هم در طول یک سال چندین بار ویروسی میشوند ،به طوری که برای برطرف کردن آن به تعویض ویندوز و ویروسکشی دوباره نیاز پیدا میکنند این آمار طی 15 سال کار خود من در زمینه کامپیوتر و ارتباط مستقیم با مشتریان می باشد ، و مسلما منطق هر انسانی گواهی میدهد با هزینه بسیار معقول و خرید یک آنتی ویروس اورجینال ،به راحتی میشود ریسک ویروسی شدن سیستم و هزینه های آن را به حداقل رساند.
موفق باشید.

Last edited:

soltan63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا همکار معتبر - تایید میشه من خودم لایسنس میفروشم اما ایشون مورد تایید هستش . خوب بفروشی .
Avkey.ir

algorithm_ft

Registered User
لایک‌ها
92
طرح جدید فروش آنتی ویروس ESET به همراه هدایای ویژه تا بیست و دوم بهمن ماه

فروش آنتی ویروس های اورجینال nod32 با قیمت های استثنایی
فروش ارزان آنتی ویروس اورجینال نود 32 کمترین قیمت در ایران
آنتی ویروس نود 32 Eset Nod 32 Antivirus 8 + Eset Mobile Security
تک کاربره: 8000 تومان
دو کاربره: 11000 تومان
سه کاربره: 15000 تومان
چهارکاربره: 20000 تومان
پنج کاربره: 25000 تومان

فروش ارزان آنتی ویروس اسمارت سکیوریتی
تک کاربره: 12000 تومان
دو کاربره: 15000 تومان
سه کاربره: 19000 تومان
چهارکاربره: 24000 تومان
پنج کاربره: 30000 تومان

هدایای ویژه خرید اسمارت سکیوریتی تعداد 50 عدد به بالا

طرح 5 = 50 :
" در صورت خرید 50 عدد آنتی ویروس تک کاربره ، 5 عدد آنتی ویروس تک کاربره به شما هدیه داده میشود "

طرح 5 + 10 = 100
:
" در صورت خرید 100 عدد آنتی ویروس تک کاربره ، 10 عدد آنتی ویروس تک کاربره و 5 عدد آنتی ویروس 2 کاربره به شما هدیه داده میشود "

طرح 5 + 10 + 20 = 200 :
" در صورت خرید 200 عدد آنتی ویروس تک کاربره ، 20 عدد آنتی ویروس تک کاربره و 10 عدد آنتی ویروس 2 کاربره و 5 عدد آنتی ویروس 3 کاربره به شما هدیه داده میشود "

طرح 10 + 25 + 30 = 300 :
" در صورت خرید 300 عدد آنتی ویروس تک کاربره ، 25 عدد آنتی ویروس تک کاربره و 25 عدد آنتی ویروس 2 کاربره و 10عدد آنتی ویروس 3 کاربره به شما هدیه داده میشود "

طرح 15 + 40 + 40 = 400 :
" در صورت خرید 400 عدد آنتی ویروس تک کاربره ، 40 عدد آنتی ویروس تک کاربره و 40 عدد آنتی ویروس 2 کاربره و 15 عدد آنتی ویروس 3 کاربره به شما هدیه داده میشود "

طرح 30 + 55 + 50 = 500 :
" در صورت خرید 500 عدد آنتی ویروس تک کاربره ، 50 عدد آنتی ویروس تک کاربره و 55 عدد آنتی ویروس 2 کاربره و 30عدد آنتی ویروس 3 کاربره به شما هدیه داده میشود "

توجه : تمامی محصولات همراه با یک لایسنس موبایل سکیوریتی ( Eset Mobile Security ) بوده که قابل نصب بر روی اندروید ، ویندوز موبایل و سیمبین می باشد.

شماره های تماس :
88228064
88228065
88226935

آدرس : تهران ،میدان ولیعصر ،مجتمع تجاری نور ،طبقه همکف 1 ،واحد 6084
ساعت کار شرکت ده صبح تا هفت بعداز ظهر می باشد.

Hossein_it

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
درود
لطفا شماره کارتتون رو برام بفرستید جهت خرید "" اسمارت سکوریتی Eset Smart Security 8 + Eset Mobile Security ""

edward71

Registered User
لایک‌ها
63
دوست عزیز این لایسنس ها بصورت دایمی معتبر هستند یا تاریخ انقضا دارند و باید تا تاریخ مشخصی فعال بشن؟

Sent from my iPad Air

algorithm_ft

Registered User
لایک‌ها
92
دوست عزیز این لایسنس ها بصورت دایمی معتبر هستند یا تاریخ انقضا دارند و باید تا تاریخ مشخصی فعال بشن؟

Sent from my iPad Air
سلام دوست عزیز ، لایسنس ها به صورت دائمی معتبر هستند و هر زمان که شما اقدام به رجیستر کردن بکنید ،به عنوان تاریخ شروع فعالیت در نظر گرفته میشود .
ضمنا تاریخ انقضا یکسال پس از فعالسازی میباشد.

edward71

Registered User
لایک‌ها
63
مثلا میشه لایسنس رو توی سال 2016 هم فعال کرد؟ اخه من الان روی سیستمم یه انتی ویروس دارم که تا اواسط سال 2015 لایسنسش اعتبار داره؛میخوام مطمئن شم که لایسنس ها تاریخ انقضا نداشته باشن

algorithm_ft

Registered User
لایک‌ها
92
مثلا میشه لایسنس رو توی سال 2016 هم فعال کرد؟ اخه من الان روی سیستمم یه انتی ویروس دارم که تا اواسط سال 2015 لایسنسش اعتبار داره؛میخوام مطمئن شم که لایسنس ها تاریخ انقضا نداشته باشن
بله مطمئنا می تونید این کارو بکنید هر زمانی که درخواست رجیستر شدن شما در سایت ثبت بشه از همون لحظه اکانت شما فعال خواهد شد ،اکانت موبایل جداگانه و اکانت آنتی هم به صورت مجزا فعال میشود.

Last edited:
بالا