• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آهنربا

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
آهنربا سازه گستر

فروش آهنربا - شبکه مغناطیسی

واردات , طراحی , مشاوره . فروش

ساخت انواع :

شبکه های آهنربایی

صفحات آهنربایی

جارو مغناطیسی

سرسره آهنربایی

میله های آهنربایی

و فروش آهنربا های فریت(سرامیکی) و نئودیمیوم

آهنربا سازه گستر
تلفن : 02166711265 – 02166721526

آدرس : تهران - میدان امام ***** - ابتدای فردوسی جنوبی - پاساژ طبس - طبقه دوم - پلاک 2/9 -آهنربا سازه گستر

در این وبسایت می تونید مطالب آموزشی در مورد آهنربا را مشاهده نمایید
www.magnetgostar.com

[email protected]

2.jpg 4.jpg photo.JPG photo(1).JPG photo(2).JPG photo(3).JPG photo(4).JPG x50.jpg y50.jpg z50.jpg
x50.jpg y50.jpg z50.jpg

Last edited:

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
سلام فروش تكي هم داريد؟ مثلا از هر مدل يكي دو عدد. قيمت هم بديد

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام فروش تكي هم داريد؟ مثلا از هر مدل يكي دو عدد. قيمت هم بديد

سلام بله دوست عزیز فروش به صورت جزئی و کلی امکان پذیر هست اگر مورد خاصی مد نظرتون هست می تونید به صورت تلفنی درخواست بفرمایید

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:

متشکرم.

سلام دوست عزیز دقیقا متوجه مشکل نشدم - تمامی مطالبی که به صورت متن قرار دادم عکسشون موجود می باشد - ممنون میشم راهنمایی کامل تری بفرمایید

با تشکر

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21

سلام دوست عزیزم

متشکرم.
سلام مجدد

دوست عزیز من مطالعه کردم ولی برام یکم گنگ بود مطالب ممنون میشم دقیقا بفرمایید چه تغییراتی باید انجام بدم چون مطالبی که درج شده تماما در 3 عکس فوق موجود می باشد اگر لازم هست بر روی عکس یه کنار عکس مشخصات درخواستی را قرار بدهم و اگر هم لازمه مطلبی رو حذف کنم و صرفا به درج آدرس وبسایت و اطلاعات تماس بسنده کنم

با تشکر

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوست من:

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
سلام بله دوست عزیز فروش به صورت جزئی و کلی امکان پذیر هست اگر مورد خاصی مد نظرتون هست می تونید به صورت تلفنی درخواست بفرمایید
در تصوير آخر كلا 14 يا 15 مدل بيشتر كه نيست! زحمت بكشيد قيمت همه را قرار بديد.قيمت كه باشه بهتر ميشه تصميم گرفت.

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوست عزیز تصاویری که مشاهده فرمودید صرفا نمونه ای از انواع موجود می باشد . ما به صورت تخصصی نزدیک به 15 سال است در زمینه توزیع آهنربا در ایران فعالیت داریم - ایرادی هم که مدیران محترم انجمن به این تاپیک گرفته اند در همین راستا بوده و من فکر می کردم صرفا اقدام به معرفی محلی برای توزیع آهنربا کفایت می کند که مشخص گردد کالاهای توزیعی ما در چه طیفی می باشند و در صورتی که دوستی قصد خرید داشتند در تماس های تلفنی راهنماییشون کنیم

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
با توجه به درخواست مدیران محترم مبنی بر رعایت قوانین تاپیک فروش این پست ظرف 24 ساعت تغییر پیدا می کند و تاکید می کنم کالاهایی که درج می گردد صرفا بخشی از آهنرباهای موجود می باشد و دوستان در صورتی که ابعاد خاصی مد نظرشون هست می توانند تماس بگیرند و یا در همین تاپیک سوال بفرمایند و وبسایت ما هم جهت مطالعه مطالب آموزشی معرفی می گردد . www.magnetgostar.com

milad_milad

Registered User
لایک‌ها
21
ذوست گلم چرا نمی گیری؟!!!!!!! یه تیکه کاغذ بردار نام کاربریتُ تاریخ روز رو و اسم سایت پرشین تولز رو روش بنویس،کاغذ رو بزار پیش اهن رباها،دوربین عکاسی رو بردار،از اهنرباها عکس بگیر،طوری که هم نوشته ی روی کاغذ و هم اهن رباها معلوم باشه،اگه باز هم متوجه نشدی بگو به صورت اسلاید شو بهت نشون بدم

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
اقا یه صفحه اهربا واسه روی نوار نقاله به عرض 60 سانتیمتر که اگر چیز فلزی از روش رد شد رو جذب کنه چقدر در میاد
از روی نوار مواد معدنی خرد شده از سنگ شکن عبور میکنه (بیشتر سنگ و خاک)
قیمت رو همینجا لطف کنید اگه واسم مناسب بود تماس میگیرم

Last edited:

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ذوست گلم چرا نمی گیری؟!!!!!!! یه تیکه کاغذ بردار نام کاربریتُ تاریخ روز رو و اسم سایت پرشین تولز رو روش بنویس،کاغذ رو بزار پیش اهن رباها،دوربین عکاسی رو بردار،از اهنرباها عکس بگیر،طوری که هم نوشته ی روی کاغذ و هم اهن رباها معلوم باشه،اگه باز هم متوجه نشدی بگو به صورت اسلاید شو بهت نشون بدم

ممنون الان کاملا افتاد مرسی از راهنماییتون

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
اقا یه صفحه اهربا واسه روی نوار نقاله به عرض 60 سانتیمتر که اگر چیز فلزی از روش رد شد رو جذب کنه چقدر در میاد
از روی نوار مواد معدنی خرد شده از سنگ شکن عبور میکنه (بیشتر سنگ و خاک)
قیمت رو همینجا لطف کنید اگه واسم مناسب بود تماس میگیرم
توصیه میکنم به جای استفاده از صفحه از سرسره مغناطیسی استفاده کنید سایز 50*50 سرسره مغناطیسی 250 هزار تومان می باشد اگر صلاح دونستین برای شرح کامل کارایی می تونید به وبسایت ما مراجعه کنید ویا تماس بگیرید با تشکر

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
تغییرات لحاظ گردید - قیمت های درج گردیده تماماً به تومان می باشد و مگنت های فریت Y32 و نئودیمیوم ND35 صنعتی می باشد

در صورت نیاز به اطلاعاتی نظیر ابعاد دقیق تر و یا اطلاع از انواع دیگر کالا می توانید تماس بگیرید .

با تشکر

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
توصیه میکنم به جای استفاده از صفحه از سرسره مغناطیسی استفاده کنید سایز 50*50 سرسره مغناطیسی 250 هزار تومان می باشد اگر صلاح دونستین برای شرح کامل کارایی می تونید به وبسایت ما مراجعه کنید ویا تماس بگیرید با تشکر
شما قیمت اونی که عرض کردم رو لطف کنید ممنون میشم
در ضمن سرسره جایی که مواد میریزه وجود داره امکان نصب سرسره دیگه وجود نداره اما اگه بشه زیر همون اهنربا مناسب نصب کرد که خودش سرسره مغناطیسی بشه تعداد و مدل اهنربا ها رو لطف کنید
از همین سیاه ها جواب میده یا از این سفید ها باید باشه

mr_khatkhati

Registered User
لایک‌ها
28
سلام داداش ..میدنم که عمده کار شما صنعتیو بزرگ
اما من مگنت میخواستم برای روی یخچال چه چیزایی دارین من یه 50تایی میخوام لطفا قیمت روش خرید اینا رو پ/خ بدین

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
داداش پلاسکو فروشی سر خیابون انواع و اقسام داره با طرح های مختلف

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
باتشكر از شما بخاطر قرار دادن قيمتها.لطف كنيد ساعات كار فروشگاه در روزهاي تعطيل و عادي را بفرماييد/.همچنين تخفيفي هم براي كاربران پرشين تولز در نظر بگيريد/.
سوال:من يك آهنرباي نئودیمیوم دارم به اندازه نصف قطر يك مداد و عرض سه ميليمتر(دقيقا اندازه دو عدس) كه ميتواند به راحتي يك انبر قفلي دو كيلويي را به ديواره يك كمد فلزي بچسپاند.آيا آهن رباهاي شما هم اين قدرت را دارند/؟ و اينكه چرا هنگام عكسبرداري اين همه آهنرباي نئودیمیوم در اين فاصله همديگر را جذب يا دفع نكرده اند/.

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
سلام داداش ..میدنم که عمده کار شما صنعتیو بزرگ
اما من مگنت میخواستم برای روی یخچال چه چیزایی دارین من یه 50تایی میخوام لطفا قیمت روش خرید اینا رو پ/خ بدین
مگنت ديگر چيست؟ ميشه توضيح بديد.

بالا