• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آهنربا

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ولی در کل اساس کار این نوع تولید انرژی بر پایه جذب و دفع آهنرباست

l0w

Registered User
لایک‌ها
266
برقی نیست که
یه کلید چرخشی داره مثل کلید پنکه سقفی !
اینو که رو حالت on بزارین مگنت داخلش به پایه ها وصل میشه و باعث میشه محکم به سطح اهنی زیرشون بچسبن و وقتی رو حالت off قرارش میدین اتصال مگنت از پایه ها قطع میشه و از سطح جدا میشه

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
برقی نیست که
یه کلید چرخشی داره مثل کلید پنکه سقفی !
اینو که رو حالت on بزارین مگنت داخلش به پایه ها وصل میشه و باعث میشه محکم به سطح اهنی زیرشون بچسبن و وقتی رو حالت off قرارش میدین اتصال مگنت از پایه ها قطع میشه و از سطح جدا میشه

عرض کردم دوست گلم - به این نوع از آهنربا دی مگنت میگن - اون کلید در اصل یک کلید مکانیکی هست که وقتی در حالت روشن قرار میدید با حرکت اون کلید آهنربا داخل یک چرخش می کند و به سطح فلزی می چسبد و بر اثر القای مغناطیسی اون صفحه فلزی آهنربا میشود و وقتی در حالت خاموش قرار می گیرد با حرکت کلید آهنربا داخل نیز می چرخد و از اون صفحه فاصله می گیرد
متاسفانه ما دی مگنت نداریم

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
دوست عزیزم من دنبال آهنربایی هستم که بتونه توی هوا معلق بمونه.یعنی نیروی وزنش با نیروی مغناطیسی برابری کنه
شما این جور چیزی دارید؟

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام دوست عزیز
منظورتون از نیروی مغناطیسی , نیروی جاذبه زمین هست یا آهنربا دیگر ؟
هیچ آهنربایی به تنهایی قابلیت معلق شدن ندارد مگر اینکه قدرت دفع که به دنبالش هستیم در مقیاسی نزدیک به هم باشند
این عمل امکان پذیر هست لیکن می بایست از آهنربا دومی برای این کار استفاده کنید

ابعاد مورد نظر و فاصله خلاء مورد نظرتون رو بفرمایید تا عرض کنم کدام یکی از انواع آهنربا برای شما مفید خواهد بود

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام
دوست عزیزم من دنبال آهنربایی هستم که بتونه توی هوا معلق بمونه.یعنی نیروی وزنش با نیروی مغناطیسی برابری کنه
شما این جور چیزی دارید؟
سلام دوست عزیز
منظورتون از نیروی مغناطیسی , نیروی جاذبه زمین هست یا آهنربا دیگر ؟
هیچ آهنربایی به تنهایی قابلیت معلق شدن ندارد مگر اینکه قدرت دفع که به دنبالش هستیم در مقیاسی نزدیک به هم باشند
این عمل امکان پذیر هست لیکن می بایست از آهنربا دومی برای این کار استفاده کنید

ابعاد مورد نظر و فاصله خلاء مورد نظرتون رو بفرمایید تا عرض کنم کدام یکی از انواع آهنربا برای شما مفید خواهد بود

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
ممنونم
منظورم آهنربای دیگه هست.یعنی جاذبه 2 آهنربا از بالا و نیروی وزن یکی از اهنرباها از پایین با هم برابر بشند و معلق بشه.البته آهنرباها باید خیلی قوی باشند و حساسیت کم باشه تا به هم نچسبند

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ممنونم
منظورم آهنربای دیگه هست.یعنی جاذبه 2 آهنربا از بالا و نیروی وزن یکی از اهنرباها از پایین با هم برابر بشند و معلق بشه.البته آهنرباها باید خیلی قوی باشند و حساسیت کم باشه تا به هم نچسبند
خواهش می کنم دوست عزیز

اگر حداقل استاندارد قدرتی را دارا باشند هر دو آهنربا , به راحتی امکان پذیر هست
در خاطرم هست یکی از دوستان مخترع به دنبال استفاده از این سیستم دفع آهنربا و معلق بودن در سیستم قطار های شهری بودن

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
درود
براتون پیغام دادم

rasool.ss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ..20 تا آهنربا نئودیمیوم دیسکی 15در 5 میخام .موجوده؟؟؟ قیمت؟؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

arashdehgan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من اهنربای نئودیم می خوام
ولی می خوام بدونم حداکثر قدرت جاذبه و دافعش چقدره؟؟پولش زیاد مهم نیست ولی قیمتو بگین

mr72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،اهنربای نئودمیومی بلوکی با طول و عرض بین 10 تا 30 و ارتفاع بین 1 تا 5 در چه ابعاد مشخصی با قیمتشون دارید(برای 30 عدد)؟

irmagnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرجع تخصصی آهنربا (ایران مگنت)
توزیع و فروش انواع آهن ربا |مگنت های صنعتی|آزمایشگاهی|فریت|مگنت|مگنت تبلیغات|نئودیمیوم|شیت

آدرس ها irmagnet.net , irmagnet.ir

Ailin11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام خدمت شما. درمورد اهن ربا هم جهت كه همديگرو دفع ميكنن سوال داشتم. كفشي به اسم moon waker درست كردن كه ميتونه جاذبه رو يه مقداري دفع كنه و گفته شده ١٢ كيلو وزن را كم ميكنه. سوالم اينه يعني باپوشيدن اين كفش و رفتن روي ترازو ١٢ كيلو وزن كم نشون ميده؟ايا ميشه با استفاده از دو قطب هم نام اهن ربا قوي كه همديگرو دفع ميكنن نيروي جاذبه رو دفع كرد؟خواهش ميكنم لطفا جواب بدين ممنون ميشم

بالا