mr_khatkhati
Registered User
1.کاک رزازیو عشق داداشمگنت ديگر چيست؟ ميشه توضيح بديد.
2. این که مگنت همون آهنرباس اسم اینگیلیسشه...
1.کاک رزازیو عشق داداشمگنت ديگر چيست؟ ميشه توضيح بديد.
شما قیمت اونی که عرض کردم رو لطف کنید ممنون میشم
در ضمن سرسره جایی که مواد میریزه وجود داره امکان نصب سرسره دیگه وجود نداره اما اگه بشه زیر همون اهنربا مناسب نصب کرد که خودش سرسره مغناطیسی بشه تعداد و مدل اهنربا ها رو لطف کنید
از همین سیاه ها جواب میده یا از این سفید ها باید باشه
سلام داداش ..میدنم که عمده کار شما صنعتیو بزرگ
اما من مگنت میخواستم برای روی یخچال چه چیزایی دارین من یه 50تایی میخوام لطفا قیمت روش خرید اینا رو پ/خ بدین
باتشكر از شما بخاطر قرار دادن قيمتها.لطف كنيد ساعات كار فروشگاه در روزهاي تعطيل و عادي را بفرماييد/.همچنين تخفيفي هم براي كاربران پرشين تولز در نظر بگيريد/.
سوال:من يك آهنرباي نئودیمیوم دارم به اندازه نصف قطر يك مداد و عرض سه ميليمتر(دقيقا اندازه دو عدس) كه ميتواند به راحتي يك انبر قفلي دو كيلويي را به ديواره يك كمد فلزي بچسپاند.آيا آهن رباهاي شما هم اين قدرت را دارند/؟ و اينكه چرا هنگام عكسبرداري اين همه آهنرباي نئودیمیوم در اين فاصله همديگر را جذب يا دفع نكرده اند/.
همونطور که دوست عزیزمون فرمودند مگنت نام انگلیسی آهنربا می باشد (magnet) ولی در فارسی نیز زیاد استفاده میشودمگنت ديگر چيست؟ ميشه توضيح بديد.
خوب الان اگه من بخوام از این بلوکها زیر سرسره خودم کار بزارم که 100 تومن هم نمیشه چرا ساخت خودتون 250 در میاد دیگه اینکه واسه همون 50*50 چند تا بلوک با چه سایزی نیاز هست زیرش کار بزارم تا عمل کنهدوست عزیز قیمت صفحه مغناطیسی هم با سرسره یکسان هست سایز 50*50 قیمت 250 هزار تومان و یک مدل دیگر هم هست که با مگنت های بلوک ساخته میشه که قوی تر هستند قیمت 450 هزار تومان - مگنت های سفید ( نئودیمیوم ) فوق العاده گرون قیمت هستند و در جاهای خاصی کاربرد دارند - هزینه خرید آهنرباهای سیاه ( فریت - سرامیکی ) به صرفه تر می باشد
خوب الان اگه من بخوام از این بلوکها زیر سرسره خودم کار بزارم که 100 تومن هم نمیشه چرا ساخت خودتون 250 در میاد دیگه اینکه واسه همون 50*50 چند تا بلوک با چه سایزی نیاز هست زیرش کار بزارم تا عمل کنه
سلام یه منگت خیلی قوی که بتونه از پشت یه تیکه شیشه کلفت هم میدان مغناطیسی جذب کنه چی معرفی میکنین منگنتای باندای خودرو هم برام ضعیف بود(برای کنتور برق...)
دوست عزیز اون سایزی که می فرمایید 16 هزار تومان هست ابعادش 100x60x20 mm بلوک هست اون 2 سایزی که عرض کردم در عکس نیست امروز به دلیل کار شخصی دفتر نمی روم که براتون عکس بگیرم ولی ابعاد رو خدمتتون عرض می کنم تا در اصرع وقت تصویر اونها هم اضافه کنمداداش تداداش توی اون عکسها و قیمتهایی که گذاشتین گرونترین بلوکش 16 تومن هست که طول و عرض و ارتفاعش هم همینی هست که شما فرمودین پی 19 و 25 تومن کدوما میشه
سلام من یک اهنربا بسیار قوی میخام سایزشم بزرگ نباشه چی پیشنهاد میکنید؟؟
40*40*20
سلاماز دوستان گلم مجدداً خواهش می کنم این بخش آموزشی وبسایت رو ملاحظه کنند
چون ممکنه در زمان اعلام ابعاد آهنربا ها براشون نکته گنگی وجود داشته باشه
خیلی وقتتون رو نمیگیره مطلب کوتاهی هست ولی براتون مفیده
لینک رو براتون گذاشتم با کلیک کردن مستقیم به صفحه مورد نظر منتقل می شوید
www.magnetgostar.com
ضمنا دوستان می تونن در فیسبوک هم عضو فن پیج آهنربا سازه گستر بشن - اولی آدرس پیج (لایک ) و دومی اکانت ما ( add) هست
www.facebook.com/ahanroba.saze
www.facebook.com/ahanroba.saze.gostar
sgh
سلام
یه سوال ضخامت اهنربا چقدر در قدرتش تاثیر داره یا بهتر بگم اهنربا با طول و عرض مساوی اگه ضخامت یکیش 10 مبل و اون یکی 20 میل باشه قدرتشون در جهت همون ارتفاع چقدر فرق میکنه به صورت خطی زیاد میشه یعنی 2 برابر میشه یا جور دیگه ای تغییر میکنه
سلام
دو تا آهنربا برای اینکه به دیوار پیچ کنم و در حیاط بهش بچسبه و با باد بسته نشه چی پیشنهاد می کنید؟ قیمت؟ خیلی قطور نباشه و خیلی هم نیاز نیست قوی باشه
ممنون