• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آهنربا

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
شما قیمت اونی که عرض کردم رو لطف کنید ممنون میشم
در ضمن سرسره جایی که مواد میریزه وجود داره امکان نصب سرسره دیگه وجود نداره اما اگه بشه زیر همون اهنربا مناسب نصب کرد که خودش سرسره مغناطیسی بشه تعداد و مدل اهنربا ها رو لطف کنید
از همین سیاه ها جواب میده یا از این سفید ها باید باشه

دوست عزیز قیمت صفحه مغناطیسی هم با سرسره یکسان هست سایز 50*50 قیمت 250 هزار تومان و یک مدل دیگر هم هست که با مگنت های بلوک ساخته میشه که قوی تر هستند قیمت 450 هزار تومان - مگنت های سفید ( نئودیمیوم ) فوق العاده گرون قیمت هستند و در جاهای خاصی کاربرد دارند - هزینه خرید آهنرباهای سیاه ( فریت - سرامیکی ) به صرفه تر می باشد

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام داداش ..میدنم که عمده کار شما صنعتیو بزرگ
اما من مگنت میخواستم برای روی یخچال چه چیزایی دارین من یه 50تایی میخوام لطفا قیمت روش خرید اینا رو پ/خ بدین

دوست عزیز ما همه سایز مگنت صنعتی رو پخش می کنیم از کوچکترین سایز 6 میلیمتر تا 150 میلیمتر
اطلاعات و قیمت رو براتون پیام خصوصی می کنم . حتما بخش آموزش وبسایت ما رو ملاحظه بفرمایید خصوصا مطلب " استانداردهای جهانی ابعاد آهنربا " در زمان سفارش این دانستن این اطلاعات کمکتون می کنه خرید درستی داشته باشید .
www.magnetgostar.com

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
باتشكر از شما بخاطر قرار دادن قيمتها.لطف كنيد ساعات كار فروشگاه در روزهاي تعطيل و عادي را بفرماييد/.همچنين تخفيفي هم براي كاربران پرشين تولز در نظر بگيريد/.
سوال:من يك آهنرباي نئودیمیوم دارم به اندازه نصف قطر يك مداد و عرض سه ميليمتر(دقيقا اندازه دو عدس) كه ميتواند به راحتي يك انبر قفلي دو كيلويي را به ديواره يك كمد فلزي بچسپاند.آيا آهن رباهاي شما هم اين قدرت را دارند/؟ و اينكه چرا هنگام عكسبرداري اين همه آهنرباي نئودیمیوم در اين فاصله همديگر را جذب يا دفع نكرده اند/.

دوست گلم
ساعات کاری ما از شنبه تا چهارشنبه ساعت 9:30 صبح الی 6:30 عصر
روزهای پنج شنبه ساعت 9:30 الی 2 ظهر ( قبل از تشریف فرمایی تماس بگیرید در بعضی از 5 شنبه ها تعطیل هستیم)
در مورد تخفیف کاری که از دست من بر میاد برای دوستانم اعلام قیمت فروش عمده برای خرید های تکی هست ( به قیمت فروش عمده ) و در صورتی که تعداد خرید عمده باشد مثلا بسته به سایز تعداد 5000 عدد به بالا سعی می کنم تخفیفی هم برای آندسته از دوستان در نظر بگیرم

در مورد آهنرباهای نئودیمیوم باید عرض کنم بله آهنرباهای نئودیمیوم ما تماما صنعتی بوده و به هیچ عنوان جز دسته اجناس استوک نمی باشد - دلیل قرار گرفتن منظم آهنربا در قفسه ها رعایت چینش درست و قطب بندی آهنربا ها + فلزی بودن قفسه های ما برای قفل کردن جریان مغناطیسی می باشد

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
مگنت ديگر چيست؟ ميشه توضيح بديد.
همونطور که دوست عزیزمون فرمودند مگنت نام انگلیسی آهنربا می باشد (magnet) ولی در فارسی نیز زیاد استفاده میشود
در وبسایت اطلاعات آموزشی برای انواع آهنربا قرارداده شده که انشاا... اگر فرصتی بشه اصلاعات جدیدتری نیز اضافه خواهم کرد
www.magnetgostar.com

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
دوست عزیز قیمت صفحه مغناطیسی هم با سرسره یکسان هست سایز 50*50 قیمت 250 هزار تومان و یک مدل دیگر هم هست که با مگنت های بلوک ساخته میشه که قوی تر هستند قیمت 450 هزار تومان - مگنت های سفید ( نئودیمیوم ) فوق العاده گرون قیمت هستند و در جاهای خاصی کاربرد دارند - هزینه خرید آهنرباهای سیاه ( فریت - سرامیکی ) به صرفه تر می باشد
خوب الان اگه من بخوام از این بلوکها زیر سرسره خودم کار بزارم که 100 تومن هم نمیشه چرا ساخت خودتون 250 در میاد دیگه اینکه واسه همون 50*50 چند تا بلوک با چه سایزی نیاز هست زیرش کار بزارم تا عمل کنه

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
خوب الان اگه من بخوام از این بلوکها زیر سرسره خودم کار بزارم که 100 تومن هم نمیشه چرا ساخت خودتون 250 در میاد دیگه اینکه واسه همون 50*50 چند تا بلوک با چه سایزی نیاز هست زیرش کار بزارم تا عمل کنه

هر بلوک قیمت 25000 تومان دارد با احتساب استفاده 15 عدد بلوک فقط 375000 تومان آهنربا استفاده میشود که به آن اجرت ساخت + هزینه ورق ها و ... اضافه بشود میشه همون 450000 تومان شما چه جوری بلوک ها را 100 هزار تومان محاسبه کردید ؟؟؟ در مورد صفحه دیگر هم 250000 که آهنرباهای مصرفی نزدیک 200000 تومان میشود

چند چیز مهم است استفاده از آهنربا مناسب و چینش درست آهنربا ها که تخصصی می باشد -
برای این صفحه با این ابعاد هم امکان استفاده از بلوک 150x100x25 mm به قیمت 25000 تومان و 100x100x25 mm به قیمت 19000 تومان

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
سلام یه منگت خیلی قوی که بتونه از پشت یه تیکه شیشه کلفت هم میدان مغناطیسی جذب کنه چی معرفی میکنین منگنتای باندای خودرو هم برام ضعیف بود(برای کنتور برق...)

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام یه منگت خیلی قوی که بتونه از پشت یه تیکه شیشه کلفت هم میدان مغناطیسی جذب کنه چی معرفی میکنین منگنتای باندای خودرو هم برام ضعیف بود(برای کنتور برق...)

سلام دوست عزیز
اگر به مورد استفاده اشاره نمی کردید بهتر می تونستم راهنماییتون کنم (پ.خ)
آهنرباهای استفاده شده در بلندگو ها عموما آهنربا های ضعیف می باشند چون اگر قوی تر از حد معینی باشند سیم پیچ اطراف بوبین رو جذب می کند و خاصیت ارتعاشی بوبین و پرده یونیت از بین می رود - عموما محدوده Y20-Y25 هستند - مگنت های ما به دلیل مصارف صنعتی و تحقیقاتی همگی صنعتی می باشند Y32 - از همه اینها گذشته شما باید گپ پشت آهنربا بلندگو رو جدا کنید که باز هم آهنربا ضعیفی هست

در مورد آهنرباهای صنعتی با قابلیت جذب بالا هم نوع فریت و هم نئودیمیوم موجود هست به دلیل اشاره به موضوع استفاده از ذکر جواب به دلیل رعایت قانون معذورم (پ.خ)

• Like
Reactions: usl

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
داداش تداداش توی اون عکسها و قیمتهایی که گذاشتین گرونترین بلوکش 16 تومن هست که طول و عرض و ارتفاعش هم همینی هست که شما فرمودین پی 19 و 25 تومن کدوما میشه

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
داداش تداداش توی اون عکسها و قیمتهایی که گذاشتین گرونترین بلوکش 16 تومن هست که طول و عرض و ارتفاعش هم همینی هست که شما فرمودین پی 19 و 25 تومن کدوما میشه
دوست عزیز اون سایزی که می فرمایید 16 هزار تومان هست ابعادش 100x60x20 mm بلوک هست اون 2 سایزی که عرض کردم در عکس نیست امروز به دلیل کار شخصی دفتر نمی روم که براتون عکس بگیرم ولی ابعاد رو خدمتتون عرض می کنم تا در اصرع وقت تصویر اونها هم اضافه کنم
150x100x25 mm و 100x100x25 mm آهنربا فریت (سیاه) بلوک

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
از دوستان گلم مجدداً خواهش می کنم این بخش آموزشی وبسایت رو ملاحظه کنند
چون ممکنه در زمان اعلام ابعاد آهنربا ها براشون نکته گنگی وجود داشته باشه
خیلی وقتتون رو نمیگیره مطلب کوتاهی هست ولی براتون مفیده

لینک رو براتون گذاشتم با کلیک کردن مستقیم به صفحه مورد نظر منتقل می شوید
www.magnetgostar.com

ضمنا دوستان می تونن در فیسبوک هم عضو فن پیج آهنربا سازه گستر بشن - اولی آدرس پیج (لایک ) و دومی اکانت ما ( add) هست
www.facebook.com/ahanroba.saze
www.facebook.com/ahanroba.saze.gostar

Last edited:

rasool.ss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من یک اهنربا بسیار قوی میخام سایزشم بزرگ نباشه چی پیشنهاد میکنید؟؟

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام من یک اهنربا بسیار قوی میخام سایزشم بزرگ نباشه چی پیشنهاد میکنید؟؟

سلام دوست عزیز اگر دقیقا بفرمایید به چه منظوری می خواهید بهتر میتونم راهنمیتون کنم
به طور معمول آهنربا های نئودیمیوم حجم کم ولی قدرت بالایی دارند بعضا بین 10-15 برابر آهنربا های فریت
ابعاد رو برای من مشخص کنید که ماکزیمم چه ابعادی و چه شکلی باید داشته باشه - لطفا ابعاد رو به میلیمتر اعلام کنید

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21

این آهنربا دایره هست یا بلوک ؟
طول 20 عرض 40 و ارتفاع 40 میلیمتر ؟
لطفا این بخش وبسایت ما رو در مورد استاندارد های جهانی ابعاد آهنربا بخونید
رو لینک کلیک کنید مستقیما به صفحه مورد نظر منتقل میشوید
www.magnetgostar.com

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
sgh
از دوستان گلم مجدداً خواهش می کنم این بخش آموزشی وبسایت رو ملاحظه کنند
چون ممکنه در زمان اعلام ابعاد آهنربا ها براشون نکته گنگی وجود داشته باشه
خیلی وقتتون رو نمیگیره مطلب کوتاهی هست ولی براتون مفیده

لینک رو براتون گذاشتم با کلیک کردن مستقیم به صفحه مورد نظر منتقل می شوید
www.magnetgostar.com

ضمنا دوستان می تونن در فیسبوک هم عضو فن پیج آهنربا سازه گستر بشن - اولی آدرس پیج (لایک ) و دومی اکانت ما ( add) هست
www.facebook.com/ahanroba.saze
www.facebook.com/ahanroba.saze.gostar
سلام
یه سوال ضخامت اهنربا چقدر در قدرتش تاثیر داره یا بهتر بگم اهنربا با طول و عرض مساوی اگه ضخامت یکیش 10 مبل و اون یکی 20 میل باشه قدرتشون در جهت همون ارتفاع چقدر فرق میکنه به صورت خطی زیاد میشه یعنی 2 برابر میشه یا جور دیگه ای تغییر میکنه

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
sgh

سلام
یه سوال ضخامت اهنربا چقدر در قدرتش تاثیر داره یا بهتر بگم اهنربا با طول و عرض مساوی اگه ضخامت یکیش 10 مبل و اون یکی 20 میل باشه قدرتشون در جهت همون ارتفاع چقدر فرق میکنه به صورت خطی زیاد میشه یعنی 2 برابر میشه یا جور دیگه ای تغییر میکنه

سلام دوست عزیز تا یک مقداری بیشتر میشه منظورم اینه در صورتی که ضخامت 2 برابر باشه قدرت 2 برابر میشه و این روند تا تقریبا 4-5 برابر ادامه دارد ولی از یک مقداری به بعد به اصطلاح ما نیرو مغناطیسی هرز می رود یعنی مثلا یک آهنربا با ضخامت 7 سانت خیلی تفاوتی با یک آهنربا با ضخامت 6 سانت نداره شاید در حد 6 و 6.5 برابر - منظور کلی اینه که از یه جایی به بعد تغییرات قدرت کمتر میشه

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام
دو تا آهنربا برای اینکه به دیوار پیچ کنم و در حیاط بهش بچسبه و با باد بسته نشه چی پیشنهاد می کنید؟ قیمت؟ خیلی قطور نباشه و خیلی هم نیاز نیست قوی باشه
ممنون

arian_s_asli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام
دو تا آهنربا برای اینکه به دیوار پیچ کنم و در حیاط بهش بچسبه و با باد بسته نشه چی پیشنهاد می کنید؟ قیمت؟ خیلی قطور نباشه و خیلی هم نیاز نیست قوی باشه
ممنون

سلام دوست عزیز 2 راهکار دارید شما اول اینکه از مگنت رینگ 45x22x10 mm , 60x32x10 mm استفاده کنید و با استفاده از یک واشر و پیچ به دیوار متصل کنید که قیمت هاشون در عکس هست 1500 و 2500 تومان
یک راه دیگه هم استفاده از مگنت های پایه دار یا لیفت مگنت هست که در عکس پایین که قرار دارم شکلشون مشخصه در تصویر گوشه پایین راست این مگنت ها توان خیلی بالایی دارند و در ابعاد 25 میلیمتری توانایی نگه داری یک وزنه 15 کیلوگرمی به صورت معلق رو داره که شما می تونید پیچی که در انتها آن نصب شده رو به دیوار متصل کنید از لحاظ ابعاد ظریف تر و شکیل تر هست ولی قیمت بالاتری داره 25000 تومان

موفق باشید

20577747520027242084.jpg

بالا