• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا رايتل ارزش خريد دارد؟-نقد و بررسي رايتل

meisamxp

Registered User
لایک‌ها
7
من 2 ماه پیش یه بسته 3 ماهه 512 کیلوبایت 4 گیگ ترافیک خریدم
الان ترافیکم تموم شده
رفتم سایت رایتل که دویاره همین بسته رو بخرم دیدم نیست !! فقط منوی افزایش اعتبار هست ..زنگ زدم رایتل گفتن تا تموم نشه ترافیک شابانتون یا مدت 3 ماهتون نمیتونین دوباره بسته بخرین باید برین ترافیک اضافه بخرین !
حالا ما نخوایم 3 ماهمون تموم بشه کی رو باید ببینیم ؟
بگذریم که خرید شارژ تو سایت رایتل با درگاه بانک پارسیان خودش گذشتن از هفت خان رستمه ..همیشه قطعه وفتی هم که بعد از 10 بار تلاش شارژ میخری میری میبنی 2 بار از حسابت برداشت شده ! الان من یه هفته میشه دنبال 50 هزار تومن اضافه مبلغی هستم که از حسابم برداشت شده !

ولی در کل از کیفیت اینترنتش راضی هستم یه مودم 3G خریدم به لب تاپ وصل کردم ..کار راه انداز است .

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
با پی سی برین شارژ بخرین

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2

el_1362

Registered User
لایک‌ها
30
تنها مشکلش عدم پوشش داخلی مناسب برای نقاط مختلف شهره ولی سرعت اینترنتش خیلی خوبه من با سرویس 128 کیلوبیت و با استفاده از قابلیت wifi tethering یک گوشی موبایل با سرعت 60kB/s روی لپ تاپ سرعت دانلود دارم

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
با اینترنت رایتل دیگه اصلا نمی‌تونم کار کنم. ۵ ثانیه ترافیک با سرعت رد می‌شه و دو دقیقه هیچ. عملا هیچ سایتی بالا نمی‌یاد. تایم‌آت می‌شه و باید ریفرش کنی که باز همین بساط...
انگار برای الکامپت سنگ تمام گذاشتن!

smartis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من می خواستم برای استفاده اینترنتش بخرم!!!
خوب نیس یعنی؟

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
رایتل از سوی مراجع عظام تقلید تایید نشده پس نخرید و اگر هم خریدید ارتباط تصویریش را غیر فعال کنید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان رایتل طرح نامحدود داره برای وبگردی و دانلود؟

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
اخ خدا اینا کین؟....

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

خودتو ناراحت نکن

این کاربر هر چندوقت یکبار با یه اسم کاربری خیلی تابلو و اواتار تابلوتر از اون ، یه جوابایی میده که مثلا آره ...

ولی نمی دونه این فیلمی که ایشون با انواع و اقسام نام های کاربری بازی می کنه ، نویسنده و کارگردانش خود بچه های پی.تی هستند.

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
اخ خدا اینا کین؟....

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

خودتو ناراحت نکن

این کاربر هر چندوقت یکبار با یه اسم کاربری خیلی تابلو و اواتار تابلوتر از اون ، یه جوابایی میده که مثلا آره ...

ولی نمی دونه این فیلمی که ایشون با انواع و اقسام نام های کاربری بازی می کنه ، نویسنده و کارگردانش خود بچه های پی.تی هستند.

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
يه سوال مبتدي
من بخوام برم حج با اينترنت رايتل ميتونم با خونواده ارتباط داشته باشم !!؟

Sent from my i5

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
سلام دوستان یک سوالی داشتم از کسایی که رایتل دارن. من الان حدود شش ماه میشه که دارم، پیاماش خیلی بد میره بعضی مواقع کلا نمیره. میخواستم بدونم بقیه عزیزان هم این مشکل دارن؟؟؟
ممنون

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
من قبلا از مدافعان رایتل بودم و به نظرم خدماتش نسبت به کشور عزیزمون خیلی خوب بود.
ولی چند روز پیش بعد از 3 ماه باز یه بسته اینترنت برای تبلت ام خریدم و سرعتش افتضاحه.
همش قطع و وصل میشه و اعصابم رو خورد کرده!
کلا خراب شده یا مشکل فقط برای منه؟

kiana.zrb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ،
من نظرمه یه گوشی دو سیم کارت بخرم و مکالمات عادیمو با همون سیم کارت همراه اولم داشته باشم و از رایتل برای اینترنتش استفاده کنم ، چون شنیدم آنتن دهیش هنوز خیلی مشکل داره و فقط می خوام از اینترنتش گذری استفاده کنم ... به نظرتون می ارزه ؟
و اینکه فرق سیم کارت دیتا با اعتباری و دائمی رو متوجه نشدم ؟ رایتل تعرفه ای داره فقط برای استفاده از اینترنت ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دوستان یک سوالی داشتم از کسایی که رایتل دارن. من الان حدود شش ماه میشه که دارم، پیاماش خیلی بد میره بعضی مواقع کلا نمیره. میخواستم بدونم بقیه عزیزان هم این مشکل دارن؟؟؟
ممنون

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

اس ام اس که من مشکلی توی شبکه داخلی نداشتم ولی بخوایی به خارج از کشور چه بفرستی و یا کسی از خارج برات ارسال کنه کلا تعطیل هست

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوستان ،
من نظرمه یه گوشی دو سیم کارت بخرم و مکالمات عادیمو با همون سیم کارت همراه اولم داشته باشم و از رایتل برای اینترنتش استفاده کنم ، چون شنیدم آنتن دهیش هنوز خیلی مشکل داره و فقط می خوام از اینترنتش گذری استفاده کنم ... به نظرتون می ارزه ؟
و اینکه فرق سیم کارت دیتا با اعتباری و دائمی رو متوجه نشدم ؟ رایتل تعرفه ای داره فقط برای استفاده از اینترنت ؟

من امروز به اینترنت ایرانسل برگشتم و وضعیت ایرانسل برای من خیلی بهتر از رایتل بود. در هر صورت اینترنت GPRS یا 3G تا حدی بستگی به موقعیت جغرافیایی‌تان دارد، گند زدن‌های مقطعی اپراتور را هم اضافه کنید. چیزی که من می‌بینم این است که رایتل دیگر مزیت خاصی برای خدمات اینترنت ندارد.
تعرفه اینترنت برای سیم‌کارت دیتا کمتر از تعرفه اینترنت برای سیم‌کارت اعتباری است و ... هر کدام از این تعرفه بازی‌ها دارند که معنی‌اش این است: هیچ‌کدام تفاوتی با دیگری ندارد به جز این‌که طراحی شده‌اند تا جیب شما را بیشتر خالی کنند و در عین حال یک سرویس یکپارچه مفید و مرغوب ارائه ندهند.

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
من امروز به اینترنت ایرانسل برگشتم و وضعیت ایرانسل برای من خیلی بهتر از رایتل بود. در هر صورت اینترنت GPRS یا 3G تا حدی بستگی به موقعیت جغرافیایی‌تان دارد، گند زدن‌های مقطعی اپراتور را هم اضافه کنید. چیزی که من می‌بینم این است که رایتل دیگر مزیت خاصی برای خدمات اینترنت ندارد.
تعرفه اینترنت برای سیم‌کارت دیتا کمتر از تعرفه اینترنت برای سیم‌کارت اعتباری است و ... هر کدام از این تعرفه بازی‌ها دارند که معنی‌اش این است: هیچ‌کدام تفاوتی با دیگری ندارد به جز این‌که طراحی شده‌اند تا جیب شما را بیشتر خالی کنند و در عین حال یک سرویس یکپارچه مفید و مرغوب ارائه ندهند.

دادا من تو سايتش تعرفه رو نگاه کردم پيام رسان هم کيلوبايتى 0.5 تومن بود ! هم قيت بقيه تازه بسته هاش واسه نت پيام رسان از 130 هزار شروع ميشد در حالى که اعتبارى 3تومنى هم داشت اينجورى که پيام رسان نتش گرونتره !!!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk 2

بالا