با تبلت میرم..! چه جوری غیر فعال کنم کدوم قسمته؟
[h=3]برای خاموش کردن قابلیت انتقال اطلاعات در پشت صحنه:[/h]
وارد Setting شده و سپس Accounts and Sync را انتخاب نمایید، پس از آن Background Data را یافته و آن را غیرفعال کنید.
با تبلت میرم..! چه جوری غیر فعال کنم کدوم قسمته؟
دوستان ایا این رایتل دزدی میکنه؟ من امروز یه بسته زدم : بسته 128 = 15 روزه = 100 مگابایت
دیروز ظهر زدم بسته رو 2 ساعت بعد تموم شد...اصلا شاید 2-3 تا صفحه هم باز نکردم![]()
۱۰۰ مگ خیلی کمه ! اونم برای ۱۵ روز
من نیم ساعت وبگردی می کنم ۱۰۰ مگ مصرف دارم
الان به نظرتون ايرانسل به صرفه هست يا رايتل ؟!
در حد خواندن چند ايميل و وايبر در راه ..!
Sent from my i5
احتمالا آپدیتی چیزی بوده که توی بکگراند و یه جورایی یواشکی (!) استفاده کرده اینترنتو !داداش دقت کنی میگم اصلا هیچ صفحه ای رو باز نکردم,شاید 2-3 تا صفحه باز کردم![]()
سلام دوستان
اگر از تمام 500 مگ 1 ماهه اوليه کامل استفاده نکنم خود بخود حذف ميشه سر يک ماه يا ميشه بعداً استفاده کرد ؟
سلام دوستان... من از نمایشگاه الکامپ با طرح تامین اجتماعی برای اعضای خانوادمون 5 سیمکارت اعتباری رایتل بصورت رایگان هدیه گرفتیم..
اما بسته های هدیه مثل 500 مگ اینترنت و ... هیچکدوم فعال نشده...
یعنی الین سیمکارت رایگانا کلا رایتل بهشون هدیه نمیده دیگة؟(
موافقم اما بیشتر از اون از آواتارت خوشم اومدهمفت گرونه اصلا یک جور فریب هست این تبلیغاتش
اینترنت پر سرعت !!! وقتی میگیری میبینی 128 هست (نمردیم معنی اینترنت پرسرعت نسل سوم رو هم فهمیدیم !!)
احتمالا مسولان رایتل تو غار زندگی میکنند که به این سرعت میگن اینترنت پر سرعت
بعد وقتی درخواست ارتقا سرعت رو داری هزار یک جور مدرک میخوان که بعد از فراهم کردنشون باز قبول نمیکنند درخواستت رو و رد میکنند
بعدش کدوم تماس تصویری ؟ ما که اصلا ندیدم این تماس تصویریش رو تو این 7-8 ماه که گرفتیم !
خودمون رو کشتیم یک MMS نتونستیم باهاش بفرستیم !
اونم از انتن دهیش که تو تهران هم انتن نمیده مخصوصا حواشی تهران
الان اگر بیایند بگن کسی حاظر خطش رو پس بده من دو دستی خط رو بهشون بر میگردونم حتی اگر همراه با ضرر باشه
گوشیم هم MOTOROLA RAZR NAXX
مخلصیم داداموافقم اما بیشتر از اون از آواتارت خوشم اومده