• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا رايتل ارزش خريد دارد؟-نقد و بررسي رايتل

takta

Registered User
لایک‌ها
2
من تقریبا 2 سالو نیمه که رایتل دارم طرح بینهایتم فعاله ازش راضیم اگر تو منطقه داخلیش باشی و شرایطی که خودش اعلام کرده رو رعایت کنی مشکلی نداره تو این مدت که دارم استفاده میکنم مشکلی نداشتم خدا رو شکر ولی خیلی ها رو دیدم ناراضی بودن ، البته اینم بگم اکثر اونایی که ناراضی بودن اطلاعات درس درمونی نداشتن ، اینا دیگه مشکل اپراتور نیس مشکل یوزر هست

hamedunix

Registered User
لایک‌ها
12
من تقریبا 2 سالو نیمه که رایتل دارم طرح بینهایتم فعاله ازش راضیم اگر تو منطقه داخلیش باشی و شرایطی که خودش اعلام کرده رو رعایت کنی مشکلی نداره تو این مدت که دارم استفاده میکنم مشکلی نداشتم خدا رو شکر ولی خیلی ها رو دیدم ناراضی بودن ، البته اینم بگم اکثر اونایی که ناراضی بودن اطلاعات درس درمونی نداشتن ، اینا دیگه مشکل اپراتور نیس مشکل یوزر هست
اولین کسی هستی که میبینم از رایتل راضی هست. مشکل مصرف بالای باتری، عدم پوشش مناسب، و گرمای بالای ایجاد شده در تلفن، مشکلاتی هست که دامنگیر تمام مشترکین شده و ربطی به عدم آگاهی کاربر نداره.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Vocolizive

Registered User
لایک‌ها
15
اولین کسی هستی که میبینم از رایتل راضی هست. مشکل مصرف بالای باتری، عدم پوشش مناسب، و گرمای بالای ایجاد شده در تلفن، مشکلاتی هست که دامنگیر تمام مشترکین شده و ربطی به عدم آگاهی کاربر نداره.
مصرف باتری و گرما که ربط به گوشی دارند و گوشی های 4g به بعد این مشکلات رو ندارند.
----------
سرویس 512 kbs اینترنت رایتل رو استفاده میکنم . سرعت خیلی خوبه .
مشکلات راییتل کم هم نیست . آنتن دهی واقعا بدی داره . مترو که رسما آنتن نمیده . قیمت های سرویس ها هم واقعا بالاست . ولی خوب همه اینا بهایی ه که باید داد برای استفاده از یه سرویس جدید تو ایران . تا 2 سال دیگه فکر کنم اکی بشه :دی

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
من در منطقه‌ای هستم در تهران که آنتن تلفنم همیشه پره... اما این فقط ظاهر قضیه‌س چون خیلی وقتا که همه بهم زنگ میزنن میگن در دسترس نیس درصورتیکه آنتنم پره!!! مترو که آنتن نداری! خیلی از مناطق داخلی آریاشهر و جنوب تهران و ... آنتن نداری! تو جاده‌ها که کاملا تعطیله! دلمون به همین هدیه‌های عید خوش بود که امسال کلا خودشونو زدن به کوچه‌علی‌چپ هیچی هدیه ندادن!!! بنظرم اصلا و ابدا نمی‌ارزه! تعرفه آزادشم که کیلوبایتی نیم ریاله یه گیگش میشه پنجاه هزارتومن!!!! البته من رایگان گرفتم سیمکارتمو اما اصلا نمی‌ارزه بخرید! از ما به شما نصیحت!!!

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
اصلا ارزش خرید نداره... باید بجای ارائه‌ی وای‌فای رایگان در مشهد به فکر کاهش تعرفه‌های اینترنت و مکالمش باشه چون تخیلیه! درسته اینترنتش نسبت به ایرانسل و همراه‌اول ارزون‌تره اما بازهم گیگابایتی پنجاه هزارتومن درمیاد که اصلا بدردنمیخوره... آنتن دهی ضعیفه در مترو آنتن نداره!

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
اصلا ارزش خرید نداره... باید بجای ارائه‌ی وای‌فای رایگان در مشهد به فکر کاهش تعرفه‌های اینترنت و مکالمش باشه چون تخیلیه! درسته اینترنتش نسبت به ایرانسل و همراه‌اول ارزون‌تره اما بازهم گیگابایتی پنجاه هزارتومن درمیاد که اصلا بدردنمیخوره... آنتن دهی ضعیفه در مترو آنتن نداره!

مخصوصا شما که سرت شلوغه باید دم دسترس باشی همیشه بلاخره کار باهات دارن ;) :دی

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
از شهریور که انحصار رایتل تموم میشه باید نشست و دید همراه اول و ایرانسل چیکار میکنن!

shdostdar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با سلام خدمت دوستان من هشت ماه هست که سیم کارت رایتل رو مصرف می کنم خداییش شاید آنتن دهیش جالب نباشه اما خوب ایرانسل هم اوایل که اومد آنتن دهی ضعیفی داشت چون هنوز آنتن هاش به طور آزمایشی و فقط در شهرها نصب شده بود حالا این قضیه واسه رایتل هم صدق میکنه شما کمی فرصت بدید بعد از نتیجه راضی خواهی بود در حال حاضر رایتل در حال راه اندازی اینترنت با سرعت 4g برای افراد عادی و 5g برای شرکت های خصوصی می باشد.من که از این سیم کارت راضی بودم اگه طرح اینترنت حرفه ای رو انتخاب کنید( 1024 ) واقعا از سرعتش لذت می برید.(اینها تبلیغ نیست اشتباه نگیرید ). فداتون

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
با سلام خدمت دوستان من هشت ماه هست که سیم کارت رایتل رو مصرف می کنم خداییش شاید آنتن دهیش جالب نباشه اما خوب ایرانسل هم اوایل که اومد آنتن دهی ضعیفی داشت چون هنوز آنتن هاش به طور آزمایشی و فقط در شهرها نصب شده بود حالا این قضیه واسه رایتل هم صدق میکنه شما کمی فرصت بدید بعد از نتیجه راضی خواهی بود در حال حاضر رایتل در حال راه اندازی اینترنت با سرعت 4g برای افراد عادی و 5g برای شرکت های خصوصی می باشد.من که از این سیم کارت راضی بودم اگه طرح اینترنت حرفه ای رو انتخاب کنید( 1024 ) واقعا از سرعتش لذت می برید.(اینها تبلیغ نیست اشتباه نگیرید ). فداتون
تا رایتل بیاد ردیف بشه انحصارش تموم شده و ایرانسل زده ترکونده اونو که :D

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
تا رایتل بیاد ردیف بشه انحصارش تموم شده و ایرانسل زده ترکونده اونو که :D
باید دید با این زیرساخت کدوم اپراتور بهتر خدمات ارائه میده ! البته شاید رایتل تو 3g بهتر از بقیه باشه !!

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
من که مبین نت دارم همیشه خدا قطعی داره برای همین به عنوان اینترنت پشتیبانی رایتل خریدم , واقعا نجاتم داد , انتن خوب میده سرعتشم نرمال هستش :)

shdostdar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
:general408::general408:

HSG

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
من رایتل اعتباری تو طرح ویژه اش خریداری کردم.
اصلا ازش راضی نیستم به دو دلیل :

۱.آنتن دهیش در پایین شهر تهران خوب نیست و بیشتر در حد ۱ است.
۲.گوشی Xperia M من که دو سیم کارته است موقع تماس با سیم رایتل خیلی خیلی داغ میکنه.

اگر کسی بخواد می تونم بهش بفروشم خطشم اینه :‌ ۰۹۲۱۲۸۳۴۲۱۶ چون گفتم گوشی من داغ میکنه الان تو هیچ گوشی نیست.

Last edited:

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
من که مبین نت دارم همیشه خدا قطعی داره برای همین به عنوان اینترنت پشتیبانی رایتل خریدم , واقعا نجاتم داد , انتن خوب میده سرعتشم نرمال هستش :)
دوستان توجه داشته باشن من سیم کارت data خریدم و همیشه در محل ثابت با لپ تاپ وصل میشم .. مودم من هم DLINK DWM-156 هستش.. در ضمن کیش هستم برای عزیزانی که تهران هستن هزارتا اپشن بهتر وجود داره ..قدرشو بدونین :p

912

Registered User
لایک‌ها
472
رایتل با این حال که 3G و انتنش هم پره ولی موقع تماس صدا قطع و وصل میشه
بعضی موقع ها هم یهو 2 روز انتنش میره
در مقابل این تعرفه ها حالا چه اینترنت چه مکالمه اصلا کیفیت قابل قبولی نداره

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اشغاله اشغاله من خرو بگو میخواستم دایمی بگیرم اشغاله بازم میگم اشغاله تعرفه هاش سرعتش کیفیتش اشغال سطل زباله

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
منکه راضی ام ازش چون کار اینترنتی منو خیلی راه میندازه آنتن دهیش هم بد نیس..

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
برا من عالیه .انتن خوب و اینترنت خوب .همش بستگی به منطقتون داره که منطقه من هم خلوته هم انتن رایتل تقریبا تو خونمونه :D
تمام نیاز من به اینترنت واتس اپ هست که قبلش با ایرانسل یه پیام میفرستادی 5 ساعت بعد میرفت اما رایتل پایداره اینترنتش
و از همه مهمتر وقتی کنار اسپیکر استفاده میکنی نوییز نمیندازه تو بلندگو :eek:
اصلا من درگیر این تکنولوژی 3g هستم و مشت محکمی هست به امریکا و همپیمانانش

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان تا اونجایی که من فهمیدم،از بابت تماس بیشتر مشکل دارن.من و دوستانی که دیتا خریدیم فکر کنم مشکلمون کمتره.البته بحث گرانفروشی هم اخیرا مشاهده شده در این اپراتور و حجم اضافه.در کل نسبت به دو اپراتور دیگه خیلی بهتره.

بالا