• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا رايتل ارزش خريد دارد؟-نقد و بررسي رايتل

912

Registered User
لایک‌ها
472
دوستان تا اونجایی که من فهمیدم،از بابت تماس بیشتر مشکل دارن.من و دوستانی که دیتا خریدیم فکر کنم مشکلمون کمتره.البته بحث گرانفروشی هم اخیرا مشاهده شده در این اپراتور و حجم اضافه.در کل نسبت به دو اپراتور دیگه خیلی بهتره.
از نظر شما چه میزیتی داره که میگید بهتره؟
والا دو اپراتور دیگه باز یه انتن دهی سراسری دارن

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
از نظر شما چه میزیتی داره که میگید بهتره؟
والا دو اپراتور دیگه باز یه انتن دهی سراسری دارن
دوست عزیز در مورد سیم کارت دیتای رایتل در شهر تهران در اکثر نقاط که من امتحان کردم و دیدم،آنتن دهی نسبتا خوبی داره.با توجه به اینکه 2-3ساله اومده باید فرصت بدیم.اما طبیعتا در همه مناطق تهران آنتن دهی خوبی در مورد دیتا نداره.من فقط در مورد سیمکارت دیتا صحبت میکنم و لاغیر.
موفق باشید...

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
مفت هم گرونه

ra3ou1

Registered User
لایک‌ها
48
سرعت اینترنتش خوبه اما هزینه هاش بالاست

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
با صحبت های امروز آقای روحانی امیدوارم اینترنت وضعش دگرگون بشه

sadegh.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من خودم رایتل ندارم ولی از دوستانی که دارن پرسیدم راضی بودن هر چند این یه فرهنگ عمومیه که هرکی از هرچی داره راضیه ولی صرف دظر از قیمت و تعرفه ها کسانی که استفاده کردن تا حد قابل قبولی رضایت داشتن. البته من به شخصه از منتقدین رایتل هستم چرا که ایرانسل که با این همه تبلیغات و بوق وکرنا شروع کرد و همون سال اول کلی فروش داشت و همین الانم مشترکینش از باقی اپراتورها بیشتره، وصعیتش اینه چه برسه به رایتل که بعد از گذشت چند سال هنوز بازار خودشو به اون صورت پیدا نکرده و عمومی نشده و بیشتر مورد استفاده کساییه که اینترنت به اصطلاح پرسرعت همراه نیاز دارن ولی با همه این اوصاف خود من هم اخیرا وسوسه شدم یه سیم کارت رایتل بخرم.
همینجا از همه دوستان خواهش می کنم نظراتشون رو مستدل بنویسن تا سایر افراد بتونن قضاوت درستی داشته باشن و بهتر تصمیم گیری کنن.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
رایتل با این تعرفه های اینترنتش اشغاله مگه اینکه نصف کنه

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
من راضی هستم. یه وقتی وایبر استفاده میکنم بیرون منزل یا سایتم رو باز میکنم و ایمیلی چک میکنم. در همین حد خوبه. با وایبر مکالمه هم میکنم ولی گاهی قطع و وصل میشه ولی فکر کنم 512 باشه بهتر بشه مکالمه کرد. پیام صوتی مشکلی نداره

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
مشکلاتی مثل آنتن دهی ضعیفش، دلیور نشدن پیام ها در بعضی اوقات، قطع شدن چند ثانیه ای وسط مکالمه ها از مهمترین معایبش هستن، اینترنت خوب و قسمت بهتر اینترنتش نسبت به رقبا از مزایاش!

Sent from my C5303

912

Registered User
لایک‌ها
472
من راضی هستم. یه وقتی وایبر استفاده میکنم بیرون منزل یا سایتم رو باز میکنم و ایمیلی چک میکنم. در همین حد خوبه. با وایبر مکالمه هم میکنم ولی گاهی قطع و وصل میشه ولی فکر کنم 512 باشه بهتر بشه مکالمه کرد. پیام صوتی مشکلی نداره
بله درست میفرمایید برای کارای جزیی نسبت به جی پی ار اس 2 اپراتور دیگه واقا عملکرد قابل ملاحضه ای داره

912

Registered User
لایک‌ها
472
مشکلاتی مثل آنتن دهی ضعیفش، دلیور نشدن پیام ها در بعضی اوقات، قطع شدن چند ثانیه ای وسط مکالمه ها از مهمترین معایبش هستن، اینترنت خوب و قسمت بهتر اینترنتش نسبت به رقبا از مزایاش!

Sent from my C5303
فرمایشات شما کاملا درسته
همش تایید میشه

912

Registered User
لایک‌ها
472
فقط همراه اول

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
اینترنت رایتل بد نیست اما یادتون باشه همه جا پوشش نداره. قبل از اینکه بخرید مطمئن باشید اونجاهایی که میخواین برین آنتن دهی خوبی داشته باشه. ولی خیلی گرونه.

راستی وضعیت مکالمه تصویری رایتل در چه حالیه؟ ممنوعه یا الان میشه تماس تصویری داشت؟ کسی امتحان کرده؟

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
اینترنت رایتل بد نیست اما یادتون باشه همه جا پوشش نداره. قبل از اینکه بخرید مطمئن باشید اونجاهایی که میخواین برین آنتن دهی خوبی داشته باشه. ولی خیلی گرونه.

راستی وضعیت مکالمه تصویری رایتل در چه حالیه؟ ممنوعه یا الان میشه تماس تصویری داشت؟ کسی امتحان کرده؟
دوست عزیز تماس تصویری در بسیاری از اپراتورهای برتر دنیا منسوخ شدس ! اینترنت مناسب و پرسرعت که رو گوشی باشه صدها نرم افزار تماس تصویری میشه پیداکرد!!!

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
با دود به هم علامت بدید ولی رایتل نگیرید :general107:

یه رایتل دارم :general607: هیچ وقت آنتن نمی ده :general208:

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
اینترنت 1M ازشون گرفته بودم با اینکه به آنتن رایتل چسبیده بودم سرعت دانلودش نهایت تا 100k می آمد و دم به ساعت قطعی داشت
پروفایل گیم هم ندارن و نمیشه باهاش بازی شبکه ای کرد
اپراتورهای دیگه شرف دارن به این...

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
اینترنت 1M ازشون گرفته بودم با اینکه به آنتن رایتل چسبیده بودم سرعت دانلودش نهایت تا 100k می آمد و دم به ساعت قطعی داشت

ما که یه مدت 128 داشتیم و باهاش کانتر آنلاین هم میزدیم خوب بود. البته بعدها خراب شد و دیگه نمیشد.

912

Registered User
لایک‌ها
472
جناب شما 1M گرفتید بیشترین سرعت دانلود 125K هست
سرعت اینترنت با بیت سنجیده میشه نه با بایت ولی متاسفانه 95 درصد مردم این اشتباه رو میکنند.

بالا