• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا كسي مي دونه كه چطور مي شه فونتهاي WMP رو تغيير داد؟

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از kouroshm :
از اینکه منو کوبیدین بسیار ممنونم !! بالاخره یکی پیدا شد که بخواهد این بحث رو تا بی نهایت بکشه !
قابلی نداشت! امیدوارم به نتیجه برسیم و زیاد کش نیاد :)
به نقل از kouroshm :
اولا خدمتتون عرض کنم که من هیچ وقت بدون دلیل و مدرک حرف نمیزنم اگر پست های منو یه نگاه بندازین چیزهایی که مطمئن نبودم یا نمیدونستم نوشتم که مطمئن نیستم یا اطلاعی ندارم.
در ادامه میبینید چرا من این حرفو زدم.
به نقل از kouroshm :
دوما کجای این موضوع flame war هست ؟ فکر میکنم اصلا واژه صحیحی به کار نبردین. این فقط یک argument ساده هستش.
امیدوارم ;)
به نقل از kouroshm :
من کاری به پلاتفرم ندارم یا اینکه apache server رو ویندوز نصب میشه یا نه منظور من کسانی هستند که دنبال این سرور و کلا PHP هستند. آیا امنیت و یا قدرت ASP با PHP قابل مقایسه هست یا نیست و از شما میخواهم که بگین اکثر سیستم های قدرتمند e-commerce تحت PHP هستند یا ASP (با دلیل) ؟
پس بحث بین لینوکس و ویندوز نیست؟ بحث سر apache و IIS‌ هست؟ خوب PHP رو با IIS استفاده کنید! بله قابل مقایسه است تا ابد میشه ASP,PHP و JSP رو با هم مقایسه کرد و به نتیجه نرسید. من این صلاحیت رو در خودم نمیبینم که اینهارو با هم مقایسه کنم. اما از همشون سایت قدرتمند و e-commerce و هرجور دیگه که بخواید دیدم.
در ضمن خدمات رایگان زیادی به صورت ASP هم هست اما خوب برای PHP بیشتره، چه اشکالی شما در این موضوع میینید؟
به نقل از kouroshm :
منظورم از خوردن حذف و نابود کردن نیست غلبه هست. تازه این واژه رو فقط من به کار نمبرم خیلی ها به کار میبرند و خیلی جاها به کار رفته :
http://www.theregister.co.uk/2005/07..._deletes_aple/
غلبه یعنی سهم بازار؟ حتی اگر روشهای ضدرقابت مایکروسافت رو هم بذاریم کنار باز این بحث بیجاست، شاید بشه ایراد گرفت چرا پلتفورم x86 بیشتر از Mac(PPC) هست اما باید در شرایط یکسان(هر دو قابل نصب در PC های x86)‌ مقایسه کرد که چقدر سهم از بازار دارن. در ضمن iPod و iTunes Music Store با وجود مایکروسافت و شرکاش میبینید که چطور بر بازار غالبن.
و اما اون لینکی که دادید اگر منظورتون اینه:
http://www.theregister.co.uk/2005/07/25/msn_earth_deletes_aple/
در این مطلب نوشته مایکروسافت در سرویس نقشه مجازی خودش با این بهانه که تصاویرش قدیمیه شرکت اپل رو از "نقشه" حذف کرده. در حالی که سرویس گوگل در همون منطقه شرکت اپل رو نشون میداد.
به نقل از kouroshm :
اشتباه از شماست لطفا قبل از اظهار نظر کل پست هارو بخونید. بحث سر لینوکس و مایکروسافت نبود سر winamp بود بعد بحث به مقایسه و چالش شرکت ها کشید.
اشتباه از شماست بحث سر Windows Media Player بود که به لینوکس رسید و شما یهو پای اپلو وسط کشیدید.
به نقل از kouroshm :
معمولا در سیستم های قدرتمند توزیع کننده شرکت ناشر هست و اگر یک واسطه باشه حق تداخل در اثر حتی open source رو نداره (من لینوکس رو نمیدونم) ولی اگر لینوکس احتیاج به اضافه کردن فونت توسط توزیع کننده داره نشانه ضعف اون هست.
ببینید در دنیای لینوکس و نرم افزار آزاد خیلی از تعاریف متفاوته، حتی خود اریک ریموند(نویسنده کتاب کلیسا و بازار) گفته من اولش اصلا تصور نمیکردم بدون اصول مهندسی نرم افزار و مدیریت پروژه چنین کار بزرگی ممکن باشه. پس همیشه آمادگی اینو داشته باشید که کاملا در اشتباه باشید.
لینوکس به تنهایی یک سیستم عامل نیست. لینوکس یک kernel هست. برای اینکه این کرنل برای عموم قابل استفاده باشه باید در کنار ابزارهایی قرار بگیره. این ابزارها از کامپایلر و شل گرفته تا موتور نمایش فونت و... شامل میشه. مهمترین و پایه ای ترین این ابزارها توسط پروژه GNU توسعه پیدا میکنه. برای همینه که صحیحش اینه که بگیم GNU/Linux.
حالا فرد/شرکت/گروهی که هسته لینوکس رو در کنار ابزارهای GNU و یا سایز ابزارهای موجود قرار میده، اونارو با هم هماهنگ میکنه، بعضا یه package manager‌ هم بهش اضافه میکنه اسمش میشه توزیع کننده. اون محصولی که از کارش بدست میاد میشه یه توزیع GNU/Linux.
حالا این توزیع میتونه محصول یه شرکت و داخل بسته بندی باشه، میتونه فقط از طریق torrent توزیع بشه میتونه از طریق Http/FTP سرورها منتشر بشه و فقط برای پشتیبانی پول دریافت بشه، میتونه یه جلد ساده و یه مقدار دفترچه اضافه کنه و با قیمت کم فقط با هدف کمک مالی افراد به اون بنیاد/جامعه توزیع بشه و هزار راه دیگه. پس نباید انتظار داشت همراه هسته لینوکس فونت هم ارائه بشه. این وظیفه پروژه های دیگه و توزیع کننده هاست که اینهارو کنار هم قرار بدن.
به نقل از kouroshm :
آیا من از توزیع کننده حرفی زدم ؟؟ من آدمهایی رو میگم که روی یک اثر در یک شرکت وقتشونو میزارن و کد نویسی و دیباگ میکنن. آیا اونا تا ابد بدون اجرت میخواهند کار کنند ؟؟؟ حالا نگین که اونا از شرکت حقوق میگیرند منظورم اون نیست منظورم اجرت خلق اثر هست.
میبینید، تعریف توزیع کننده کاملا فرق داره. در متن قبلی توضیح دادم.
به نقل از kouroshm :
خیلی فرق میکنه شما واسه application های مجانی PHP سرچ کنین ببینین یک کوه نتیجه میاد اما برای ASP تعدادش از نصف هم کمتره. یکی از دلایل وسعت استفادش هم همینه
خوب از روز اول که این همه پروژه نداشت شما چرا به اینجای کار نگاه نمیمنی که چطور این همه توسعه دهنده براش اینهمه پروژه عالی نوشتن و بعضا رایگان منتشر کردن؟
به نقل از kouroshm :
http://www.serverwatch.com/tutorials/article.php/3074841
یه مطلب مربوط به دو سال پیش که امکانات IIS‌ و Apache رو مقایسه میکنه. Active Directory‌ امکانی بود که Apache نداشت که نورمالش همینه که تکنولوژی اختصاصی مایکروسافت رو نداشته باشه گرچه به طرق دیگه براش فراهم کردن. پشتیبانی نکردن از MS Passport هم همون بهتر که پشتیبانی نکنه! به هرحال من در اون مطلب غلبه ای ندیدم.
---------------------------------
به نقل از tsotodeh :
و این بحث ها هم آخر عاقبت نداره!
من تو قرار سینما این هفته با شرلوک که داشتیم برمیگشتیم صحبت همین چیزها رو میکردیم
دست خودم نیست :D
من چقدر شرلوکو سر این بحثا اذیت کردم خدا از سر گناهان من بگذره! ;)
موفق باشید

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
پس راه حل مشکل من چي شد ؟
25.gif

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
skin‌ ها کنترل روی فونت هم دارن؟ امتحان کردید با عوض کردنش ببینید فرقی میکنه؟ :(
موفق باشید

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
نه بدبختانه! هيچ تاثيري ندارن (يعني اسکينهايي که من داشتم که کاري نکردن)
25.gif
حالا باز ورژنهاي فديمي تر مديا پلير از فونت Tahoma انگاري استفاده ميکرد و اون باز فارسيش خيلي بد نبود ولي الان خيلي بدفرمه
12.gif
در هر صورت ممنون
34.gif

بالا