• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آکواریوم ، ساخت و نگهداری

برای ساخت آکواریوم با سایزی که در پست اول اشاره شد، میبایست از چه شیشه ای استفاده کرد

• Total voters
    68

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
شما واسه شروع همون گوپی یا ماهی مولی و دم شمشیری بگیری فکر میکنم برات بهتر باشه.زادو ولدشون عالیه ولی بچه هارو تا یکم بزرگ بشن باید از بقیه جدا کنی .یه ماهی نر میتونه کفاف 3.4 تا ماده رو بدهبرای زاد و ولد بیشتر ماده هارو بیشتر بگیر.ولی کلا توی ماهی های زنده زا ماهی نر قشنگتر از ماهی مادهست

عزیز میشه عکس و حدود قیمت این ماهیا رو لطف کنی ؟
بعد اینک بچه هاشون رو چجوری جدا کنم ؟
من الان کلا ۶تا ماهی تو آکواریممه :'(
۳تا تلفات داشتم:'(

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
عزیز میشه عکس و حدود قیمت این ماهیا رو لطف کنی ؟
بعد اینک بچه هاشون رو چجوری جدا کنم ؟
من الان کلا ۶تا ماهی تو آکواریممه :'(
۳تا تلفات داشتم:'(

حضورت عرض کنم بهتره بری دم یه ماهی فروشی و همونجا از نزدیک ببینیشون.با عکس که نمیشه ماهی انتخاب کرد.شما هم که تهران هستی.میتونی بری ساختمون پلاسکو واقع در خیابان جمهوری چهارراه استانبول
ویا بری ماهیران توی خیابون مرتضوی پلاسکو تنوعش بیشتره به نظر من.
ماهی هات چی هستن؟واسه تازه کارا بیشترین تلفات به خاطر کلر اب هستش که توی عوض کردن اب اکواریوم اتفاق میفته.مگر اینکه بیماری یا انگل داشته باشن ماهی ها

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
قیمتشونو دقیق ندارم ولی فکر میکنم جفتی 6 یا 7 تومن شده باشن

payam64

Registered User
لایک‌ها
7
بیشترین علت تلفات برای همه افراد تازه کار رعایت نکردن چرخه سیکل ازت هستش...
با طی کردن درست این چرخه و کمی حوصله همه میتونن از داشتن هر نوع ماهی لذت ببرن

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
دوستان اگه كسي درباره ي سايز كردن (بزرگ كردن) ماهي هاي گوشت خوار و سود ان و كالا اطلاعاتي داره لطفا فوري پ خ بده

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
من اطلاعات زیادی راجع بهش ندارم.ولی کلا میدونم که تو کار پرورش ماهی اگه تعداد بالا باشه سود اور میتونه باشه.البته تجربه داشتن و همینطور پیدا کردن بازار فروش هم مهمه.درد سر های خودشو داره خلاصه.

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
ماهی گوپیimages (7).jpg
ماهی دم شمشیریimages (12).jpg
ماهی دم شمشیریimages (11).jpg
ماهی مولی باله پرچمیimages (3).jpg
مولی مشکیimages (10).jpg
گوپی(نر)images (1).jpg
مولی بالون(ماده)images (13).jpg
ماهی پلاتی(ترکیبی از مولی و دم شمشیری)images (14).jpg

گوپیimages (9).jpg

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
اینها ماهی های زنده زایی هستن که رو بورسن و قشنگن واسه نگهداری

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
من هم مولی گرفتم،هم گوپی
امایکیشون مرد،اون یکی هام اصلا زاد و ولد نمیکنن :'(
تلفاتم زیاده کلا

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
من هم مولی گرفتم،هم گوپی
امایکیشون مرد،اون یکی هام اصلا زاد و ولد نمیکنن :'(
تلفاتم زیاده کلا

برای زادو ولد باید صبر داشته باشی.در ضمن باید نرو ماده داشته باشی.از جفت گیری تا زایمانیه ماهی وقت میبره.درکل چند تا تلفات واسه شروع عادیه.اولین باری که اکواریوم راه انداختم 3تا گوپی گرفتم که 2 تاشون مردن:D

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
دوستان من قراره از یکی دوستان که اکواریوم فروشی داره تعداری ردلاین بگیرم بزرگ کنم خودش گفته میخره به نظر شما خوبه سود داره ؟ 8 تومن میده 4 ماه دیگه 30 میخره به نظر شما چند تا ردلاین تو اکواریومه 1 متری جا میشه ؟ ارتفاعشم فک کنم 30 40 باشه

payam64

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان اگه كسي درباره ي سايز كردن (بزرگ كردن) ماهي هاي گوشت خوار و سود ان و كالا اطلاعاتي داره لطفا فوري پ خ بده

همچین اشتباهی و هرگز نکنید ماهیان گوشتخوار تو سایز کوچک ارزشمند هستن و سایز بزرگ اونها هیچ ارزشی نداره به جز گونه های خاصی از اروانا که قیمتهای بالای2-3- ملیون دارن و تازه پیدا کردن مشتری تو سایز بزرگشون کار هرکسی نیست
کلا سایز ماهی فقط تو دیسکس سود اندکی داره که اونهم نیازمند کم کم 3-4 سال تجربست!
اگه دنبال سود هستید میتونید انجل یا اسکار مولد بگیرید و ازشون بچه بگیرید و اینو هم فراموش نکنید که سرمایه گزاری رو هرموجود زنده ای ریسک بسیار بالایی داره

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
همچین اشتباهی و هرگز نکنید ماهیان گوشتخوار تو سایز کوچک ارزشمند هستن و سایز بزرگ اونها هیچ ارزشی نداره به جز گونه های خاصی از اروانا که قیمتهای بالای2-3- ملیون دارن و تازه پیدا کردن مشتری تو سایز بزرگشون کار هرکسی نیست
کلا سایز ماهی فقط تو دیسکس سود اندکی داره که اونهم نیازمند کم کم 3-4 سال تجربست!
اگه دنبال سود هستید میتونید انجل یا اسکار مولد بگیرید و ازشون بچه بگیرید و اینو هم فراموش نکنید که سرمایه گزاری رو هرموجود زنده ای ریسک بسیار بالایی داره
کاملا موافقم
کلا سرمایه گذاری و وقت گذاشتن روی این کار بی فایده س.

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان من قراره از یکی دوستان که اکواریوم فروشی داره تعداری ردلاین بگیرم بزرگ کنم خودش گفته میخره به نظر شما خوبه سود داره ؟ 8 تومن میده 4 ماه دیگه 30 میخره به نظر شما چند تا ردلاین تو اکواریومه 1 متری جا میشه ؟ ارتفاعشم فک کنم 30 40 باشه
من زیاد از پرورش این ماهی سر در نمیارم.ولی فکر نمیکنم دوست شما سود بردن شمارو بخواد.خودشم میتونه اینکارو بکنه.بهش گید ماهی هارو همینجوری بهتون بعدا دونهای 20 باهاتون حساب کنه.اگه قبول کرد;)

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
نگه داری ماهی ها یه طرف ...زاد و ولد و این داستانا یه طرف...نمیشه روش حساب کرد

luti-khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دادا ردلاین به درد اونایی که آکواریوم پلنت دارن میخوره.آکواریومیها هم از فرصت سوءاستفاده میکنن قیمتا رو پرت میدن.الان ردلاین به خاطر بازار سیاهی که درست کردن قیمتش خیلی رفته بالا.من خودم قبلا کارم آکواریوم بود ردلاین دو بندی رو میدادم 3000 تومان هیچکس نمیخرید اما الان نصف همونو میدن 8000 تومان.متاسفم.

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
دادا ردلاین به درد اونایی که آکواریوم پلنت دارن میخوره.آکواریومیها هم از فرصت سوءاستفاده میکنن قیمتا رو پرت میدن.الان ردلاین به خاطر بازار سیاهی که درست کردن قیمتش خیلی رفته بالا.من خودم قبلا کارم آکواریوم بود ردلاین دو بندی رو میدادم 3000 تومان هیچکس نمیخرید اما الان نصف همونو میدن 8000 تومان.متاسفم.
الان وقتشه برگردی به همون کار داش;)

luti-khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نه دادا شما میگی ولی وضع بازار افتضاحه.منم مثل این کاسبای الان اهل دروغ و دغل و جنس آشغالو گرون به مردم انداختن نیستم.واسه همین من به درد اینکار نمیخورم.من خودم تکثیر میکردم ماهیهای درست و حسابی به مردم میدادم یارو میرفت دیگه نمیومد،ولی کاسبای دیگه ماهیای آشغال و مریض به ملت میندازن یارو که ماهیاش میمیره میاد پیشش یارو میگه بلد نیستی و علاه بر ماهی جدید مثل قبلیا یه سری دارو و وسایل آشغال چینی هم بهش میندازه.من اینطوری نمیتونم نون بخورم.

بالا