• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا امکان تشکیل یک زنجیره انسانی برای درآمد وجود دارد؟

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوستان.
آیا تا کنون به فکر این بودید که میشه با تشکیل زنجیره انسانی روی سیستم های ماتریکس درامد داشت؟

از بچه هایی که از سیستم های ماتریکس درآمدی داشتند و یا کسانی که میخوان به یک راهکار برای رسیدن
به درامدی از این سیستم برسیم به بحث اضافه بشید و لطفا اسپم نکنید...
البته به صورت محدود با نفرات پایین این کار رو کردیم ولی به تعداد بالای افراد سازماندهی شده نیاز هست که
شاید بشه از اینجا کلید زد...
سوال اول:
آیا با یک زنجیره انسانی از دوستان اینترنتی میشه سریع درآمدی به دست آورد و از سیستم خارج شد؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
سلام
مبحث خیلی جالبی هست، بتوان زنجیره تشکیل داد غیر از سیستم های ماتریکسی توی سایتها و جاهای دیگر نیز سودآوری کرد
منتها بزرگترین مشکل ما ایرانیان- عدم اعتماد به یکدیگر و همچنین قبول نداشتن یکدیگر میباشد

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
حق هم داریم اعتماد نکنیم عزیز
دیروز از یکی از کاربرهای همینجا پ خ یک راهنمایی خواستم. میگه برو ۱۰۰ تا سورف برام انجام بده تا جواب سوالی که پرسیدی رو بدم !!!
خوب وقتی تا این حد ملت ما پولکی و به فکر منافع خودشون هستند و میخوان از گوه کره بگیرند .نباید هم به همچین جماعتی اعتماد کرد.
فردا هر سیستمی پیاده بشه هر کی میخواد یک روزنه ای توش پیدا کنه و سر بقیه کلاه بزاره و تنا خودش سود کنه :))

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
من خودم چند وقت پیش به همین فکر افتاده بودم. ولی خب دقیقا مسئله همینه که دوستان میگن. مگر اینکه راهکاری پیاده شه که همه به صورت مساوی سود ببرن و کسی بیشتر از بقیه نباشه که دوباره داستان شه...

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به شخصه بله معمولا در ایران کمتر کار گروهی و ... جواب میده(خصلت ماست دیگه!)

اما وقتی یه کاربر یه سری اصول اخلاقی رو در پیوستن به یک زنجیره انسانی باید بپذیره دیگه افراد سودجو و بی اخلاق نمیتونن در یک
زنجیره انسانی برای درآمد دایمی دوام داشته باشند!

به طور مثال در سیستم های ماتریکس اولین نفری که یک روش رو پیدا میکنه که مطمین هست با مطرح کردنش همه اعضای زنجیره میتونن
راجع بهش تحقیقی بکنن که اگر اسکم بود روش کار نشه.
در صورت مطمین بودن سیستم درآمد زایی معرفی کننده روش راس پله میشه ومثلا 4 نفری که زودتر از همه با رف راس عضو میشن باعث میشن
که رف اول به درامد خودش برسه(مبلغ کمی)این اثبات درآمد رو باقی اعضا میبینن و با رف 4 عضو بعدی عضو میشن و به همین ترتیب بقیه لول ها
با اعتماد پر میشه و هرکس در صف خودش قرار میگیره...

به شخصه مدتی هست که دارم فکر میکنم چرا نشه اعضای به این عریض و طویلی رو در سایتهایی مثل پی تی و ... رو یک سیستم انسانی درآمد زایی
کرد!!!

البته در فروم های دیگه قوانین دست و پا گیری وجود داره خودش ناقض کار گروهی هست!امیدوارم دوستانیکه اضافه میشن اگر نظری دارن که کمک میکنه به تکمیل شدن شرایط این زنجیره انسانی بگن؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من شخصا حلقه نفوذ گسترده ای دارم
اما متاسفانه برای این کار مناسب نیستن
یعنی یکی از شرایط که حساب پرفکت (یا سایر حسابها) هست رو ندارن
یعنی باقی شرایط رو دارن
کاملا تحت نفوذم هستن
بگم پول واریز کنید واریز میکنن و حرفمو قبول دارن

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اگر حلقه نفوذتون گسترده باشه که عالیه...
بازکردن حساب پرفکت مانی و ... هم میشه آموزش داد این چیزها از جزییات حل شدنی هست.
اگر بتونید کمک کنید یک زنجیره ایرانی درآمد زایی داشته باشیم با مانیفستی مشخص که افراد سودجو نتونن وارد سیستم ما شن که
بقیه مسایل رو میشه حل کرد.

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
برای این کار میشه یه سایت طراحی کرد که عضو بشن دوستان
من زیاد با این سیستم ماتریکسی اشنا نیستم اول توضیح بدید
بعد اینکه ایا باید پول هم واریز کرد؟
چون 20 نفر مثلا اگر باشند ما باید 20 بار پول واریز کنیم !!! تا در سیتم چرخشی همه سود کنند!!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اگر حلقه نفوذتون گسترده باشه که عالیه...
بازکردن حساب پرفکت مانی و ... هم میشه آموزش داد این چیزها از جزییات حل شدنی هست.
.
نه متاسفانه
خیلی هم جزیی نیست و براحتی حل نمیشه
وگرنه تا الان.....

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نه اگر سایت طراحی بشه امکان سو استفاده وجود داره.راهش تنظیم شدن افراد در سایتی هست که اعضا
زیاد هستند و امکان سو استفاده با رعایتی مانیفستی پایین میاد.

بله در برخی روشهای هایپ یا ماتریکسی هزینه ای کم حدود 5-6هزار تومانی باید هزینه کرد که در صورت بالا
بودن نفرات زنجیره انسانی تبذیل به سود میشه.

فعلا سیستم خاصی معرفی نمیکنیم تا برخی مسایل رو بررسی کنیم و مانیفستی اخلاقی رو داشته باشیم
تا بعد ممکنه روی اولین سیستم کار کنیم با مشورت اعضا.

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نه متاسفانه
خیلی هم جزیی نیست و براحتی حل نمیشه
وگرنه تا الان.....

درسته ولی به شخصه دیدم در برخی سایت ها و فروم های کشورهای همسایه این کار رو انجام میدم(مثل ترکیه و ...)
پیشنهاد و نظرات شما چیه؟چه جوری میشه به یک اتحاد در این رابطه و حل کردن مسایل اخلاقی رسید؟

اگر نشه مسایل رو حل کرد که دیگه ... و... ناسلامتی انسان هستیم و قدرت منطق و حل مشکلات رو داریم.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
این سیستم کاری روحیه خاص خودش رو میخواد
من خودم از مخالفین ماتریکس هستم و اینجور نتورک ها
اما اگه شرایطش برام فراهم بود راحت میتونستم از حلقه نفوذم استفاده کنم و سود تپلی هم میکردم
اما کسی که بخواد به سود فکر کنه باید اینو بپذیره که بهرحال یه عده آخرش قربانی میشن
و این حس جالبی نیست

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
استفاده از زنجیره انسانی در ماتریکس یعنی سود برای عده ای و ضرر برای عده ای
باید یه کار باشه که سود و ضرر همه یکسان باشه
شاید بشه یک حساب مشترک توی بازار فارکس باز کرد هر شخص مثلا 5 دلار دپوزیت کنه سود هم هر هفته برداشت بشه ضرر هم شد برای همه یکسان باشد

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این سیستم کاری روحیه خاص خودش رو میخواد
من خودم از مخالفین ماتریکس هستم و اینجور نتورک ها
اما اگه شرایطش برام فراهم بود راحت میتونستم از حلقه نفوذم استفاده کنم و سود تپلی هم میکردم
اما کسی که بخواد به سود فکر کنه باید اینو بپذیره که بهرحال یه عده آخرش قربانی میشن
و این حس جالبی نیست

اتفاقا روی این هم فکر کردم و منظورتون رو متوجه هستم.

ولی اگر روابط طوری باشه که سود رده های بالا رو به نسبتی در پایین رده ها هم تقسیم کرد دیگه کسی احساس
باخت نخواهد کرد!اصل روی گردش پول باشه و نه سود یک هویی تا یکی در بره از سیستم و ... .
وقتی همه میتونن یک درآمد پایدار داشته باشند کدوم آدم عاقلی سیستم رو ترک میکنه؟!

بیشتر تاکید من روی اصول اخلاقی هست و کارکرد های اون.

درکل میگم بیشتر حرف من روی اشتراک سود هست تا یکی سود کنه و به فکر بقیه سیستم نباشه!

تعریف سیستم:
مجموعه ای از اجزای بهم پیوسته که هدف خاصی رادنبال میکنند.

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
استفاده از زنجیره انسانی در ماتریکس یعنی سود برای عده ای و ضرر برای عده ای
باید یه کار باشه که سود و ضرر همه یکسان باشه
شاید بشه یک حساب مشترک توی بازار فارکس باز کرد هر شخص مثلا 5 دلار دپوزیت کنه سود هم هر هفته برداشت بشه ضرر هم شد برای همه یکسان باشد

بله در مورد فارکس شنیدم فرد حرفه ای و مطمینی باشه میشه به صورت سیستمی روش کار کرد ایده خوبی هست.

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
یا میشه چند نفر از دوستان همینجا که مورد اعتماد هستند به عنوان سرگروه یک حساب داشته باشند و بعد درآمد تقسیم بشه.اینجوری میشه از بعضی سیستمها در کنار هم سود زیادی کزد.و اعتماد کاربرا را هم جلب کرد.

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یا میشه چند نفر از دوستان همینجا که مورد اعتماد هستند به عنوان سرگروه یک حساب داشته باشند و بعد درآمد تقسیم بشه.اینجوری میشه از بعضی سیستمها در کنار هم سود زیادی کزد.و اعتماد کاربرا را هم جلب کرد.

بله دقیقا نظریه اصلی من هم همین هست.

من خودم در زمینه ارزهای دیجیتال کار کردم و البته کارهای دیگه ای هم در فضای مجازی میکنم که در کل راضی هستم اما وقتی امتیازی به اسم شبکه
های جمعی هست میشه راحت درامد مناسب و پایداری داشت.

تاکیدم روی مناسب و پایدار بودن درآمد هست که زمینه ی اون اخلاقی بودن اعضای سیستم هست

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
بله در مورد فارکس شنیدم فرد حرفه ای و مطمینی باشه میشه به صورت سیستمی روش کار کرد ایده خوبی هست.
من یه سیستمی برای فارکس تهیه کردم بصورت اتوتردینگ تازه تموم شده برنامه نویسیش و از چند ساعت پیش گذاشتم تست لایو بشه توی بک تست های گذشته که خیلی عالی جواب داده اگر در تست های لایو روی حساب دمو نیز خوب جواب بده میشه روی این سیستم حساب کرد با یک حساب همگانی که همه دسترسی به اون داشته باشند، سود کرد همه سود کردیم ضرر کرد همه ضرر کردیم بصورت مساوی

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من یه سیستمی برای فارکس تهیه کردم بصورت اتوتردینگ تازه تموم شده برنامه نویسیش و از چند ساعت پیش گذاشتم تست لایو بشه توی بک تست های گذشته که خیلی عالی جواب داده اگر در تست های لایو روی حساب دمو نیز خوب جواب بده میشه روی این سیستم حساب کرد با یک حساب همگانی که همه دسترسی به اون داشته باشند، سود کرد همه سود کردیم ضرر کرد همه ضرر کردیم بصورت مساوی

دقیق راجع به فارکس اطلاعات ندارم اصلا کار نکردم و چیزی ازش بارم نیست!اگر عزیزانی تست کردن و اوکی بود مشکلی نداره این روش شمارو هم
تست میکنیم.

بالا