• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا امکان تشکیل یک زنجیره انسانی برای درآمد وجود دارد؟

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با سلام مجدد
وبلاگ زیر جهت سازماندهی امور ایجاد شد:
انشاله از این پس جلسات در این وبلاگ برگزار شده و نتایج اون برای استحضار سایر دوستان پی تی در این تاپیک درج می گردد.
موفق باشید

دوستان عزیز اضافه شن به وبلاگی که EFGعزیز راه انداخته و بحث های پیرامونی رو مطرح کنن...

• Like
Reactions: EFG

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
انجمن گروه هم به نشانی زیر ایجاد شد:
برای شروع هم همینجا یه پیشنهاد مطرح می کنم:
انتخاب یک سایت ماتریسی و ایجاد یک اکانت مشترک (البته ایجاد دو سه سطح که بعداً وقتی سیستم پیشرفت کرد افسوس نخوریم بهتره) و فعالیت آزمایشی در اون که هم فال خواهد بود و هم تماشا.
برای گفتگو در مورد جزییات لطفاً عضو گروه شوید.
موفق باشید

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
با سلام
انتخاب یک سایت ماتریسی و ایجاد یک اکانت مشترک (البته ایجاد دو سه سطح که بعداً وقتی سیستم پیشرفت کرد افسوس نخوریم بهتره) و فعالیت آزمایشی در اون که هم فال خواهد بود و هم تماشا.
موفق باشید

من عضو شدم.
از تمام عزیزان خوشنام پرشین تولز خواهش میکنم برای تنظیم مرامنامه و ... به انجمن گروه که توسط EFGراه افتاده اضافه شن.

• Like

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
با سلام
موفق باشید
سلام
بنده نیز عضو انجمن شدم ولی مخالف فعالیت در سایت ماتریکسی هستم، قرار بود انتخاب فعالیت بر اساس نظر اعضا باشه نه انتخاب تکی
توی سایت ماتریکسی هیچ کاری برای ایجاد سود نمیشود هیچ کلی هم کمسیون بابت ایجاد سطوح هزینه خواهیم کرد
بنظر من دنبال فعالیتی باشیم که ایجاد سود کند تا در صورت موفقیت اعضا بتواند برای سود بیشتر سرمایه خود را افزایش دهند

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام ناصرخان
حالا چرا میزنی؟ من فقط یه پیشنهاد دادم که اونهم براساس ذائقه کاربران پی تی و تعقیب کنندگان این تاپیک بود.
البته در گروه هر شخصی میتونه پیشنهاد بده و حتی اگه همه موافق نبودن، همون تعدادی که مایل به مشارکت هستن اون طرح رو خودشون پیاده سازی کنن.
یه مورد دیگه اینکه این فرمایش شما یعنی دوستان بیان در اکسپرت معرفی شده در تاپیکت همکاری کنن، حالا خوبه من بیام با اون مخالفت کنم؟
پس لطفاً اینگونه بحث ها رو برای اینکه تاپیک به حاشیه برده نشه بذاریم توی همون انجمن و بصورت داخلی روی اونها نظر بدیم.
موفق باشید

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
این سیستمی که من در این پست http://forum.persiantools.comمعرفی کردم هم میتونه خوب باشه من تا حالا در کل لولام بیش از 80 تا زیرمجموعه دارم ولی وقتی جواب میده که تعداد واقعا بالا باشه یک خوبی که داره هیچ پولی نمیخواد و خوبی بعدیش اینه که بینهایته یعنی لول یکت لازم نیست حتما 4 نفر باشه میتونه 1000 نفر باشه.برداشتش هم آنیه به پرفکت مانی.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
همتون رو به فعالیت در زمینه پیش بینی نتایج مسابقات دعوت میکنم
باشد که رستگار شوید! :دی
ریسک که همه جا هست
از بورس و فارکس بگیر تا هایپ و کلیکی و ماتریکس و....
هرجایی امکان داره پولت بپره
اما پیش بینی نتایج هم میتونی ریسک رو تا حدی کنترل کنی
و هم هیجان خاصی داره و هم از همه مهمتر سودش خیلی بیشتر از تمام روش های دیگه هستش
بهش فکر کنید

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
بنده نیز عضو انجمن شدم ولی مخالف فعالیت در سایت ماتریکسی هستم، قرار بود انتخاب فعالیت بر اساس نظر اعضا باشه نه انتخاب تکی
توی سایت ماتریکسی هیچ کاری برای ایجاد سود نمیشود هیچ کلی هم کمسیون بابت ایجاد سطوح هزینه خواهیم کرد
بنظر من دنبال فعالیتی باشیم که ایجاد سود کند تا در صورت موفقیت اعضا بتواند برای سود بیشتر سرمایه خود را افزایش دهند

عجله نکنید...
راههای مختلف و طیف وسیعی از کارها رو بررسی میکنیم و انشالا با اضافه شدن نفرات در مورد تصمیم میگیریم.از دوستان باسابقه خودتون در پی تی بخواهید اضافه بشن من در پی تی زیاد شناخته شده نیستم و امیدوارم بچه های قدیمی پی تی با اضافه شدن و تولید محتوا بتونن مرام نامه ای کاربردی برای گروه بنویسن.

در حال حاضر در ذهن من راههایی مثل:
1-کسب درآمد از سرویسهای آپلود
2-اگر همه موافق بودند هایپ

وفکر میکنم دوستان هم روشهای فارکس و ... رو تسلط دارند میتونند کمک زیادی به زنجیره کنن.

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
همتون رو به فعالیت در زمینه پیش بینی نتایج مسابقات دعوت میکنم
باشد که رستگار شوید! :دی
ریسک که همه جا هست
از بورس و فارکس بگیر تا هایپ و کلیکی و ماتریکس و....
هرجایی امکان داره پولت بپره
اما پیش بینی نتایج هم میتونی ریسک رو تا حدی کنترل کنی
و هم هیجان خاصی داره و هم از همه مهمتر سودش خیلی بیشتر از تمام روش های دیگه هستش
بهش فکر کنید

دادا ریسک داریم تا ریسک هستند دوستانی که در سیستم مد نظر شما برد کرده اند و هستند کسانی که ورشکست شده اند!
هدف ما درآمد معقوله نه توهمی و نجومی و ...قاماس قاماس
در سیستم هایپ ممکنه 5-6 هزار تومن ازدست بدی اما در سیستم مورد نظر شما قضیه فرق میکنه.
در سیستم کسب درآمد از آپلود که ضرری نیست و به روح زنجیره انسانی نزدیک تر هست.
فارکس هم همفکری میطلبه و ریسکش مثل سیستم شرطبندی مسابقات نیست که عوامل بیرونی زیادی داره.

پس به نظر خود من سیستم های کسب درآمد با آپلود و هایپ مشخصا جالبناک تر هست و البته سیستم های
جدیدی که ریسک غیر قابل کنترلش زیاد نیست(به طور مثال ریسکش 5-10هزار تومن باشه)

ریسک داریم تا ریسک

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ریسک داریم تا ریسک
اینجا جاش نیست
خواستی پ خ بده تا برات توضیح بدم
ریسک چیزی که من گفتم از خیلی از این چیزا کمتره
ریسک داریم تا ریسک بله
اتفاقا همونطور که گفتم ریسکش تا حدودی قابل کنترل هست
شما مختاری با هر مبلغی که ریسک پذیریش رو داری وارد این سیستم بشی (حتی 5هزار تومن)

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
سلام ناصرخان
حالا چرا میزنی؟ من فقط یه پیشنهاد دادم که اونهم براساس ذائقه کاربران پی تی و تعقیب کنندگان این تاپیک بود.
البته در گروه هر شخصی میتونه پیشنهاد بده و حتی اگه همه موافق نبودن، همون تعدادی که مایل به مشارکت هستن اون طرح رو خودشون پیاده سازی کنن.
یه مورد دیگه اینکه این فرمایش شما یعنی دوستان بیان در اکسپرت معرفی شده در تاپیکت همکاری کنن، حالا خوبه من بیام با اون مخالفت کنم؟
پس لطفاً اینگونه بحث ها رو برای اینکه تاپیک به حاشیه برده نشه بذاریم توی همون انجمن و بصورت داخلی روی اونها نظر بدیم.
موفق باشید
سلام از ماست
حاجی ما کی باشیم به پیشنهاد شما خرده بگیریم، چند پست قبل بنده گفتم موافق هر کاری هستم تا آخرش
نظرم رو هم همین جا عرض کردم چون فرومی که ساختید مینوشت باید کاربر توسط مدیر تایید شود
در مورد مطلب مخالفت هم بحث، مخالفت نیست فقط نظرم رو عرض کردم، مثل جنابعالی که مختارید نظرتون رو بفرمایید

Last edited:
  • Like

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
چرا اینقدر بحث بی خودی می کنید:
من خودم دوستان را به گفتگو کسب درآمد زنجیره ای دعوت می کنم،تا برنامه های پیشنهادی با میزان درآمد را بحث کنیم/بحث در بخش خصوصی بین همین اعضای فعلی توی همین تایپیک

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان
دو پیشنهاد در انجمن Iran Teamwork درج شد. لطفاً با عضویت و مراجعه به تاپیکهای مربوطه نظر خود را اعلام نمایید.
متشکرم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
1-کسب درآمد از سرویسهای آپلود

پس به نظر خود من سیستم های کسب درآمد با آپلود و هایپ مشخصا جالبناک تر هست و...

منم در ابتدا فکر می کردم، کسب درآمد با آپلود با استفاده از زنجیره انسانی خوب باشه. اما وقتی خوب فکر کردم، متوجه شدم که این سیستم یه مشکل بسیار(!) بزرگ داره که باعث میشه درآمد بسیار ناچیزی ازش کسب بشه!

مشکلش اینه: محدودیت دانلود برای هر نفر در حالت دانلود رایگان.

در نظر بگیرید مثلاً یه زنجیره 100 نفره دارید که قراره لینک های همدیگه رو دانلود کنن. هر نفر یه لینک آپلود کرده و به اشتراک گذشته. پس هر نفر میتونه 99+1 لینک رو دانلود کنه. تا اینجا قضیه خوبه! یعنی اگر هر فرد میتونست در هر روز حدود 100 لینک رو دانلود کنه، درآمدش برای هر نفر خوب بود. ولی وقتی این سایتها محدودیت دانلود برای هر آی.پی قائل میشن، دیگه عملاً هر فرد نمیتونه (در حالت رایگان) روزانه 100 لینک رو دانلود کنه. شاید اگر 8 ساعت پای سیستم باشه و سایت مورد نظر آی.پی رو برای یک ساعت نگه داره، هر فرد بتونه نهایتاً 8تا لینک رو در روز دانلود کنه و نه 100لینک!

البته میشه در سایتهای متعدد فعالیت کرد ولی چون معمولاً سایتهای آپلود به ازای هر 1000دانلود مبلغی رو میدن، عملاً درآمدها در چندین سایت آپلودی پخش میشه و ممکنه خیلی دیر به مرحله برداشت برسه.

پس دوباره برمی گریدم سر خونه اول! یعنی "انتخاب روش کسب درآمد که بتونه سود و یا ضرر حداقلی برای اعضا داشته باشه"

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
هر روشی ضعف های خودش رو داره!
بالطبع با فعالیت در انجمن ها با دانلود فایل توسط اعضای زنجیره افراد دیگری که در فروم هستند هم ترغیب به دانلود میشن
و این مساله را هم نباید نادیده بگیریم.
بالطبع هر روشی ضعف های خود رو داره و من هم بهش واقفم ولی برای جذب حداکثری نیازه که روشهایی که اولش نیازی
به پول نداره استارت شه!!!
حتما متوجه هستید عده ای حتی 5-6 هزار تومن هم برای ریسک قابل قبول نمیدونند؟!؟
روش های کسب درآمد از دیدن کلیپ و ... هم هست که با توجه به ریسک 0 آن در همین طیف کارها قرار داره ...
حتی سایت های کلیکی!
پس چرا باز طرفدار داره؟!

در کل برای جمع شدن نیازه از یک جایی استارت زد.

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان عزیز ایده ها و روش های متفاوتی توی انجمن تخصصی گروه ایجاد شده است
دوستانی که موافق کار و همکاری گروهی هستند لطفا مشارکت کنند
http://iranteamwork.rozblog.com/Forum
انجمن گروه کار گروهی ایران

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
با سلام
به لطف الهی امروز سرمایه شروع ما در مدت خیلی کمی دو برابر شد (حدود دو روز)
انشالله از هفته آینده دوستان موافق باشند برای تبدیل ده دلار به چهارصد دلار تلاش خواهیم کرد
به سه طریق میتوانیم این مسیر رو طی کنیم
مسیر اول : پر ریسک و رسیدن به هدف طی 30 روز
مسیر دوم : متوسط ریسک و رسیدن به هدف طی 45 روز
مسیر سوم : کم ریسک و رسیده به هدف طی 60 روز
دوستانی که قصد دارند به ما بپیوندند لطفا اعلام کنند، سرمایه برای شروع 10 دلار

بالا