در سیستم های فارکس بیشتر کار کاربران خرد ضرر هست.خصوصا در واحد های ارزیدقیق راجع به فارکس اطلاعات ندارم اصلا کار نکردم و چیزی ازش بارم نیست!اگر عزیزانی تست کردن و اوکی بود مشکلی نداره این روش شمارو هم
تست میکنیم.
جدی!!!در سیستم های فارکس بیشتر کار کاربران خرد ضرر هست.خصوصا در واحد های ارزی
بنده بیش از 7 سال فارکس کار کردمدر سیستم های فارکس بیشتر کار کاربران خرد ضرر هست.خصوصا در واحد های ارزی
بر سر راه این موضوع چند مشکل وجود داره:
1- نداشتن روحیه همکاری.
2- نداشتن مدیریت بسیار قوی. توجه کنید که اینجور سیستم ها نیازمند مدیریت بسیار قوی و همیشه آنلاینه و باید مدیر یا مدیران تمام وقتشون رو صرف پروژه کنن و کار اول و آخرشون باشه. شاید شما بگید که مدیر برای این کار وجود داره. ممکنه الآن وجود داشته باشه، اما پس از یکماه از شروع پروژه به دلایل مختلف (عدم بازدهی سیستم، توقعات بیش از حد اعضا و...) خسته میشن و کنار میرن.
3- اکثر سایتها اگه بویی ببرن که به صورت گروهی و بدون بازدهی برای اون سایت، عده ای مشغول فعالیت هستند، جلوی اینکار رو میگرن. مگر اینکه کار گروهی برای اون سایت سوددهی خوبی داشته باشه.
4- مهمترین مشکل: نداشتن توجیه اقتصادی. در تئوری شاید بشه سود خوبی تخمین زد، اما در عمل باید دید که آیا باز هم جوابگو خواهد بود؟
من به شخصه مخالفتی با ایجاد چنینی سیستمی ندارم. اما تجربه های پیشین، باعث ایجاد جو بدبینی میشه!به شخصه نمیدونم چرا این همه بدبینی زیادی در بین ملت وجود داره!
همین الان در بحث 6-7 نفر هستند این نشون از این داره که میشه آروم آروم اعتماد سازی کرد که نفرات بالاتربره.
...
ولی همچنان نظرم روی زنجیره انسانی مثبت هست.
من به شخصه مخالفتی با ایجاد چنینی سیستمی ندارم. اما تجربه های پیشین، باعث ایجاد جو بدبینی میشه!
مثلاً اکثر سایتهای خارجی تونستند در مورد پخش لینک های کسب درآمد از سرورهای اشتراک فایل، هر جوری شده با هم کنار بیان و گروهی کار کنن. اما چند سال پیش تو همین فوروم هم عده ای تصمیم به انجام چنین کاری گرفتند و فکر کنم سایت و... هم ایجاد کردن، اما بعد از چند ماه فعالیت، کار گروهیشون از بین رفت!
فکر کنم در حال حاضر موفق ترین کار گروهی در زمینه کسب درآمد اینترنتی در ایران، سیستم های همکاری در فروش بوده.
سلام و عرض ادبسلام دوستان
همانگونه که در مباحث کارآفرینی میگن هرجا مشکلی باشه اونجا پتانسیل درآمدزایی بیشتر و بهتری داره لذا در بحث کارگروهی هر چقدر عنوان بشه فرهنگ اون در کشور جا نیفتاده مطمئن باشید بهتر میشه امور رو پیش برد. در واقع مهم ذهنیت شما نسبت به قضیه است نه توجه به حرف دیگران. به قول کی روش جریان اون پدر و پسر و قاطر هست. حال بدون توجه به سیگنالهای منفی، دوستانی که یک دل هستن و به ماهیت و فلسفه کار اعتقاد دارن با من تماس گرفته تا پیشنهادهای همکاری گروهی رو در هر زمینه ای که به توافق برسیم براشون مطرح کنم. نگران اعتمادسازی هم نباشید.
موفق باشید
Viva Teamwork
سلام دوستان
همانگونه که در مباحث کارآفرینی میگن هرجا مشکلی باشه اونجا پتانسیل درآمدزایی بیشتر و بهتری داره لذا در بحث کارگروهی هر چقدر عنوان بشه فرهنگ اون در کشور جا نیفتاده مطمئن باشید بهتر میشه امور رو پیش برد. در واقع مهم ذهنیت شما نسبت به قضیه است نه توجه به حرف دیگران. به قول کی روش جریان اون پدر و پسر و قاطر هست. حال بدون توجه به سیگنالهای منفی، دوستانی که یک دل هستن و به ماهیت و فلسفه کار اعتقاد دارن با من تماس گرفته تا پیشنهادهای همکاری گروهی رو در هر زمینه ای که به توافق برسیم براشون مطرح کنم. نگران اعتمادسازی هم نباشید.
موفق باشید
Viva Teamwork
سلامسلام دوستان
موفق باشید
Viva Teamwork
با سلام و تسلیت ایام1- شروع کننده تاپیک جناب amir_dj بودن. در پست شماره 31 جناب EFG فرمودن که به ایشون پیام بدیم. الآن چه کسی دقیقاً میخواد هدایت گروه رو به عهده بگیره؟
2- برای شروع لطفاً یه مورد تستی رو اعلام کنید (ترجیحاً در پ.خ) تا تست بشه و میزان همکاری اعضا مشخص بشه.
3- قوانین شفاف و مشخصی باید تدوین بشه تا به محض مشخص شدن تخلفی از هر یک از اعضا بشه باهاش برخورد کرد. در قوانین باید صراحتاً ذکر بشه که قرار نیست تمام پروژه ها سوددهی داشته باشن! و قرار نیست با این پروژه ها درآمد زیادی به دست بیاد! (منظور مثل بعضی سیستم های هماری در فروش یا کلیکی نباشه که مینویسن درآمد ماهی 900هزار تومان و...)
1- شروع کننده تاپیک جناب amir_dj بودن. در پست شماره 31 جناب EFG فرمودن که به ایشون پیام بدیم. الآن چه کسی دقیقاً میخواد هدایت گروه رو به عهده بگیره؟
2- برای شروع لطفاً یه مورد تستی رو اعلام کنید (ترجیحاً در پ.خ) تا تست بشه و میزان همکاری اعضا مشخص بشه.
3- قوانین شفاف و مشخصی باید تدوین بشه تا به محض مشخص شدن تخلفی از هر یک از اعضا بشه باهاش برخورد کرد. در قوانین باید صراحتاً ذکر بشه که قرار نیست تمام پروژه ها سوددهی داشته باشن! و قرار نیست با این پروژه ها درآمد زیادی به دست بیاد! (منظور مثل بعضی سیستم های هماری در فروش یا کلیکی نباشه که مینویسن درآمد ماهی 900هزار تومان و...)