• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا امکان تشکیل یک زنجیره انسانی برای درآمد وجود دارد؟

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان دیگه نظری ندارند؟!

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
دقیق راجع به فارکس اطلاعات ندارم اصلا کار نکردم و چیزی ازش بارم نیست!اگر عزیزانی تست کردن و اوکی بود مشکلی نداره این روش شمارو هم
تست میکنیم.
در سیستم های فارکس بیشتر کار کاربران خرد ضرر هست.خصوصا در واحد های ارزی

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
سیستم ماتریکس هم چیز عجیبی نیست شما سودتون را از زیر مجموعه می گیرید پس در زنجیره سودی نداره
این زنجیره در سایت های که براساس تبلیغات هزینه ای را می دهند مناسب هست
مثله:
سایت کوتاه کننده لینک معتبر دنیا/سود دهی کاربران تا نهایت 10 تا 20 دلار در روز در صورت بن شدن
سایت های تبلیغات بنری/سود دهی کاربران نهایت 1 دلار در روز در صورت بن شدن
سایت های کلیکی /سود دهی کاربران نهایت 5 دلار در روز در صورت بن نشدن

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
در سیستم های فارکس بیشتر کار کاربران خرد ضرر هست.خصوصا در واحد های ارزی
بنده بیش از 7 سال فارکس کار کردم
چند سال ابتدایی که الکی خودمون رو گول زدیم فقط ضرر دیدیم
بعدش با واقعیات بازار روبرو شده و آن را درک کردیم دوباره یه مدتی طول کشیده تا سیستم کاری مشخصی ساخته و به آن مسلط شویم
توی این مدت هفت ساله مدت خیلی کمی است که به سود دهی دائم رسیدم اونم با هزار تا اما و اگر و سود خیلی پایین (سود واقعی)

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بر سر راه این موضوع چند مشکل وجود داره:

1- نداشتن روحیه همکاری.

2- نداشتن مدیریت بسیار قوی. توجه کنید که اینجور سیستم ها نیازمند مدیریت بسیار قوی و همیشه آنلاینه و باید مدیر یا مدیران تمام وقتشون رو صرف پروژه کنن و کار اول و آخرشون باشه. شاید شما بگید که مدیر برای این کار وجود داره. ممکنه الآن وجود داشته باشه، اما پس از یکماه از شروع پروژه به دلایل مختلف (عدم بازدهی سیستم، توقعات بیش از حد اعضا و...) خسته میشن و کنار میرن.

3- اکثر سایتها اگه بویی ببرن که به صورت گروهی و بدون بازدهی برای اون سایت، عده ای مشغول فعالیت هستند، جلوی اینکار رو میگرن. مگر اینکه کار گروهی برای اون سایت سوددهی خوبی داشته باشه.

4- مهمترین مشکل: نداشتن توجیه اقتصادی. در تئوری شاید بشه سود خوبی تخمین زد، اما در عمل باید دید که آیا باز هم جوابگو خواهد بود؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
بر سر راه این موضوع چند مشکل وجود داره:

1- نداشتن روحیه همکاری.

2- نداشتن مدیریت بسیار قوی. توجه کنید که اینجور سیستم ها نیازمند مدیریت بسیار قوی و همیشه آنلاینه و باید مدیر یا مدیران تمام وقتشون رو صرف پروژه کنن و کار اول و آخرشون باشه. شاید شما بگید که مدیر برای این کار وجود داره. ممکنه الآن وجود داشته باشه، اما پس از یکماه از شروع پروژه به دلایل مختلف (عدم بازدهی سیستم، توقعات بیش از حد اعضا و...) خسته میشن و کنار میرن.

3- اکثر سایتها اگه بویی ببرن که به صورت گروهی و بدون بازدهی برای اون سایت، عده ای مشغول فعالیت هستند، جلوی اینکار رو میگرن. مگر اینکه کار گروهی برای اون سایت سوددهی خوبی داشته باشه.

4- مهمترین مشکل: نداشتن توجیه اقتصادی. در تئوری شاید بشه سود خوبی تخمین زد، اما در عمل باید دید که آیا باز هم جوابگو خواهد بود؟

در مورد مطالب بالا حق با شماست و تنها راه چاره انتخاب درست میباشد
بطور مثال اگر قرار باشد سرمایه اعضاء در فارکس و به شیوه بنده مورد استفاده قرار گیرد موارد یک و دو بصورت خودکار حل میباشد چون سیستم ترید بنده بصورت کاملا" اتوماتیک و مکانیکی عمل میکند و نیازمند بررسی تمام وقت نیست
در مورد موارد سوم و چهارم نیز باید منتظر ماند و دید بفرض طی یک ماه آینده سیستم چه سود دهی دارد و میزان ریسک آن چقدر است مثلا طی دو روز گذشته معاملات 2.5 درصد سود دهی داشته اند طی حساب و کتاب بنده و طبق تست هایی که روی تاریخ های گذشته انجام شده است تقریبا" روزی نیم درصد سیستم بنده سوددهی دارد که میشود توجیح اقتصادی مناسب
و اما از همه مهم تر برابریت اعضاء میباشد تمامی اعضاء در سود و یا ضرر احتمالی با هم مشترک و برابرند که نقطه قوت شیوه بنده برای اتفاده از زنجیره انسانی جهت سود همگانی هست

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به شخصه نمیدونم چرا این همه بدبینی زیادی در بین ملت وجود داره!

همین الان در بحث 6-7 نفر هستند این نشون از این داره که میشه آروم آروم اعتماد سازی کرد که نفرات بالاتربره.
دوستی گفتند که در صورت اطلاع برخی سیستم ها از کار گروهی و زنجیره انسانی ما ممکنه ما رو ... کنن که باید
بگم مطمینا کسی دوست نداره Nکاربر در نت علیه سیستم کسب درآمدش اقدام به انتشار چنین چیزی بکنن.

البته عده ای هستند که حاضر هستند Nکلیک به خاطر سنار سی شای بکنند اما در یک سیستم 5-6هزار تومان تومان
سرمایه نذارند؟!!!؟خب برخی هم چنین تیپی دارند و کاری نمیشه کرد...

ولی همچنان نظرم روی زنجیره انسانی مثبت هست.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
به شخصه نمیدونم چرا این همه بدبینی زیادی در بین ملت وجود داره!
همین الان در بحث 6-7 نفر هستند این نشون از این داره که میشه آروم آروم اعتماد سازی کرد که نفرات بالاتربره.
...
ولی همچنان نظرم روی زنجیره انسانی مثبت هست.
من به شخصه مخالفتی با ایجاد چنینی سیستمی ندارم. اما تجربه های پیشین، باعث ایجاد جو بدبینی میشه!

مثلاً اکثر سایتهای خارجی تونستند در مورد پخش لینک های کسب درآمد از سرورهای اشتراک فایل، هر جوری شده با هم کنار بیان و گروهی کار کنن. اما چند سال پیش تو همین فوروم هم عده ای تصمیم به انجام چنین کاری گرفتند و فکر کنم سایت و... هم ایجاد کردن، اما بعد از چند ماه فعالیت، کار گروهیشون از بین رفت!

فکر کنم در حال حاضر موفق ترین کار گروهی در زمینه کسب درآمد اینترنتی در ایران، سیستم های همکاری در فروش بوده.

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من به شخصه مخالفتی با ایجاد چنینی سیستمی ندارم. اما تجربه های پیشین، باعث ایجاد جو بدبینی میشه!

مثلاً اکثر سایتهای خارجی تونستند در مورد پخش لینک های کسب درآمد از سرورهای اشتراک فایل، هر جوری شده با هم کنار بیان و گروهی کار کنن. اما چند سال پیش تو همین فوروم هم عده ای تصمیم به انجام چنین کاری گرفتند و فکر کنم سایت و... هم ایجاد کردن، اما بعد از چند ماه فعالیت، کار گروهیشون از بین رفت!

فکر کنم در حال حاضر موفق ترین کار گروهی در زمینه کسب درآمد اینترنتی در ایران، سیستم های همکاری در فروش بوده.

در مورد سایت های آپلود و دانلود و کسب درآمد و ... باور کنید اینقدر روش درآمد زایی از زنجیره انسانی هست که نمیتونید فکر کنید!!!!o_O
همکاری در ماتریکسها و ... و...
در همین فروم در بخش آموزشها یک فایل در سرویسی درآمد زا آپلود بشه و لینک در بخش آموزش باشه در صورت دانلود فقط اعضای زنجیره
میشه درآمد خوبی داشت.(هم یک فایل آموزشی دانلود کردی چیزی یاد گرفتی هم به درآمد صاحب فایل کمک کردی)
راجع بهه بقیه سرویسها هم همینطور...

مطمینا حتی یک سرویس درآمد زا در صورت متوجه شدن این زنجیره انسانی نمیتونه اعضا رو بن کنه چرا رسوایی برای سیستمش به بار خواهد
آمد و کافیه اعضای سیستم در اسکم بودن سیستم در جاهای مختلف بنویسن.

بلطبع اعضای پرشین تولز یکی از فروم هایی هست که میشه اعضاش رو ساماندهی کرد در این جهت.

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان
همانگونه که در مباحث کارآفرینی میگن هرجا مشکلی باشه اونجا پتانسیل درآمدزایی بیشتر و بهتری داره لذا در بحث کارگروهی هر چقدر عنوان بشه فرهنگ اون در کشور جا نیفتاده مطمئن باشید بهتر میشه امور رو پیش برد. در واقع مهم ذهنیت شما نسبت به قضیه است نه توجه به حرف دیگران. به قول کی روش جریان اون پدر و پسر و قاطر هست. حال بدون توجه به سیگنالهای منفی، دوستانی که یک دل هستن و به ماهیت و فلسفه کار اعتقاد دارن با من تماس گرفته تا پیشنهادهای همکاری گروهی رو در هر زمینه ای که به توافق برسیم براشون مطرح کنم. نگران اعتمادسازی هم نباشید.
موفق باشید
Viva Teamwork

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
سلام دوستان
همانگونه که در مباحث کارآفرینی میگن هرجا مشکلی باشه اونجا پتانسیل درآمدزایی بیشتر و بهتری داره لذا در بحث کارگروهی هر چقدر عنوان بشه فرهنگ اون در کشور جا نیفتاده مطمئن باشید بهتر میشه امور رو پیش برد. در واقع مهم ذهنیت شما نسبت به قضیه است نه توجه به حرف دیگران. به قول کی روش جریان اون پدر و پسر و قاطر هست. حال بدون توجه به سیگنالهای منفی، دوستانی که یک دل هستن و به ماهیت و فلسفه کار اعتقاد دارن با من تماس گرفته تا پیشنهادهای همکاری گروهی رو در هر زمینه ای که به توافق برسیم براشون مطرح کنم. نگران اعتمادسازی هم نباشید.
موفق باشید
Viva Teamwork
سلام و عرض ادب
توی هر زمینه ای بفرمایید بنده حاضر به همکاری هستم
مطمئنا" زور و قدرت سیل خیلی بیشتر از یک جوی معمولی هست
نگران اعتبار دیگران هم نیستم توی اینهمه سایت خارجی داریم کار میکنیم در حالیکه هیچ تضمینی ازشون نداریم همین انجمن و سایت تضمین من هست،

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوستان
موفق باشید
Viva Teamwork

بنده هم مثل شما فکر میکنم و البته بهتره پیشنهادات عمومی باشه تا شفافیت سیستم بالا بره و ...
به شدت منتظر پیشنهادات عزیزان هستیم.

• Like
Reactions: EFG

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام دوستان
موفق باشید
Viva Teamwork
سلام
منم به این شیوه کسب درآمد خیلی علاقه دارم و برای همکاری مشکلی ندارم ولی مسئله اینه که چطور برنامه ریزی بشه که همه به طور مساوی درآمد داشته باشن ؟

• Like

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
ضمن تشکر از همراهی و ابراز لطف دوستان، به نظرم ابتدا باید موافقین فعالیتهای گروهی مشخص شده و سپس در مورد انواع کسب و کارهایی که میشه به این شکل پیاده سازی کرد بحث و گفتگو بشه تا نهایتاً در مورد نحوه ورود و تقسیم سود و اینگونه مسائل تصمیم گرفت.
موفق باشید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
1- شروع کننده تاپیک جناب amir_dj بودن. در پست شماره 31 جناب EFG فرمودن که به ایشون پیام بدیم. الآن چه کسی دقیقاً میخواد هدایت گروه رو به عهده بگیره؟

2- برای شروع لطفاً یه مورد تستی رو اعلام کنید (ترجیحاً در پ.خ) تا تست بشه و میزان همکاری اعضا مشخص بشه.

3- قوانین شفاف و مشخصی باید تدوین بشه تا به محض مشخص شدن تخلفی از هر یک از اعضا بشه باهاش برخورد کرد. در قوانین باید صراحتاً ذکر بشه که قرار نیست تمام پروژه ها سوددهی داشته باشن! و قرار نیست با این پروژه ها درآمد زیادی به دست بیاد! (منظور مثل بعضی سیستم های هماری در فروش یا کلیکی نباشه که مینویسن درآمد ماهی 900هزار تومان و...)

• Like

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
1- شروع کننده تاپیک جناب amir_dj بودن. در پست شماره 31 جناب EFG فرمودن که به ایشون پیام بدیم. الآن چه کسی دقیقاً میخواد هدایت گروه رو به عهده بگیره؟

2- برای شروع لطفاً یه مورد تستی رو اعلام کنید (ترجیحاً در پ.خ) تا تست بشه و میزان همکاری اعضا مشخص بشه.

3- قوانین شفاف و مشخصی باید تدوین بشه تا به محض مشخص شدن تخلفی از هر یک از اعضا بشه باهاش برخورد کرد. در قوانین باید صراحتاً ذکر بشه که قرار نیست تمام پروژه ها سوددهی داشته باشن! و قرار نیست با این پروژه ها درآمد زیادی به دست بیاد! (منظور مثل بعضی سیستم های هماری در فروش یا کلیکی نباشه که مینویسن درآمد ماهی 900هزار تومان و...)
با سلام و تسلیت ایام
قرار نیست استارتر محترم تاپیک یا جناب EFG هدایت گروه رو به دست داشته باشند، هدایت کننده گروه توسط اعضا انتخاب خواهد شد و این عزیزان فقط سعی در روشن نمودن چراغی برای ادامه مسیر هستند
مورد فعالیت هم باید بعد از اعلام نظر موافقت دوستان انتخاب شود، یعنی نظر تک تک اعضا پرسیده شود سپس رای گیری و انتخاب یک موضوع فعالیت مشخص
در مورد بند 3 مطالبتون هم شدیدا" موافقم و باید همه آنها اعمال بشود

amir_dj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

اگر قرار باشه شفافیت در سیستم حکم فرما باشه اصلا قرار نیست کسی هدایت گروه و ... رو انجام بده.
کل هدف زنجیره انسانی اینه که کسی فکر نکنه رییس هست و بقیه زیر مجموعه یا چنین چیزی.از همون اول
با علم به این مساله از کلمه زنجیره انسانی استفاده کردم که یعنی ما در کنار هم خواهیم بود و همه چیز رو همگان
خواهند دانست تا شفافیت بالایی داشته باشیم.

برای استارت کاری یا هدفی اول مثلا در این تاپیک مشورت میشه و بعد از موافقت و سنجش همه جانبه اون روش د تاپیکی
دیگر کار اصلی رو استارت میزنیم تا بقیه دوستان هم اضافه بشن و ... .

به نظر خود من کارهایی مثل:
1-کسب درآمد از سایت های آپلود و دانلود با افزایش زنجیره انسانی در دسترس هست.
2-سایت های هایپ هم جالب هستند.
3-بازدید واقعی ساختن برای سایت هایی که بازدید واقعی میخوان.
و...

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان
در این وهله بحث اینکه لیدر کی باشه نیست و فقط قراره افراد موافق دور هم جمع شده و در مورد روشها و راهکارها گفتگو بشه.
لذا من با توجه به تجارب قبلی چون دیدم دو صفحه از تاپیک گذشته و فقط موافق و مخالف نظر میدن و این روال اگه در مسیر خودش قرار نگیره تا مدتی ادامه پیدا کرده و بعد تاپیک به دست فراموشی سپرده میشه و یا وارد بحث های حاشیه ای شده و سرانجامی پیدا نمیکنه و از طرفی علیرغم حرکت ارزنده استارتر و حسن نیت ایشون و احترامی که براشون قائل هستم بهرحال از لحاظ منطقی هم مقبولیت یک آیدی دو ماهه در حدی نیست که بتونه این موضوع مهم و بزرگ رو هدایت کنه، وارد عمل شده و علیرغم مشغله زیادی که دارم با توجه به علاقه وافر به فعالیتهای گروهی خواستم کمکی در این زمینه کرده باشم.
لذا از دوستان دعوت می کنم ادامه بحثهای اینچنینی رو در پ.خ دنبال کرده و اینجا فقط محلی برای دعوت سایر دوستان و اطلاع رسانی متعاقب اون باشه.
موفق باشید

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام مجدد
وبلاگ زیر جهت سازماندهی امور ایجاد شد:
انشاله از این پس جلسات در این وبلاگ برگزار شده و نتایج اون برای استحضار سایر دوستان پی تی در این تاپیک درج می گردد.
موفق باشید

بالا