• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا انقدر درآمد امکان داره؟؟؟؟؟؟؟؟

online_biz

Registered User
لایک‌ها
13
من یه چند وقتی هست که روی درآمد سایتهای اینترنتی تحقیق می کنم ...
همان طور که می دونید سایت p30world , blogfa,digi kala , و چندین سایت مطرح دیگر که رنک بالای هم داره از پردرآمد ترین سایتها می باشند .
خب ناگفته نماند مدیران این سایتها زحمت زیادی هم به پای سایت ریختند ...

ولی طی تحقیقی که چند وقته انجام دادم به چندمورد سایت برخوردم که بدون رنک و سرمایه گزاری خاصی به درآمد بالغ بر 800 میلیون تومان در ماه می رسد ... بله درسته ...

سایت www.prada130.com سایتی هست که با راه اندازی پیش بینی مسابقات فوتبال یکی از همین سایت هاست.

کار این سایت به این صورت است که هر شب مسابقات فوتبال در دنیا تحت بازیهای 14 الی 16 تایی برگزار می کنه ... که به کسانی که تمام 16 تا بازی را درست پیش بینی کنند جایزه می دهد
با یه حساب سر انگشتی دیدم کم کم هر شب 150 میلیون به بالا در مسابقه پول جمع میشه که 30 درصد از همه این مبالغ به خود سایت و مابقی به برندگان .
که با احتساب اینکه مینیمم هفته ای 5 مسابقه و هر مسابقه 100 میلیون تومان پول جمع آوری شود به عبارتی ماهیانه بالغ بر 800 میلیون تومان این سایت درآمد داره.
(البته این نکته را ذکر کنم این سایت چندین ساله که فعالیت داره و خاکس و خورده .)

سایت دوم در همین ضمینه این سایت فقط در حدود 6 ماه که فعالیتش شروع کرده ... سایت www.liiig.org
که با همین مدت کوتاه درآمد قابل قبولی داره ... ماهیانه 24 میلیون تومان تازه بدون احتساب مسابقات تکی .....
فک نکنم کم باشه ...

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
کار این سایت به این صورت است که هر شب مسابقات فوتبال در دنیا تحت بازیهای 14 الی 16 تایی برگزار می کنه ... که به کسانی که تمام 16 تا بازی را درست پیش بینی کنند جایزه می دهد
با یه حساب سر انگشتی دیدم کم کم هر شب 150 میلیون به بالا در مسابقه پول جمع میشه که 30 درصد از همه این مبالغ به خود سایت و مابقی به برندگان .
که با احتساب اینکه مینیمم هفته ای 5 مسابقه و هر مسابقه 100 میلیون تومان پول جمع آوری شود به عبارتی ماهیانه بالغ بر 800 میلیون تومان این سایت درآمد داره.
(البته این نکته را ذکر کنم این سایت چندین ساله که فعالیت داره و خاکس و خورده .)
یعنی برای ثبت نام و شرکت در پیش بینی فوتبال باید پول بپردازی؟

online_biz

Registered User
لایک‌ها
13
البته سایت بی طرف هم تا 5 ماه پیش کار می کرد با میلیاردها تومن پول از ایران رفت ...:wacko:

تو هر ضمینه ای جز اولی ها باشی پیشرفت میکنی ....

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
از راه غیر قانونی خیلی راحت و زیاد میشه پول درآورد ...
فقط اگه گیر بیفتی باید فاتحه خودت و آینده ات و .. رو بخونی !

از این سایتها هم کم نیستند ولی همه شون با یه ریپورت مسدود میشن و علاوه بر این اگه بخوای از کاربر پول بگیری باید یه شماره حسابی ، درگاهی چیزی داشته باشه و همینها زمینه پرونده سازی و گیر افتادن شما رو فراهم می کنند. ..

یه نمونه دیگه هم سایت ایران ادورتایزر بود که هرمی بود و در مدت کوتاهی ملیونها تومان سود کرد و آخرش هم بسته شد و معلوم نشد چی به چی شد :D

online_biz

Registered User
لایک‌ها
13
از راه غیر قانونی خیلی راحت و زیاد میشه پول درآورد ...
فقط اگه گیر بیفتی باید فاتحه خودت و آینده ات و .. رو بخونی !

از این سایتها هم کم نیستند ولی همه شون با یه ریپورت مسدود میشن و علاوه بر این اگه بخوای از کاربر پول بگیری باید یه شماره حسابی ، درگاهی چیزی داشته باشه و همینها زمینه پرونده سازی و گیر افتادن شما رو فراهم می کنند. ..

یه نمونه دیگه هم سایت ایران ادورتایزر بود که هرمی بود و در مدت کوتاهی ملیونها تومان سود کرد و آخرش هم بسته شد و معلوم نشد چی به چی شد :D

آره ولی شنیدم جدیدا مجوز هم می دن ولی باید مالیاتشم پرداخت کنی ..:rolleyes:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
شاخه این سایتا bwin90 بود که ادعا میکرد از مراجعو دولت مجوز داره ولی سه سوت فیلتر شد

یادمه نزدیکه جام جهانی بد بهشون گیردادنو بعدش بگیرو ببندو این چیزا......

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
یه نکته جالببب

الان یوزر پسورده شیش هفت سال پیش رو تو این سایتی که ادرسشو گذاشتی رو واردکردم با تعجب دیدم لاگین شد:D:D:D

این سایت همون سایته bwin90

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
با پشتیبانی این سایت تماس داشتم گفت مجوز گرفته ... تو ساماندهی سایت وزارت ارشاد هم دیدم ثبت شده ... لابد پارتی داشتن ...:cool:

چه عجیب !
من نیگاه کردم ثبت نشده بودا !
خالی بسته احتمالاً ... :D

خودت هم میتونی ببینی : صفحه اصلی |

ببین این سایتها خیلی سریع بساطشون جمع میشه ...
یه نکته هم هست که من از سایتهای مزایده قلابی متوجه شدم ...
این سایتهای مزایده مثل بیدفا (که پدرش رو در آوردن) یه سیستم ربات داشتن که برای این که یه جور بازارگرمی بشه دائم پیشنهاد ثبت میکردند ...
خدا رو چه دیدی ، شاید بعضی از این سایتهای شرط بندی فوتبال هم همچین سیستمی دارند و همین باعث میشه شما فکر کنی درآمد میلیونی دارند ولی اینطوری نیست ...

عمراً این سایتها در ایران درآمدی که شما حساب کردی رو ندارند ...

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آقا اينكار تو كشور ما جرمه و ميگيرن آدمو . من خودم چندبار اخبار ديدم كه گفته فلان سايت گرفتيم . خطر داره . بايد ريسكشو بپذيري .

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
مث صيغه خونه ها ميشه ديگه
كه قانوني شده !

فردا به بار هم مجوز ميدن

پس فردا به كلوپ قمار هم همينطور ...

چه مملكتي شود
به به :)

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
چه عجیب !
من نیگاه کردم ثبت نشده بودا !
خالی بسته احتمالاً ... :D

خودت هم میتونی ببینی : صفحه اصلی |

ببین این سایتها خیلی سریع بساطشون جمع میشه ...
یه نکته هم هست که من از سایتهای مزایده قلابی متوجه شدم ...
این سایتهای مزایده مثل بیدفا (که پدرش رو در آوردن) یه سیستم ربات داشتن که برای این که یه جور بازارگرمی بشه دائم پیشنهاد ثبت میکردند ...
خدا رو چه دیدی ، شاید بعضی از این سایتهای شرط بندی فوتبال هم همچین سیستمی دارند و همین باعث میشه شما فکر کنی درآمد میلیونی دارند ولی اینطوری نیست ...

عمراً این سایتها در ایران درآمدی که شما حساب کردی رو ندارند ...

تایید میشه , دقیقا مثل سایت های مزایده ای هستند حتی در کنار ربات به صورت دستی هم یوزر دارند و فعالیت میکنند .

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من تو bwin90 یه بار 8 تا فرم بیشترین خطا زدم (8 هزار تومان کلاً)
یکیش اول شد و 140 هزار تومن برنده شدم
کلاً هم حدود 60-70 تومن فرم زدم که 1-2 بار هم 10-12 تومنی برنده شدم

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
در کل به نظرم هیچی مثل یه فروشگاه اینترنتی حرفه ای و با ایده درآمد نداره ...
حیف که فعلاً جور نشد من یه فروشگاه حرفه ای بزنم ... ایده اش رو دارم ولی سرمایه تعطیل :D

online_biz

Registered User
لایک‌ها
13
در کل به نظرم هیچی مثل یه فروشگاه اینترنتی حرفه ای و با ایده درآمد نداره ...
حیف که فعلاً جور نشد من یه فروشگاه حرفه ای بزنم ... ایده اش رو دارم ولی سرمایه تعطیل :D

داداش فروشگاه انقده زیاد شده که دیگه وبلاگ نویسام سورس فروشگاه می زارن تو وبلاگشون ...
با این همه فروشگاه هم که زده شده دیگه نمیشه روش حساب کرد ... فقط چندتاشون خوب در می آرن مثل www.orado.com , www.digikala.com
و چندتا دیگه
بگرد دنبال کار جدید و ایده جدید ... مثل نت برگ که شروع طوفانی داشته ...
اینم اندک اطلاعات بنده حقیر .

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
نه دوستان اتفاقا برعکس سایت های کلاه بردار ! اینجور سایت های پیش بینی کاملا شفاف عمل میکنن

مثلا روزه قبله مسابقه تا یه ساعتی خاص تمام فرم های زده شده رو میزارن واسه دانلود .... شما اون لیستو دانلود میکنی تو کامپیوترت نیگه میداری... فردا که مسابقات برگزار شد شماره ی فرم های برنده اعلام میشه... شما میری تو اون لیستی که روزه قبلش دانلود کردی نیگا میکنی و فرم های برنده رو می بینی ...خیلی جا واسه تقلب نیس... البته نیازی به تقلب هم نیس چون همینطوری درامد سایت واقعا بالاست

بالا