عزیز من چند ساله تو فکرشم ولی جرئتشو نمیکنم !!!
مالیات چیو بدی ؟ این کار شرط بندیه شرط بندی در کشور جمهوری اسلامی حرام و غیر قانونی هست اونوقت شما میخوای مالیات بدی ؟ مثلا بی طرف نداشت مالیات و باج بده ؟ ولی گرفتنش طرفم جمع کرد
از سایت های قدیمی فقط بی وین هنوز فعالیت میکنه که اونم به نظر من درست حسابی نیفتادن دنبالش
درود سعادت جان باید از بی وین رمز موفقیتشو پرسید ...
از تاپیکای خوبت تو bwin ممنون
راه اندازی این سایتا یه سرمایه ی گنده میخواد با کلی وقت برای شروع.ولی کلا تو این سایتا من بی طرف رو ترجیح میدادم که تا اونجایی که من میدونم از ایران نرفته فقط نسخه شو پیچیدن.حسابای بانکیشو بستن و الانم معلوم نیست میخواد با بچه های بالا کنار بیاد یا نه:wacko:
بی وین هم که داره کار میکنه با بچه های بالا کنار میاد توی بیطرف سهم خود بی طرف 15 درصد بود ولی توی بی وین سهم بی وین 40 در صده.مثلا اگه 100 میلیون جمع بشه 40 میلیون برای خود بی وینه که با یه مقداریش سیبیل و ریشه بچه های بالارو چرب میکنه یه مقداریش هم بر میداره برای خودش.:hmm:
سرمایه که نه انقد فقط یه نفر بیکار می خواد که همش تو نت باشه
سایت بی طرف هم قبلا دست آقای حامد ... تو 4 تا مسابقه آخرش پولارو هاپولی می کنه سایت و 50 میلیون تومن به یه از همه جا بی خبر می فروشه و این یارو رو بخاطر دزدی مالک قبلیش می گیرن (اینجوری شنیدم)
سایت بی وین هم درصدش 35 درصده نه 40.
ینی واقعا نفهمیدید ؟
این آقا با جناب اسکریپت فروش دستشون تو یه قابلمس ، داره بازار یابی میکنه 4 قرون گیرش بیاد ، بخرید ازشون تا پووووووووووووووول دار بشید :lol:
آفرین خیلی باهوشیا .. فقط جای دیگه اسپم بده .
از گوگل اومدم عضو شدم بپرسم آیا انقد درآمد هست واقعاااااااااااااا؟؟؟؟
ما که داریم از صب تا شب جون می کنیم با اضافه کاری ماهی 600 میگیریم ... میشه یه نفر تو یه ماه 100 برابر ما درآره ...؟
یه سوال دیگم داره این آقایون یارانه هم می گیرن ؟؟؟؟؟
داداش اینا که تازه خوبشه ... اون 30 میلیارده و اینا
تا جایی که من می دونم اینا فک کنم یارانه من و شمام می دن :blink:
خود رییس جمهور و وزیر و وزرا دارن یارانه میگیرن :دی
اونوقت این یارو بره انصراف بده ؟
والا ...