• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا انقدر درآمد امکان داره؟؟؟؟؟؟؟؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
عزیز من چند ساله تو فکرشم ولی جرئتشو نمیکنم !!!

مالیات چیو بدی ؟ این کار شرط بندیه شرط بندی در کشور جمهوری اسلامی حرام و غیر قانونی هست اونوقت شما میخوای مالیات بدی ؟ مثلا بی طرف نداشت مالیات و باج بده ؟ ولی گرفتنش طرفم جمع کرد
از سایت های قدیمی فقط بی وین هنوز فعالیت میکنه که اونم به نظر من درست حسابی نیفتادن دنبالش

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
راه اندازی این سایتا یه سرمایه ی گنده میخواد با کلی وقت برای شروع.ولی کلا تو این سایتا من بی طرف رو ترجیح میدادم که تا اونجایی که من میدونم از ایران نرفته فقط نسخه شو پیچیدن.حسابای بانکیشو بستن و الانم معلوم نیست میخواد با بچه های بالا کنار بیاد یا نه:wacko:
بی وین هم که داره کار میکنه با بچه های بالا کنار میاد توی بیطرف سهم خود بی طرف 15 درصد بود ولی توی بی وین سهم بی وین 40 در صده.مثلا اگه 100 میلیون جمع بشه 40 میلیون برای خود بی وینه که با یه مقداریش سیبیل و ریشه بچه های بالارو چرب میکنه یه مقداریش هم بر میداره برای خودش.:hmm:

beнnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ینی واقعا نفهمیدید ؟
این آقا با جناب اسکریپت فروش دستشون تو یه قابلمس ، داره بازار یابی میکنه 4 قرون گیرش بیاد ، بخرید ازشون تا پووووووووووووووول دار بشید :lol:

siamak_jebeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از گوگل اومدم عضو شدم بپرسم آیا انقد درآمد هست واقعاااااااااااااا؟؟؟؟
ما که داریم از صب تا شب جون می کنیم با اضافه کاری ماهی 600 میگیریم ... میشه یه نفر تو یه ماه 100 برابر ما درآره ...؟
یه سوال دیگم داره این آقایون یارانه هم می گیرن ؟؟؟؟؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
ما که داریم از صب تا شب جون می کنیم با اضافه کاری ماهی 600 میگیریم ... میشه یه نفر تو یه ماه 100 برابر ما درآره ...؟

خود رییس جمهور و وزیر و وزرا دارن یارانه میگیرن :دی
اونوقت این یارو بره انصراف بده ؟

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
برخلاف سایت های بید سیاست این سایت های شرط بندی فوتبال شفاف هست و توش تقلبی اتفاق نمیافته یعنی نیازی نیست که بیافته
تنها مشکلی که داره مشکل قانونی بودنش هست و براحتی میتونن بگیرن چوب تو آستینتون کنن

online_biz

Registered User
لایک‌ها
13
عزیز من چند ساله تو فکرشم ولی جرئتشو نمیکنم !!!

مالیات چیو بدی ؟ این کار شرط بندیه شرط بندی در کشور جمهوری اسلامی حرام و غیر قانونی هست اونوقت شما میخوای مالیات بدی ؟ مثلا بی طرف نداشت مالیات و باج بده ؟ ولی گرفتنش طرفم جمع کرد
از سایت های قدیمی فقط بی وین هنوز فعالیت میکنه که اونم به نظر من درست حسابی نیفتادن دنبالش

درود سعادت جان باید از بی وین رمز موفقیتشو پرسید ...
از تاپیکای خوبت تو bwin ممنون

راه اندازی این سایتا یه سرمایه ی گنده میخواد با کلی وقت برای شروع.ولی کلا تو این سایتا من بی طرف رو ترجیح میدادم که تا اونجایی که من میدونم از ایران نرفته فقط نسخه شو پیچیدن.حسابای بانکیشو بستن و الانم معلوم نیست میخواد با بچه های بالا کنار بیاد یا نه:wacko:
بی وین هم که داره کار میکنه با بچه های بالا کنار میاد توی بیطرف سهم خود بی طرف 15 درصد بود ولی توی بی وین سهم بی وین 40 در صده.مثلا اگه 100 میلیون جمع بشه 40 میلیون برای خود بی وینه که با یه مقداریش سیبیل و ریشه بچه های بالارو چرب میکنه یه مقداریش هم بر میداره برای خودش.:hmm:
سرمایه که نه انقد فقط یه نفر بیکار می خواد که همش تو نت باشه
سایت بی طرف هم قبلا دست آقای حامد ... تو 4 تا مسابقه آخرش پولارو هاپولی می کنه سایت و 50 میلیون تومن به یه از همه جا بی خبر می فروشه و این یارو رو بخاطر دزدی مالک قبلیش می گیرن (اینجوری شنیدم)
سایت بی وین هم درصدش 35 درصده نه 40.

ینی واقعا نفهمیدید ؟
این آقا با جناب اسکریپت فروش دستشون تو یه قابلمس ، داره بازار یابی میکنه 4 قرون گیرش بیاد ، بخرید ازشون تا پووووووووووووووول دار بشید :lol:

آفرین خیلی باهوشیا .. فقط جای دیگه اسپم بده .

داداش اینا که تازه خوبشه ... اون 30 میلیارده و اینا :D
تا جایی که من می دونم اینا فک کنم یارانه من و شمام می دن :blink:

خود رییس جمهور و وزیر و وزرا دارن یارانه میگیرن :دی
اونوقت این یارو بره انصراف بده ؟

والا ...

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
یک سوال
یعنی سایت هایی مثل راپید پارس هم چنین پولی میگیرن؟ این که دیگه غیر قانونی نیست البته تو ایران

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
سایت بی طرف هم قبلا دست آقای حامد ... تو 4 تا مسابقه آخرش پولارو هاپولی می کنه سایت و 50 میلیون تومن به یه از همه جا بی خبر می فروشه و این یارو رو بخاطر دزدی مالک قبلیش می گیرن (اینجوری شنیدم)

اون سایتی که تو اخبار گفتن گرفتیم این بود :eek: یه عکسی نشون دادن فکر کردم یه سایت تازه تاسیس رو گرفتن :eek:

این قضیه فروش رو هم تو خبر گفت

ینی واقعا نفهمیدید ؟

اینو من فهمیدم . فقط خواستم شما این راز مهم رو برملا کنی :lol:

سلام
یک سوال
یعنی سایت هایی مثل راپید پارس هم چنین پولی میگیرن؟ این که دیگه غیر قانونی نیست البته تو ایران

چه ربطی داشت :wacko::wacko::wacko: هر سایتی که گردو نیست :D

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
حالا چرا میزنی خب اینم بهش می خوره کمی گرد باشه یعنی هیچی در امد نداره؟
چون خودمم می خوام چنین سایتی بزنم البته اتومات لینک تبدیل بشه نه اینکه بیای داخل سایت تبدیل کنی به همین دلیل پرسیدم

online_biz

Registered User
لایک‌ها
13
حالا چرا میزنی خب اینم بهش می خوره کمی گرد باشه یعنی هیچی در امد نداره؟
چون خودمم می خوام چنین سایتی بزنم البته اتومات لینک تبدیل بشه نه اینکه بیای داخل سایت تبدیل کنی به همین دلیل پرسیدم

این راپید پارس چجوریاس کارش؟
این اکانتارو از کجا میاره ؟
اگه اطلاعاتی داری پ خ کن .

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
منظورم تبدیل لینکاش به مستقیم بود نه فروش اکانت
راستش خودمم نمی دونم شاید مستقیم میگیره

farid57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال
این سایتای bwin.com ,bet365 به نظر چقدر درآمد دارن؟؟

mehrdadafk

Registered User
لایک‌ها
2
این سایتا اصلا تحت قوانین جمهوری اسلامی نیستن. از جاهایی خارج از ایران راه اندازی شدن و هدایت میشن. درآمد اینطوری هم ندارن، درآمد به این حجم تو بیزنسشون وجود داره، ولی بر مبنای کمپانی شرطبندیشون ،بین جاهای مختلفی تقسیم میشه ، از باشگاهی که فوتبال بازی میکنه بگیر، تا تیم و... ، در حقیقت پولی که دارید تو حساباتون میارید دستمزد مسی و گوردیولا و سود آبراموویچه. ایران هم قانونا اصلا نمیتونه جلوشونو بگیره. چون شما به صورت مجازی دارید تو یه کشور دیگه شرطبندی میکنید. طبق قوانینی که محدودیت تابعیت برای شرطبندی نداره. مثل اینه که یه نفر بره اروپا، و مشروب بخوره، خوب این تو ایران غیر قانونیه ولی تابعیت و مذهب از نظر قانونی، شرط نیستن برای دادن یا ندادن مشروب، کسیم شما و مشروب فروشه رو نمیگیره به خاطرش. اینا تحت قوانین جمهوری اسلامی نیستن، تحت قوانین یه کشور دیگه هستن ، بدون محدودیت ارایه خدمات بر مبنای تابعیت. که خوب حالا تو اون کشور دیگه هم شرطبندی قواعد خودشو داره، و این درصد هرچقدر که باشه ، کمپانی اصلی بر مبنای قراردادی که با شما بسته ، تقسیمش میکنه. یعنی اونقدری که فکر میکنید درآمد نداره، درصد خیلی کمیش به فروشنده تیکت برسه احتمالا. با این حال ما چون لیگ خوب نداریم، مردم بازیای اونا رو دنبال میکنن، و از همه مهمتر امکان شرطبندی قانونی تو کشور خودمون وجود نداره، به عنوان سایت جواب میده فکر میکنم. البته اگه نمایندگی دادنشون هم مثل شرکت کردن تو شرطبندیا ، نیاز به تابعیت خاصی نداشته باشه.
کلا اینکه این مقدار درآمد ، نه قانونی ، نه غیر قانونی ، بدون زحمت بدست نمیاد. فکر کردن به همچین چیزایی رویا پردازی بی مصرفه.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
bwin رو اگه به لباسای رئال مادرید نگاه کنی متوجه میشی چقدر درآمد داره، اون یکی رو نمی دونم ... :D

تو مسابقات یه نگاه به تبلیغات کنار زمین بنداز . متوجه میشی Bet365 چقدر درآمد داره :D

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
:blink: 800 میلیون

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
وقتی که بریزن بگیرن، اسکریپت فروش و حتی شرکت هاستینگش رو هم میگرن.. 100% اسکریپت فروشش رو میگیرن.

از قدیم گفتن، وقتی آتیش بگیره .. تر و خشک باهم می سوزه

داستان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من 6 ساله عضو p30world تا حالا فکر می کردم در آمدشون فقط از اجاره دادن بنر های سایت ....

یبه نظر شما p30world ماهی 800 ملیون در آمد داره؟؟ از چه راهی غیر از بنر؟

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
من 6 ساله عضو p30world تا حالا فکر می کردم در آمدشون فقط از اجاره دادن بنر های سایت ....

یبه نظر شما p30world ماهی 800 ملیون در آمد داره؟؟ از چه راهی غیر از بنر؟

فکر کردی فروشگاه پی سی ورد برای داشتن یه در آمد که بشینی تو خونه ، کمه ؟

بالا