Amir9891
Registered User
- نوشتهها
- 786
- لایکها
- 399
اکثر اینایی که الان هستند رو اصلاً نمیشه اسم فروشگاه روش گذاشت ! بچه بازین اکثرشون ...داداش فروشگاه انقده زیاد شده که دیگه وبلاگ نویسام سورس فروشگاه می زارن تو وبلاگشون ...
با این همه فروشگاه هم که زده شده دیگه نمیشه روش حساب کرد ... فقط چندتاشون خوب در می آرن مثل www.orado.com , www.digikala.com
و چندتا دیگه
بگرد دنبال کار جدید و ایده جدید ... مثل نت برگ که شروع طوفانی داشته ...
اینم اندک اطلاعات بنده حقیر .
غیر از 3-4 مورد که دارند حرفه ای عمل می کنند ...
طرح و ایده ای که من دارم وقتی اجرا بشه نصف بیشتر فروشگاههای فعلی یا تعطیل میشن یا رویه کاریشون رو تغییر میدن (که فروشگاههای معمولی و کوچیک بعیده بتونن در مدت کم این کار رو بکنند)
سایتهای بزرگ مثل همونایی که مثال زدی مطمئناً رویه کاریشون رو تغییر میدن و مشابه ما می کنند (البته با مدتی تأخیر بعد از ما)
سیستمهای همکاری در فروش هم به خاطره تبدیل میشن
پ.ن: حالا که همچین پروژه ای که تو ذهنمه حدود 30-40 میلیون پول میخواد و من ندارم و ایده داری خاک میخوره الکی در موردش حرف نزنیم بهتره
نه دوستان اتفاقا برعکس سایت های کلاه بردار ! اینجور سایت های پیش بینی کاملا شفاف عمل میکنن
مثلا روزه قبله مسابقه تا یه ساعتی خاص تمام فرم های زده شده رو میزارن واسه دانلود .... شما اون لیستو دانلود میکنی تو کامپیوترت نیگه میداری... فردا که مسابقات برگزار شد شماره ی فرم های برنده اعلام میشه... شما میری تو اون لیستی که روزه قبلش دانلود کردی نیگا میکنی و فرم های برنده رو می بینی ...خیلی جا واسه تقلب نیس... البته نیازی به تقلب هم نیس چون همینطوری درامد سایت واقعا بالاست
این که نشد شفافیت
من که میگم بیشتر همونایی که اسمشونو تو لیست میبینی فیک هستند (یعنی حدس من اینه )
یا این که تو از کجا میدونی همه اونایی که برنده اعلام میشن وجود خارجی دارند؟
شاید برنده اصلی 2 نفر باشند ولی یه سری فیک اضافه میشن تا جایزه خورد بشه ...
کلاً راه تقلب واسه اش زیاده به نظرم ...
پ.ن: من زیاد از سیستم این شرط بندی ها سر در نمیارما !!!