• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا انقدر درآمد امکان داره؟؟؟؟؟؟؟؟

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
داداش فروشگاه انقده زیاد شده که دیگه وبلاگ نویسام سورس فروشگاه می زارن تو وبلاگشون ...
با این همه فروشگاه هم که زده شده دیگه نمیشه روش حساب کرد ... فقط چندتاشون خوب در می آرن مثل www.orado.com , www.digikala.com
و چندتا دیگه
بگرد دنبال کار جدید و ایده جدید ... مثل نت برگ که شروع طوفانی داشته ...
اینم اندک اطلاعات بنده حقیر .
اکثر اینایی که الان هستند رو اصلاً نمیشه اسم فروشگاه روش گذاشت ! بچه بازین اکثرشون ... :D
غیر از 3-4 مورد که دارند حرفه ای عمل می کنند ...

طرح و ایده ای که من دارم وقتی اجرا بشه نصف بیشتر فروشگاههای فعلی یا تعطیل میشن یا رویه کاریشون رو تغییر میدن (که فروشگاههای معمولی و کوچیک بعیده بتونن در مدت کم این کار رو بکنند)
سایتهای بزرگ مثل همونایی که مثال زدی مطمئناً رویه کاریشون رو تغییر میدن و مشابه ما می کنند (البته با مدتی تأخیر بعد از ما)
سیستمهای همکاری در فروش هم به خاطره تبدیل میشن :)

پ.ن: حالا که همچین پروژه ای که تو ذهنمه حدود 30-40 میلیون پول میخواد و من ندارم و ایده داری خاک میخوره :D الکی در موردش حرف نزنیم بهتره :)
نه دوستان اتفاقا برعکس سایت های کلاه بردار ! اینجور سایت های پیش بینی کاملا شفاف عمل میکنن

مثلا روزه قبله مسابقه تا یه ساعتی خاص تمام فرم های زده شده رو میزارن واسه دانلود .... شما اون لیستو دانلود میکنی تو کامپیوترت نیگه میداری... فردا که مسابقات برگزار شد شماره ی فرم های برنده اعلام میشه... شما میری تو اون لیستی که روزه قبلش دانلود کردی نیگا میکنی و فرم های برنده رو می بینی ...خیلی جا واسه تقلب نیس... البته نیازی به تقلب هم نیس چون همینطوری درامد سایت واقعا بالاست

این که نشد شفافیت :D
من که میگم بیشتر همونایی که اسمشونو تو لیست میبینی فیک هستند (یعنی حدس من اینه )
یا این که تو از کجا میدونی همه اونایی که برنده اعلام میشن وجود خارجی دارند؟
شاید برنده اصلی 2 نفر باشند ولی یه سری فیک اضافه میشن تا جایزه خورد بشه ...
کلاً راه تقلب واسه اش زیاده به نظرم ...

پ.ن: من زیاد از سیستم این شرط بندی ها سر در نمیارما !!! :D

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
این که نشد شفافیت :D
من که میگم بیشتر همونایی که اسمشونو تو لیست میبینی فیک هستند (یعنی حدس من اینه )
یا این که تو از کجا میدونی همه اونایی که برنده اعلام میشن وجود خارجی دارند؟
شاید برنده اصلی 2 نفر باشند ولی یه سری فیک اضافه میشن تا جایزه خورد بشه ...
کلاً راه تقلب واسه اش زیاده به نظرم ...

پ.ن: من زیاد از سیستم این شرط بندی ها سر در نمیارما !!! :D

ببین قبول دارم ممکنه سایت فرم های زیادی رو الکی بخواد وارد کنه ولی به هر حال اگه یکی هم برنده بشه باید هزینه برنده شدنو سایت پرداخت کنه( هر چه تعداد شرکت کننده زیادتر بشه جایزه بیشتر میشه پس اگه الکی فرم اضافه کنه پولشم سایت باید پرداخت کنه)
ببین وقتی قبل از شروع مسابقه کله فرما رو دانلود کردی تو کامپیوترت داری وقتی که برنده ها اعلام بشن چه جوری میشه به لیستی که تو کامپیوتره یو هست اضافه بشه؟

هر چند من اصلا اصلا توصیه نمی کنم تو این سایتا شرکت کنید چون احتمال برنده شدن خیلی کمه یه جور قماره دیگه

online_biz

Registered User
لایک‌ها
13
ببین قبول دارم ممکنه سایت فرم های زیادی رو الکی بخواد وارد کنه ولی به هر حال اگه یکی هم برنده بشه باید هزینه برنده شدنو سایت پرداخت کنه( هر چه تعداد شرکت کننده زیادتر بشه جایزه بیشتر میشه پس اگه الکی فرم اضافه کنه پولشم سایت باید پرداخت کنه)
ببین وقتی قبل از شروع مسابقه کله فرما رو دانلود کردی تو کامپیوترت داری وقتی که برنده ها اعلام بشن چه جوری میشه به لیستی که تو کامپیوتره یو هست اضافه بشه؟

هر چند من اصلا اصلا توصیه نمی کنم تو این سایتا شرکت کنید چون احتمال برنده شدن خیلی کمه یه جور قماره دیگه

با نظر شما موافقم ... دقیقا همینه ...
اولا این سایتها قبل از شروع مسابقات لیست تمام فرمهای شرکت داده شده را برای دانلود می زارن ...
دوما بر فرض خود سایت هم بیاد و فرم برنه ... چی میشه مگه یه پولی به کل پولا زیاد میشه ... اگرم برنده شد نوش جونش ...
ولی در کل سود واقعی تو جیب خود سایت میره ... اگرم سایت شاکی خصوصی نداشته باشه به هیچ وجه به مشکلی نمی خوره
تو همین انجمن اسکریپتشو دیدم گذاشته برا فروش قیمت هم با سورس 2 میلیون گذاشته ... موندم که چیکار کنم :wacko:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
مسابقات کاملا شفاف و واقعی برگزار میشن . برنده هم بشی پولتو میگیری . از یوزر فیک هم خبری نیست . قابل توجه Amir9891 که فکر میکنه حتما باید دزدی کرد تا به درآمد رسید . این موسسه 10 ساله زحمت کشیده به اینجا رسیده

فرم ها فقط از طریق این سایت جمع نمیشن . فرم های دستی خارج از نت هست + یه سایت و شاید هم چند دیگه که همین فرم ها رو قرار میده

چند درصد از مبالغ هم به نمایندگانی که فرم دستی جمع میکنن پرداخت میشه .

حتی یک نفر هم علیه این سایت مطلب نزاشته تو نت

اینم وبلاگ شعبه دیگه شون
http://pishbininavid90.mihanblog.com

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
پ.ن: حالا که همچین پروژه ای که تو ذهنمه حدود 30-40 میلیون پول میخواد و من ندارم و ایده داری خاک میخوره :D الکی در موردش حرف نزنیم بهتره :)

کلا کسایی که ایده دارن پول ندارن
کسایی که پول دارن ایده ندارن!
کسایی که پول دارن و ایده هم دارن، سایتهای موفقی دارن
کسایی که پول ندارن و ایده هم ندارن، میشن کاربرای این شبکه های اجتماعی! روز و شبشون رو توش میگذرونن :دی
کسایی که پول دارن هم به کسایی که ایده دارن برای مشارکت اعتماد نمیکنن و سرمایه گذاری توی نت رو قبول ندارن :hmm:

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
این سایت که ظاهرش دقیقا مثل همون bwin90 هست ..

نکته اینجاست که اگر چنین درآمدی واقعی باشه مطمئن باش دولت از من و شما طمعکارتر هست و میاد سراغشون (یا می خواد شریک بشه و خودش اینکار رو در دست بگیره، یا میزنه تخته میکنه کار و کاسبیشون رو) .. اگر میبینی که بسته نشدن، حتما دروغه.. وگرنه درآمد روز 180 میلیون تومان که در ماه میشه 5.5 میلیار تومان چیزی نیست که دولت و پلیس و اداره مالیات و نمایندگان مجلس و ... ازش بگذرن. ;)

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
من یه چند وقتی هست که روی درآمد سایتهای اینترنتی تحقیق می کنم ...
همان طور که می دونید سایت p30world , blogfa,digi kala , و چندین سایت مطرح دیگر که رنک بالای هم داره از پردرآمد ترین سایتها می باشند .
خب ناگفته نماند مدیران این سایتها زحمت زیادی هم به پای سایت ریختند ...

ولی طی تحقیقی که چند وقته انجام دادم به چندمورد سایت برخوردم که بدون رنک و سرمایه گزاری خاصی به درآمد بالغ بر 800 میلیون تومان در ماه می رسد ... بله درسته ...

سایت www.prada130.comسایتی هست که با راه اندازی پیش بینی مسابقات فوتبال یکی از همین سایت هاست.

کار این سایت به این صورت است که هر شب مسابقات فوتبال در دنیا تحت بازیهای 14 الی 16 تایی برگزار می کنه ... که به کسانی که تمام 16 تا بازی را درست پیش بینی کنند جایزه می دهد
با یه حساب سر انگشتی دیدم کم کم هر شب 150 میلیون به بالا در مسابقه پول جمع میشه که 30 درصد از همه این مبالغ به خود سایت و مابقی به برندگان .
که با احتساب اینکه مینیمم هفته ای 5 مسابقه و هر مسابقه 100 میلیون تومان پول جمع آوری شود به عبارتی ماهیانه بالغ بر 800 میلیون تومان این سایت درآمد داره.
(البته این نکته را ذکر کنم این سایت چندین ساله که فعالیت داره و خاکس و خورده .)

سایت دوم در همین ضمینه این سایت فقط در حدود 6 ماه که فعالیتش شروع کرده ... سایت www.liiig.org
که با همین مدت کوتاه درآمد قابل قبولی داره ... ماهیانه 24 میلیون تومان تازه بدون احتساب مسابقات تکی .....
فک نکنم کم باشه ...

اگه آب قوت داشت قورباغه زنجیر پاره میکرد.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
کلا کسایی که ایده دارن پول ندارن
کسایی که پول دارن ایده ندارن!
کسایی که پول دارن و ایده هم دارن، سایتهای موفقی دارن
کسایی که پول ندارن و ایده هم ندارن، میشن کاربرای این شبکه های اجتماعی! روز و شبشون رو توش میگذرونن :دی
کسایی که پول دارن هم به کسایی که ایده دارن برای مشارکت اعتماد نمیکنن و سرمایه گذاری توی نت رو قبول ندارن :hmm:
:D
به خدا !
آخ که اون آخریه تو ایران بدجوری آدمو میسوزونه !!! سوختم که میگم !!! :hair:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
این سایت که ظاهرش دقیقا مثل همون bwin90 هست ..

نکته اینجاست که اگر چنین درآمدی واقعی باشه مطمئن باش دولت از من و شما طمعکارتر هست و میاد سراغشون (یا می خواد شریک بشه و خودش اینکار رو در دست بگیره، یا میزنه تخته میکنه کار و کاسبیشون رو) .. اگر میبینی که بسته نشدن، حتما دروغه.. وگرنه درآمد روز 180 میلیون تومان که در ماه میشه 5.5 میلیار تومان چیزی نیست که دولت و پلیس و اداره مالیات و نمایندگان مجلس و ... ازش بگذرن. ;)

چرا جوسازی میکنی :D کی گفت روزی 180 میلیون :wacko:

واقعی یا غیر واقعی بودنشو هم توضیح دادم . حتی یه نفر تو وبلاگ یا فرومی نگفته این سایت کلاهبرداره . پس هرکی برنده شده . پولشو گرفته

در مورد دولت و اینا هم مطمئن باش پارتی دارن

///

مجوز و فتوای شرعی واقعیه . اونی که مجوز داده بود + آخوندی که فتوا داده بود بعدا زدن زیرش ;)

به خاطر اون 5 درصد امور خیریه

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
همچین سودی خیلی بعیده . چون سود اینجور سایت ها یه درصد جزئی از مبلغ شرط بندی هست ! با این وصف ماهانه باید 50 میلیارد گردش مالی داشته باشه همچین سایتی تا به این سود برسه .

online_biz

Registered User
لایک‌ها
13
همچین سودی خیلی بعیده . چون سود اینجور سایت ها یه درصد جزئی از مبلغ شرط بندی هست ! با این وصف ماهانه باید 50 میلیارد گردش مالی داشته باشه همچین سایتی تا به این سود برسه .

آقا این حساب دو دو تا چارتاس دیگه

هفته ای 5 تا کم کم مسابقه داره هر مسابقه ایم مینیمم 150 میلیون تومن جمع میشه ... 30 درصدم سهم خود سایته ... این آمار همه تو سایتشم هس که میشه ماهی 200 میلیون سود خالص ...
که نوش جونش ... زحمتشو کشیده .
اون دوستاییم که میگن این سایتا کلاه بردارن ،دزدن و صدتا انگ بهشون می چسبونن اگه بخوان همین جوری فکر کنن تا آخر عمر باید به همین ماهی یکی دو تومن فک کنن (البته اونم اگه در بیاد ) بلاخره باید یه فرقی بین اونی که پورشه سوار میشه با اونی که پراید داره باشه ... متاسفانه تو مملکت ما اونی که پولداره و وضعش خوبه در نظر خیلی افراد پولش حروم یا از راه نادرست بدست اومده ...و این فکر عامی باعث شده که ثروت 90 درصد از آدمای دنیا فقط در اختیار 10 درصد از کل جمعیته .
فرق بین آدمای موفق و افراد معمولی در طرز فکرشون و نگاه متفاوت به دنیا هست .
در ضمن قصدم جسارت به شخص خاصی نبود.

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
آقا این حساب دو دو تا چارتاس دیگه

هفته ای 5 تا کم کم مسابقه داره هر مسابقه ایم مینیمم 150 میلیون تومن جمع میشه ... 30 درصدم سهم خود سایته ... این آمار همه تو سایتشم هس که میشه ماهی 200 میلیون سود خالص ...
که نوش جونش ... زحمتشو کشیده .
اون دوستاییم که میگن این سایتا کلاه بردارن ،دزدن و صدتا انگ بهشون می چسبونن اگه بخوان همین جوری فکر کنن تا آخر عمر باید به همین ماهی یکی دو تومن فک کنن (البته اونم اگه در بیاد ) بلاخره باید یه فرقی بین اونی که پورشه سوار میشه با اونی که پراید داره باشه ... متاسفانه تو مملکت ما اونی که پولداره و وضعش خوبه در نظر خیلی افراد پولش حروم یا از راه نادرست بدست اومده ...و این فکر عامی باعث شده که ثروت 90 درصد از آدمای دنیا فقط در اختیار 10 درصد از کل جمعیته .
فرق بین آدمای موفق و افراد معمولی در طرز فکرشون و نگاه متفاوت به دنیا هست .
در ضمن قصدم جسارت به شخص خاصی نبود.

خوب جسارتا شما که اینقدر نگاهت به دنیا زیباست و اینقدر مطمئنی از بازدهی مالی,چرا بیکار نشستی و همچین سایتی راه اندازی نمی کنی؟!

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان اسکریپت سایت ذکر شده موجود می باشد

برای اطلاعات بیشتر هستم در خدمتتون .

beнnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حالا پیدا کن اسکریپت فروشو :D

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
این سایت ها بر خلاف سایت های مسخره مزایده، کلاهبرداری و ... توشون نیست
واقعا هم پولو می دن
واقعا هم 2-3 تای اولشون درآمد ماهیانه میلیونی ( نزدیک به میلیاردی دارن!)
ولی...
بدون پشتوانه (بند پ) نمی تونی فعالیت کنی

من خودم اهلش نیستم! ولی آمارشون رو دارم و از قدیم که اینترنت هم نبود اینا فرم های دستی و پول جمع کردن های میلیونیشون بود! مخصوصا تو شهر های شمالی!
پول کثیف = قمارخونه
به بهونه اینکه یه درصدی به خیریه می دن و اینکه تک مسابقه نیست و یه فرم 20 تایی مسابقات مثلا هست یه جورایی حلالش کردن!

درکل:
عمرا بذارن اینکارو بکنی و به اون پولا برسی! => بیخیالش

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
داشتن درآمد میلیونی که شکی درش نیست ولی مثل موسس megaupload میمونه ممکنه تا مدتی حالشو ببری اما باید پیه زندان و پرونده به تنت مالیده باشی چون روزیکه باج ندی میان سراغت هرچی خوردی از دماغت درمیارن یه چیزیم روش هیچی مثل کسب حلال با روزی کم مزه نداره استرسم نداری پول زیادی خوشبختی نمیاره اونم این نوعش :) خیلی کارا هست که سود میلیونی داره فروش مشروب, مواد مخدر و ..................................... اهلشی نیازی به اسکریپتم نیست :D

online_biz

Registered User
لایک‌ها
13
داشتن درآمد میلیونی که شکی درش نیست ولی مثل موسس megaupload میمونه ممکنه تا مدتی حالشو ببری اما باید پیه زندان و پرونده به تنت مالیده باشی چون روزیکه باج ندی میان سراغت هرچی خوردی از دماغت درمیارن یه چیزیم روش هیچی مثل کسب حلال با روزی کم مزه نداره استرسم نداری پول زیادی خوشبختی نمیاره اونم این نوعش :) خیلی کارا هست که سود میلیونی داره فروش مشروب, مواد مخدر و ..................................... اهلشی نیازی به اسکریپتم نیست :D

دقیقا موافقم ... همین سایتا چطور میشه انقد درآمد داشته باشن و دولت بیخیالشون بشه ...

من حاضرم مالیاتشم بدم :rolleyes:

بالا