پنج سال یکبار 9 تومن بدی ایراد ندارهخیلی وقته نوشابه نخریدم آخرین بار یادمه حدود 2500 بود
پنج سال یکبار 9 تومن بدی ایراد ندارهخیلی وقته نوشابه نخریدم آخرین بار یادمه حدود 2500 بود
بیا پیشم باهم نوشابه خانواده بزنیم . 2 تایی یدونه 1.5 لیتری بزنیم به بدنخیلی وقته نوشابه نخریدم آخرین بار یادمه حدود 2500 بود
زور اون نیم لیترو میزنی ؟ یخ میندازیم میشه 2 لیتربیا پیشم باهم نوشابه خانواده بزنیم . 2 تایی یدونه 1.5 لیتری بزنیم به بدن
نوشابه خانواده مهمون من با پولِ زِیقَقی
زِیَققی بیاد فقط نفری نیم لیتر بهمون میرسه ، حال نمیده
پنج سال یکبار 9 تومن بدی ایراد نداره
بیا پیشم باهم نوشابه خانواده بزنیم . 2 تایی یدونه 1.5 لیتری بزنیم به بدن
نوشابه خانواده مهمون من با پولِ زِیقَقی
زِیَققی بیاد فقط نفری نیم لیتر بهمون میرسه ، حال نمیده
شما الان پنج تا بخر تا ۲۵ سال اینده تامین هستی همون نه تومن هم میدیگیریم من امسال یدونه خریدم 9 تومن ، پنج سال بعد که دیگه 9 تومن نیست مثلا میشه 30 تومن . اون وقت شما جواب پول از دست رفته منو میدی ؟ اونوقت من برم به کی شکایت کنم ؟
پس بهتره به کل از زنجیره غذایی حذف ـــش کنم اینجوری خیالم راحت تره :دی
حالا که مهمونیم بهتر نیست آبمیوه طبیعی بزنیم به بدن ؟
شما الان پنج تا بخر تا ۲۵ سال اینده تامین هستی همون نه تومن هم میدی
گیراییش پایین میادزور اون نیم لیترو میزنی ؟ یخ میندازیم میشه 2 لیتر
نمیدونم زِیقَقی باید پول بدهحالا که مهمونیم بهتر نیست آبمیوه طبیعی بزنیم به بدن ؟
احتکار ؟شما الان پنج تا بخر تا ۲۵ سال اینده تامین هستی همون نه تومن هم میدی
مسئولیتش با من چیزیت نمیشهمن پنج تا بخرم تاریخ انقضا ـــش تموم بشه و بخورم و شهید بشم شما جواب گویی ؟ شما میایی زیر میت رو بگیری ؟ :دی
دارندگی و برازندگیاحتکار ؟
بالاخره بعد از اقامت باید فکر خرید نوشابه باشهاینا تاپیک گرانی نیست تاپیک اقامت تو ترکیه هست ها/
اگه ترکیم باید نوشابه بخوره چه فایده که بره؟بالاخره بعد از اقامت باید فکر خرید نوشابه باشه
بعد از اقامت فکر خرید نوشابه باشه یا آبجو و..؟بالاخره بعد از اقامت باید فکر خرید نوشابه باشه
تا اونجایی که من اطلاع دارم اول میگیرن بعدش معلوم نیست بدن من الله توفیق صبحکم الله بالعافیه الی شب جمعهاز آخر چی شد
میدن یا نمیدن
شب جمعه ای تکلیف ما رو روشن کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستانی که به ترکیه مهاجرت کردن یا قصد مهاجرت به ترکیه رو دارن | تبادل نظر نی نی سایت
دلیلتون رو میگین؟خودم قبلا پامو کرده بودم تو یه کفش که الا و بلا باید برم و اینا....بعد خیلی ها بهم گفتن ترکیه هم همین ایران خودمونه و چیز خاصی نداره و همسطحیمwww.ninisite.com
من و خواهرم هم چند ماهی میشه که برای گرفتن اقامت ترکیه اقدام کردیم. در حال حاضر شرایطش اینطوریه که اگه ملکی رو حداقل با قیمت 250 هزار دلار خریداری کنین بعد از یک سال اقامت دائم کشور ترکیه براتون ارسال میشه. اگه هم ارزش ملک کمتر از 250 هزار دلار بود اقامت یک ساله میدن و بعد یک سال باید از راه های دیگه برای اخذ اقامت استفاده کنین. ما کارهای مهاجرتیمون برای خرید ملک در ترکیه رو هم به یک مرکز مهاجرت سپردیم. نشونی صفحش رو اینجا گذاشتم. در کل قبل از اینکه تصمیم به مهاجرت بگیرین اول هدف خودتون رو از رفتن به اون کشور مشخص کنین تا بعدا دچار سردرگمی نشین. موفق باشین.