• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا تلویزیون ال سی دی اگر به عنوان مانیتور کامپیوتر استفاده شود؟؟؟

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
من پزشکم برادر. قضیهء تلویزیون و از نزدیک ببینی یا کتاب رو تو تاریکی بخونی چشمت ضعیف میشه یه باور غلطه که از ساله قبل جا افتاده نه یه حقیقت علمی.
ضعیف شدن چشم یا همون عیوب انکساری علت عمده اش سایز نا مناسب کرهء چشمه که ژنتیکی است و تا سنین رشد استخوان تغییر میکنه و بعد هم تا آخر عمر ثابت میمونه (پیر چشمی یه چیز دیگست و به اینها ربط نداره).
برو حالشو ببر الکی هم خودتو نگران نکن.

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
من پزشکم برادر. قضیهء تلویزیون و از نزدیک ببینی یا کتاب رو تو تاریکی بخونی چشمت ضعیف میشه یه باور غلطه که از ساله قبل جا افتاده نه یه حقیقت علمی.
ضعیف شدن چشم یا همون عیوب انکساری علت عمده اش سایز نا مناسب کرهء چشمه که ژنتیکی است و تا سنین رشد استخوان تغییر میکنه و بعد هم تا آخر عمر ثابت میمونه (پیر چشمی یه چیز دیگست و به اینها ربط نداره).
برو حالشو ببر الکی هم خودتو نگران نکن.
شما جسارتآ چشم پزشک هستین؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من هم یک سالی میشه که از یک تلویزیون 32 اینچ بجای مانیتور استفاده میکنم.

بکلایت و برایتنس روی 0 هستند ولی باز هم احساس میکنم نورش زیاده ! (البته محیط اطاق اکثرا تاریکه)

کلا هیچ مشکلی باهاش ندارم و فرق خاصی نداره با مانیتور...

ولی بعضی وقتها که زیاد پاش میشینم و برای یک لحظه به پنجره نگاه میکنم، احساس میکنم چشمام راحت تر میشند تا وقتی که به مانیتور نگاه میکنم...

فاصله هم تا تلویزیون 1 تا 1.5 متر هست...

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
من هم یک سالی میشه که از یک تلویزیون 32 اینچ بجای مانیتور استفاده میکنم.

بکلایت و برایتنس روی 0 هستند ولی باز هم احساس میکنم نورش زیاده ! (البته محیط اطاق اکثرا تاریکه)

کلا هیچ مشکلی باهاش ندارم و فرق خاصی نداره با مانیتور...

ولی بعضی وقتها که زیاد پاش میشینم و برای یک لحظه به پنجره نگاه میکنم، احساس میکنم چشمام راحت تر میشند تا وقتی که به مانیتور نگاه میکنم...

فاصله هم تا تلویزیون 1 تا 1.5 متر هست...
البته 1 متر تا 1.5 متر که خوبه ولی من که وقتی پشت میز کامپیوتر میشینم طبعآ همچین فاصله ای نمیتونم داشته باشم آخه باید با کیبورد کار کنم و همچنین از ماوس استفاده میکنم که روی میز هستن و فاصله تلویزیون تا جایی که من نشستم 80 سانت بیشتر نمیشه..شما چجور 1.5 متر فاصله دارین ؟؟؟البته وقتی که بازی میکنید و یا فیلم تماشا میکنید میشه با فاصله نشست ولی در زمان وبگردی فکر نکنم بشه

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
من اطلاع زیادی ندارم.
ولی اگر ضرر داره پس این تلویزیون های هوشمند چجوریاست؟؟!!!!
آخه کامل باهاش میشه وبگردی کرد و....

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
من اطلاع زیادی ندارم.
ولی اگر ضرر داره پس این تلویزیون های هوشمند چجوریاست؟؟!!!!
آخه کامل باهاش میشه وبگردی کرد و....
اینم حرفیه که این دوستمون زد ها..ایول به نکته خوبی اشاره کردی

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
البته 1 متر تا 1.5 متر که خوبه ولی من که وقتی پشت میز کامپیوتر میشینم طبعآ همچین فاصله ای نمیتونم داشته باشم آخه باید با کیبورد کار کنم و همچنین از ماوس استفاده میکنم که روی میز هستن و فاصله تلویزیون تا جایی که من نشستم 80 سانت بیشتر نمیشه..شما چجور 1.5 متر فاصله دارین ؟؟؟البته وقتی که بازی میکنید و یا فیلم تماشا میکنید میشه با فاصله نشست ولی در زمان وبگردی فکر نکنم بشه

من موس و کیبوردم بیسیم هستند...

اون تلویزیون های هوشمند، طراحی برنامه ها و منوهاشون مثل آیفون و اندروید هست و همه چیز درشت طراحی شده و از فواصل دور میشه راحت ازشون استفاده کرد...

من خودم یه سمسونگ هوشمند هم دارم که یه برنامه خبری روش نصب کردم و همینطوری خبر از اینترنت میگیره و زیرنویس میکنه... من هم راحت از هر فاصله ای میتونم بخونمش و اصلا آزاردهنده نیست...

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
یچه ها ما تس وس ال سی دی 50 اسنچ ال جی داریم افتاده شکسته الان شیشه ی بیرونی نشکسته ولی داخلیش شکسته روشنم میکنی صدا میده به نظرتون قابل تعمیره؟و اگه هست چقد هزینه داره؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
یچه ها ما تس وس ال سی دی 50 اسنچ ال جی داریم افتاده شکسته الان شیشه ی بیرونی نشکسته ولی داخلیش شکسته روشنم میکنی صدا میده به نظرتون قابل تعمیره؟و اگه هست چقد هزینه داره؟

تماس بگیرید با گلدیران (شمارش توی دفترچه گارانتی تلویزیونتون هست...) احتمالا باید ببریدش میدان آرژانتین.

ولی اینطور که شما تعریف کردید، خرجش نزدیک به قیمت آکش میشه ! البته اگه آکش هنوز تو بازار باشه.

برنامه رو توی کامپیوتر نصب کردین یا اینکه تلویزیون؟؟؟؟

برنامه رو تو اون تلویزیون هوشمنده نصب کردم. نه اینی که ازش بعنوان مانیتور استفاده میکنم...

mahdi111101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه خطری نداره.نداره.نداره.نداره ه ه ه ه ه ه ه ه ه........................

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
به قول دوستان هیچ مشکلی نداره با خیال راحت استفاده کن

Last edited:

Behnam2211

Registered User
لایک‌ها
25
سلام ، هیچ مشکلی ندارد فقط بایستی فاصله را با توجه به اینچ رعایت بکنید . فکر میکنم 4 برابر عرض ، اگر اشتباه نکرده باشم. موفق باشید

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
مانیتور یا تلویزیون شما باید referesh rate بالای 60 MHz داشته باشه
Contrast و Brightness تلویزیونتون رو هم کم کنید

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
بنده هم از سه بعدی 42 اینچ ال جی بعضی مواقع به جای مانیتور استفاده میکنم
بنا بر تجربه بنده باید حتما فاصلتون رو تا تلویزیون رعایت کنین وگرنه به دلیل اشعه های مضررش (که تو مانیتورها به دلیل نزدیکی گرفته میشه)چشم درد و سردرد شدیدی میگیرین
خلاصه حالتون بد میشه

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
شما از تمام امکانات تلویزیون بهره مند نمیشین
+
هر چیزی رو برای کار خودش ساختن و بهتره با هم قاطی نشه،تلویزیون رو برای تلویزیون و بازی بهینه شده
مانیتور برای بازی و تایپ و دیدن نوشته ها بوضوح و نشستن متداوم پشت اون

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
شما از تمام امکانات تلویزیون بهره مند نمیشین
+
هر چیزی رو برای کار خودش ساختن و بهتره با هم قاطی نشه،تلویزیون رو برای تلویزیون و بازی بهینه شده
مانیتور برای بازی و تایپ و دیدن نوشته ها بوضوح و نشستن متداوم پشت اون
موافقم...

بالا