• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا سود hyip ها را میتوان درآمد درستی دانست؟

سود hyip درست (حلال) است؟

• نمیدانم

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    14

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام
درسته اکثرا شیوه پونزی دارند
اما در این میان هستن سایت هایی که واقعا با سرمایه ها کار کردند و می کنند و حالا به خاطر ریسک فعالیتی که با سرمایه ها کتر کردند به شکست و در نهایت متاسفانه اسکم شدند
بنده در مورد سود و فعالیت در اینگونه سایت ها تحقیق کردم حرام نیست و نمیشه دقیق هم گفت حلاله(میشه گفت مکروه )
چرا که اولا این سایت ها در صفحه اصلی زمینه فعالیت رو ذکر کردند و این به گردن مدیر سایت خواهد بود که بخواد دروغ گفته باشه و با پولا تو اون زمینه ای که گفته کار نکنه و شیوه پونزی رو پیش بگیره(کاربر با هدف کار و سوداوری با پولش تو سایت سرمایه میریزه)

از طرفی سود تعیین شده در اسلام حرام و جایز نیست (یعنی سود باید علی الحساب باشه ودرصد قطعی تعیین نشده باشه) یعنی این شیوه ربا خواهد بود

اما در اسلام ربا از چند شخص ایراد نداشته وحلال است

در چند مورد ربا حلال است که عبارتند از:

1- اگر مسلمان از کافری که در پناه اسلام نیست ربا بگیرد، اشکال ندارد؛

2- زن و شوهر دائمی اگر از یکدیگر ربا بگیرند، حرام نیست؛

3- پدر و فرزند اگر از یکدیگر ربا بگیرند حرام نیست، لیکن بین مادر و فرزند، مشهور از فقها فرموده اند، ربا حرام است.

مورد اول دقیقا شیوه هایپه که این نوع سود گرفتن مشکلی نداره

بنده از تعدادی مراجع سوال کردم ومتاسفانه اصلا و دقیقا نمیدونن هایپ چیه که بخوان نظر قطعی بدن
نمونش فارکس که متاسفانه و نمیدونم چرا حرام میدونن!! در صورتی که این نوع معاملات عینا بورس ایرانه و مشکلی از این نظر نیست!
بالا هم عرض کردم میشه گفت این دارمد مکروهه یعنی بهتره انجام نشه ولی زمانی که کار نباشه و بیکار باشم(خودم رو میگم و منظورم شخصی نیست) خیلی از مکروهات میتونه حلال بشه(با استفاده از پیامبر درون یعنی عقل به این نتیجه رسیدم)
در اخر اگر واقعا نوع دارمد براتون مهمه از مرجع و البته کامل سوال کنید که انشالله شک وشبه برطرف بشه
از نظر بنده این نوع درامد مشکلی نداره (داخل هایپ فعالیت کردن نه هایپ زدن!)
هایپ زدن که پشتش افکار پلید وشیطانی باشه(کلاهبرداری) شک نکنید حرام و این نوع پول اخر عاقبت هم نداره !!!
باتشکر واحترام
مدیریت نیوزهایپ
من هم موافقم. فرض كنيد شما در بورس يا بانك سرمايه گذاري كرديد و شركت يا بانك موردنظر سرمايه حاصله را در جاي ديگه اي سرمايه گذاري كنه كه شرعي و اخلاقي نيست و موجب فساد ميشه . ميشه با اين تفسير توي بانك يا بورس سرمايه گذاري نكرد؟
بعضي سايتهاي هايپ هم ادعا دارن كه شركت ثبت شده اي هستند كه در نفت يا طلا يا چيز ديگه اي سرمايه گذاري كرده و سوددهي دارن.
اختيار سرمايه گذاري با خودتون هست.

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
مهم پولدار شدنه اگر میتونی از این راه پولدار بشی بری دور دنیا رو ببینی بعد بفهمی دین افیون توده هاست پس ادامه بده پولو بچسب قصه های مادربزرگه رو هم بریز دور داداش تا کی میخوای سوار ماشین قراضه بشیو تو خونه اجاره ای بشینیو وووووو پولو بچسب نترس نمیبرنت جهنم از نظر عذاب وجدان هم برا این خارجیا 100 دلار پول خورده داداش برا ماست ک خیلیه

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
من خودم اصلن مشکلی با این قضیه ندارم اما خانواده من به شدت مخالفن به هر حال اینو گفتم که بگم وقتی میبینم کسایی هستن که راحت اختلاص میکنن و حق یتیم میخورن و برای پول درآوردن و شهرت و حکومت هر کاری از پیش میبرن و امثال این جور افراد به من و امثال من حکومت میکنن و تو سری همین افراد رو از طرف همین افرادی که با این کار مخالفن میخورم ... خوب شما فک میکنید پزشکای این مملکت خیلی راحت آدم میکشن اما ما حالیمون نمیشن یا همین شرکت های نتورک اصلن هر کاری ....
چرا من در نیارم چرا ؟؟ چرا این دنیا اینجوریه ؟ چرا تو دنیا پشت هر خیری هزار تا شر نشسته ؟ اینها دلایل من بود اما ته دلم رو بخواید بدونید این نیست اگه شرایط مساوی باشه هیچ وقت یعنی هیچ وقت دنبالش نمیرفتم چون استرس و مسائل این جور کارها آدم رو داغون میکنه

بالا