چن وقت پیش طرفای ساعت 3.5 - 4
(بامداد) از توی کوچه مون صدای خش خش میومد. پاشدم رفتم دم پنجره دیدم یه سیم بلند روی زمینه، یه نفر یه سرِ سیم رو گرفته دستش و داره جمع میکنه.
اون سر سیم هم از کوچه رفته بود بیرون، انتهاش مشخص نبود کجاست
گفتم آقا داری چیکار میکنی. گفت دارم ساز میزنم
گفتم برق ما که وصله. گفت اینا کابلِ برق نیس
رفتم گوشی تلفنو برداشتم دیدم تلفن هم وصله
(پـَ فِک کردین تلفنو ورداشتم که زنگ بزنم 110؟ نه جدی اینجوری فک کردین؟)
خیالم راحت شد که به امکانات رفاهی ما خدشه ای وارد نشده، دوباره برگشتم کنار پنجره یه هفشده دیقه نیگاش کردم، دیدم هر چی جمع میکنه سیمه تموم نمیشه. یه دسته سیم بزرگ که جمع میشد سیمو قط میکرد، دوباره یه دسته ی دیگه میپیچید. دیدم بیچاره خیلی داره تلاش میکنه گفتم خسته شدیا. گفت هر کاری سختیای خودشو داره. [ من:
] گفتم حالا اینا رو چجوری میخوای با خودت ببری؟ گفت بچه ها هستن زنگ میزنم با ماشین میان میبریم
خلاصه رفتم خوابیدم
فرداش که به این مساله فک میکردم متوجه شدم سیزده تا دلیل داره که مردم در چنین شرایطی طرف رو لو نمیدن
اولیش اینه که اگه زنگ بزنی پلیس، فلواقع خودتو مچل کردی. دو ساعت بعدش یه سرباز صفر با موتور میفرستن ببینن چی شده
دوم اینکه به فرض پلیس سریع بیاد و دزد دستگیر بشه. دو روز بعد ولش میکنن دیگه. اون موقع ست که دزده بخاطر اینکه لوش دادم میاد تلافی کنه
یازده تا دلیل دیگه هم داره که حال ندارم توضیح بدم
این در مورد دزدیهای بود که دزد رو نمیشناسی.
اما در خصوص اینکه گفتی
"خیلی وقتا پیش میاد که متوجه میشید که یکی از اطرافیانتون این کاره ست" ، ضمن اینکه توهین شما رو نادیده میگیرم باید عرض کنم که تا حالا چنین موردی مشاهده نگردیده و صحبت شما در مورد همه صدق نمیکنه. موفق باشید