• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما اهل لو دادن هستید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
همه ی ما از دزد/متجاوز/رشوه گیر/متقلب/کلاهبردار/و.. بدمون میاد
ولی خیلی وقتا پیش میاد که متوجه میشید که یکی از اطرافیانتون این کاره ست...اون موقع شاید توی دلتون ازش بدتون بیاد ولی 99% اوقات به روی طرف نمیارید و کاری به کارش نداریرد..

حالا من سوالم اینه که شمایی که انقدر از این دسته از آدم های جامعه بدتون میاد..چرا لو شون نمیدید؟

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
در واقع این کار امکانپذیر نیست . چون اگر چشم بصیرت داشته باشیم می بینیم که اطراف ما رو دزدان و کلاه برداران محترم احاطه کرده اند ! لکن برامون مقدور نیست که زیرآب این همه آدم رو بزنیم !

تازه باید فکر عواقبش رو هم بکونیم . چون وقتی آزاد بشن به احتمال زیاد میان سراغمون و چوب آلبالو داخل آستین مون می کنند و بلایی سرمون میارن که تا سال های متمادی مرغان ملکوتی به حال ما زار زار گریه کنن !

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ولی خیلی وقتا پیش میاد که متوجه میشید که یکی از اطرافیانتون این کاره ست...اون موقع شاید توی دلتون ازش بدتون بیاد ولی 99% اوقات به روی طرف نمیارید و کاری به کارش نداریرد..

حالا من سوالم اینه که شمایی که انقدر از این دسته از آدم های جامعه بدتون میاد..چرا لو شون نمیدید؟

چرا که نه ؟ لوشون میدیم ! البته تا حالا متاسفانه با آدم اینجوری برخورد نداشتم

پسر بچه 17 ساله چطوره ؟ :p

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

کی گفته که ندادیم

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چن وقت پیش طرفای ساعت 3.5 - 4 (بامداد) از توی کوچه مون صدای خش خش میومد. پاشدم رفتم دم پنجره دیدم یه سیم بلند روی زمینه، یه نفر یه سرِ سیم رو گرفته دستش و داره جمع میکنه.
اون سر سیم هم از کوچه رفته بود بیرون، انتهاش مشخص نبود کجاست
گفتم آقا داری چیکار میکنی. گفت دارم ساز میزنم
گفتم برق ما که وصله. گفت اینا کابلِ برق نیس
رفتم گوشی تلفنو برداشتم دیدم تلفن هم وصله (پـَ فِک کردین تلفنو ورداشتم که زنگ بزنم 110؟ نه جدی اینجوری فک کردین؟)
خیالم راحت شد که به امکانات رفاهی ما خدشه ای وارد نشده، دوباره برگشتم کنار پنجره یه هفشده دیقه نیگاش کردم، دیدم هر چی جمع میکنه سیمه تموم نمیشه. یه دسته سیم بزرگ که جمع میشد سیمو قط میکرد، دوباره یه دسته ی دیگه میپیچید. دیدم بیچاره خیلی داره تلاش میکنه گفتم خسته شدیا. گفت هر کاری سختیای خودشو داره. [ من:
blinksmiley.gif
] گفتم حالا اینا رو چجوری میخوای با خودت ببری؟ گفت بچه ها هستن زنگ میزنم با ماشین میان میبریم

خلاصه رفتم خوابیدم
sleep.gif

فرداش که به این مساله فک میکردم متوجه شدم سیزده تا دلیل داره که مردم در چنین شرایطی طرف رو لو نمیدن

اولیش اینه که اگه زنگ بزنی پلیس، فلواقع خودتو مچل کردی. دو ساعت بعدش یه سرباز صفر با موتور میفرستن ببینن چی شده

دوم اینکه به فرض پلیس سریع بیاد و دزد دستگیر بشه. دو روز بعد ولش میکنن دیگه. اون موقع ست که دزده بخاطر اینکه لوش دادم میاد تلافی کنه
یازده تا دلیل دیگه هم داره که حال ندارم توضیح بدم
relaxed.gif

این در مورد دزدیهای بود که دزد رو نمیشناسی.
اما در خصوص اینکه گفتی "خیلی وقتا پیش میاد که متوجه میشید که یکی از اطرافیانتون این کاره ست" ، ضمن اینکه توهین شما رو نادیده میگیرم باید عرض کنم که تا حالا چنین موردی مشاهده نگردیده و صحبت شما در مورد همه صدق نمیکنه. موفق باشید

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
نفهمیدی سیم مال چی بود داشت جمع میکرد ؟؟
100% مطمئن نیستم ولی به نظرم دروغ میگفت که سیمِ برق نیست. احتمالاً از چن تا کوچه اون ور تر کش رفته بوده و نمیدونم شبکه ی برق چجوری بوده که ارتباطی به برقِ کوچه ی ما نداشته

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اولیش اینه که اگه زنگ بزنی پلیس، فلواقع خودتو مچل کردی. دو ساعت بعدش یه سرباز صفر با موتور میفرستن ببینن چی شده

دوم اینکه به فرض پلیس سریع بیاد و دزد دستگیر بشه.

به فرض محال که پلیسم سر وقت بیاد!!!!! یه رشوه خودش میگیره و ولش میکنه!!!!
اونوقته که با خودت میگی##### :هه

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
آقا چن وقت پیش اومده بودن توی کوچه رو به رویی ما ( اطاق من جایی هست که پنجره رو به کوچه رو به رو هست ) طرفای ساعت 4:30 - 5 صبح بود. با یه صدای خیلی عجیب از خواب بیدار شدم.
نگاه کردم دیدم دارن لامپ های توی کوچه رو در میارن و این هولدر هاش رو باز میکنن ( به لامپ های لاکپشتی معروف هستن ) . خلاصه دیدیم 4 تاشو باز کردن و بعد هم رفتن توی یه وانت داغون اینارو جا دادن آخرش هم سوار شدن رفتن...
گفتم این بیچاره ها انقدر نیازدارن که به خاطرش این وقت شب اومدن دارن لامپ میدزدن میدونن خطر داره اما با 10- 15 تومن هم کارشون راه میوفته.
بعضی وقتا این دزدی ها 1000 شرف دارن به بعضی از دزدی هایی که میبینیم و میشنویم...
یه ضرب المثل هم هست که میگه : شکایت دزد رو به دزد میکنن؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
هیی داغ دلمان تازه شد. من خودم از اونایی ام که فقط لو می دم . نمی دونم کارم صحیحه یا نه ولی برای رضای خدا نمی کنم بیشتر سر حال گیری و تلافی کردن می کنم . الان یکی از نزدیکان هست که بدجوری داره خلاف می کنه و جند وقته می خوام لو بدمش اما گیر افتادم نمی دونم چه کنم...

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
مگه همینجوریه الان من خیلی دزد اینا میشناسم تو محله حتی چند باری هم بازداشت بودن و زندان هم افتادن ولی بعد چند وفتی آزاد شدند این جور آدما یک پدر مادری دارند نگو فک می,کنن بچشون گل سر سبد جامعس !!!! شما اگه برین لوشون بدی دلیل می خوان و باید اثبات کنی و,اگه نتونی بعد همون پدر مادر میان اعاده حیثیت می کنن اونوقت چوبی تو پاچتون می کنن که نگو!!!!!

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
چون هیچ فایده ایی نداره.
دمه در خونمووون دقیقا دمه در خونمون یه بنده خدایی هست با پژو پرشیا میاد کاسب شیشه میکنه .
علنا پایپ در میاه بعضی وقتا میکشه.
بالای 3 بار زنگ زدم اومدن بردنش به هفته نکشیده با همون پژو میاد در خونمون.
جدیدا باهم رفیق شدیم و سلام علیک هم میکنیم:D

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
چون هیچ فایده ایی نداره.
دمه در خونمووون دقیقا دمه در خونمون یه بنده خدایی هست با پژو پرشیا میاد کاسب شیشه میکنه .
علنا پایپ در میاه بعضی وقتا میکشه.
بالای 3 بار زنگ زدم اومدن بردنش به هفته نکشیده با همون پژو میاد در خونمون.
جدیدا باهم رفیق شدیم و سلام علیک هم میکنیم:D

شما هم کار اشتباهی میکنی
اون بیچاره مگه مزاحمتی واسه شما ایجاد میکنه که شما براش دردسر درست میکنی؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499

ضمن تشکر از کاربر exporter که به این گفته من اشاره کردن..من قصد توهین نداشتم و همینجا از همه عذر میخوام..
اجازه بدید شفاف سازی کنم :
مثلا دوستتون میاد میگه موتور فلانی رو که چند هفته پیش دزدیده بودن ..کار من بود..من دزدیدمش!!
یا
دوستتون/پسر خالتون میگه جات خالی چند وقت پیش رفتیم یه دختری رو با ماشین دزدیدم و بهش تجاوز کردیم!!
یا
پسر عموتون تو پاسگاه خدمت میکنه.. میگه : دخترایی رو که توی خیاباون جمع میکنن و میاران پاسگاه.. برای آزاد کردنشون ازشون باج میگیرم و بهشون تجاوز میکنیم..
و.....

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
شما هم کار اشتباهی میکنی
اون بیچاره مگه مزاحمتی واسه شما ایجاد میکنه که شما براش دردسر درست میکنی؟

اره چرا نداره!؟
خواهرم و مادرم از جلو در رد میشن.
همین خود شما اگه یکی جلو در خونتون شعبه شیشیه فروشی بزنه کاریش نداری!؟

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
ضمن تشکر از کاربر exporter که به این گفته من اشاره کردن..من قصد توهین نداشتم و همینجا از همه عذر میخوام..
اجازه بدید شفاف سازی کنم :
مثلا دوستتون میاد میگه موتور فلانی رو که چند هفته پیش دزدیده بودن ..کار من بود..من دزدیدمش!!
یا
دوستتون/پسر خالتون میگه جات خالی چند وقت پیش رفتیم یه دختری رو با ماشین دزدیدم و بهش تجاوز کردیم!!
یا
پسر عموتون تو پاسگاه خدمت میکنه.. میگه : دخترایی رو که توی خیاباون جمع میکنن و میاران پاسگاه.. برای آزاد کردنشون ازشون باج میگیرم و بهشون تجاوز میکنیم..
و.....

خوب داداش اگه اداره پلیسی همچین حرکتی بزنه به کی بری بگی!؟ به قاضی!؟بعد بفهمی قاضیم ازت پول میگیره رای رو به شما میده ،اون رو به کی میگی!؟.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اره چرا نداره!؟
خواهرم و مادرم از جلو در رد میشن.
همین خود شما اگه یکی جلو در خونتون شعبه شیشیه فروشی بزنه کاریش نداری!؟

معلومه که نه!
خیلی خوب میشد اگر ملت سرشون تو کار خودشون بود و الکی تو کار همدیگه دخالت نمیکردن.
همین شما که انقد حساسیت نشون میدی، خیلی جاها شده طرف حقوقتو نادیده میگیره و شما هیچ کاری نمیتونی بکنی (مثلاً کسی که تو محیط بسته سیگار میکشه. یا کسی که از صف جلو میزنه) و چون نمیتونی اونجاها از حقت دفاع کنی تلافیشو سر این بدبخت در میاری

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
معلومه که نه!
خیلی خوب میشد اگر ملت سرشون تو کار خودشون بود و الکی تو کار همدیگه دخالت نمیکردن.
همین شما که انقد حساسیت نشون میدی، خیلی جاها شده طرف حقوقتو نادیده میگیره و شما هیچ کاری نمیتونی بکنی (مثلاً کسی که تو محیط بسته سیگار میکشه. یا کسی که از صف جلو میزنه) و چون نمیتونی اونجاها از حقت دفاع کنی تلافیشو سر این بدبخت در میاری

دوست عزیز توی همچین شرایطی که شما گفتید میشه از حق خودمون دفاع کنیم منتها یه دفعه میبینی طرف کله شقه میان باهات گلاویز میشه و حتی اگه تو زورت بیشتر باشه میدونی که اگه کاری کنی که یه قطره خون از دماغش بیاد بدبخت میشی بنابراین اینجاها عقل حکم میکنه که آدم زیاد عکس العمل خطرناک و جوگیرانه ای از خودش بروز نده. ولی مثلا من خودم بعضی اوقات که میرم بانک یا ادارات میبینم یه نفر رو بدون نوبت و خارج از صف از روی پارتی بازی جلو میندازن قشنگ جلوی خودشون و با صدای بلند بهشون اعتراض میکنم، طوری که یارو خودش جلوی مردم شرمنده میشه.
در مورد مواد مخدر فروش ها هم باید بگم که حقشونه که آدم لوشون بده چون همینا هستن که باعث بدبختی جوونا میشن، کلی خانواده ها سر مسائلی مثل این از هم پاشیده شدن و بدبخت شدن.

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
معلومه که نه!

اتفاقا هیچ وقت نذاشتم پایه مال شه چه تو صف چه ت محیط بسته.
چطور میگی نه!؟تو یه ادمی که نعشه ی شیشه کشیدنا از نزدیک باش برخورد کردی!؟دیدی چه توهمایی میزنه(شنیدن و دیدن و تلویزیون دیدن منظورم نیست از نزدیکیه)!تا حالا شده در خونت رو اخر شبی بزنن بگن خونتوون داره اتیش میگیره بیایین بیرون و اسایش رو ازت بگیرن!؟
تا حالا مواد فروش یه صوت شیشه انداخته ت حیاطتون بعد خ اهر زادت بیاد بگه دای دایی این چیه میخواستم بخورمش!؟
داداشی من تا اووونجا که رفتار دیگران تو زندگی شخصیم تاثیری نداشته باشه کاری بشون ندارم ولی خب اگه کاری بخواد بکنه که یه خورده حقم پایه مال شه یا زندگیم رد تحت شعاع قرار بده از حقم نمیگذرم.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
دوست عزیز توی همچین شرایطی که شما گفتید میشه از حق خودمون دفاع کنیم منتها یه دفعه میبینی طرف کله شقه میان باهات گلاویز میشه و حتی اگه تو زورت بیشتر باشه میدونی که اگه کاری کنی که یه قطره خون از دماغش بیاد بدبخت میشی بنابراین اینجاها عقل حکم میکنه که آدم زیاد عکس العمل خطرناک و جوگیرانه ای از خودش بروز نده.
خب دیگه. منم منظورم همین بود. همه جا نمیشه واکنش نشون بدی

ولی مثلا من خودم بعضی اوقات که میرم بانک یا ادارات میبینم یه نفر رو بدون نوبت و خارج از صف از روی پارتی بازی جلو میندازن قشنگ جلوی خودشون و با صدای بلند بهشون اعتراض میکنم، طوری که یارو خودش جلوی مردم شرمنده میشه.
آفرین. کار درست هم همینه

در مورد مواد مخدر فروش ها هم باید بگم که حقشونه که آدم لوشون بده چون همینا هستن که باعث بدبختی جوونا میشن، کلی خانواده ها سر مسائلی مثل این از هم پاشیده شدن و بدبخت شدن.
این قسمتشو موافق نیستم. من نه مواد فروشم نه معتاد هستم ولی تا زمانیکه کاری به کارم نداشته باشن نه زیرابشونو میزنم و نه کاری باهاشون دارم. اون خانواده هایی هم که پاشیده شدن باید مشکل رو در خودشون جستجو کنن. الان مگه مواد مخدر به وفور قابل تهیه نیست؟ چرا شما (دقیقاً شخصِ شما) معتاد نمیشی؟ چون خودت فهم و درک داری. اونی که معتاد شده یا قدرت تصمیم گیریش پایین بوده یا خودش صلاح دیده که معتاد باشه و عواقبش هم پای خودشه.
چاقو هم توی آشپزخونه ی همه ی خونه ها هست. ولی همه هاراگیری نمیکنن

اتفاقا هیچ وقت نذاشتم پایه مال شه چه تو صف چه ت محیط بسته.
چطور میگی نه!؟تو یه ادمی که نعشه ی شیشه کشیدنا از نزدیک باش برخورد کردی!؟دیدی چه توهمایی میزنه(شنیدن و دیدن و تلویزیون دیدن منظورم نیست از نزدیکیه)!تا حالا شده در خونت رو اخر شبی بزنن بگن خونتوون داره اتیش میگیره بیایین بیرون و اسایش رو ازت بگیرن!؟
تا حالا مواد فروش یه صوت شیشه انداخته ت حیاطتون بعد خ اهر زادت بیاد بگه دای دایی این چیه میخواستم بخورمش!؟
داداشی من تا اووونجا که رفتار دیگران تو زندگی شخصیم تاثیری نداشته باشه کاری بشون ندارم ولی خب اگه کاری بخواد بکنه که یه خورده حقم پایه مال شه یا زندگیم رد تحت شعاع قرار بده از حقم نمیگذرم.

خب الان قضیه فرق کرد. تا الان گفته بودید که فقط جلوی خونه تون خرید و فروشها رو انجام میده و شما ایشونو لو دادی و به نظر حرکت شما ناجوانمردانه بود. ولی با توجه به این مشکلاتی که براتون به وجود آورده بنده کاملاً حق رو به شما میدم. در اون موردی که زنگ خونه تونو زدن و چرت و پرت در مورد آتشسوزی میگفته هم بنده اگر جای شما بودم انقد با تسمه پروانه میزدمش که صدای خر بده. به جان عرمین

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا