• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما اهل لو دادن هستید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
بستگی به طرفم داره...شاید بدم! شاید ندم!

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بستگی به طرفم داره...شاید بدم! شاید ندم!
اگه مثلاً طرفت روح سگ ولگرد باشه میدی؟
150fs46144.gif

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بزرگی میفرماید ياد گرفتم با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند...

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
از این کار هیچ وقت خوشم نیومده . البته اگر مورد اجنماعی باشه بازم بسته به سرایط حاکم به اطراف و جامعم تصمیم می گیرم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یه سری چیزا رو میشه ندید گرفت ولی یک سری چیزای دیگه که پای دزدی و آبروی طرف در میون باشه رو اصلا چون نه وجدان اجازه میده نه میخوام شریک اونا باشم

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
بزرگی میفرماید ياد گرفتم با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند...
آورین آورین
friendship.gif

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
فانوس های ده می دانند بیهوده روشنند و سگ های شهر باخبرند که بیهوده بیدارند ،وقتی در روشنی روز دزدها به مهمانی کدخدا می روند !

به قول معروف شکایت دزد به پیش دزد بردن همچون آب در هاون کوبیدن است
broki.gif

Last edited:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

بزرگش دهاتی بوده :p
یک بزرگ تهرانی میفرماید . یاد بگیر بزنی تو سر نادان دهاتی، در غیر اینصورت یهو میبینی دنیا رو دهاتی ها پر کردن.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
اتفاقا هیچ وقت نذاشتم پایه مال شه چه تو صف چه ت محیط بسته.
چطور میگی نه!؟تو یه ادمی که نعشه ی شیشه کشیدنا از نزدیک باش برخورد کردی!؟دیدی چه توهمایی میزنه(شنیدن و دیدن و تلویزیون دیدن منظورم نیست از نزدیکیه)!تا حالا شده در خونت رو اخر شبی بزنن بگن خونتوون داره اتیش میگیره بیایین بیرون و اسایش رو ازت بگیرن!؟
تا حالا مواد فروش یه صوت شیشه انداخته ت حیاطتون بعد خ اهر زادت بیاد بگه دای دایی این چیه میخواستم بخورمش!؟
داداشی من تا اووونجا که رفتار دیگران تو زندگی شخصیم تاثیری نداشته باشه کاری بشون ندارم ولی خب اگه کاری بخواد بکنه که یه خورده حقم پایه مال شه یا زندگیم رد تحت شعاع قرار بده از حقم نمیگذرم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

تو این مورد دیگه خودت باید بزنی ناکارش کنی..

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
یک بزرگ تهرانی میفرماید . یاد بگیر بزنی تو سر نادان دهاتی، در غیر اینصورت یهو میبینی دنیا رو دهاتی ها پر کردن.
اگر در یک جمع آکادمیک اینجوری حرف بزنی ، به تو بعنوان یه آدم بیسواد و متعصب و کژفهم نگاه میکنن

با توجه به جمله ی معروفِ "جواب ابلهان خاموشیست" (که البته نمیدونم محل جفتگیری پدر و مادر گوینده ی این جمله تهران بوده یا خیر) پاسخ شما رو نمیدم تا با نیتراتِ آب و مونوکسید کربن و امواج سرطانزای پارازیت و ... حال کنی. اگه بخوای میتونی این بحثو تک نفره ادامه بدی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
الان مثلا پاسخ من رو ندادی ؟ پس چرا پستم رو کوت کردی ؟ ابله اون دهاتی ایه که نمیدونه خاموشی یعنی چی :p
تا حالا جمع آکادمیک تو عمرت دیدی اصلا ؟. دانشگاه اونجایی نیست که صف می ایستن نون میگیرنا :D اون دفعه هم گفتم ، مردم توی تهران ازدواج میکنن .توی دهات شما جفتگیری میکنن :D

پ.ن: هوای آلوده از بوی پشکل و جاده خاکی و سر و کله زدن با دهاتیا خیلی قابل تحملتره :p
الان دارین با همدیگه شوخی ^$%^%$ میکنین؟ یا صخبتتون جدیه؟!!
من در مورد جناب عالی یه فکرای دیگه میکردم!!!
زرت!

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
نه اتفاقا من با این بچه خیلی حال می کنم مخصوصا بیشتر از قبل ... مخصوصا با طرزه فکرش و پستایی که جدیدا می ده ...
مسن شاید جایی نباشه که بتونه خیلی چیزا رو مستقیم تجربه کنه ولی حرفایی که می زنه نشون می ده خیلی فکر می کنه و من که خودم کارم صب تا شب فکر کردنو آنالیزه اینو خوب می فهمم ... این به نظرم جایه تقدیر داره ... کسی که می شینه این همه مشکلات و با همه مشکلاتی که خودش شخصا داره سعی می کنه خودشو از محیط تفکیک کنه و از بالا بهش نگاه کنه و به صورت پدیده اجتماعی بهش نگا کنه و ازش درس بگیره و به نوعی تو مشکلات غرق نشه و یه مفعولی از محیط نشه خودش خیلی کاره بزرگیه ...
می دونی ترسه من چیه ؟‌ اینه که یه روز به خاطره ما ها و خیلی های دیگه که قوانین ت‌×می خودمونو هر کدوم داریم پیاده می کنیم و هر کی از یه تیکه از گوشتی که دوروبرشه برا اینکه بمونه می کنه و بقیه رو آسفالت می کنه یه آدمایی پاکی با این کیفیت و ارزش های انسانی یه روز به این برسن که برا اینکه بتونن بینه منو شمایه نوعی زندگی کنن مجبور بشن مثه ما بشن و خیلی چیزا رو زیره پا بزارن برا ‌ت‌×می ترین و ساده ترین چیزا و نیاز های اولیه و ساده یه انسان ...

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
آقا چی میگی نصفه شبی ؟:D . من امدم اینجا یه کم تفریح کنم ، فردا مسافرم . بحث فلسفی چرا راه میندازی ؟:rolleyes:. اما فقط یه چیز بگم ، نوع نگاه مهم نیست ، شعارها مهم نیست. عمل مهمه. تجربه من حداقل نشون داده که هر کی قشنگ شعار میده ، زشت عمل میکنه
تجربه من نشون می ده همه آدما اولش ترو تمیزو پاکن چون سرشتشون پاکه . انسان کلا سرشته اصلیش پاکه در ابتدا ... تا یه جاییش که تجربه ندارن هم پاک می مونن و بعد از ورود به جامعه و لطماتی که از جامعه می خورن دو حالت براشون پیش می اد یا مثله جامعه می شن یا به نوعی برای اینکه کثیف نشن آگاهانه خودشون رو ترد می کنن ...
ولی تحمل و قدرت هر آدمی حده مشخصی داره ممکنه یه روز از همه اصولی که داشته برگرده ... حرفه من اینه ...
به نظرم کاره آدمی که که مقاومت می کنه کاره ساده ای نیست ...
در کل من شخصا با آدمی که آگاهانه قدم ور می داره خیلی حال می کنم هر چند اون قدم برداشتن برای ترد خودش از جامعه و سختی به خودش برای خیلی چیزا و ارزش ها باشه ...
اینکه شناور بشی کفه جامعه با اصوله جامعه کاری نداره قدرته فردی اینه که یه تنه با اینکه می دونی تو جبهه تو کسی نیست کنارت باشه یا اصولو بهت یاد آوری کنه یا خیلی وقتا بهت دلگرمی بده بازم کاره خودتو بکنی ... اهمیت ندی خیلیا راه ساده رو برای بدست آوردن خیلی چیزا پیدا کردن و در راهی که دارن برای راحتی خودشون به بقیه سختی می دن ... و باز بیای و به روشه سختی که با اصولت تناقض نداره سختی رو به خودت بدی و کاره خودتو بکنی ... این قشنگه که با حقه انتخابی که داری و می دونی انجام کاره راحت برات راحت تره و می تونی تو هم یکی از اونا باشی که راحت طلبی پیشه می کنن بیای حرفه خودتو تو این جامعه کثیف به کرسی بشونی مثله یه قهرمان ... من چنین رفتاری و آدمی رو تو جامعه قهرمان تلقی می کنم چون کاری انجام می ده که بقیه و عموم ازش عاجزن ... مثله یه جور مبارزه درونی با خود و ریازت ...
هر چند که خودم چند وقتی هست دیگه سنگه این داستان رو به سینه نمی زنم و به جمع تماشاچیان این قضیه پیوستم تا عملگرایی ... برا همین من باش حال می کنم ... کارتو ادامه بده رفیق ( مسن ) ... امیدوارم بر نگردی از اصول ...
دهتر شبت خوش ... مسافرت خوش بگذره ... :)

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
تجربه من نشون می ده همه آدما اولش ترو تمیزو پاکن چون سرشتشون پاکه . انسان کلا سرشته اصلیش پاکه در ابتدا ... تا یه جاییش که تجربه ندارن هم پاک می مونن و بعد از ورود به جامعه و لطماتی که از جامعه می خورن دو حالت براشون پیش می اد یا مثله جامعه می شن یا به نوعی برای اینکه کثیف نشن آگاهانه خودشون رو ترد می کنن ...
ولی تحمل و قدرت هر آدمی حده مشخصی داره ممکنه یه روز از همه اصولی که داشته برگرده ... حرفه من اینه ...
به نظرم کاره آدمی که که مقاومت می کنه کاره ساده ای نیست ...
در کل من شخصا با آدمی که آگاهانه قدم ور می داره خیلی حال می کنم هر چند اون قدم برداشتن برای ترد خودش از جامعه و سختی به خودش برای خیلی چیزا و ارزش ها باشه ...
اینکه شناور بشی کفه جامعه با اصوله جامعه کاری نداره قدرته فردی اینه که یه تنه با اینکه می دونی تو جبهه تو کسی نیست کنارت باشه یا اصولو بهت یاد آوری کنه یا خیلی وقتا بهت دلگرمی بده بازم کاره خودتو بکنی ... اهمیت ندی خیلیا راه ساده رو برای بدست آوردن خیلی چیزا پیدا کردن و در راهی که دارن برای راحتی خودشون به بقیه سختی می دن ... و باز بیای و به روشه سختی که با اصولت تناقض نداره سختی رو به خودت بدی و کاره خودتو بکنی ... این قشنگه که با حقه انتخابی که داری و می دونی انجام کاره راحت برات راحت تره و می تونی تو هم یکی از اونا باشی که راحت طلبی پیشه می کنن بیای حرفه خودتو تو این جامعه کثیف به کرسی بشونی مثله یه قهرمان ...
به نظره من هر چند که خودم چند وقتی هست دیگه سنگه این داستان رو به سینه نمی زنم و به جمع تماشاچیان این قضیه پیوستم تا عملگرایی ... برا همین من باش حال می کنم ...
آقا شبت خوش ... مسافرت خوش بگذره ... :)
ایول جالب بود خیلی سخته که بخوای مستقل فکر و عمل کنی همواره از طرف اطرافیانت و جامعه مورد فشار قرار میگیری جالبه وقتی کسی بخواد مستقل باشه معمولا از طرف کسایی که هویت شخصی ندارن و در جهت جامعه حرکت میکنن و اصطلاحا عضو حزب باد هستن به بی هویتی متهم میشن یعنی کسایی که تحمل فشار مستقل بودن رو ندارن برای اینکه عقده های شخصی خودشون رو بپوشونن بقیه رو به بی هویتی متهم میکنن . کسی که بخواد مستقل عمل کنه و درگیر عرفهای جامعه نشه و ساختار شکن باشه به شدت مورد فشار جامعه قرار میگیره و معمولا این افراد شخصیتی قوی دارن به خاطر همینه که اصولا افراد بزرگ افرادی ساختار شکن و مستقل هستن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا