• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا فعالیت در فیدرماتریکس ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه؟

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

حساب سرانگشتی

تا آخر بخوانید. لطفا

بیایید یه حساب سرانگشتی بکنیم ببینیم آیا فعالیت در فیدرماتریکس ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه

خوب شما عضو شدی فرض کنیم 4نفر لول اول خود را در مدت 1 ماه تکمیل میکنید

فرض کنیم 4 نفر لول 1 شما هم در مدت 2 ماه بتوانند لول 1 خودشون یعنی لول 2 شما را تکمیل کنند

فرض کنیم 16 نفر لول2 شما در مدت 3 ماه بتونند لول 1 خودشان را یعنی لول 3 شما را تکمیل کنند

فرض کنیم لول 3 شما بتوانند در مدت 4 ماه لول 1 خودشان را یعنی لول 4 شما را تکمیل کنند

تا اینجا با در نظر گرفتن بدترین حالت ممکن شما در مدت 1 سال لول 4 خود را تکمیل کردین این درصورتی است که زیرمجموعه ها خودشان به تنهایی لول 1 شون را تکمیل کنند ولی اگر همه فعالیت داشته باشند خیلی زودتر به این نتیجه میرسید

حالا فرض میکنیم لول 4 شما هم در مدت 1 سال نه بزارید یه خورده بدبینانه تر در نظر بگیریم در مدت 2 سال بتوانند لول 4 خودشان را تکمیل کنند

گرفتین چی شد؟!!

یعنی شما در مدت 3 سال به درامد 300 میلیون تومان رسیدید آیا ارزش ندارد؟!!

این را در نظر داشته باشید که درامد شما در طول این مدت خواهد بود نه در آخر، در طی این 3 سال درامد دارید

یعنی هر ماه، هر سال یه میزان درامدی دارید که در مجموع میشه 300 میلیون

خداییش کسب 300 میلیون تومان در مدت 3 سال درامد کمیه؟؟؟؟!!!!!!

آقا بزار خیالتو راحت کنم ما میگیم در مدت 5 سال

آیا واقعا ارزششو نداره 5 ساله بشی میلیونر

آره واسه بابای فوتبالیست و کارخونه دار هیچی نیست

ولی واسه من و تو کلی پوله وگرنه نمی یومدیم تو این سایت عضو بشیم

به خداقسم میشه

فقط باید اراده کرد فقط باید هدف داشت فقط باید بخواهیم

حالا هی بی انگیزه باش بی حال باش ناامید باش

چته ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

چرا میگی نمیشه

نمیتونم

.............

این کلمات را بریز دور دیدی حساب کردیم پس میتونیم

ناامید نباش تلاشتو داشته باش توقع نداشته باش یه ماهه بشی میلیونر، عجول نباش، برنامه داشته باش

برنامه

برنامه

برنامه

شما را به خدا بیاین دیمی کار نکنیم، برنامه داشته باشیم، مدت زمان برای خودمان تایین کنیم

ساپورت کنیم گروهی کار کنیم وقت بذاریم........

بیا به این وبلاگ هم کامل باهاش اشنا بشو هم این ن لعنتی رو از ذهنت پاک کن بگو میشه و مطمئن باش که میشه....

http://faghattomitooni.mihanblog.com

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
ضمن سپاس از استارتر گرامي
البته در مورد لول 1 من دو هفته طول كشيد و لول 2 هم توي يك ماه بخش زيادش تكميل شده . ضمن اينكه من جز تبليغات توي اين انجمن ديگه هيچ گونه تبليغات ديگه اي نظير ايميل گروهي يا تبليغات ديگه اي نداشتم.
ولي با همه اين اوصاف حتي توي تصور بدبينانه شماهم يك سوم همون 300 ميليون توي 3 سال هم خودش از فعاليت درآمدزايي بيرون ارزش بيشتري داره.
موضوع فقط يه مسئله هست . اگه همه اعضاي گروه با همدلي و اعتماد متقابل وارد يك زنجيره بشن و پراكنده پراكنده عضو نشن خيلي زودتر از اينها هممون به نتيجه مي رسيم.
لذا از تمام اعضاي اين انجمن مي خوام با حمايت و عضويت از طرحي كه استارتر گرامي معرفي كرده به شبكه حمايتي يك پارچه ما بپيوندن.

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171

حساب سرانگشتی

تا آخر بخوانید. لطفا

بیایید یه حساب سرانگشتی بکنیم ببینیم آیا فعالیت در فیدرماتریکس ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه

خوب شما عضو شدی فرض کنیم 4نفر لول اول خود را در مدت 1 ماه تکمیل میکنید

فرض کنیم 4 نفر لول 1 شما هم در مدت 2 ماه بتوانند لول 1 خودشون یعنی لول 2 شما را تکمیل کنند

فرض کنیم 16 نفر لول2 شما در مدت 3 ماه بتونند لول 1 خودشان را یعنی لول 3 شما را تکمیل کنند

فرض کنیم لول 3 شما بتوانند در مدت 4 ماه لول 1 خودشان را یعنی لول 4 شما را تکمیل کنند

تا اینجا با در نظر گرفتن بدترین حالت ممکن شما در مدت 1 سال لول 4 خود را تکمیل کردین این درصورتی است که زیرمجموعه ها خودشان به تنهایی لول 1 شون را تکمیل کنند ولی اگر همه فعالیت داشته باشند خیلی زودتر به این نتیجه میرسید

حالا فرض میکنیم لول 4 شما هم در مدت 1 سال نه بزارید یه خورده بدبینانه تر در نظر بگیریم در مدت 2 سال بتوانند لول 4 خودشان را تکمیل کنند

گرفتین چی شد؟!!

یعنی شما در مدت 3 سال به درامد 300 میلیون تومان رسیدید آیا ارزش ندارد؟!!

این را در نظر داشته باشید که درامد شما در طول این مدت خواهد بود نه در آخر، در طی این 3 سال درامد دارید

یعنی هر ماه، هر سال یه میزان درامدی دارید که در مجموع میشه 300 میلیون

خداییش کسب 300 میلیون تومان در مدت 3 سال درامد کمیه؟؟؟؟!!!!!!

آقا بزار خیالتو راحت کنم ما میگیم در مدت 5 سال

آیا واقعا ارزششو نداره 5 ساله بشی میلیونر

آره واسه بابای فوتبالیست و کارخونه دار هیچی نیست

ولی واسه من و تو کلی پوله وگرنه نمی یومدیم تو این سایت عضو بشیم

به خداقسم میشه

فقط باید اراده کرد فقط باید هدف داشت فقط باید بخواهیم

حالا هی بی انگیزه باش بی حال باش ناامید باش

چته ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

چرا میگی نمیشه

نمیتونم

.............

این کلمات را بریز دور دیدی حساب کردیم پس میتونیم

ناامید نباش تلاشتو داشته باش توقع نداشته باش یه ماهه بشی میلیونر، عجول نباش، برنامه داشته باش

برنامه

برنامه

برنامه

شما را به خدا بیاین دیمی کار نکنیم، برنامه داشته باشیم، مدت زمان برای خودمان تایین کنیم

ساپورت کنیم گروهی کار کنیم وقت بذاریم........

بیا به این وبلاگ هم کامل باهاش اشنا بشو هم این ن لعنتی رو از ذهنت پاک کن بگو میشه و مطمئن باش که میشه....

http://faghattomitooni.mihanblog.com
اشکمونو دراوردی !:(

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
ضمن سپاس از استارتر گرامي
البته در مورد لول 1 من دو هفته طول كشيد و لول 2 هم توي يك ماه بخش زيادش تكميل شده . ضمن اينكه من جز تبليغات توي اين انجمن ديگه هيچ گونه تبليغات ديگه اي نظير ايميل گروهي يا تبليغات ديگه اي نداشتم.
ولي با همه اين اوصاف حتي توي تصور بدبينانه شماهم يك سوم همون 300 ميليون توي 3 سال هم خودش از فعاليت درآمدزايي بيرون ارزش بيشتري داره.
موضوع فقط يه مسئله هست . اگه همه اعضاي گروه با همدلي و اعتماد متقابل وارد يك زنجيره بشن و پراكنده پراكنده عضو نشن خيلي زودتر از اينها هممون به نتيجه مي رسيم.
لذا از تمام اعضاي اين انجمن مي خوام با حمايت و عضويت از طرحي كه استارتر گرامي معرفي كرده به شبكه حمايتي يك پارچه ما بپيوندن.
باشه بشین تا بهتون پول بدن همه ، بعد بریم موج .... !

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ما که همین الانم داریم بهرمونو می بریم شما بمون با بدبینی ها و تفکرات غلطتت و ارزوهای محالت فقط اینو بدون از ماست که بر ماست دوست من....

kharidekala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان درآمد خالص من در 2 ماه و 15 روز از 1400 دلار گذشت و از این به بعد پورسانت هام حد اقل از هر آپگرید 10 دلاره
حالا بشینید و آیه یاس بخونید
به امید موفقیت همه اعضای تیم ما که در این تاپیک هم هستند و من مطمئن هستم که همشون موفق میشن. هر کسی بسته به فعالیتش در این سیستم رشد میکنه و اونهایی که فقط عضو میشن و فکر میکنند اگر منتظر بشوند تا بالاسری زیرمجموعه براشون پیدا کنه خیلی عقب میمونن دو یا اینکه به مبالغ خیلی بالا نمیرسند
موفق باشید

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
ما که همین الانم داریم بهرمونو می بریم شما بمون با بدبینی ها و تفکرات غلطتت و ارزوهای محالت فقط اینو بدون از ماست که بر ماست دوست من....
من منکر بهره برداری شما از این سیستم نمیشم ولی تفکرات شما غلط هست،
یک دو دو تا ریاضی میتونه ثابت کنه که این سیستم پایدار و همیشگی نیست
شما از سیصد میلیون صحبت میکنید ولی این سیصد میلیون به واسطه پرزنت شدن 56826 نفر هست که 1.75 دلار دادن، روی این هم هیچ بحثی نیست
بحث سر 56826 نفری هست که هریک در تفکراتشون به دنبال جمع کردن 56826 نفر دیگه هستن برای اینکه به پولی که شما میگید برسن، به نظر شما این منطقیه؟
56826 رو به توان 56826 بکنید ببینید ماشین حساب سیستم عاملتون اصلا جواب میده .

در کل چرخه جالبیه چندتا مرحله داره
1. بازاریابی اولیه
2. جذب سود برای شروع کنندگان اولیه که شامل مدیران سیستم به عنوان اولین بازاریاب ها میشه
3. بالارفتن تعداد افراد عضو شده
4. سخت شدن بازاریابی برای بازاریابان
5. ریزش هرم
6. بسته شدن سایت
7. فعالیت با نامی جدید.
8. شروع دوباره چرخه

منکر سود دهی نمیشم
ولی این سیستم ها نقص دارن
نمیشه هم کاریش کرد، در بطن ایدشون نقص وجود داره

1
4
16
64
256
1024
4096
16384
65536 -> اینجا جاییه که شما به بیشتر از سیصد میلیون دست پیدا کردید این یعنی 65536 نف رو دعوت کردید که هر کدوم قصد دارن 65536 نفر رو به سایت دعوت کنن
262144
1048576
4194304
16777216
67108864
268435456
1073741824
4294967296 -> اینجا جاییه که این شیوه بازاریابی رو به مبحث فرا کهکشانی بکشونید و یا حیوانات رو به خاطر نبود انسان به سیستم دعوت کنید.
17179869184

این هرم عددی که میبینید فقط برای یک node در این شبکه هست !!!

در کل این شاید هزارمین سایتی باشه که داره به این شکل فعالیت میکنه،
شاید عده ای منجمله خود شما سود ببرید ولی در نهایت خواهد پاشید زمانی که شما هزاران نفر رو آلوده سیستم کردید...
امیدوارم این سیستم ها بتونه درامد حلالی که ازش نام میبرید رو براتون داشته باشه بدون اینکه کسی ریالی ضرر بکنه.

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
شما از سیصد میلیون صحبت میکنید ولی این سیصد میلیون به واسطه پرزنت شدن 56826 نفر هست که 1.75 دلار دادن، روی این هم هیچ بحثی نیست
بحث سر 56826 نفری هست که هریک در تفکراتشون به دنبال جمع کردن 56826 نفر دیگه هستن برای اینکه به پولی که شما میگید برسن، به نظر شما این منطقیه؟

1. بازاریابی اولیه
2. جذب سود برای شروع کنندگان اولیه که شامل مدیران سیستم به عنوان اولین بازاریاب ها میشه
5. ریزش هرم
6. بسته شدن سایت
7. فعالیت با نامی جدید.
8. شروع دوباره چرخه

منکر سود دهی نمیشم

1
4
16
64
256
1024
4096
16384
65536 -> اینجا جاییه که شما به بیشتر از سیصد میلیون دست پیدا کردید این یعنی 65536 نف رو دعوت کردید که هر کدوم قصد دارن 65536 نفر رو به سایت دعوت کنن
262144
1048576
4194304
16777216
67108864
268435456
1073741824
4294967296 -> اینجا جاییه که این شیوه بازاریابی رو به مبحث فرا کهکشانی بکشونید و یا حیوانات رو به خاطر نبود انسان به سیستم دعوت کنید.
17179869184

شاید عده ای منجمله خود شما سود ببرید ولی در نهایت خواهد پاشید زمانی که شما هزاران نفر رو آلوده سیستم کردید...
امیدوارم این سیستم ها بتونه درامد حلالی که ازش نام میبرید رو براتون داشته باشه بدون اینکه کسی ریالی ضرر بکنه.
داداش این پستت رو باید با طلا نوشت حتی ارزش داره یه تاپیک براش زده بشه که این سیستم ها دروغن

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

1. بازاریابی اولیه
5. ریزش هرم
6. بسته شدن سایت
7. فعالیت با نامی جدید.
8. شروع دوباره چرخه

منکر سود دهی نمیشم

1
4
16
64
256
1024
4096
16384
262144
1048576
4194304
16777216
67108864
268435456
1073741824
17179869184

دوست عزیز مواردی که شما گفتین شاید تا حدودی درست باشه ولی ما نمیخوایم با 7000 تومان به درجه بی نیازی از پول برسیم ما میخوایم بهم کمک کنیم که به یک سود منطقی برسیم سودی که اگر با همکاری همراه باشه زحمت زیادی هم نیاز نداره...من واقعا برام عجیبه ما ادما روزانه هزاران شغل کم ارزش کم درامد رو که سختی کار هم داره تجربه میکنیم ولی به اینجا که میرسیم واسه 7000 تومان که ما اصلا میگیم بیشتر از 100000 تومان هم برداشت نمیکنیم ولی مهم اینه که (((سود))) می کنیم هزاران دلیل و منطق میاریم که این راه سود اوری راحت رو نقض کنیم....واقعااااااا برای من جای تعجبه....

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43

1. بازاریابی اولیه
5. ریزش هرم
6. بسته شدن سایت
7. فعالیت با نامی جدید.
8. شروع دوباره چرخه

منکر سود دهی نمیشم

1
4
16
64
256
1024
4096
16384
262144
1048576
4194304
16777216
67108864
268435456
1073741824
17179869184

دوست عزيز بهتر نيست قبل از اينكه راجع به مسئله اي اظهار نظر كنيم ابتدا بر جوانب اون طرح اشراف اطلاعاتي كامل بدست بياريم و سپس نقدش كنيم؟
نقد شما داراي دو اشتباه فاحش هست.
اولا شما اصلا به نوع زير مجموعه گيري و ماكزيمم تعداد زير مجموعه اي كه هر كس مي تونه جذب كنه توجه نكرديد.
توي اين طرح ماكزيمم نفري كه هر كس مي تونه جذب كنه 340 نفر بيشتر نيست. (بعد از اون اگه اين تعداد اقدام به آپگريد كنن نهايتا همون 340 نفر دوباره اضافه ميشن)

دوما بر فرض اينكه اصلا اين سيستم نامحدود بوده (كه نيست) شما توي اين توصيف جوري القا مي كنيد كه زمانيكه به اون پنل سيصد ميليوني ميرسه طرف ، انگار تا اون موقع فقط خودش به تنهايي سود كرده
درصورتيكه واقعيت اينه كه زمانيكه اون به اون مرحله ميرسه صدها نفر زير مجموعه اش هم از چند صد دلار تا همون 1.75 دلار گيرشون اونده.
به عنوان مثال زمانيكه توي اون پنل 65536 نفر جذب شده باشند در واقع اون 65536 نفر سود رو به 16384 نفر بالا دستي خودشون رسوندن.
شما جوري القا مي كني كه انگار اين طرح كلاهبرداري از طرف يك شخص هست و بقيه نقش گوسفند رو بازي مي كنند.
با همين نمودار انساني كه كشيديد به نظر من صدها انسان ديگه هم كسب سود مي كنند و البته راه براي كسب سود تك تك اون افراد بازه و با كوشش و تلاش خودشون بيشتر هم ميشه.

به نظر من ما نبايد اينقدر تنگ نظر باشيم كه بگيم خب اگه ما وارد بشيم بالا دستي هامون رو ميليونر مي كنيم ، پس كوفت بخورن. نه اونا رو ميليونر مي كنيم و نه خودمون كسب درآمد مي كنيم .
به نظر من بايد به اين طرح به عنوان چشمه اي ديده بشه كه هر كدوم از ما به اندازه ظرفي كه داريم برداشت كنيم نه اينكه به ظرف بزرگتر بقيه چشم بدوزيم و براي اينكه اونا آبي بيشتر از ما برندارن كل چشمه رو گل آلود كنيم.

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست عزيز بهتر نيست قبل از اينكه راجع به مسئله اي اظهار نظر كنيم ابتدا بر جوانب اون طرح اشراف اطلاعاتي كامل بدست بياريم و سپس نقدش كنيم؟
اولا شما اصلا به نوع زير مجموعه گيري و ماكزيمم تعداد زير مجموعه اي كه هر كس مي تونه جذب كنه توجه نكرديد.
توي اين طرح ماكزيمم نفري كه هر كس مي تونه جذب كنه 340 نفر بيشتر نيست. (بعد از اون اگه اين تعداد اقدام به آپگريد كنن نهايتا همون 340 نفر دوباره اضافه ميشن)

دوما بر فرض اينكه اصلا اين سيستم نامحدود بوده (كه نيست) شما توي اين توصيف جوري القا مي كنيد كه زمانيكه به اون پنل سيصد ميليوني ميرسه طرف ، انگار تا اون موقع فقط خودش به تنهايي سود كرده
درصورتيكه واقعيت اينه كه زمانيكه اون به اون مرحله ميرسه صدها نفر زير مجموعه اش هم از چند صد دلار تا همون 1.75 دلار گيرشون اونده.
به عنوان مثال زمانيكه توي اون پنل 65536 نفر جذب شده باشند در واقع اون 65536 نفر سود رو به 16384 نفر بالا دستي خودشون رسوندن.
شما جوري القا مي كني كه انگار اين طرح كلاهبرداري از طرف يك شخص هست و بقيه نقش گوسفند رو بازي مي كنند.
با همين نمودار انساني كه كشيديد به نظر من صدها انسان ديگه هم كسب سود مي كنند و البته راه براي كسب سود تك تك اون افراد بازه و با كوشش و تلاش خودشون بيشتر هم ميشه.

به نظر من ما نبايد اينقدر تنگ نظر باشيم كه بگيم خب اگه ما وارد بشيم بالا دستي هامون رو ميليونر مي كنيم ، پس كوفت بخورن. نه اونا رو ميليونر مي كنيم و نه خودمون كسب درآمد مي كنيم .
به نظر من بايد به اين طرح به عنوان چشمه اي ديده بشه كه هر كدوم از ما به اندازه ظرفي كه داريم برداشت كنيم نه اينكه به ظرف بزرگتر بقيه چشم بدوزيم و براي اينكه اونا آبي بيشتر از ما برندارن كل چشمه رو گل آلود كنيم.
با تشکر از توضیح شما مثال چشمه واقعا درست - زیبا و به جا بود

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
من فقط نظر شخصیم رو با تجربیاتی که دارم بیان کردم
طبیعتاً عده ای موافق و عده ای مخالف نظر من هستن
شما عزیزان هم طبیعاً به عنوان بازاریاب در جانب دفاع از این سایت خواهید بود این هم طبیعیه.
اما شما واقعا دلیل قانع کننده ای دارید که بتونید حرف بنده رو نقض کنید؟
من جواب شما رو بند به بند وقت میگذارم و میدم
دوست عزیز من کاملا به انواع این سایت ها اشراف دارم
و اگر لازم باشه می تونم یک کنفرانس 24 ساعته برای اثبات نقض بودن فعالیت این نوع سایت ها بزارم
شما منظور بنده رو کاملا اشتباه متوجه شدید من فقط مثالی کلی از این تیپ سایت ها زدم،
حرف شما متین که فقط 340 نفر میتونه زیر مجموعه یک نفر بشه، ولی این 340 نفر باید هر کدوم 340 نفر رو دعوت کنن که باز هم این چرخه در نهایت به بی نهایت در حرکت هست،
هیچ تفاوتی نداره چه میزان لیمیت برای این سیستم گذاشته بشه، هر چیزی که در عدد بیشتر از 1 ضرب بشه به بی نهایت حرکت میکنه.
بله افرادی ممکنه به این سیصد میلیون دست پیدا کنند،
اولین نفر هم اولین بازاریاب سیستم یعنی مدیر سایت خواهد بود
ولی نسبت کسانی که میتونن در این سایت به سود بالا برسن نسبت به زحمت، وقتی که میزارن یک به صد هم نیست.
خیلی ها در بازاریابی مهارت ندارند، خیلی ها نمیدونن اگر آواتارشون رو عکس یک داف بگذارند میتونن زیر مجموعه بیشتری کسب کنند
خدا رو شکر که خودتون میدونید برای سود بردن در حد چند دلار 16384 نفر باید 49152 نفر که معادل یک سوم چرخه ضرر کنن یا بمونن تو پوست گردو که ایا میتونن نسبت به وقتیکه میزارن به سود برسن، البته شاید شما به 1.75 دلار نگید ضرر.
خیر
من در خط اول اولین پستم گفتم شاید عده ای از این سیستم سود ببرن
سود اصلی رو اولین بازاریاب سیستم میبره که مدیر سایت هست
مابقی افراد در سطوح اولیه سود خواهند کرد
اما زمانی که سیستم به مرحله سقوط خواهد رسید سه چهارم افراد پیوسته به سیستم ضرر خواهند کرد، این تعداد میتونه 10000 نفر باشه میتونه صد هزار نفر و یا حتی یک میلیون نفر ...

بنده تنگ نظر نیستم، اگر سودی کردید نوش جونتون، ولی نصف حرفایی که میزنید رو اساس دروغ پایه شده ، شما دارید از درامد ساده سیصد میلیونی صحبت میکنید که باید بخاطر چند هزار نفر پولشون رو بدن به شما. چند نفر فکر میکنید واقعا به این سیصد میلیون میرسن؟ ده نفر؟ صد نفر؟ هزار نفر؟ بقیه چی؟ خود شما به سیصد میلیون رسیدید؟ لابد میگید n هزار دلار تالا در آمد داشتید، میشه بگید چندتا بدبخت 1.75 دلار دادن تا این مبلغ جمع شه؟ و میتونید یه امار بگیرید چند درصدشون موفق شدن؟
بزارید این چشمه ای که فرمودید رو یه جور دیگه بیان کنم
شما میگید
یه سفره ای بازه، حالا ما بیایم یه لقمه ای بگیریم ازش.
گور بابای بقیه ×_×

من صرفاً نظر شخصیمو در مورد این سیستم دادم
تالا هزار تا مدل از این سایت ها دیدم
بضیاشون لااقل میومدن میگفتن به پولی که میدید به ما یه کالای فیزیکی بهتون میدیم، این که کلا کوفت هم به بازاریاب هاش نمیده،
درست ترین تعبیر برای این سیستم ، گدایی نوین با رویکرد هرمی هست.
با عرض پوزش
موفق باشید.

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام خدمت دوست مخالفمون اولا در دنیا بزرگتر از شما و با تجربه تر هم هست که همه حرف شما رو نقض میکنن اولیش بیل گیتس برو بخون که میگه اگه روزی ورشکست بشم بازاریابی شبکه ایی رو انتخاب میکنم و بزرگانی دیگه همچون وارن بافت یا هنری فرد یا رییس جمهور امریکا ترامپ یا ... دوما دوست عزیز شما تا حالا ساعت های اخر شب رفتی نون بگیری چه نونی گیرت میاد در عوض صبح اول وقت برو نون رو ببین پس کسی که تلاش میکنه و زودتر وارد سیستم میشه حکم کسی رو داره که صبح زود بیدار شده نون بگیره سوما ما اینجا نیومدیم سر کسی کلاه بزاریم همه با هم دوستیم و برای کمک به هم اومدیم قرعه کشی شرکت کردی که جمع میشه اخر سر پول هارو میدن به یه نفر و این چرخه ادامه داره پس قرعه کشی هم کلاهبرداریه اگرم بعضیا میان و میگن اشکال شرعی داره چون جلوی گرفتن مالیاتشونو گرفتن که ماشالا ایران و جمهوری اسلامی الان چندتا از این شرکت هارو داره نیوشا نیک پنبه ریز و ابر تجارت و غیره

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
متاسفم همه رو گدا میبینی و خودتو ثروتمند شما که طرز فکرت اینه شاید ثروتمند باشی ولی فقر فرهنگی داری به قلمبه حرف زدن و شعار دادن نیست داداشه من ما ها هم بلدبیم حرفای قلمبه بزنیم

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
با سلام خدمت دوست مخالفمون اولا در دنیا بزرگتر از شما و با تجربه تر هم هست که همه حرف شما رو نقض میکنن اولیش بیل گیتس برو بخون که میگه اگه روزی ورشکست بشم بازاریابی شبکه ایی رو انتخاب میکنم

دوست عزیز این سیستم اصلا ربطی به بازاریابی شبکه ای نداره
تو بازاریابی شبکه ای شما در ازای پولی که میدید کالا میگیرید، کالای مورد نظر با کیفیت مورد نظر برابر با قیمت مناسب. نه اینکه 1.75 بدید، چند تا کتاب به ارزش 1000 دلار بگیرید!!!!!!
اما اینجا در ازای پولی که میدید هوا میگیرید. همه کسانی که تو این سیستم وارد شدن مثل ضبط صوت فقط حرفای قبلی ها رو تکرار کردن
"شما 1.75 میدید، در ازاش پک به ارزش 1000 دلار میگیرید" خنده داره به خدا!
آخه چهار تا کتاب ارزش 1000 دلار رو دارن؟؟!!!!!
----------
لطفا از چیزی که خبر ندارید، صحبت نکنید خواهشا

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام خدمت دوست مخالفمون اولا در دنیا بزرگتر از شما و با تجربه تر هم هست که همه حرف شما رو نقض میکنن اولیش بیل گیتس برو بخون که میگه اگه روزی ورشکست بشم بازاریابی شبکه ایی رو انتخاب میکنم و بزرگانی دیگه همچون وارن بافت یا هنری فرد یا رییس جمهور امریکا ترامپ یا ... دوما دوست عزیز شما تا حالا ساعت های اخر شب رفتی نون بگیری چه نونی گیرت میاد در عوض صبح اول وقت برو نون رو ببین پس کسی که تلاش میکنه و زودتر وارد سیستم میشه حکم کسی رو داره که صبح زود بیدار شده نون بگیره سوما ما اینجا نیومدیم سر کسی کلاه بزاریم همه با هم دوستیم و برای کمک به هم اومدیم قرعه کشی شرکت کردی که جمع میشه اخر سر پول هارو میدن به یه نفر و این چرخه ادامه داره پس قرعه کشی هم کلاهبرداریه اگرم بعضیا میان و میگن اشکال شرعی داره چون جلوی گرفتن مالیاتشونو گرفتن که ماشالا ایران و جمهوری اسلامی الان چندتا از این شرکت هارو داره نیوشا نیک پنبه ریز و ابر تجارت و غیره
خلاصه و مفيد و مختصر همه چيز رو كامل بيان كردي. با تشكر

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
متاسفم همه رو گدا میبینی و خودتو ثروتمند شما که طرز فکرت اینه شاید ثروتمند باشی ولی فقر فرهنگی داری به قلمبه حرف زدن و شعار دادن نیست داداشه من ما ها هم بلدبیم حرفای قلمبه بزنیم
كلا اينجا همه دكتر مهندس و دبير و رئيس و وزير هستن كه فقط نون عرق ريزون از گلوشون پايين ميره .
آدم بدشون فقط ماهاييم

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز این سیستم اصلا ربطی به بازاریابی شبکه ای نداره
تو بازاریابی شبکه ای شما در ازای پولی که میدید کالا میگیرید، کالای مورد نظر با کیفیت مورد نظر برابر با قیمت مناسب. نه اینکه 1.75 بدید، چند تا کتاب به ارزش 1000 دلار بگیرید!!!!!!
اما اینجا در ازای پولی که میدید هوا میگیرید. همه کسانی که تو این سیستم وارد شدن مثل ضبط صوت فقط حرفای قبلی ها رو تکرار کردن
"شما 1.75 میدید، در ازاش پک به ارزش 1000 دلار میگیرید" خنده داره به خدا!
آخه چهار تا کتاب ارزش 1000 دلار رو دارن؟؟!!!!!
----------
لطفا از چیزی که خبر ندارید، صحبت نکنید خواهشا
متاسفانه اين شماييد كه دانش علم ديجيتالت كمه و نمي دوني قيمت كتاب الكترونيك (اون هم در حد يك پك) چنده ؟ خب حق هم داري. جهان سوم و چه به درك قيمت واقعي پك كتاب ديجيتال

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
خوب رفیق از شما گنده ترم اومدن و ادعا کردن گفتن میلیونر میشین این سایت مال مامان بزرگمه ثبت نام کنید ، حالا چهار تا جک و ج*** سفید و سیاه هی بیان بگن این سایت خوبه ! جالبش اینجاست فقط ایرانیا عاشق این سایتن و هیچ خبری از این سایت تو هیچ سایتی نیست چرا اصلا تبلیغی ازش نمیبینیم ، میدونین شما آدمایی هستین که نمیتونن تو کلیکی یا هر روش دیگری زیرمجموعه بگیرن و وقتی یه تبلیغ پوچ و تو خالی میبینن سریع میان تو پرشین تولز بیاید میلیونر شید این سایت خودشو ثابت کرده ! الان همه ما اسکولیمو راه درآمد داشتن رو بلد نیستیم ! بدون که تو هم هیچ فرقی با مدیران باکس 24 و .. نداری چون داری پول مردم بی خبر رو میخوری و وقتی به چند دلار رسیدی دیگه بقیه رو یادت میره . ج*** سفید برو اونی که داره عکس میگیره ازت میخواد پولتو بات تسویه کنه !

بالا