• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا فعالیت در فیدرماتریکس ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه؟

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
من فقط نظر شخصیم رو با تجربیاتی که دارم بیان کردم
طبیعتاً عده ای موافق و عده ای مخالف نظر من هستن
شما عزیزان هم طبیعاً به عنوان بازاریاب در جانب دفاع از این سایت خواهید بود این هم طبیعیه.
اما شما واقعا دلیل قانع کننده ای دارید که بتونید حرف بنده رو نقض کنید؟
من جواب شما رو بند به بند وقت میگذارم و میدم

دوست عزیز من کاملا به انواع این سایت ها اشراف دارم
و اگر لازم باشه می تونم یک کنفرانس 24 ساعته برای اثبات نقض بودن فعالیت این نوع سایت ها بزارم

شما منظور بنده رو کاملا اشتباه متوجه شدید من فقط مثالی کلی از این تیپ سایت ها زدم،
حرف شما متین که فقط 340 نفر میتونه زیر مجموعه یک نفر بشه، ولی این 340 نفر باید هر کدوم 340 نفر رو دعوت کنن که باز هم این چرخه در نهایت به بی نهایت در حرکت هست،
هیچ تفاوتی نداره چه میزان لیمیت برای این سیستم گذاشته بشه، هر چیزی که در عدد بیشتر از 1 ضرب بشه به بی نهایت حرکت میکنه.

بله افرادی ممکنه به این سیصد میلیون دست پیدا کنند،
اولین نفر هم اولین بازاریاب سیستم یعنی مدیر سایت خواهد بود
ولی نسبت کسانی که میتونن در این سایت به سود بالا برسن نسبت به زحمت، وقتی که میزارن یک به صد هم نیست.
خیلی ها در بازاریابی مهارت ندارند، خیلی ها نمیدونن اگر آواتارشون رو عکس یک داف بگذارند میتونن زیر مجموعه بیشتری کسب کنند

خدا رو شکر که خودتون میدونید برای سود بردن در حد چند دلار 16384 نفر باید 49152 نفر که معادل یک سوم چرخه ضرر کنن یا بمونن تو پوست گردو که ایا میتونن نسبت به وقتیکه میزارن به سود برسن، البته شاید شما به 1.75 دلار نگید ضرر.

خیر
من در خط اول اولین پستم گفتم شاید عده ای از این سیستم سود ببرن
سود اصلی رو اولین بازاریاب سیستم میبره که مدیر سایت هست
مابقی افراد در سطوح اولیه سود خواهند کرد
اما زمانی که سیستم به مرحله سقوط خواهد رسید سه چهارم افراد پیوسته به سیستم ضرر خواهند کرد، این تعداد میتونه 10000 نفر باشه میتونه صد هزار نفر و یا حتی یک میلیون نفر ...

بنده تنگ نظر نیستم، اگر سودی کردید نوش جونتون، ولی نصف حرفایی که میزنید رو اساس دروغ پایه شده ، شما دارید از درامد ساده سیصد میلیونی صحبت میکنید که باید بخاطر چند هزار نفر پولشون رو بدن به شما. چند نفر فکر میکنید واقعا به این سیصد میلیون میرسن؟ ده نفر؟ صد نفر؟ هزار نفر؟ بقیه چی؟ خود شما به سیصد میلیون رسیدید؟ لابد میگید n هزار دلار تالا در آمد داشتید، میشه بگید چندتا بدبخت 1.75 دلار دادن تا این مبلغ جمع شه؟ و میتونید یه امار بگیرید چند درصدشون موفق شدن؟

بزارید این چشمه ای که فرمودید رو یه جور دیگه بیان کنم
شما میگید
یه سفره ای بازه، حالا ما بیایم یه لقمه ای بگیریم ازش.
گور بابای بقیه ×_×

من صرفاً نظر شخصیمو در مورد این سیستم دادم
تالا هزار تا مدل از این سایت ها دیدم
بضیاشون لااقل میومدن میگفتن به پولی که میدید به ما یه کالای فیزیکی بهتون میدیم، این که کلا کوفت هم به بازاریاب هاش نمیده،
درست ترین تعبیر برای این سیستم ، گدایی نوین با رویکرد هرمی هست.
با عرض پوزش
موفق باشید.

همونطور كه گفتم قصد القا سازي داري و كلي گويي كردي. قبلش هم كلي گويي راجع به طرح هاي مشابه كردي.
نه طرحي كه كلا با جمع 340 نفر دهها نفر توش سود مي كنند و اولين نفر هم كه زحمت كشيده و وقت و مديريت كرده و 340 نفر جذب كرده تونسته 300 ميليون دريافت كنه.
كسب درامد امروزه از طريق مغز و مكالمه و گفتار و مديريت افزون ميشه نه بيل زدن .
هرچند كه اكثر جهان سومي هاي سنتي گرا انتظار دارن توي عصر خشكسالي همه روي زمين بيل بزنن و عرق بريزن و كسب درامدي بخور و نمير كنن
كلي گوي رو بذاريد كنار . صرفا روي اين طرح مخالفت خودتون رو بيان كنيد. البته از روي منطق نه نظر تنگي كه چرا بالا دستي 300 ميليون گيرش بياد و پايين دستي چند دلار.
همون پايين دستي هم اگه عرضه و كوشش و اندك وقتي كه ما ميذاريم رو بذاره خودش مي تونه تبديل به همون بالا دستي 300 ميليوني بشه اما موضوع اينه كه همه دنبال كسب پول بي زحمت هستن كه همون پايين دستي مي مونن

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
متاسفانه اين شماييد كه دانش علم ديجيتالت كمه و نمي دوني قيمت كتاب الكترونيك (اون هم در حد يك پك) چنده ؟ خب حق هم داري. جهان سوم و چه به درك قيمت واقعي پك كتاب ديجيتال

از این کتاب ها تو بازار ریخته، فکر میکنید که تو این کتاب ها چیز های جدیدی نوشته شده که کتاب های دیگه نگفته اند؟؟!!!
تا حالا چند بار کتاب دیجیتالی خریدید که اینقدر مطمئن صحبت میکنید؟!!
برید تو سایت آمازون هزار تا از این کتاب ها با قیمت های مناسب هست.

كلا اينجا همه دكتر مهندس و دبير و رئيس و وزير هستن كه فقط نون عرق ريزون از گلوشون پايين ميره .

چرا فکر می کنید که اینجا همه دارن ادای دکتر مهندس رو در میارن، چه بسا که شما هم دارید چنین رفتاری از خودتون نشان می دهید.
یکم فکر کنید، شاید از چند نفری که اینجا با این کار مخالفن، دکتری مهندسی دبیری رییسی باشه.
نگرشتون رو عوض کنید، اینکه چند نفر آمدند و مخالفت کردن دلیل نمیشه که شما به اونها توهین کنید و بگید که دارن ادای دکتر مهندس رو در میارن.

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
از این کتاب ها تو بازار ریخته، فکر میکنید که تو این کتاب ها چیز های جدیدی نوشته شده که کتاب های دیگه نگفته اند؟؟!!!
تا حالا چند بار کتاب دیجیتالی خریدید که اینقدر مطمئن صحبت میکنید؟!!
برید تو سایت آمازون هزار تا از این کتاب ها با قیمت های مناسب هست.

چرا فکر می کنید که اینجا همه دارن ادای دکتر مهندس رو در میارن، چه بسا که شما هم دارید چنین رفتاری از خودتون نشان می دهید.
یکم فکر کنید، شاید از چند نفری که اینجا با این کار مخالفن، دکتری مهندسی دبیری رییسی باشه.
نگرشتون رو عوض کنید، اینکه چند نفر آمدند و مخالفت کردن دلیل نمیشه که شما به اونها توهین کنید و بگید که دارن ادای دکتر مهندس رو در میارن.
ما داريم كار خودمون رو مي كنيم . سرمون توي لاك خودمونه و فقط براي طرح خودمون كار و تلاش مي كنيم . به پست هاي بقيه هم كاري نداريم و بيخودي و از روي جهل و عدم اطلاعات كافي سم پاشي و القا سازي نمي كنيم روي پست هاي اين و اون.
اين كارا رو فقط اون افرادي مي كنن كه مي خوان خودي نشون بدن و بگن كه مثلا ما مي فهميم و ... از اين جور حرفا .
براي همينه كه ميگم توي انجمن هركسي مي خواد اداي دكتر مهندس و مفسرهاي اقتصادي رو در بياره .
يكي ميشه عابد و زاهد و از حلال و حروم بودن اين پولا حرف ميزنه . يكي ديگه چندتا گفتگوي خبري شبكه دو رو ديده مي ياد اينجا اداي مفسرهاي اقتصادي رو در مي ياره و ميگه به اقتصاد كشور ضربه ميزنه . اون يكي ميشه پليس فتا و ميگه اين طرح ها كلاهبرداري . يكي ديگه هم ميشه غضنفر حرفي حفظ نكرده واسه اين دكتر مهندسا تشكر و حمايت ميزنه .
آدم اگه دكتر مهندس واقعي هم باشه مي دونه راجع به طرحي كه بهش علاقه نداره و ازش هم درخواست نشده كه نظر بده بيخودي اظهار فضل نمي كنه .
اما متاسفانه ما ايراني ها كه از نطفه بيرون آمده كارشناس خدايي هستيم. توي اين انجمن بدتر از جاهاي ديگه.
ولي يه كاربر معمولي با عقل سليم به راحتي مي فهمه كه اين نوع حرف زدن هاي آب گلالود كن فقط مختص اون تنگ نظرهايي هست كه خودش نتونسته توي طرح هاي مشابه توفيقي حاصل كنه، بعد با سياه نمايي و سم پاشي قصد داره افكار عمومي انجمن رو نسبت به اين طرح مسموم كنه .
به هر حال من ديگه دليلي نمي بينم كه توي اين گفتمان بي نتيجه ادامه بدم.
صرفا با چندتا مطلب خواستم از استارتر گرامي حمايت كرده باشم و به بقيه بگم كه اين طرح يكي از طرح هاي بي نقص ، پر منفعت و البته ناشناخته اين روزها هست.

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
من صرفاً نظرات شخصی خودمو تو تایپکی که با عنوان " آیا فعالیت در فیدرماتریکس ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه؟ " دادم.
این که عده ای با نظراتم موافق هستن یا مخالف کاملا قابل هضم هست.

اما دوست عزیز @mojesepid تو بخشی از صحبت هاتون از جهان سومی ها نام بردید، جالبه که بدونید جامعه هدف این طرح ها دقیقاً جهان سومی ها هستن.
خود شما میفرمایید این 340 نفر بیان که ده ها نفر سود کنن، خوب این یعنی چی؟ یعنی صدها نفر مبلغ ناچیزی رو بدن تا ده ها نفر سود کنن؟ در مقابلش چی گیرشون میاد؟
شما به این چی میگید؟

بقول بازیگر نقش کول تو سریال true detective
من آدم واقع بینی هستم، اما به امثال من میگن "بدبین "

شما حتی به حرف های من با دید منطقی نگاه نکردید،
صرفا چون بازاریاب سیستم هستید با یک سری جواب های احساسی
خواستید حرف های خودتون رو اثبات کنید، این قابل پذیرش نیست، هیچ جواب قانع کننده ای جز جواب های همیشگی تون ندارید.

اگر کسی، چه من، چه شما قرار بود از صحبت های طرف مقابل قانع بشه، تالا شده بود.
پس با توجه به بی فایده بودن بحث و صرفاً هدر شدن وقت من و شما دیگه توی تایپک شرکت نمی کنم.
موفق باشید.

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان عزیز اینقدر با هم بحث و جدل نکنید وقتی کسی با چیزی مخالفه عوض کردن نظرش مثل تبدیل کردن کوه به سنگریزس چون همه تلاش میکنن برای قانع کردن ولی قانع شدن رو یک جور شکست در جنگ میدونن ولی لازمه بگم که چه این پروسه رو قبول داشته باشین چه نداشته باشین تعداد زیادی هستند که در همین زمان که شما مشغول بحث هستین سود های کلون از این سایت میکنن وکاری هم به باور من و شما ندارن بازم خودتون می دونید وافکارتون ......ولی پوکرباز ها عقیدشون اینه اگه حتی احتمال 30 درصد وجود داره که 3 دلار تو بشه 50 دلار حتما این ریسکو بکن ونترس ......ترس برادر شکست و ناامیدیه....به هر حال سعی کنید از تمام زوایا بهش نگاه کنید تک بعدی نباشید.

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
سلام خانم موج سپید من زیر مجموعه شما شدم و تا شب حسابم رو فعال می کنم
وبلاگم رو دارم اماده می کنم و یه تبلیغ 30 روزه هم دارم
بنظرتون تا 1 ماهه دیگه حدود چقد سود کنم ؟

دوستان یک ماهه دیگه نتیجه رو اعلام می کنم

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
1.75 رو پرداخت کردم منتظر تاییدم وبلاگم هم اماده شد تبلیغ هم گذاشتم

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
1.75 رو پرداخت کردم منتظر تاییدم وبلاگم هم اماده شد تبلیغ هم گذاشتم
تبريك ميگم . البته ما ديشب چندتا ثبت نامي جديد داشتيم (چه در داخل انجمن و چه در خارج انجمن) كه بين زير شاخه ها تقسيم شدن و شما نگفتيد كه با چه نام كاربري اقدام به ثبت نام كرديد كه من بدونم زير مجموعه كدوم عضو قرار گرفتي . اما به هر حال من جواب سوالات شما رو به همراه چندتا نكته براتون پيام خصوصي خواهم كرد. منتها قبلش بفرماييد كه با كدوم نام كاربري اقدام به ثبت نام كرديد.

smart555

Registered User
لایک‌ها
61
تبريك ميگم . البته ما ديشب چندتا ثبت نامي جديد داشتيم (چه در داخل انجمن و چه در خارج انجمن) كه بين زير شاخه ها تقسيم شدن و شما نگفتيد كه با چه نام كاربري اقدام به ثبت نام كرديد كه من بدونم زير مجموعه كدوم عضو قرار گرفتي . اما به هر حال من جواب سوالات شما رو به همراه چندتا نكته براتون پيام خصوصي خواهم كرد. منتها قبلش بفرماييد كه با كدوم نام كاربري اقدام به ثبت نام كرديد.

ptc355

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
هنوز در تعجبم پس از عضويت هر كسي كه وارد اين مجموعه شده و رضايت خودش رو از طرز كار و شبكه حمايتي اعلام كرده و با انرژي فعاليت خارج از انجمن دارن اما بازم انبوهي از كاربران مردد و مشكوك وار نظاره گر رشد شبكه ما هستن. اونم طرحي كه نه حد اقل برداشت داره و نه حتي درخواست واريز به حساب . بلكه مستقيم بي واسطه تو حساب پرفكت ماني

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
لازمه به عرض دوستان برسونم تیم ما خوشبختانه روز به روز در حال پیشرفته و امیدوارم دوستان ورودی هم از تلاش دست برندارند با تشکر از همه http://faghattomitooni.mihanblog.com

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
لازمه به عرض دوستان برسونم تیم ما خوشبختانه روز به روز در حال پیشرفته و امیدوارم دوستان ورودی هم از تلاش دست برندارند با تشکر از همه http://faghattomitooni.mihanblog.com
در تاييد فرمايش دوستمون به كاربران توصيه مي كنم از طريق اين دوستمون هم كه مشخصه سرگروه فعالي هستش اقدام به عضويت بكنيد چون ايشون هم جدي كار مي كنن و مشخصه كه زير گروه هاش رو هم ساپورت خواهند كرد

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
استاتر عزیز...
سند برداشتی خودتون از این سایت به صورت اسکرین شات میشه لطف کنید قرار بدید؟

بالا