mojesepid
Registered User
- نوشتهها
- 160
- لایکها
- 43
من فقط نظر شخصیم رو با تجربیاتی که دارم بیان کردم
طبیعتاً عده ای موافق و عده ای مخالف نظر من هستن
شما عزیزان هم طبیعاً به عنوان بازاریاب در جانب دفاع از این سایت خواهید بود این هم طبیعیه.
اما شما واقعا دلیل قانع کننده ای دارید که بتونید حرف بنده رو نقض کنید؟
من جواب شما رو بند به بند وقت میگذارم و میدم
دوست عزیز من کاملا به انواع این سایت ها اشراف دارم
و اگر لازم باشه می تونم یک کنفرانس 24 ساعته برای اثبات نقض بودن فعالیت این نوع سایت ها بزارم
شما منظور بنده رو کاملا اشتباه متوجه شدید من فقط مثالی کلی از این تیپ سایت ها زدم،
حرف شما متین که فقط 340 نفر میتونه زیر مجموعه یک نفر بشه، ولی این 340 نفر باید هر کدوم 340 نفر رو دعوت کنن که باز هم این چرخه در نهایت به بی نهایت در حرکت هست،
هیچ تفاوتی نداره چه میزان لیمیت برای این سیستم گذاشته بشه، هر چیزی که در عدد بیشتر از 1 ضرب بشه به بی نهایت حرکت میکنه.
بله افرادی ممکنه به این سیصد میلیون دست پیدا کنند،
اولین نفر هم اولین بازاریاب سیستم یعنی مدیر سایت خواهد بود
ولی نسبت کسانی که میتونن در این سایت به سود بالا برسن نسبت به زحمت، وقتی که میزارن یک به صد هم نیست.
خیلی ها در بازاریابی مهارت ندارند، خیلی ها نمیدونن اگر آواتارشون رو عکس یک داف بگذارند میتونن زیر مجموعه بیشتری کسب کنند
خدا رو شکر که خودتون میدونید برای سود بردن در حد چند دلار 16384 نفر باید 49152 نفر که معادل یک سوم چرخه ضرر کنن یا بمونن تو پوست گردو که ایا میتونن نسبت به وقتیکه میزارن به سود برسن، البته شاید شما به 1.75 دلار نگید ضرر.
خیر
من در خط اول اولین پستم گفتم شاید عده ای از این سیستم سود ببرن
سود اصلی رو اولین بازاریاب سیستم میبره که مدیر سایت هست
مابقی افراد در سطوح اولیه سود خواهند کرد
اما زمانی که سیستم به مرحله سقوط خواهد رسید سه چهارم افراد پیوسته به سیستم ضرر خواهند کرد، این تعداد میتونه 10000 نفر باشه میتونه صد هزار نفر و یا حتی یک میلیون نفر ...
بنده تنگ نظر نیستم، اگر سودی کردید نوش جونتون، ولی نصف حرفایی که میزنید رو اساس دروغ پایه شده ، شما دارید از درامد ساده سیصد میلیونی صحبت میکنید که باید بخاطر چند هزار نفر پولشون رو بدن به شما. چند نفر فکر میکنید واقعا به این سیصد میلیون میرسن؟ ده نفر؟ صد نفر؟ هزار نفر؟ بقیه چی؟ خود شما به سیصد میلیون رسیدید؟ لابد میگید n هزار دلار تالا در آمد داشتید، میشه بگید چندتا بدبخت 1.75 دلار دادن تا این مبلغ جمع شه؟ و میتونید یه امار بگیرید چند درصدشون موفق شدن؟
بزارید این چشمه ای که فرمودید رو یه جور دیگه بیان کنم
شما میگید
یه سفره ای بازه، حالا ما بیایم یه لقمه ای بگیریم ازش.
گور بابای بقیه ×_×
من صرفاً نظر شخصیمو در مورد این سیستم دادم
تالا هزار تا مدل از این سایت ها دیدم
بضیاشون لااقل میومدن میگفتن به پولی که میدید به ما یه کالای فیزیکی بهتون میدیم، این که کلا کوفت هم به بازاریاب هاش نمیده،
درست ترین تعبیر برای این سیستم ، گدایی نوین با رویکرد هرمی هست.
با عرض پوزش
موفق باشید.
همونطور كه گفتم قصد القا سازي داري و كلي گويي كردي. قبلش هم كلي گويي راجع به طرح هاي مشابه كردي.
نه طرحي كه كلا با جمع 340 نفر دهها نفر توش سود مي كنند و اولين نفر هم كه زحمت كشيده و وقت و مديريت كرده و 340 نفر جذب كرده تونسته 300 ميليون دريافت كنه.
كسب درامد امروزه از طريق مغز و مكالمه و گفتار و مديريت افزون ميشه نه بيل زدن .
هرچند كه اكثر جهان سومي هاي سنتي گرا انتظار دارن توي عصر خشكسالي همه روي زمين بيل بزنن و عرق بريزن و كسب درامدي بخور و نمير كنن
كلي گوي رو بذاريد كنار . صرفا روي اين طرح مخالفت خودتون رو بيان كنيد. البته از روي منطق نه نظر تنگي كه چرا بالا دستي 300 ميليون گيرش بياد و پايين دستي چند دلار.
همون پايين دستي هم اگه عرضه و كوشش و اندك وقتي كه ما ميذاريم رو بذاره خودش مي تونه تبديل به همون بالا دستي 300 ميليوني بشه اما موضوع اينه كه همه دنبال كسب پول بي زحمت هستن كه همون پايين دستي مي مونن