• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا فعالیت در فیدرماتریکس ارزش وقت گذاشتن دارد یا نه؟

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
استاتر عزیز...
سند برداشتی خودتون از این سایت به صورت اسکرین شات میشه لطف کنید قرار بدید؟
سند واريز جايزه هاي يك دلاري و 90 سنتي كه به اعضاي جديد رو داديم توي لينك زير ببينيد.
اگه قرار بوده دريافتي نمي داشتيم ديوانه كه نبوديم جايزه 1 دلاري و 90 سنتي بديم به اعضاي جديد.
http://forum.persiantools.com/threads/جايزه-1-دلاري-پرفكت-ماني-مرحله-دوم.609375/page-2
ضمن اينكه وقتي كاربر جديد براي ثبت نام خودش مجبوره بره به سايت پرفكت ماني و خودش با دست خودش پول رو بريزه به حساب پرفكت ماني سر گروهش (و نه به حساب سايت) اونوقت ديگه چه شبهه اي وجود داره كه احتياج به گذاشتن سند دريافت پول باشه؟
اما با اين تفاسير ما بازم سند واريز جايزه 1 دلاري ها رو توي لينك بالا براي اعتماد سازي قرار داديم.

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
لطفا یه اسکرین شات از صفحه کاربری خود بگذارید.
شما فقط دارید هر دفعه وبلاگ تون رو میگذارید.
و فقط یه تاپیک دیگه رو بالا میارید که مثلا به زیرمجمووعه ها 1 دلار رو پس دادیم!
الان در چه لولی هستید؟ از صفحه خود عکس بگیرید و نشون بدید که چه لولی دارید؟

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
لطفا یه اسکرین شات از صفحه کاربری خود بگذارید.
شما فقط دارید هر دفعه وبلاگ تون رو میگذارید.
و فقط یه تاپیک دیگه رو بالا میارید که مثلا به زیرمجمووعه ها 1 دلار رو پس دادیم!
الان در چه لولی هستید؟ از صفحه خود عکس بگیرید و نشون بدید که چه لولی دارید؟
دوست عزیز من همچنان در حال پیشرفتم ولی هنوز کامل کامل نیست اگر اسکرین شات از صفحه میخواین خانم موج سپید که سرگروه من هستن در صفحه خودشون گذاشتن من هنوز به اون مرحله نرسیدم ولی به زودی خواهم رسید.

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
دوست عزیز من همچنان در حال پیشرفتم ولی هنوز کامل کامل نیست اگر اسکرین شات از صفحه میخواین خانم موج سپید که سرگروه من هستن در صفحه خودشون گذاشتن من هنوز به اون مرحله نرسیدم ولی به زودی خواهم رسید.
عیب نداره، شما اسکرین شات حساب کاربری خودتون رو بزارید
یعنی چی که به اون مرحله نرسیدید؟
مگه شما 4 نفر خودتون رو کامل نکرده اید؟
مگه شما 16 نفر خودتون رو کامل نکرده اید؟

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
عیب نداره، شما اسکرین شات حساب کاربری خودتون رو بزارید
یعنی چی که به اون مرحله نرسیدید؟
مگه شما 4 نفر خودتون رو کامل نکرده اید؟
مگه شما 16 نفر خودتون رو کامل نکرده اید؟
آقا شما چي كار به محيط داخلي كاربرا داري؟ كه مثلا مي خواي بفهمي كه لول چندمه ؟ يا اينكه چقدر پول درآورده؟
خب بر فرض كه فهميدي ؟ اگه بفهمي صد هزار دلار درآورده دليل ميشه كه تو هم اگه وارد بشي بيست هزار دلار رو حتما در مي ياري؟
يا اينكه اگه بفهمي 10 دلار درآورد دليل ميشه كه تو هم 5 دلار در نياري؟
دوست عزيز اين سايت مثل حساب دو دو تا چهارتا مي مونه .
دو تا اصل و بس
اول اينكه هر زير مجموعه پولش رو مستقيم به حساب سرگروهش ميريزه پس كلاهبرداري منتفي هست
دوم اينكه هركي بيشتر تلاش بكنه و تبليغات صرف اين طرح بيشتر در مي ياره
پس به هيچ چيز ديگه ربطي نداره .
بنا بر اين دو اصل : كاري به محيط كاربري اين و اون نداشته باش . فقط خودت و بس
اول: اگه زير مجموعه پيدا كردي و پول به حسابت نيومد بيا همين جا اعلام كن ده برابرش رو من بهت ميدم
دوم: اگه توان زير مجموعه گيري نداري يا حالش رو نداري وقتت رو تلف نكن
ديگه به محيط كاربري اين و اون كاري نداشته باش و موفقيت خودت رو توي اون جستجو نكن

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
آقا شما چي كار به محيط داخلي كاربرا داري؟ كه مثلا مي خواي بفهمي كه لول چندمه ؟ يا اينكه چقدر پول درآورده؟
خب بر فرض كه فهميدي ؟ اگه بفهمي صد هزار دلار درآورده دليل ميشه كه تو هم اگه وارد بشي بيست هزار دلار رو حتما در مي ياري؟
يا اينكه اگه بفهمي 10 دلار درآورد دليل ميشه كه تو هم 5 دلار در نياري؟
دوست عزيز اين سايت مثل حساب دو دو تا چهارتا مي مونه .
دو تا اصل و بس
اول اينكه هر زير مجموعه پولش رو مستقيم به حساب سرگروهش ميريزه پس كلاهبرداري منتفي هست
دوم اينكه هركي بيشتر تلاش بكنه و تبليغات صرف اين طرح بيشتر در مي ياره
پس به هيچ چيز ديگه ربطي نداره .
بنا بر اين دو اصل : كاري به محيط كاربري اين و اون نداشته باش . فقط خودت و بس
اول: اگه زير مجموعه پيدا كردي و پول به حسابت نيومد بيا همين جا اعلام كن ده برابرش رو من بهت ميدم
دوم: اگه توان زير مجموعه گيري نداري يا حالش رو نداري وقتت رو تلف نكن
ديگه به محيط كاربري اين و اون كاري نداشته باش و موفقيت خودت رو توي اون جستجو نكن
خانم محترم با تمام احترام، لطفا تو مسائلی که به شما ربطی نداره دخالت نکن
من از شما نخواستم که حساب کاربری خود رو نشون بدید که عصبانی میشید!
کسی از شما اظهار نظر کرد که میایید و نظر میدهید
پس لطفا بکار خودتون برسید، در این مورد هم دخالت نکنید. خواهشا

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
خانم محترم با تمام احترام، لطفا تو مسائلی که به شما ربطی نداره دخالت نکن
من از شما نخواستم که حساب کاربری خود رو نشون بدید که عصبانی میشید!
کسی از شما اظهار نظر کرد که میایید و نظر میدهید
پس لطفا بکار خودتون برسید، در این مورد هم دخالت نکنید. خواهشا
حمايت از اعضاي خودم وظيفه منه و به من مربوط ميشه
اما فك نمي كنم سرك كشيدن توي محيط كاربري افراد به شما مربوط بشه .
البته قصد توهين نداشتم ها . حمل بر توهين نذاريد . ولي به نظر مي ياد شما با اين درخواست قصد تخريب شخصيتي استارتر رو داشتيد كه گويي دروغ پردازي مي كنه و اصلا درآمدي نداشته . اما من به عنوان يكي از سرگروه هاي چند لول بالاتر ايشون كه مي تونم از رشد ايشون مطلع بشم بهتون مي گم كه ايشون درآمدزايي داشته اما چون كاربر تازه عضو هست خيلي نبوده .

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
حمايت از اعضاي خودم وظيفه منه و به من مربوط ميشه
اما فك نمي كنم سرك كشيدن توي محيط كاربري افراد به شما مربوط بشه .
البته قصد توهين نداشتم ها . حمل بر توهين نذاريد . ولي به نظر مي ياد شما با اين درخواست قصد تخريب شخصيتي استارتر رو داشتيد كه گويي دروغ پردازي مي كنه و اصلا درآمدي نداشته . اما من به عنوان يكي از سرگروه هاي چند لول بالاتر ايشون كه مي تونم از رشد ايشون مطلع بشم بهتون مي گم كه ايشون درآمدزايي داشته اما چون كاربر تازه عضو هست خيلي نبوده .
اول از همه اینکه سوال من خطاب به کس دیگری بوده و هنوز متوجه نشدم که چرا خودتون رو تو این مسئله دخالت میدید؟!
من از این کاربر سند خونه نخواستم که شما دارید اینطوری میکنید، فقط اسکرین شات صفحه کاربری ایشون رو میخوام ببینم، همین!
و دوم اینکه خب من نمیتونم به حرف شما اعتماد کنم.
برای همین یه سند میخوام که بدونم ایشون چقد تا حالا گرفته و لول چنده
و سوم اینکه کدوم تخریب! مگه شماها به خودتون شک دارید؟
خب یه اسکرین شات صفحه کاربری خود بزارید که نشون بده چه لولی هستید. این کجاش مورد داره؟!

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
اول از همه اینکه سوال من خطاب به کس دیگری بوده و هنوز متوجه نشدم که چرا خودتون رو تو این مسئله دخالت میدید؟!
من از این کاربر سند خونه نخواستم که شما دارید اینطوری میکنید، فقط اسکرین شات صفحه کاربری ایشون رو میخوام ببینم، همین!
خب یه اسکرین شات صفحه کاربری خود بزارید که نشون بده چه لولی هستید. این کجاش مورد داره؟!
شما اگه اسكرين شات صفحه من رو ببيني قانع ميشي؟
عضو ميشي اگه من بذارم مال خودم رو؟

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شما لطفا وقتی با یه جواب منطقی ودرست روبرو میشی به جاده خاکی نزن خودتم خوب میدونی درگیر این قضیه شدی اما متسفانه اینقدر شکاک و بدبینی که نمی تونی یه خودت بقبولونی که واسه یه بار تو زندگیت ریسک بکنی وگرنه اسکرین شات من وسایر دوستان بهانس اگر ما مدیر سایت فیدرماتریکس رو هم بیاریم روبروی شما تا بهت بگه این پروسه ممکنه دیر یا زود داشته باشه ولی سوخت و سوز نه و اینکه قطره قطره دریا شود بازم شما قانع نمیشی و حرف خودتو میزنی به قول معروف میگن نرود میخ اهنین در سنگ.......

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
شما لطفا وقتی با یه جواب منطقی ودرست روبرو میشی به جاده خاکی نزن خودتم خوب میدونی درگیر این قضیه شدی اما متسفانه اینقدر شکاک و بدبینی که نمی تونی یه خودت بقبولونی که واسه یه بار تو زندگیت ریسک بکنی وگرنه اسکرین شات من وسایر دوستان بهانس اگر ما مدیر سایت فیدرماتریکس رو هم بیاریم روبروی شما تا بهت بگه این پروسه ممکنه دیر یا زود داشته باشه ولی سوخت و سوز نه و اینکه قطره قطره دریا شود بازم شما قانع نمیشی و حرف خودتو میزنی به قول معروف میگن نرود میخ اهنین در سنگ.......
دوست گرامی جاده خاطی کجا بود؟!!!
فکر نکنم درخواست خیلی زیادی باشه که اسکرین شات خودتون رو بزارید!
من قصد تخریب کسی رو ندارم، فقط میخوام جهت اطمینان اسکرین شات صفحه تون رو ببینم، همین!
بحث ریسک نیست، من میخوام بدونم شماها که اینقد از این سایت تعریف میکنید، تا الان چقدر کار کرده اید؟ با حرف هم راضی نمیشم. باید یه اسکرین شات گذاشته بشه.
خب یدفعه بگید نمیخواید اسکرین شات بزارید، چرا موضوع رو میپیچونید؟!

hashem_c125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خطاب به هر كس كه بودي بايد اين رو بدوني كه فيدرماتريكس مارو تبديل به يه خانواده كرده و ما همه حامي همديگه هستيم - فيدرماتريكس 100% درست و واقعي هست . همه ماها با دريافت اولين زير مجموعه ديديم كه پول بلافاصله رفته توي حساب پرفكت مانيمون . پس توي جذب و تبليغاتش با خيال راحت و با وجداني آسوده روش كار مي كنيم. پس ديدن اسكرين شات هر كاربري كه تو منظورت باهش بوده به منزله اين تلقي مي كنيم كه هر كدوم از ما كاربرهايي كه داريم تبليغ اين سايت رو مي كنيم رو كلاهبردار يا دروغگو مي دوني . واسه همين به هر كدوم از ما بر مي خورده و مي ياييم جوابت رو ميديم.
ديدن اسكرين شات اين رو اون ربطي به شما نداره.
دوست داشتي وارد انجمن حمايتي ما بشي قدمت رو چشم . نخواستي هم وارد بشي حق نداري هيچ كدوم اين كاربراي اين سايت رو مستقيم و غير مستقيم دروغ پرداز جلوه بدي

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوست گرامی جاده خاطی کجا بود؟!!!
فکر نکنم درخواست خیلی زیادی باشه که اسکرین شات خودتون رو بزارید!
من قصد تخریب کسی رو ندارم، فقط میخوام جهت اطمینان اسکرین شات صفحه تون رو ببینم، همین!
بحث ریسک نیست، من میخوام بدونم شماها که اینقد از این سایت تعریف میکنید، تا الان چقدر کار کرده اید؟ با حرف هم راضی نمیشم. باید یه اسکرین شات گذاشته بشه.
خب یدفعه بگید نمیخواید اسکرین شات بزارید، چرا موضوع رو میپیچونید؟!
باشه اسکرین شات میزارم ببینم شما راضی میشی ولی قبلش بگم من به علت همکاری زیاد دوستان که به جای تلاش و عمل کردن فقط حرف میزنن و دکتر مهندس بازی درمیارن البته به استثنای برخی بنده فقط یک زیر مجموعه فعال دارم که البته همون یک نفر که خودشم داره فعالیت میکنه ارزشش برام از هزاران نفر که فقط حرف میزنن بیشتره وهمچنین دلگرمیم به بالاسری ها از جمله خانم موج سپیده که از هیچ کمکی دریغ نکردن وراهنمایی هاشون به من خیلی کمک کرده و ازشون واقعا ممنونم.

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
خطاب به کسایی که میان و مثلا حمایت میکنن:
واقعا متوجه نمیشم که این موضوع به شما چه ربطی داره!؟
طرف حساب بنده کاربر ultra20 هست. پس لطفا زبون این کاربر نشید. بزارید خودش حرف بزنه نه شما، خواهشا

ultra20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خب دوست عزیز من صادقانه گفتم مطمعنم ما رو دشمن و الان خودت رو پیروز این مبارزه میدونی ولی ما شما رو دوست خودمون میدونیم پس دروغ نمیگیم حالا راضی شدی؟

بالا