• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا من باید ویندوز اصل بخرم ؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
tablet معمولا از لب تاپ گرونتره و ضعیفتر!

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بستگی داره شما اونجا با لپتاپت کجاها و چه کارهایی میخوای بکنی !؟
اگر لپتاپت فقط و فقط پیش خودت هست و توی خونت هست که خبری نیست اما باید اتو آپدیت هارو خاموش کنی چون توی اروپا و آمریکا یک آپدیت ی هست میاد چک میکنه ویندوز اوریجینال هست یا نه !... البته من بلدم چطوری پاکش کنم خواستی بگو :دی

اما اگر جایی بخوای باهاش کار کنی 100% لایسنس لازم داری ! ... مواظب باش پس

حالا اصلا چرا ویندوز؟ برو یدونه اوبونتو بگو برات بفرستن (7-8 ماه طول میده لول) برو حالشو ببر
در ضمن dual-boot هم که یکی از دوستان گفتن به این صورت هست که شما کامپیوتری که روش ویندوز نصبه میای لینوکس نصب میکنی ! ... پیش فرض صفحه انتخاب سیستم عاملش نمیاد ! ... باید اینتر بزنی تا بیاد

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
طبق قانون جدید آمریکا
در مبدا های ورودی به خاک این کشور
پلیس حق دارد لپ تاپ - آی پاد - فلش مموری - ام پی تری پلیر - حافظه دوربین عکاسی و هر وسیله انتقال اطلاعات دیگری را تا زمانی که خودشان دلشان بخواهد نزد خود نگه دارد.

آقا میشه منبع بدی ؟
الکی نیست که .. شاید از قیافه ما خوشش نیومد ! :دی
\"تا هر زمانی\" فکر کنم اشتباهه ولی تا 48 (یا 24) ساعت فکر کنم بتونن !

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اما باید اتو آپدیت هارو خاموش کنی چون توی اروپا و آمریکا یک آپدیت ی هست میاد چک میکنه ویندوز اوریجینال هست یا نه !..

منبع ؟
چند ماهه vista ultimate غیر قانونی روی یکی از دستگاههام نصبه و ....
از این کنترلها فقط یک بار دیدم . اونهم از ماکروسافت اومدند و لایسنس sql server ی که خریده شده بود رو چک کردند با pc ها و ...

Last edited:

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منبع ؟
چند ماهه vista ultimate غیر قانونی روی یکی از دستگاههام نصبه و ....
از این کنترلها فقط یک بار دیدم . اونهم از ماکروسافت اومدند و لایسنس sql server ی که خریده شده بود رو چک کردند با pc ها و ...

منبعش خودمم :دی

من لپتاپم خودش XP Home داره ولی من برای شبکه کردن و این کارا XP SP2 نصب کردم البته از نوع کرک شدش!
بعد توی آپدیت ها یک برنامه خودش اتوماتیک نصب شد که تو صفحه لوگین(اولین صفحه وقتی ویندوز میاد بالا) میومد میگفت برو لایسنس بخر وقتی هم وارد کامپیوتر میشدم اونجا هم باز میومدش ! ... همین قدر یادم هست ازش

Morteza.ma

Registered User
لایک‌ها
13
برای کارای دانشگاهی هم ممکنه بخوام استفاده کنم از لپ تاپم
جالب اینجاست که من با همین ویندوز غیر اصل اکس پی که الان دارم همیشه ویندوزم آپ دیت میشه و مشکلی هم ندارم در ایران ، کاش اونطرف هم اینطوری بود !
حالا یه سئوال ، من میتونم برای همین ویندوز اکس پی که الان دارم نهایتا یک لایسنس از مایکروسافت بگیرم ؟ یعنی بدون عوض کردنش قانونیش کنم . هرچند شنیدم که مایکروسافت برای بالا بردن فروش ویستا دیگه لایسنس اکس پی نمی فروشه :eek:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
برای کارای دانشگاهی هم ممکنه بخوام استفاده کنم از لپ تاپم
جالب اینجاست که من با همین ویندوز غیر اصل اکس پی که الان دارم همیشه ویندوزم آپ دیت میشه و مشکلی هم ندارم در ایران ، کاش اونطرف هم اینطوری بود !
حالا یه سئوال ، من میتونم برای همین ویندوز اکس پی که الان دارم نهایتا یک لایسنس از مایکروسافت بگیرم ؟ یعنی بدون عوض کردنش قانونیش کنم . هرچند شنیدم که مایکروسافت برای بالا بردن فروش ویستا دیگه لایسنس اکس پی نمی فروشه :eek:

اینکه کاری نداره شما ا یه فایل تقریبا 2-3 مگی هست ویندوز رو معتیر میکنی و ویندوزت اصل میشه همیشه هم آپدیت میشه!

Morteza.ma

Registered User
لایک‌ها
13
فایلش رو میذارید اینجا ؟
برای نسخه های مختلف XP کار میکنه ؟

بالا