• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا میتوان برای دامنه ای (وبسایت) که در آن کلمه USA (امریکا) وجود دارد, درگاه پرداخت مستقیم از بانک و یا غیره گرفت؟!

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
درود به دوستان گرامی / وقت شما بخیر

متاسفانه چند هفته ای هست که بیماری قلبی بنده تشدید شده و عملا خانه نشین شدم و هوای سرد و سرماخوردگی برای بنده سم خالص است, آلودگی هوا و فعالیت سخت بماند 😔

ایده راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی به ذهنم خطور کرد به عنوان مثال USA-SHOP .com و چند سوال که هرچه سرچ نمودم پاسخی نیافتم لطفا محبت نمایید و بنده را راهنمایی کنید :

1) آیا میتوان برای دامنه ای (وبسایت) که در آن کلمه USA (امریکا) وجود دارد, درگاه پرداخت مستقیم از بانک و یا غیره (مثلا زرین پا ل) گرفت؟!

2) آیا وبسایتی وجود دارد که بدون E نماد و کد اقتصادی بتوان درگاه پرداخت برای فروشگاه گرفت؟

3) کدام بانک برای دریافت درگاه پرداخت به صورت حقوقی نه فردی (درگاه به اسم شرکت باشد) شرایط بهتر و ساده تری دارد؟!

4) عرض آخر اینکه اگر به صورت حقوقی (شرکت) مثلا از زرین پال و سایر وب سایتها درگاه پرداخت درخواست نمایم باز نیاز به E نماد است؟!

سعی کردم خلاصه بنویسم و اینکه از ایجاد چند تاپیک جلوگیری نمایم

پیشاپیش از لطف و راهنمایی شما از صمیم قلبم سپاسگزارم
سلامت و پایدار باشید 🙏

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
خیر
امکان گرفتن درگاه و نماد با آی پی غیر وطنی مشکل ساز هست.
برای درگاه حتما آی پی ایران باید باشه تا ست کنن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
4) عرض آخر اینکه اگر به صورت حقوقی (شرکت) مثلا از زرین پال و سایر وب سایتها درگاه پرداخت درخواست نمایم باز نیاز به E نماد است؟!
به شما درگاه ارائه میدن ولی تسویه این موارد4 هفته تا 6 ماه بعد هست. یعنی که برو نماد بگیر و کد مالیاتی بفرست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
3) کدام بانک برای دریافت درگاه پرداخت به صورت حقوقی نه فردی (درگاه به اسم شرکت باشد) شرایط بهتر و ساده تری دارد؟!
اکثرا قوانین یکسانی دارند
البته نماد بگیری یک قسمت داره برای در خواست درگاه
ملت
پارسیان
پاسارگاد
خوبن

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
خیر
سلام حمید جان و یک دنیا ممنونم از راهنمایی ها و لطف شما منتها جسارتا کمی گیج شدم (ایشالله یک هفته بَن بشید 😑)
مثلا شما در خصوص آی پی فرمودید که متوجه فرمایش شما نشدم و در کل عرضم را خلاصه کنم که مشکل آی پی ندارم

در کل دو مشکل اساسی دارم :

1) گرفتن درگاه

2) آیا میتوان برای دامنه ای (وبسایت) که در آن کلمه USA (امریکا) وجود دارد, درگاه پرداخت مستقیم از بانک و یا غیره (مثلا زرین پا ل) گرفت؟!
به عنوان مثال USA-SHOP .com

به شما درگاه ارائه میدن ولی تسویه این موارد4 هفته تا 6 ماه بعد هست. یعنی که برو نماد بگیر و کد مالیاتی بفرست
یعنی تا E نماد و کد مالیاتی نگیرم تسویه و درواقع به هیچ عنوان به بنده پرداخت نمیکنند؟

اکثرا قوانین یکسانی دارند
البته نماد بگیری یک قسمت داره برای در خواست درگاه
ملت
پارسیان
پاسارگاد
خوبن
هدفم این است که به دلیل زمان و هزینه E نماد نگیرم و مستقیم از طریق ثبت شرکت از یک بانم درگاه بگیرم
خلاصه عرض بنده یعنی اگر شرکت ثبت کنم باز هم برای دریافت درگاه پرداخت باید E نماد بگیرم ؟!

از صمیم قلبم سپاسگزارم / سلامت و پایدار باشید 🙏

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
خیر

درگاه رو به آی پی خارجی هم میدن، بعضی از بانکا گیر میدن.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خیر
گفته دامین، اگه اسم USA درش بکار رفته باشه ... آیا بهش درگاه میدن؟ نه امکان گرفتن درگاه با ip غیر وطنی هست یا نه

درباره آی پی خارجی هم قبلا هاست آلمان داشتم و درگاه پرداخت واسط گرفتم.

یعنی تا E نماد و کد مالیاتی نگیرم تسویه و درواقع به هیچ عنوان به بنده پرداخت نمیکنند؟

هدفم این است که به دلیل زمان و هزینه E نماد نگیرم و مستقیم از طریق ثبت شرکت از یک بانم درگاه بگیرم
خلاصه عرض بنده یعنی اگر شرکت ثبت کنم باز هم برای دریافت درگاه پرداخت باید E نماد بگیرم ؟!

از صمیم قلبم سپاسگزارم / سلامت و پایدار باشید
🙏
الزامات گرفتن درگاه پرداخت، یکی همین داشتن ای نماد هست.

زمان و هزینه ثبت شرکت از گرفتن اینماد بیشتره

shak

Registered User
لایک‌ها
521
من که در سوال استارتر چیزی دربارهٔ آی‌پی ندیدم. سوال اول ایشون اینه که اگه تو اسم دامنه، USA وجود داشته باشه، آیا مشکلی برای گرفتن درگاه و غیره ایجاد میکنه یا نه.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
نباشه بهتره چون آدم مریض زیاد هست
میان گزارشتو برا خود شیرینی میدن
من برای گزارش یه آدم مایه مال یک ماه کل حسابا و شماره هام مسدود بود زنگ زدم پیگیری کردم طرف با شوخی و خنده تلفنی کارمو راه انداخت نیاز نشد پاشم برم یه شهر دیگه فتا و دادگاه

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
من برای گزارش یه آدم مایه مال یک ماه کل حسابا و شماره هام مسدود بود زنگ زدم پیگیری کردم طرف با شوخی و خنده تلفنی کارمو راه انداخت نیاز نشد پاشم برم یه شهر دیگه فتا و دادگاه

جریانش چی بود؟
کاملتر بگو

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
گفته دامین، اگه اسم USA درش بکار رفته باشه ... آیا بهش درگاه میدن؟ نه امکان گرفتن درگاه با ip غیر وطنی هست یا نه

درباره آی پی خارجی هم قبلا هاست آلمان داشتم و درگاه پرداخت واسط گرفتم.

الزامات گرفتن درگاه پرداخت، یکی همین داشتن ای نماد هست.

زمان و هزینه ثبت شرکت از گرفتن اینماد بیشتره
تیام جان سلام و یک دنیا ممنونم از راهنمایی ها و لطف شما خصوصا در مورد آی پی که توضیح فرمودید مشکل بنده اصلا آی پی و هاست نیست 🙏

درگاه رو به آی پی خارجی هم میدن، بعضی از بانکا گیر میدن.
مجید جان سلام و یک دنیا ممنونم از راهنمایی و لطف شما منتها مشکل بنده آی پی نیست ولی شاید سوال سایر دوستان باشد. 🙏

من که در سوال استارتر چیزی دربارهٔ آی‌پی ندیدم. سوال اول ایشون اینه که اگه تو اسم دامنه، USA وجود داشته باشه، آیا مشکلی برای گرفتن درگاه و غیره ایجاد میکنه یا نه.
سلام دوست عزیز یک دنیا ممنونم از توجه, راهنمایی و لطف شما 🙏
دقیقا مشکل بنده آی پی نیست
در کل دو مشکل اساسی دارم :

1) گرفتن درگاه

2) آیا میتوان برای دامنه ای (وبسایت) که در آن کلمه USA (امریکا) وجود دارد, درگاه پرداخت مستقیم از بانک و یا غیره (مثلا زرین پا ل) گرفت؟!
به عنوان مثال USA-SHOP .com

و دو سوال دیگر که در شروع تاپیک خدمت شما و سایر دوستان عرض نمودم و درخواست لطف و راهنمایی دارم

امید جان یک دنیا ممنونم از راهنمایی و لطف شما منتها یک دامنه آزاد بسیار خوب یافتم ولی به دلیل داشتن کلمه USA (امریکا) در دامنه بسیار نگرانم که حتی شاید باعث (فیل) شدن فروشگاه شود 😣

در کل از لطف و راهنمایی همه دوستان صمیمانه سپاسگزارم و طبیعتا منتظر لطف و راهنمایی بیشتر دوستان میباشم
سلامت و پایدار باشید 🙏🌳

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
امید جان یک دنیا ممنونم از راهنمایی و لطف شما منتها یک دامنه آزاد بسیار خوب یافتم ولی به دلیل داشتن کلمه USA (امریکا) در دامنه بسیار نگرانم که حتی شاید باعث (فیل) شدن فروشگاه شود 😣

قربانت اگه دوست داشتی تو پ.خ اطلاعات بده شاید بتونم برای انتخاب اسم و برندینگ بهت کمک کنم

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
قربانت اگه دوست داشتی تو پ.خ اطلاعات بده شاید بتونم برای انتخاب اسم و برندینگ بهت کمک کنم
امید جان سلام و سلامت باشید از صمیم قلبم سپاسگزارم فعلا که متاسفانه درگیر درمانُ دکتر هستم و از طرفی در سطح حرفه ای که شما به بنده محبت دارید و قصد راهنمایی که بیانگر انسانیت شماست قصد راه اندازی فروشگاه ندارم درواقع فعلا کلکسیونی از مشکلات را باید حل کنم و بهتر از بنده مطلع هستید برندینگ طبیعتا وقت انرژی و هزینه نیاز دارد
منتها سعی بر این دارم که اگر استارت قطعی شد حداقل یک دامنه مناسب باشد.
پیروز و پایدار باشید دوست عزیزم 🌳🙏

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
امید جان سلام و سلامت باشید از صمیم قلبم سپاسگزارم فعلا که متاسفانه درگیر درمانُ دکتر هستم و از طرفی در سطح حرفه ای که شما به بنده محبت دارید و قصد راهنمایی که بیانگر انسانیت شماست قصد راه اندازی فروشگاه ندارم درواقع فعلا کلکسیونی از مشکلات را باید حل کنم و بهتر از بنده مطلع هستید برندینگ طبیعتا وقت انرژی و هزینه نیاز دارد
منتها سعی بر این دارم که اگر استارت قطعی شد حداقل یک دامنه مناسب باشد.
پیروز و پایدار باشید دوست عزیزم 🌳🙏

ان شاالله که سلامت و موفق باشین❤️

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
آی پی را که جزء متخصص کسی به راحتی نمی بینه ایراد می گیرن
حالا شما می خوای نام دامنه US باشه

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
آی پی را که جزء متخصص کسی به راحتی نمی بینه ایراد می گیرن
حالا شما می خوای نام دامنه US باشه
سلام حمید جان یک دنیا ممنونم از لطف و راهنمایی های شما و سایر دوستان
برای اطمینان عرض میکنم که آیا منظور شما از آی پی ایرانی و خارجی همان هاست ایرانی و خارجی برای فروشگاه اینترنتی هست؟ یا منظور آی پی دیگری میباشد؟
کمی در خصوص آی پی گرفتار شَک شدم که شاید برداشت بنده در خصوص آی پی که فرمودید اشتباه باشد.
سلامت و پایدار باشید 🙏

upir

Registered User
لایک‌ها
184
گرفتن درگاه با ثبت شرکت مشکلات بیشتری داره چون حقوقی مالیات بیشتر و سختتری داره تا حقیقی
اگر هدف از ثبت شرکت فقط گرفتن درگاه هست اصلا این کارو نکنید و از طریق همون حقیقی اقدام کنید
اینکه بدون نماد و کد مالیاتی درگاه میدن یا نه خیلی جاها قطع کردن . بعضی جاها ممکنه قاچاقی بدن و درصد بیشتری کارمزد کم کنند که بلاخره اونم یه روزی قطع میشه
حقیقی درگاه بگیرید اگر ماده 100 هم شامل بشه سر سال مالیات معاف میشید

manouchehr24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به کلمه USA اگه محتوی سایت وطنی باشه و سیاسی و... نباشه فکر نکنم گیر بدن. در کل شما که فکر کنم میخوای کالا بفروشی فکر نکنم مشکلی باشه. فقط باید اینماد و ثبت در سایت ساماندهی را انجام بدی اصل اینماد هست که بهت درگاه پرداخت حتی مستقیم بدهند
و نیازی به زرین پال و ... نیست مستقیم! فقط سایت باید با قوانین کشور مغایرت نداشته باشه.

بالا