پول خوشبختی نمیاره اما کیون لق همتون، من ترجیح می دم تو لامبورگینی با بدبختیام گریه کنم. :snitch:
اینو که همه میدونید که
پول خوشبختی نیاره ،بی پولی حتما بدبختی میاره
پول تو شخصیت انسان ها خیلی تاثیر داره ( خصوصا" بی پولی..)
پول تو احترام انسان ها نسبت به یکدیگه موثره ( فقط تاثیر داره)
پول تو ارامش انسان ها موثره
پول تو خوشبختی بچه ی آدم موثره ...
:|
یه دفعه بگو اساس و شالوده همه هستی پوله دیگه!!! من مخالفم !
تو اون احترامی که بخواد با پول بدست بیاد باید ......![]()
جاهای زیباش رو کلفت کردماصلا این حرف رو نزن , یه حقیقته
من رفیقای میلیاردر زیاد دارم , میری باشون بیرون ملت یه جور دیگه رفتار میکن کلا. حالا توی اون احترام باید فلان کرد و اینا بماند , احترام احترامه دیگه نمیخوای بدیش ازمایشگاه خلوصش رو بسنجن. من میرم بغالی سلام میکنم یارو یا جواب نمیده یا اروم یه چیزی میگه , با پورشه رفیقم دمه یه سوپری وایسادیم یه چیزی بگیریم طرف کم مونده بود تعظیم کنه و لخت شه بهش تجاوز کنیم !!
همه پشت فرمون بهت راه میدن , هیشکی بوق نمیزنه , هیشکی چپ چپ نگات نمیکنه , دخترا اخم نمیکنن بهت , پلیسا هم عمرا کاریت ندارن چون میدونن کسی که توی این وضع خراب یه پانامرا زیره پاشه حتما به جاهای بالا وصله .
البته من میگم پولداریی که از اول پولدار بودن بسیار محترم هستند و طرف اصلا با پیرژامه هم بره یه جایی مشخصه که ادم حسابیه.
یه دفعه بگو اساس و شالوده همه هستی پوله دیگه!!! من مخالفم !
تو اون احترامی که بخواد با پول بدست بیاد باید ......![]()
اصلا این حرف رو نزن , یه حقیقته
من رفیقای میلیاردر زیاد دارم , میری باشون بیرون ملت یه جور دیگه رفتار میکن کلا. حالا توی اون احترام باید فلان کرد و اینا بماند , احترام احترامه دیگه نمیخوای بدیش ازمایشگاه خلوصش رو بسنجن. من میرم بغالی سلام میکنم یارو یا جواب نمیده یا اروم یه چیزی میگه , با پورشه رفیقم دمه یه سوپری وایسادیم یه چیزی بگیریم طرف کم مونده بود تعظیم کنه و لخت شه بهش تجاوز کنیم !!
همه پشت فرمون بهت راه میدن , هیشکی بوق نمیزنه , هیشکی چپ چپ نگات نمیکنه , دخترا اخم نمیکنن بهت , پلیسا هم عمرا کاریت ندارن چون میدونن کسی که توی این وضع خراب یه پانامرا زیره پاشه حتما به جاهای بالا وصله .
البته من میگم پولداریی که از اول پولدار بودن بسیار محترم هستند و طرف اصلا با پیرژامه هم بره یه جایی مشخصه که ادم حسابیه.
قربانت عمو. یه زرد قناریش رو بفرست دم خونه نگهبانی تحویل میگیره.به به ببین کی امده!!![]()
عمو تو سفارش بده میفرستم دم خونه!! جیگرتو!!!!
روحی ارادت کامل داداش!!