پول خوشبختی نمیاره اما کیون لق همتون، من ترجیح می دم تو لامبورگینی با بدبختیام گریه کنم. :snitch:
اینو که همه میدونید که
پول خوشبختی نیاره ،بی پولی حتما بدبختی میاره
پول تو شخصیت انسان ها خیلی تاثیر داره ( خصوصا" بی پولی..)
پول تو احترام انسان ها نسبت به یکدیگه موثره ( فقط تاثیر داره)
پول تو ارامش انسان ها موثره
پول تو خوشبختی بچه ی آدم موثره ...
:|
یه دفعه بگو اساس و شالوده همه هستی پوله دیگه!!! من مخالفم !
تو اون احترامی که بخواد با پول بدست بیاد باید ......
جاهای زیباش رو کلفت کردماصلا این حرف رو نزن , یه حقیقته
من رفیقای میلیاردر زیاد دارم , میری باشون بیرون ملت یه جور دیگه رفتار میکن کلا. حالا توی اون احترام باید فلان کرد و اینا بماند , احترام احترامه دیگه نمیخوای بدیش ازمایشگاه خلوصش رو بسنجن. من میرم بغالی سلام میکنم یارو یا جواب نمیده یا اروم یه چیزی میگه , با پورشه رفیقم دمه یه سوپری وایسادیم یه چیزی بگیریم طرف کم مونده بود تعظیم کنه و لخت شه بهش تجاوز کنیم !!
همه پشت فرمون بهت راه میدن , هیشکی بوق نمیزنه , هیشکی چپ چپ نگات نمیکنه , دخترا اخم نمیکنن بهت , پلیسا هم عمرا کاریت ندارن چون میدونن کسی که توی این وضع خراب یه پانامرا زیره پاشه حتما به جاهای بالا وصله .
البته من میگم پولداریی که از اول پولدار بودن بسیار محترم هستند و طرف اصلا با پیرژامه هم بره یه جایی مشخصه که ادم حسابیه.
یه دفعه بگو اساس و شالوده همه هستی پوله دیگه!!! من مخالفم !
تو اون احترامی که بخواد با پول بدست بیاد باید ......
اصلا این حرف رو نزن , یه حقیقته
من رفیقای میلیاردر زیاد دارم , میری باشون بیرون ملت یه جور دیگه رفتار میکن کلا. حالا توی اون احترام باید فلان کرد و اینا بماند , احترام احترامه دیگه نمیخوای بدیش ازمایشگاه خلوصش رو بسنجن. من میرم بغالی سلام میکنم یارو یا جواب نمیده یا اروم یه چیزی میگه , با پورشه رفیقم دمه یه سوپری وایسادیم یه چیزی بگیریم طرف کم مونده بود تعظیم کنه و لخت شه بهش تجاوز کنیم !!
همه پشت فرمون بهت راه میدن , هیشکی بوق نمیزنه , هیشکی چپ چپ نگات نمیکنه , دخترا اخم نمیکنن بهت , پلیسا هم عمرا کاریت ندارن چون میدونن کسی که توی این وضع خراب یه پانامرا زیره پاشه حتما به جاهای بالا وصله .
البته من میگم پولداریی که از اول پولدار بودن بسیار محترم هستند و طرف اصلا با پیرژامه هم بره یه جایی مشخصه که ادم حسابیه.
قربانت عمو. یه زرد قناریش رو بفرست دم خونه نگهبانی تحویل میگیره.به به ببین کی امده!!
عمو تو سفارش بده میفرستم دم خونه!! جیگرتو!!!!
روحی ارادت کامل داداش!!