بله خوشبختی می آورد.
اگر کمی مایه دار باشید دیگر دغدغه ای ندارید برای یک ربع 70 تومن صرف عشق و حال (همراه مکان و گاندوم) نمایید.
اگر کمی مایه دار تر باشید دغدغه ای ندارید که هر روز 70 تومن برای امر خیر اختصاص دهید.
اگر باز مایه دار تر باشید دغدغه ای ندارید سالی یه بار به پاتایا بروید.
و ...
همین طور بگیر برو بالاااااااااااا
تو خیابون و کوچه و بغالی بعله احترام میاره!ولی واقعا تو این احترام!!
یه مهمونی و یه جمع درست حسابی فرقش معلوم میشه! اینو دیدم که میگم!تو جمع های خوده بچه مایه دار ها و بازاری ها اگه مثلا یک رفیق یا اشنا دکتر داشته باشن رو آسمون میبرنش
و به هم پز میدن که بعله ما همچین رفیقی داریم!!
برای چی سالی ۱۸۰ هزار نفر دارن از ایران میرن؟!!چند درصدش شرایط اونور و موقعیت اینوره؟ به نظر من بیشترش مال همین طرز تفکر و نگرش جدید تو جامعه هست. دیر یا زود چوبشو میخوریم!هر چند الانم
عقب ماندگی فرهنگی جامعه داریم میخوریم.بد تر از این هم سرمون میاد.
بله این بخاطر همون فقر فرهنگی بعضی از ما ملتهمن رفیقای میلیاردر زیاد دارم , میری باشون بیرون ملت یه جور دیگه رفتار میکن کلا. حالا توی اون احترام باید فلان کرد و اینا بماند , احترام احترامه دیگه نمیخوای بدیش ازمایشگاه خلوصش رو بسنجن. من میرم بغالی سلام میکنم یارو یا جواب نمیده یا اروم یه چیزی میگه , با پورشه رفیقم دمه یه سوپری وایسادیم یه چیزی بگیریم طرف کم مونده بود تعظیم کنه و لخت شه بهش تجاوز کنیم !!
همه پشت فرمون بهت راه میدن , هیشکی بوق نمیزنه , هیشکی چپ چپ نگات نمیکنه , دخترا اخم نمیکنن بهت , پلیسا هم عمرا کاریت ندارن چون میدونن کسی که توی این وضع خراب یه پانامرا زیره پاشه حتما به جاهای بالا وصله .
البته من میگم پولداریی که از اول پولدار بودن بسیار محترم هستند و طرف اصلا با پیرژامه هم بره یه جایی مشخصه که ادم حسابیه.
پول خوشبختی هم نیاره احترام رو حتما میاره
اصن نیاز نیست.
نجیب ترین دخترا (اونایی که 200 تومن بیشتر می گیرن) آرم یه ماشین خوب و ببینن دامن از دست می دن...
شوما تازگیا پستات خیلی طولانی شده ها حواست باشه
پ نه پ بدبختی میارهآیا واقعاً پول خوشبختی می آورد؟
آدم وقتی فقیر میشود خوبیهایش هم حقیر میشوند اما کسی که زر دارد یا زور دارد عیبهایش هم هنر دیده میشوند وچرندیاتش هم حرف حسابی به حساب میآید...
پ ن : حتما میدونید کی گفته اینو ! لزومی نداره که بگم ؟؟!!:happy: