• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا واقعاً پول خوشبختی می آورد؟

a1a169

Registered User
لایک‌ها
43
بله می آورد.
126fs3315323.gif

jiiin

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
85
هر چیزی جای خودش ، درست واسه ی اجرای یه ایده یا حتی یه کار معمولی پول مهم ولی چیزای دیگه هم هست که اگه لحاظ نشه اجرا نمیشه.در مورد خوشبختی هم همین اگه بگم فقط پول باعثش میشه پس خیلی چیزای دیگه رو نادیده گرفتم.
نتیجه : خیر ، نمی شود.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
بله خوشبختی می آورد.
اگر کمی مایه دار باشید دیگر دغدغه ای ندارید برای یک ربع 70 تومن صرف عشق و حال (همراه مکان و گاندوم) نمایید.
اگر کمی مایه دار تر باشید دغدغه ای ندارید که هر روز 70 تومن برای امر خیر اختصاص دهید.
اگر باز مایه دار تر باشید دغدغه ای ندارید سالی یه بار به پاتایا بروید.
و ...
همین طور بگیر برو بالاااااااااااا:)

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
بله خوشبختی می آورد.
اگر کمی مایه دار باشید دیگر دغدغه ای ندارید برای یک ربع 70 تومن صرف عشق و حال (همراه مکان و گاندوم) نمایید.
اگر کمی مایه دار تر باشید دغدغه ای ندارید که هر روز 70 تومن برای امر خیر اختصاص دهید.
اگر باز مایه دار تر باشید دغدغه ای ندارید سالی یه بار به پاتایا بروید.
و ...
همین طور بگیر برو بالاااااااااااا:)

اصن نیاز نیست.

نجیب ترین دخترا (اونایی که 200 تومن بیشتر می گیرن) آرم یه ماشین خوب و ببینن دامن از دست می دن...

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
پ ن پ
میاره دیگه پول که باشه (90%) چیزای دیگه را به دست میاری

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
خوب تا حد زیادی خوشبختی میاره ولی مهم دله شاد و سلامتی هست

کسایی هستن که به زور یه پولی در میارن ولی اینقد دل شادی دارن و خوش میگزرونن که تیلیاردرش هم اینطور نیست

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
این سوال که پول خوشبختی میاره یا نه مثل سوالات حل نشده انیشتینه!
اونایی که پول دارن میگن نه نمیاره راست میگن چون به قول بعضی دوستان همه بخاطر اون پول مثل مگس دور شیرینی دور و برشون هستن و یا احترام ظاهری و...
اونایی هم که پول ندارن میگن آره میاره اونام راست میگن چون بخاطر نداشتن پول نمیتونن آرزو هاشونو عملی کنن
این بر میگرده به همون تعریف هر شخص از خوشبختی بطور کلی خوشبختی یعنی داشتن آرامش خاطر و فراغ بال حالا هرچیزی که باعث رسیدن به این آرامش و آسایش میشه خواه نا خواه باعث رسیدن به احساس خوشبختی هم میشه میخواد پول باشه یا عشق یا سلامتی یا هرچیز دیگه ای به هر حال بستگی به این داره که هر فرد چه چیزی رو توی زندگیش برای رسیدن به اون آرامش کم میبینه

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
تو خیابون و کوچه و بغالی بعله احترام میاره!ولی واقعا تو این احترام!!
یه مهمونی و یه جمع درست حسابی فرقش معلوم میشه! اینو دیدم که میگم!تو جمع های خوده بچه مایه دار ها و بازاری ها اگه مثلا یک رفیق یا اشنا دکتر داشته باشن رو آسمون میبرنش
و به هم پز میدن که بعله ما همچین رفیقی داریم!!
برای چی سالی ۱۸۰ هزار نفر دارن از ایران میرن؟!!چند درصدش شرایط اونور و موقعیت اینوره؟ به نظر من بیشترش مال همین طرز تفکر و نگرش جدید تو جامعه هست. دیر یا زود چوبشو میخوریم!هر چند الانم
عقب ماندگی فرهنگی جامعه داریم میخوریم.بد تر از این هم سرمون میاد.

صد در صد موافقم
من رفیقای میلیاردر زیاد دارم , میری باشون بیرون ملت یه جور دیگه رفتار میکن کلا. حالا توی اون احترام باید فلان کرد و اینا بماند , احترام احترامه دیگه نمیخوای بدیش ازمایشگاه خلوصش رو بسنجن. من میرم بغالی سلام میکنم یارو یا جواب نمیده یا اروم یه چیزی میگه , با پورشه رفیقم دمه یه سوپری وایسادیم یه چیزی بگیریم طرف کم مونده بود تعظیم کنه و لخت شه بهش تجاوز کنیم !!

همه پشت فرمون بهت راه میدن , هیشکی بوق نمیزنه , هیشکی چپ چپ نگات نمیکنه , دخترا اخم نمیکنن بهت , پلیسا هم عمرا کاریت ندارن چون میدونن کسی که توی این وضع خراب یه پانامرا زیره پاشه حتما به جاهای بالا وصله .

البته من میگم پولداریی که از اول پولدار بودن بسیار محترم هستند و طرف اصلا با پیرژامه هم بره یه جایی مشخصه که ادم حسابیه.
بله این بخاطر همون فقر فرهنگی بعضی از ما ملته
اما من به شخصه آدمایی رو میشناسم که با اینکه زندگی معمولی دارن یا حتی بعضیاشون فقیرن ولی اونقدر محترم هستن و با اخلاق که حتی آدم های ظاهربین هم جلوی اونهمه معرفت کم میارن عاشق این احترام هستم که آدم با میل و از ته قلبش به شخصی بذاره نه بخاطر پولش که اگه این پول یه روزی بره اون مدل احترام هم باهاش میره

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
پول خوشبختی هم نیاره احترام رو حتما میاره

اینو 100 درصد قبول دارم

مثلا شما سوادت در حد کلاس دو نباشه ولی یه پورشه زیر پات باشه همه بهت میگن دکتر

ولی دکتر باشی و پیاده بری جایی کسی تحویلت نمیگیره

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
تو جوامع جهان سومی که باند بازی و رابطه حکومت میکند تا ضابطه !میشه با پول حتی قدرت رو بدست اورد! ( حتی قدرت عزل و نصب ) به قول دوستی

از یه نظر:
سواد: پول
ازدواج:پول
مسافرت:پول
زیارت:پول
دوست:پول
خونه و زندگی: پول
آسایش: پول
پس فردا میگن نفس کشیدن هم پولیه!

و از نظر دیگر:
[FONT=&amp].[/FONT] [FONT=&amp]

1- طبيعي است كه وقتي انسان پول كافي بدست مي آورد تا مايحتاجش را تامين كند احساس خوبي دارد و از داشتن آن پول احساس رضايت و خوشبختي مي كند. ولي وقتي در عين داشتن پول كافي براي مايحتاجش به محض اينكه با كسي مواجه شد كه از او پول بيشتري دارد، دچار عناد بخود و يا عناد به ديگري مي شود، آيا در اين لحظه احساس خوشبختي و احساس رضايت از خودش خاتمه مي يابد؟ و يا اگر انگيزه اش از پول درآوردن آن باشد كه بيشتر از ديگران داشته باشد، غيرازاين نيست كه هيچوقت احساس خوشبختي نمي كند.

2- وقتي كسي توفيق و همت آنرا دارد كه درس بخواند و به مدارج بالاي علمي برسد، از پيشرفت خود خوشحال شده و احساس خوشبختي مي كند ولي اگر هدفش آن باشد كه از ديگران از نظر علمي جلو بزند نه تنها در طول تحصيل بلكه بعد از فارغ التحصيل شدن هم احساس رضايت و خوشبختي نخواهد كرد.

[/FONT]
[FONT=&amp]

3- در مورد ماشين و خانه و همسر استثنائي هم به همين ترتيب، اگر هدفمان از زندگي مشترك آنست كه همسري دلنشين، محب، مسئول، يكرنگ وهمراه در زندگي داشته باشيم، از داشتن او احساس خوشبختي وسعادت مي كنيم. ولي اگر هدفمان داشتن همسري پول دارتر، والامقام ترو هرچه تر ديگر داشته باشيم، آن موقع است كه دائم او را با همسر ديگران مقايسه كرده واحساس خسران وبدبختي مي كنيم[/FONT]

4- آيا ما تاوقتي سلامتيم و مفيديم و قدرت كار و فعاليت كردن را داريم قدر آنرا ميدانيم؟ يا اينكه وقتي خداي ناكرده آنرا به نوعي از دست داديم احساس بدبختي مي كنيم؟

5- آيا وقتي آزادي و امنيت داريم قدر آنرا ميدانيم ولذتش را ميبريم يا وقتي از دستش داديم افسوسش را ميخوريم؟

6- آيا از خودمان رضايت داريم يا دائم با مقايسه نداشته هاي خود با داشته هاي ديگران حالمان را بد كرده واحساس بدبختي را به خود تحميل مي كنيم.

7- آيا به جاي اينكه از آنچه كه داريم خوشحال و راضي باشيم، دائم در حسرت آنچه كه نداريم به سر مي بريم؟

8- آيا در رويا هايمان به آنچه كه دوست داريم داشته باشيم مي انديشيم، يا دائم خود را در معرض از دست دادن داشته هايمان و يا حسرت خوردن به آنچه نداريم مي بينيم؟

a1a169

Registered User
لایک‌ها
43
شوما تازگیا پستات خیلی طولانی شده ها حواست باشه:)

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
بله
...

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
شوما تازگیا پستات خیلی طولانی شده ها حواست باشه:)

چشم سعی می کنم کوتاه کوتاه باشه و کم عمق و ساده!!! :(

من اکثرا به خیلی چیزا فکر می کنم و مدام تو خودمم !! به روابط ادم ها و نیازهاشون! البته شاید مجردم بخاطر اینه وگرنه باید بعد ازدواج دنبال نون باشم یعنی اساسی ترین نیاز انسان و دانگرید به پایین ترین سطح!!

565f1cd832c9.jpg

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
آدم وقتی فقیر میشود خوبیهایش هم حقیر میشوند اما کسی که زر دارد یا زور دارد عیبهایش هم هنر دیده میشوند وچرندیاتش هم حرف حسابی به حساب میآید...
پ ن : حتما میدونید کی گفته اینو ! لزومی نداره که بگم ؟؟!!:happy:

a1a169

Registered User
لایک‌ها
43
آدم وقتی فقیر میشود خوبیهایش هم حقیر میشوند اما کسی که زر دارد یا زور دارد عیبهایش هم هنر دیده میشوند وچرندیاتش هم حرف حسابی به حساب میآید...
پ ن : حتما میدونید کی گفته اینو ! لزومی نداره که بگم ؟؟!!:happy:

کی؟؟؟؟؟؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
پول یه عددیه که ضربدر خوشبختی میشه حالا اگه خوشبختی صفر باشه این عدد هرچقدر هم بزرگ باشه نمیتونه تاثیری داشته باشه .

بالا