Mihanprozhe.ir
Registered User
برای من هم واریزی نداشتن تا به امروز !
تلفن هاشونم جواب نمیدن! راحت کردن خودشونو. یه اطلاعیه دادن که هیچکدوم از حرفاشون درست در نیومد. هم گفتن نرخ و کم نمیکنن که کم کردن و با اون حرف فقط میخواستن دوروز پز بدن. هم گفتن تا آخر ماه واریز میکنن که نکردن.
برای شکایت حضوری از این سایت باید کجا رفت باید رفت کلانتری؟ دادگاه ؟ پلیس فتا؟
چه تدبیری چ کشکی از ماست که بر ماست خود من حال ندارم برم شکایت :|آقا این بحثا فایده نداره. تدبیری بیندیشید
خخخخ اره طرف اصلا تو دادسرا نمیذاره شکایت کنیچه تدبیری چ کشکی از ماست که بر ماست خود من حال ندارم برم شکایت :|
هیچکسم حال نداره با این سنگایی که جلو پات میندازن برا ی شکایت کردن باید شیش تا اداره رو بالا پایین کنی و 10 ساعتم تو صف باشی
بنظرم هرچه زودتر شما که طلبتون بالاست یه وکیل بگیرید فکر نکنم بالای 3 میلیون هم بگیره وکیله دادگاه هم که رای رو به نفع شما صادر کرد میتونید پول وکیل رو از طرف دعوا(مدیر پاپفا) بگیرید یعنی ضرر صفر !پاپفا نزدیک به 3 ماهه واریز نداشته و کلی تماس باهاشون دارم هی امروز و فردا میکنن . من نزدیک به 10 میلیون طلب دارم. باید بریم شکایت کنیم
درسته من قبلا باهاش کار کردم و هیچوقت مشکل واریز نداشتم. اما الان واقعا با این تعرفه ها نمیصرفه پاپ آپ بذاریم.تنها سیستمی که واریزی منظم داره زر پاپه،
پاپفا در آمد من رو تا رسید به حد قبول اکانتم رو مسدود کردن، دلیلم زدن داشتن وبلاگ، حالا تموم سیستما وبلاگم باشه واریز میکنن ها