• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا پش و توزیع تخم مرغ سود داره؟

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
کسی میدونه اندازه و ارتفاع کارتن تخم مرغ چند سانته؟

est

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام یه مغازه مرغ و ... بزنم
سودش چ جوریه
کسی آشناس با این کار

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
شکسته رو از مغازه دار پس میگیرید و میفروشید به شیرینی فروشی ها
من توی این کار بودم
فکر نکن میتونی با قیمت بیشتر بفروشی کسی ازت نمیخره مغازه دار این حرفا حالیش نیست ک کیفیت بهتره واسه اون یه گردی سفید که یه چیز زرد داخلشه تخم مرغه
اول تحقیق کنید برید صحبت کنید با مغازه دارها بهشون برگه هایی ک چاپ کردید رو بدید بگید اگه خو.استن تماس بگیرن قیمت حدودی هم بدید من همین کارو کردم تماس میگیرن میرید تهیه میکنید میفروشید اولش بار یه وانت بخرید
نترسید ک فروش نمیرن حتما میرن،کدوم شهرید؟من یه رقیبی داشتم ده سال توی اینکار بودن هرکس اومده بود ورشکستش کردن ولی بعد دو هفته به من زنگ میزد ازم بار میخواست!!!
باید بلد باشی چیکار کنی من پنل پیامک داشتم صبح قیمت هارو میفرستادم اینطور من تعیین کننده ی قیمت بازار بودم نه کس دیگه
هرکس سفارش داشت فقط کد مغازش رو پیام میکرد سریع واسش میبردم
اگه تهرانید و قصد دارید دراز مدت برید توی اینکار و خوب روش فکر کنید میتونید فروش خوبی داشته باشید

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
برای هرکاری اگر آشنایی با بازارش ندارید اول چند بسته ازش تهیه کنید با ماشین شخصی ببرید درب مغازه نمونه نشونشون بدید آفرهای پرداختیتون رو بدید و قیمت و کیفیت رو در مرحله بعد بهشون بگید به این صورت با نحوه برخورد و بازار خرید جنس حالا تخم مرغ یا هرچیز دیگه آشنا میشید اگر برای شما مناسب بود دفعات بعد با وانت پر از انواع تخم مرغ تشریف ببرید که اگر خواستن همون لحظه تحویل بدید
ضمناً نیاز به سرمایه دارید چون مغازه دار تقریبا هیچوقت نقد پرداخت نمیکنه

aliebrahimiblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.بنده تو کار پخش تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک یا اصطلاحا تخم مرغ سبز هستم.اگر مایل بودید میتونم تخم مرغ با قیمت عمده در اختیارتون بذارم.برای خرید تخم مرغ با من تماس بگیرید ۴۴۷۶۳۲۹۷-۰۲۱

بالا