• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا کره شمالی برای زندگی مناسب هست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
بعيد ميدونم اقامت بدن خيلي بستس.بع معني واقعي كلمه كمونيستيه.همين بس كه سر يه تايم خاص برق شهر ميره يعني تايم خواب و صبحم برق ميات بعني برپا.قبل از هر كاري جلوي مجسمه رهبرشون رژه ميرن.موبايل ممنوعه.تماس با خارج تيرباره جرمش.برنج كلا نيست.اينترنت ملي هست.تلويزيون دوتا شبكه داره.اصلا يه وضعي

دقیقا برای ایران هم همین تبلیغات رو میکنن... شما که ایرانی هستی باید بهتر بدونی.

نمیگم جای خوبیه، میگم اینا تبلیغات رسانه است.

Sent from my iPhone using Tapatalk

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
دقیقا برای ایران هم همین تبلیغات رو میکنن... شما که ایرانی هستی باید بهتر بدونی.

حاجی تا فردا بشین برا اینا صحبت کن عمرا بفهمن منظورت چیه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403

درسته رسانه ها خیلی مسایل رو بزرگ نشون میدن

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572

دوستم سال پیش که مهاجرت کرده بود کانادا قسم میخورد که رفته بود ماشین بخره فروشنده که کانادائی الاصل بوده فهمیده این ایرانیه بهش گفته اگه بخای خودم بهت رانندگی یاد میدم .
این دوستمون هم با تعجب گفته بوده منظورت چیه ؟ طرف گفته خب خودت میگی ایرانی هستم شماها مگر شتر سوار نمیشید . یه مملکت عقب افتاده هستین .
دوستم میگه یارو دید من تعجبم بیشتر شد گفته دیگه چرا تعجب میکنی شما اگه تو مملکتتون اتوموبیل و اینترنت و دکتر و تحصیلات عالیه هست پس چرا دسته دسته مهاجرت میکنین اینجا ؟ خب نیست که میائین
میائین یه زندگی جدید با معیارهای پیشرفته غربی رو شروع کنین .

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
کانادا سگ کی باشه که به ایرانی جماعت بگه شتر سوار؟
می خواستی بگی اون موقع که تو کانادا خر پر نمی زد ما تو ایران تمدن داشتیم کوروش داشتیم و بالاترین معیارهای زندگی پیشرفته رو داشتیم حمال نفهم
بعدم با باتوم شیشه همه ماشینای نمایشگاهشو خورد می کردی میومدی بیرون

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
کانادا سگ کی باشه که به ایرانی جماعت بگه شتر سوار؟
می خواستی بگی اون موقع که تو کانادا خر پر نمی زد ما تو ایران تمدن داشتیم کوروش داشتیم و بالاترین معیارهای زندگی پیشرفته رو داشتیم حمال نفهم
بعدم با باتوم شیشه همه ماشینای نمایشگاهشو خورد می کردی میومدی بیرون

عذخواهی می کنم ولی واقعا شما فکر می کنین بالاترین معیار زندگی پیشرفته رو ما تو 5000 سال پیش داشتیم؟واقعا به این حرفتون اعتقاد دارین؟؟!؟
جمله ی دومتون نشون می ده چقدر تاثیر گذار بوده اون معیارها!

لایک‌ها
151
دوستم سال پیش که مهاجرت کرده بود کانادا قسم میخورد که رفته بود ماشین بخره فروشنده که کانادائی الاصل بوده فهمیده این ایرانیه بهش گفته اگه بخای خودم بهت رانندگی یاد میدم .
این دوستمون هم با تعجب گفته بوده منظورت چیه ؟ طرف گفته خب خودت میگی ایرانی هستم شماها مگر شتر سوار نمیشید . یه مملکت عقب افتاده هستین .
دوستم میگه یارو دید من تعجبم بیشتر شد گفته دیگه چرا تعجب میکنی شما اگه تو مملکتتون اتوموبیل و اینترنت و دکتر و تحصیلات عالیه هست پس چرا دسته دسته مهاجرت میکنین اینجا ؟ خب نیست که میائین

کاناداییه خیلی معذرت میخوام گوه خوری اضافی کرده احتمالا سواد نداشته میدونی مشکل چیه اینه که ما خیال میکنیم مردم خارج یه مشت دانشمند و با فرهنگ و تحصیلکرده هستند اما نمیدونین که گوسفندها همه جا ریشه کردن از جمله همین فرد کانادایی که میگین خب اخه بگو پفیوز منی که تو ایران هستم راحت میتونم بفهمم تو چه کشوری چی میگزره اونوقت توی احمق تو کانادا نمیتونی بفهمی تو ایران شتر سوار نمیشن و همه ماشین دارن مرتیکه الکلی بی سواد

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
عذخواهی می کنم ولی واقعا شما فکر می کنین بالاترین معیار زندگی پیشرفته رو ما تو 5000 سال پیش داشتیم؟واقعا به این حرفتون اعتقاد دارین؟؟!؟

یعنی قش کردم از خنده :lol:

این به خاطر حکومت حال حاضر ایرانه..خود شما میخواید ببنید المان چه طوره اول رئیس جمهورش(که نماینده مردمه یک کشوره) رو میبنید بعد در مورد اون کشور قضاوت میکنید وقتی رئیس جمهور کشور جملاتی مثل"اون ممه رو لولو خورد" یا "آبو بریزید همون جا که میسوزه" یا "اونقدر تحریم کنید تا تحریم دانتان پاره شود" چه قضاوتی میکنید؟ طبیعه که فکر کنن تیپ مردم ایران مثل رئیس جمهور یا رهبرشونه
جدا از اون خیلی از سفید ها کلا میدونن دنیا چه خبره..فقط هم فکر خوش گذرونی و پارتی و مشروبو مهمونی هستن..اونهایی هم که فرهیخته هستن و میفهمن معمولا جمهوری خواه هستن که عقایدشونو حتما میدونید.

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
این به خاطر حکومت حال حاضر ایرانه..خود شما میخواید ببنید المان چه طوره اول رئیس جمهورش(که نماینده مردمه یک کشوره) رو میبنید بعد در مورد اون کشور قضاوت میکنید وقتی رئیس جمهور کشور جملاتی مثل"اون ممه رو لولو خورد" یا "آبو بریزید همون جا که میسوزه" یا "اونقدر تحریم کنید تا تحریم دانتان پاره شود" چه قضاوتی میکنید؟ طبیعه که فکر کنن تیپ مردم ایران مثل رئیس جمهور یا رهبرشونه

جدا فکر میکنی فرهنگ مردم ایران بالاتر رئیس جمهور یا رهبرشونه؟

همین الان برو سر کوچتون یا پارک دم خونتون فرهنگ رو ببینی ( تهران که ماشالا ... )

"اون ممه رو لولو خورد" یا "آبو بریزید همون جا که میسوزه" یا "اونقدر تحریم کنید تا تحریم دانتان پاره شود"
این جملات بالا هم میاره این ملت رو

خودت رو نگاه نکن داداش ! مردم موذی . خونخوار نسل مغول رو دریاب ( بیچاره مغول ها )

از وقتی دبستان میرفتیم تا الان که دانشگاه میریم تو دانشگاه . کوچه . خیابون داریم میکشیم از دست این ملت

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148

همین الان برو سر کوچتون یا پارک دم خونتون فرهنگ رو ببینی ( تهران که ماشالا ... )

"اون ممه رو لولو خورد" یا "آبو بریزید همون جا که میسوزه" یا "اونقدر تحریم کنید تا تحریم دانتان پاره شود"

خودت رو نگاه نکن داداش ! مردم موذی . خونخوار نسل مغول رو دریاب ( بیچاره مغول ها )

از وقتی دبستان میرفتیم تا الان که دانشگاه میریم تو دانشگاه . کوچه . خیابون داریم میکشیم از دست این ملت
به طور کلی نظر شما درسته
ولی اینم در نظر بگیرید همین ملتی که ما داریم تا قبل از 57 معتبرترین پاسپورت های دنیا رو داشتن و خیلی از آمریکایی ها و انگلیسی ها اولین جایی که برای سفر خارجی انتخاب میکردن ایران بود

به نظر من مردم ایران زود تحت تاثیر رسانه ها قرار میگیرن(بهتره بگم حزب بادن!) و همین رسانه های مضخرف داخلی هستن که دروغ و بی فرهنگی و چند زنی رو تبلیغ میکنن

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
بله داشتیم
در 5000 هزار سال پیش بالاترین معیار زندگی برای سال 2013 رو نداشتیم ولی برای همون زمان رو داشتیم.

شما خودت ایرانی نیستی؟!
اگر ایرانیها اینجورین خود شما هم شاملش میشی
خودتو از بقیه جدا نکن
به طور کلی نظر شما درسته
ولی اینم در نظر بگیرید همین ملتی که ما داریم تا قبل از 57 معتبرترین پاسپورت های دنیا رو داشتن و خیلی از آمریکایی ها و انگلیسی ها اولین جایی که برای سفر خارجی انتخاب میکردن ایران بود

به نظر من مردم ایران زود تحت تاثیر رسانه ها قرار میگیرن(بهتره بگم حزب بادن!) و همین رسانه های مضخرف داخلی هستن که دروغ و بی فرهنگی و چند زنی رو تبلیغ میکنن

حالا انگلیسیا خیلی مهمن که میگی حتی خیلی از انگلیسیا ایران رو انتخاب می کردن!؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خودت بگو تیمور الان با پاسپورت ایرانی کجا میشه رفت؟ جدا خجالت نمیکشی از داشتن پاسپورتی به این اسم؟؟؟

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
در 5000 هزار سال پیش بالاترین معیار زندگی برای سال 2013 رو نداشتیم ولی برای همون زمان رو داشتیم.
خودت داری میگی 5 هزار سال پیش!بهتره بجای گذشته حال رو ببینیم که از نظر قدرت خرید جایگاه 79 رو داریم که برای این کشور با این وسعت و منابع یعنی فاجعه
کشوری که الان داریم نه دین اون زمان رو داره نه نسل نژادی اون زمان رو پس اصلا نمیشه روش مانور داد.
حالا انگلیسیا خیلی مهمن که میگی حتی خیلی از انگلیسیا ایران رو انتخاب می کردن!؟
از نظر من همه ی آدم های دنیا با هم برابرن چه افغانی چه انگلیسی و این که با توریست مخالفی مشکل داری و بحثش جداست!

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
خودت داری میگی 5 هزار سال پیش!بهتره بجای گذشته حال رو ببینیم که از نظر قدرت خرید جایگاه 79 رو داریم که برای این کشور با این وسعت و منابع یعنی فاجعه
کشوری که الان داریم نه دین اون زمان رو داره نه نسل نژادی اون زمان رو پس اصلا نمیشه روش مانور داد.

از نظر من همه ی آدم های دنیا با هم برابرن چه افغانی چه انگلیسی و این که با توریست مخالفی مشکل داری و بحثش جداست!

ملتی که گذشته اش را فراموش کند به قهقرا می رود.
ایران همون ایران فرق زیادی نکرده
البته با 2500 سال پیش نه 5000 سال پیش

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
نکته جالب در سخنان اکثر دوستانی که اون تجربه دوستم براشون غیر قابل هضم بود ؛ اینه که دفاع همشون از میهن با فحش و بد وبیراه و شکستن شیشه و گوه خوری همراه بوده .

الان که این ادبیات رو دیدم ، فکر میکنم اون کانادائیه خیلی هم بیراه نمیگفته که برای داشتن یه زندگی بهتر با معیارهای غربی مهاجرت میکنین . :(

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
ما که فراری شدیم از تاپیک خودمون اینقدر اسپم و بحث سیاسی کردند دوستان

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یعنی قش کردم از خنده :lol:

جدا از اون خیلی از سفید ها کلا میدونن دنیا چه خبره..فقط هم فکر خوش گذرونی و پارتی و مشروبو مهمونی هستن..اونهایی هم که فرهیخته هستن و میفهمن معمولا جمهوری خواه هستن که عقایدشونو حتما میدونید.
h,krnv rxukhli whnv;kldn ;i rxukhli nhkjhk \hvi a,n.
حال ندارم 2باره بنویسم./

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
یعنی دیگه حالم از کلمه ایران و عدد ۲۵۰۰ به هم میخوره.
کشور آدم ۲۰۰ سال قدمت داشته باشه، اما راحت زندگی کنه.

یا ۶۰ سال از تاسیسش بگذره که مردمش انقدر قمپز نداشته باشن.
اسرائیل هنوز به طور کامل به عنوان کشور مستقل شناخته نشده و شاعبه داره اما به آمریکا و اروپا دستور میده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا