• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون 6 پلاس خم می شود! - اثبات تصویری

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
http://fa.wikipedia.org/wiki/استیو_جابز

نه به عنوان مخالف بي علم اپل!! فقط به عنوان يه متن پربار علمي بخونش تا ببيني چه نابغه اي رو تو سن 56 سالگي از دست داديم!
كه اگه بود شايد بازهم دنيارو متحول ميكرد!
جابز 313 تا اختراع داره و حتی مدیران گوگل و شرکت های دیگه بهش قبطه میخورن اون موقع این دوستمون اومده میگه فقط ایرانیا بهش میگن مخترع.

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
ویکی فارسی رو نمیخونم سعید جان ، خیلی معتبر نیست و متن هاش به کیفیت انگلیسیش نیستن و اکثرا نیاز به ویرایش دارن.

در کل، زنده موندن ایشون سودی برای بشر نداشت بلکه بیشتر به سودجویی خودش میپرداخت و تکنولوژی رو قطره قطره با قیمت گزاف به بشر میفروخت..
به نظر من کارمند ساده ی گوگل سود بسیار بیشتری برای بشریت داره تا کمپانی که حتی هدستش رو با کلی بوق و کرنا و شلوغ بازی ارایه میده!

z1
میدونی که همه این حرفا فقط توی ایرانه که اعتبار داره.
وگرنه اگر دلار تو ایران همون هزار تومن بود الان داشتی خوده شما ایفون 6 رو 700 تومن میخریدی

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ویکی فارسی رو نمیخونم سعید جان ، خیلی معتبر نیست و متن هاش به کیفیت انگلیسیش نیستن و اکثرا نیاز به ویرایش دارن.

در کل، زنده موندن ایشون سودی برای بشر نداشت بلکه بیشتر به سودجویی خودش میپرداخت و تکنولوژی رو قطره قطره با قیمت گزاف به بشر میفروخت..
به نظر من کارمند ساده ی گوگل سود بسیار بیشتری برای بشریت داره تا کمپانی که حتی هدستش رو با کلی بوق و کرنا و شلوغ بازی ارایه میده!

z1
اخه انگليسيتم كه زياد قوي نيست بگم بري انگليسيشو بخوني!
ديگه دارم شك ميكنم كه خصومت شخصي با يكي از بزرگترين مخترعين و متحولين دنياي ديجيتال داري!
سعي كن بخوني ازش درس بگيري انسان ها با كينه و مخالف بيجا به جايي نميرسن!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
جابز 313 تا اختراع داره و حتی مدیران گوگل و شرکت های دیگه بهش قبطه میخورن اون مو
قع این دوستمون اومده میگه فقط ایرانیا بهش میگن مخترع.

بابا بس کنید تروخدا
چقدر دروغ میگین اخه شماها طرفدارای اپل چقدر خودتون رو زدین به خریت
چرا اخه دروغ پخش میکنید توی نت

313 تا اختراع داره ؟!؟ مرتیکه مفت خور تا اخر عمرش جونکند تا معروف باشه.. تمام زندگیش رو که بخونید طمع معروفیت و شهرت توش موج میزنه . نود درصد اون اختراعاتی که میگی و هیچوقت هم ساخته نشده رو طبق مدارک رسمی خریده !!
منم پول داشته باشم میتونم حق اختراع رو بخرم..جالبه برات ؟! تو همین سایت خودمون هم یکی میفروخت !!!

مخترع؟! اسمش منو یاد این لاشخورای مشاوره املاک میندازه ، یه مشت دلال که میلیارد میلیارد در میارن !بعدشم اطرافیانشون میگن بهشون مهندس !

واقعا این یه حقیقته که عامه ی مردم ، سطح عقل پایینی دارن..به وضوح معلومه که چقدر راحت میشه سوارشون شد، و این مخترع شما فقط از این نکته سواستفاده کرد ! و فقط به این دلیل، به نظرم خیلی زرنگ بود!
z1

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اخه انگليسيتم
كه زياد قوي نيست بگم بري انگليسيشو بخوني!
ديگه دارم شك ميكنم كه خصومت شخصي با يكي از بزرگترين مخترعين و متحولين دنياي ديجيتال داري!
سعي كن بخوني ازش درس بگيري انسان ها با كينه و مخالف بيجا به جايي نميرسن!

بابا یه جوری میگی انگار یه نفره همه کاراشو کرده ! :D
یعنی میرفتی شرکت اپل میدید یه نفر، مخترع کبیر استیو جابزتون،فقط اونجاست خخخخ
z1

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
میدونی که همه این حرفا فقط توی ایرانه که اعتبار داره.
وگرنه اگر دلار تو ایران همون هزار تومن بود الان داشتی خوده شما ایفون 6 رو 700 تومن میخریدی
خوب فقط ایفون که ارزون نمیشد! بعدشم ایفون مفتش گرونه
مثلا ایرفونشو ببین چی داره اینقد گرونه
فقط پول میگیره که احساس خرید چیز گرونو بکنی -_-

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
بابا یه جوری میگی انگار یه نفره همه کاراشو کرده ! :D
یعنی میرفتی شرکت اپل میدید یه نفر، مخترع کبیر استیو جابزتون،فقط اونجاست خخخخ
z1
فكر كنم فارسيتم ضعيفه مهندس! وگرنه همون فارسي ويكيم بخوني ميفهمي كه چه مرد بزرگي بوده!
از شركتي كه خودش با جون كندن تاسيس كرده بيرونش كردن,اگه شما بودي فوري خودكشي ميكردي! اما ايشون ميره از صفر دوباره شروع ميكنه!
برو فارسيتو قوي كن بخون :D
اينقدرم فحاشي نكن مكان عمومي :general304:

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
خوب فقط ایفون که ارزون نمیشد! بعدشم ایفون مفتش گرونه
مثلا ایرفونشو ببین چی داره اینقد گرونه
فقط پول میگیره که احساس خرید چیز گرونو بکنی -_-

این کمپانی یک کمپانی خاصه و هدفش تولید چند نوع خاص از دستگاهاس پس هم لوکس کار میکنه هم گرون ولی شرکت های دیگه تلفن های همراهشون اط رده قیمت خیلی پایین تا خیلی بالا هستن پس آیفون که یک نوع خاصه باید گرون و تک باشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
این کمپانی یک کمپانی خاصه و هدفش تولید چند نوع خاص از دستگاهاس پس هم لوکس کار میکنه هم گرون ولی شرکت های دیگه تلفن های همراهشون اط رده قیمت خیلی پایین تا خیلی بالا هستن پس آیفون که یک نوع خاصه باید گرون و تک باشه
شما پولت انگاری باد کرده هست یکم بده به من[emoji16]

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
اینم بخشی از 313 اختراعش
50535374141037407459.jpg

91037942659757259066.jpg

03658057340338974216.jpg

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
شما پولت انگاری باد کرده هست یکم بده به من[emoji16]

والا من تاحالا 10 بار توی این تاپیک تاپیکای دیگه هم گفتم که من عاشق ایفونم ولی بیشتر زورم رو ایفون 4 بود الان که بیشتر اوقات اندرویدی دستمه ولی خب هرجاب بحث باشه طرف اپلم

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
فردا منم تاپیک میزنم "گوشی فلان سامسونگ خم نمیشود!!"
:D
برو تو باطن کار ببین چی زدن برو بچه استیو
هر مدلی دادن بیرون یه شاهکار بوده
کاش قیمتاش یکم متعادل تر بود همگان ازش لذت میبردن میفهمیدن راحتی یعنی چی!

Sent from my F**king life
تاریخ انگار دوباره تکرار شد !
اگر یادتون باشه 6 ماه پیش همین بحثو دنبال کردیم و ... شما بودی و تهرانی و ما !
اصلا این گوشی هم قیمت 1280 . اصلا قیمتش 100 تومن ... اصلا ما فقیر بیچاره
ولی بازم زورم میاد برم این گوشی رو بخرم و بعد دوستم بیاد بهم بگه گوشیتو بده تفریحی خم کنمش و دور هم بخندیم !!

هر وقت به طرفدار های اپل در مورد ضعف ایفون میگفتم
جواب میدادند صبر کن بیاد بگیر تو دستت بعد....
حالا شما خودت بگیر تو دستت بعد....
قوطیه رانی از این مستحکم تره :D

من زبانم زیاد خوب نیست ، فارسیشو میگم شما بیزحمت ترجمش کن بفرست برای تیم کوک ؛ فکر کنم دبیر زبان بودید
چون اپل قبلا هم سر آنتن دهی 4 یه بامپر رایگان داد که مشکلش حل بشه الانم دو تا راه حل واسه درست کردن این مشکل پیشنهاد میکنم :
1- میتونه یه بند هدیه بده که دوستان گوشی رو به گردنشون بندازن تا مبادا خم بشه ( بند عمده هم خواست دو طبقه زیر همکف علائدین کیلویی می فروشن میتونن تهیه کنن ) مزیتش هم اینه که آرم اپلش بیشتر به چشم میاد !
2- میتونه 2 تا چوب با جنس اعلا هدیه بده که با چسب به دو طرف گوشی بزنن که بشه پاشنه آشیل و نزاره گوشی خم بشه !

اپل گوشی آلمینیومی زده و این طبیعیه که خم بشه ؟؟!! پس ببخشید جنس وان M8 چیه که خم نمیشه ؟؟
اپل خداست دیگه فردا بیاد یه تیکه آهن پاره هم بده بیرون بازم چون پشتش یه مارک سیب داره طرفداری خودشو داره !!

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
ولی بازم زورم میاد برم این گوشی رو بخرم و بعد دوستم بیاد بهم بگه گوشیتو بده تفریحی خم کنمش و دور هم بخندیم !!

من زبانم زیاد خوب نیست ، فارسیشو میگم شما بیزحمت ترجمش کن بفرست برای تیم کوک ؛ فکر کنم دبیر زبان بودید
چون اپل قبلا هم سر آنتن دهی 4 یه بامپر رایگان داد که مشکلش حل بشه الانم دو تا راه حل واسه درست کردن این مشکل پیشنهاد میکنم :
1- میتونه یه بند هدیه بده که دوستان گوشی رو به گردنشون بندازن تا مبادا خم بشه ( بند عمده هم خواست دو طبقه زیر همکف علائدین کیلویی می فروشن میتونن تهیه کنن ) مزیتش هم اینه که آرم اپلش بیشتر به چشم میاد !
2- میتونه 2 تا چوب با جنس اعلا هدیه بده که با چسب به دو طرف گوشی بزنن که بشه پاشنه آشیل و نزاره گوشی خم بشه !

اپل گوشی آلمینیومی زده و این طبیعیه که خم بشه ؟؟!! پس ببخشید جنس وان M8 چیه که خم نمیشه ؟؟
اپل خداست دیگه فردا بیاد یه تیکه آهن پاره هم بده بیرون بازم چون پشتش یه مارک سیب داره طرفداری خودشو داره !!
مشکل شما برند اپل نیس مشکل شما اینکه دوستانی دارید که فکر میکنم تاحالا بیشتر از 1100 دستشون مگرفتن چون فقط با همون فوتبال و دو میدانی و پرش از کوه و جیب عقب و اینارو تجربه میکردن

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

فقط روشنت كنم كسي كه گوشيو بخره 2 ميليون بعد به همه جاش فشار بياره تا خم بشه بهتره بره يه بيل بگيره اونو هي فشار بده كه خم شد ذوقم بكنه! :D
فكر كنم همه گوشي هايي كه تا الان داريو اينقد گذاشتي رو زمين با پا فشار دادي كه همه كج اينان؟! :general404:
هرچند ايراني جماعت بايد نگران اينا باشه چون فرهنگ استفاده از گوشي رو نداره, ميخره 3 تومن گوشي ميده دست بچه يه سالش بازي كنه اخرش پرت كنه رو زمين !!! يا گوشي زير پا ميزارن زير پايه مبل!! :general304:
بريد اين سايت چينيا سفارش بديد يه چندتا دكمه رو اجر پاره واستون بزنه صفحه نمايشم نميخواد همونو بگيريد دستتون!
دوستت اومد بكوبش زمين جلوش داد بزن بيااااااااه حال كردي هيچيش نشد! :general304: اونم بگه الكي نگو گوشي اجرت لب پر شد! :general404::general404::general404:
بهتره يا بيخيال ايفون شي يا دوستاتو عوض كني!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
فكر كنم فارسيتم ضعيفه مهندس! وگرنه همون فارسي ويكيم بخوني ميفهمي كه چه مرد بزرگي بوده!
از شركتي كه خودش با جون كندن تاسيس كرده بيرونش كردن,اگه شما بودي فوري خودكشي ميكردي! اما ايشون ميره از صفر دوباره شروع ميكنه!
برو فارسيتو قوي كن بخون :D
اينقدرم فحاشي نكن مكان عمومي :general304:

خودش تاسیس نکرده
یک نفر نبودن
جون کندن نداشته چون معدن کشف نکرده که شرکت تاسیس کرده

از بزرگنمایی،طبق عادتتون،بپرهیزید
z1

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
رجوع کنید فه هدفونهای موتورولا و بلک بری تا معنی خاصصصصص بودن رو بفهمید

z1

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
فقط روشنت كنم كسي كه گوشيو بخره 2 ميليون بعد به همه جاش فشار بياره تا خم بشه بهتره بره يه بيل بگيره اونو هي فشار بده كه خم شد ذوقم بكنه! :D
فكر كنم همه گوشي هايي كه تا الان داريو اينقد گذاشتي رو زمين با پا فشار دادي كه همه كج اينان؟! :general404:
هرچند ايراني جماعت بايد نگران اينا باشه چون فرهنگ استفاده از گوشي رو نداره, ميخره 3 تومن گوشي ميده دست بچه يه سالش بازي كنه اخرش پرت كنه رو زمين !!! يا گوشي زير پا ميزارن زير پايه مبل!! :general304:
بريد اين سايت چينيا سفارش بديد يه چندتا دكمه رو اجر پاره واستون بزنه صفحه نمايشم نميخواد همونو بگيريد دستتون!
دوستت اومد بكوبش زمين جلوش داد بزن بيااااااااه حال كردي هيچيش نشد! :general304: اونم بگه الكي نگو گوشي اجرت لب پر شد! :general404::general404::general404:
بهتره يا بيخيال ايفون شي يا دوستاتو عوض كني!

تو جیب خم شده سعید جان ، یکم بیشتر بخون ،زوری نزده کسی !
z1

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
مشکل شما برند اپل نیس مشکل شما اینکه دوستانی دارید که فکر میکنم تاحالا بیشتر از 1100 دستشون مگرفتن چون فقط با همون فوتبال و دو میدانی و پرش از کوه و جیب عقب و اینارو تجربه میکردن

اگه تا حالا 1100 دستمون بوده و الان گوشی خوب داریم، به لطف کسانیه که اپل با زور دادگاه و حق مالکیت هایی که میخرید باهاشون جنگ میکرد !!! یادت نره

z1

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
رجوع کنید فه هدفونهای موتورولا و بلک بری تا معنی خاصصصصص بودن رو بفهمید

z1
بلکبری و موتورلا هم که همشهری های اپل هستن ولی خب موتورلا که الان انحصار کاملش دست چینه میمونه بلکبری و اپل

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خودش تاسیس نکرده
یک نفر نبودن
جون کندن نداشته چون معدن کشف نکرده که شرکت تاسیس کرده

از بزرگنمایی،طبق عادتتون،بپرهیزید
z1
خب اگه به اين راحتي چرا شما نميري همچين شركتي بزني بدون زحمت گوشي توليد كني؟ نه يه نفري بلكه 1000 نفري حتي؟!

بالا