مسه مرد ایراداتمون رو میگیریم و تکنولوژی رو برای نسل های اینده به ارمغان میاریم
چیزی قایم نمیکنیم..کسی رو گول نمیزنیم..دروغ نمیگیم..جیل بریک چیه؟! انلاک فکتوری کدوم خریه؟! همه چیز..برای همه کس..
گیمیک های تبلیغاتی کجا بود...وقتمون رو میزاریم روی پروژه تحقیق میکنیم..کامله کامل ... کسی هم بشینه روی محصول، آبرومون نمیره !
z1
عزيزم اين همه ساكت بودم ديگه صدامو در آوردي
خب شماره يك:جيلبريك رو افرادي مثل شما با لحن حرف زدنتون انجام ميدن كه ميخوان دو هزار پول ندن يه نفر با هزار بدبختي و تلاش برنامه ميسازه پول ندن و برنامه مجاني دانلود كنن
پ.ن: جيل بريك و اين بساط ها صد رحمت داره به نصب ديتا بازي كه خودم براي يك ديتا دهنم سرويس شد
شماره دو:انلاك فكتوري كه ميگين ميدونيد چيه؟
اشخاصي توي كشور خارجي زندگي ميكنن و ميخوان فقط از يك اپراتور استفاده كنن به جاي اينكه هزينه اضافه واسه اينكه همه سيمكارت ها رو بتونن استفاده كنن رو نميدن
پ.ن: مشكل انلاك فكتوري نبودن بعضي از گوشي ها تو ايران همش تقصير خريداري هست نتونسته بگه گوشي انلاك فكتوري ميخوام و سايت هم براي چك كردن انلاك بودن گوشي هست
شماره سه: شما زير پايي خريديد كه وقتي ميريد پيك نيك بزاريد زير پاتون؟تست هايي رو هم كه ميگيد فقط چند نفر انجام دادن و ايفونشون خم شده كه توي شرايط عادي خم نميشه
شماره چهار : شركت هايي مثل گيم لافت يا ea ميان بازيها رو روي پرطرفدارترين محصول كه در تمام كشور ها باشه تست ميكنن و روي محصولي مانور ميدن كه يك ذره هم لگ نزنه
شماره پنج : شما كه با اپل پدر كشتگي داري اپل نخر
والا چي بگم بهت وايسادي با يه تفنگ همه رو نشونه گرفتي
شماره شش: من گوشي هاي زيادي داشتم حداقل يدونه از هر كمپاني و اگه كسي از دوستان صميمي گوشي خوبي گرفت ازش يه هفته يا چند روز قرض ميگرفتم و الان هم بعد از سه ماه انتظار موندم ولي اپل خريدم چون هيچكدوم از گوشي هايي كه باهاشون كار كردم نتونستن برام مثل اپل كار كنند
و من الله توفيق
Sent from my iPhone using Tapatalk