• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون 6 پلاس خم می شود! - اثبات تصویری

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
روزنامه تلگراف نوشت: اریک اشمیت در واکنش به این سوال که با دیدن صف‌های طولانی مقابل فروشگاه‌های اپل که مشتاقانه منتظر خرید آیفون جدید هستند چه احساسی دارد؟ تنها به گفتن این جمله بسنده کرد که گوگل این فناوری‌ها را یک سال قبل عرضه کرده است، اما از بیان جزییات بیشتر خودداری کرد.

رییس اجرایی گوگل در مصاحبه با بلومبرگ گفت: این رقابت شدید به نفع میلیاردها کاربر در جهان است.

وی افزود:‌ در حقیقت من می گویم که این رقابت شدید بین اپل و گوگل در حوزه اندروید و ios مزایای بسیار زیادی برای کاربران در سطح جهان دارد. اگر شما نگاهی به نوآوری‌های اپل و گوگل بیندازید می‌بینید که این رقابت که به عقیده من نبرد تعیین کننده صنعت کامپیوتر امروز است به نفع میلیاردها نفر در سطح جهان است.

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
نمی‌توان منکر شد که مطمئنا سامسونگ بیشترین نفع را از مشکل خم شدن آیفون 6 پلاس برده است و حالا تصویر منتشر شده در صفحه فیس‌بوک این شرکت مطمئنا این موضوع را تائید می‌کند!

در تصویری که این شرکت در صفحه فیس‌بوک خود منتشر کرده یک آیفون 6 پلاس پلاس خم شده و به زانو درآمده را می‌بینید که از نگاه سامسونگ در برابر گلکسی نوت این شرکت‌که ظاهرا از مشکل خم شدن رنج نمی‌برد!، به زانو درآمده است. در بالای این تصویر نوشته شده که در برابر کسانی که شایسته هستند تعظیم کنید!
درسته سامسونگ همیشه بیشترین تبلیغات و ترول بازی ها درمیاره چون هیچ وقت نمیتونه به اپل برسه!:D
فقط 3 روز!:eek: هنوز فروشش تو چین شروع نشده!
MK-CP506_APPLE_G_20140922154220.jpg
یادمه یه بار اریک اشمیت میگفت اندروید امن تر از آیفون هست خنده ی حاضرین جلسه درومده بود!:D:general304:
http://www.theverge.com/2013/10/7/4814422/eric-schmidt-says-android-is-more-secure-than-iphone

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
داداش نمیدونم تا حالا سری زد سونی از نزدیک دیدی؟!
خدایی گوشی مثل زد 1 اگه 500 تومن به من بدن بازم نمیخرم!به جرات میتونم بگم صفحه نمایش آیفون 4 که مال 4 سال پیش هست از زد 1 بهتره!!!

عینک بزن خب !!
z1

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
گفتم شلوار جین دادا. کسی با گوشی کشتی نمیگیره و تنها چیز مهم اینه که گوشی باید اونقد محکم باشه که لازم نباشه فکر و ذکرت محافظت ازش باشه.

هرچند گوش فن بویهایی مثل شما به این حرف ها بدهکار نیست و تعصب کورکورانه اجازه نمیده واقعیت رو ببینید.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

داداش خون خودتو کثیف نکن اینا همون قماشین که میرن قرض میکنن عروسی میگیرن که دهن مردم رو ببندن :D:D
هرچی هم بگی میزنن تو خنده و شوخی و مسخره کردن
جالبه برام دیگه واقعا معلومه کم اوردن هی میپرن به برندهای مختلف ،سونی سامسونگ الجی اچ تی سی... هیشکی دیگه ارامش نداره از حرفای اینا
بخدا من طرفدار یه برند بودم اینجور افتضاح بار میورد دیگه جایی حرف نمیزدم !!
z1

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
عینک بزن خب !!
z1
حرف ایشون باز از اون حرفا بود!!
من زد 1 دارم تو خونه 4s هم داریم معلومه زد 1 سرتره هم رزولیشنش خداست چه برسه به طبیعی بودن صفحه
تازه اگر میخواین مقایسه انجام بدین z2 با iphone 6 انجام بدین

Sent from my C6903 using Tapatalk

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
حرف ایشون باز از اون حرفا بود!!
من زد 1 دارم تو خونه 4s هم داریم معلومه زد 1 سرتره هم رزولیشنش خداست چه برسه به طبیعی بودن صفحه
تازه اگر میخواین مقایسه انجام بدین z2 با iphone 6 انجام بدین

ارش جان چرا نرفتی با پول زد وان یه 4 بخری ؟ یا یه 4s تمییز برداری ؟ جدی سواله برام
اپل که همه ی گوشیاش شاخن و همشون پرچماشون بالاست ! یکی حالا میاد میکه اپل میخوام خودش 1100 داره حرفی نیست میگیم طفلک خب پولش نرسیده، شما رفتی زد وان خریدی هی هم اپل اپل میکنی، خب چرا نخریدی؟!

z1

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اپل چون تا حالا گوشی بزرگ نزده نمی دونه برای گوشی بزرگ باید بدنه قوی باشه الان ایفون 6 اصلا خم نمی شه ولی 6 پلاس چون بزرگه بدنش ضعیفه و خم می شه

و تاوان این اشتباه رو باید مشتری هایی بدن که هنوز نمیدونن میتونن از برند ها انتظار داشته باشن!!
z1

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ارش جان چرا نرفتی با پول زد وان یه 4 بخری ؟ یا یه 4s تمییز برداری ؟ جدی سواله برام
اپل که همه ی گوشیاش شاخن و همشون پرچماشون بالاست ! یکی حالا میاد میکه اپل میخوام خودش 1100 داره حرفی نیست میگیم طفلک خب پولش نرسیده، شما رفتی زد وان خریدی هی هم اپل اپل میکنی، خب چرا نخریدی؟!

z1
والا جناب تهرانی من طرفدار هیچ برندی نیستم از اولم گفتم
در مورد سوالتون من حتی میتونستم پول بیشتر بذارم و ایفون 5s بگیرم ولی چرا حتی اونم نگرفتم؟
1.صفحه کوچکتر رزولیشن کمتر (برام خیلی خیلی مهمه)
2.سیستم عاملی که انقدر دستم باز نیست و آشنایی ندارم
3.خود برند سونی، زیبایی گوشی و تبلیغاتی که در موردش شد.سوای سخت افزار فوق العاده همچنین ضد ابی که خودم هر روز تست میکنم!!
4.رم خوردن.ایفون برای مدل های حافظه بالا هزینه گزافی داد که هنوز نمیفهمم چرا اینقدر اختلافه.الان گوشیم16 گیگ داخلی داره و 64 خارجی!
باهاشم همه کار میکنم از نت و تپاتالک گرفته تا گوش کردن اهنگ و نگاه کردن فیلم و موزیک ویدیو و استفاده از برنامه های کاربردی و بازی و دوربین ووو
یعنی 1 نقطش نیست که استفاده نکنم روزی دو بار هم شارژ میکنم از شدت مصرف!
ابنجاست که گوشیای اندرویدی رو به IOS ترجیح میدم

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
والا جناب تهرانی من طرفدار هیچ برندی نیستم از اولم گفتم
در مورد سوالتون من حتی میتونستم پول بیشتر بذارم و ایفون 5s بگیرم ولی چرا حتی اونم نگرفتم؟
1.صفحه کوچکتر رزولیشن کمتر (برام خیلی خیلی مهمه)
2.سیستم عاملی که انقدر دستم باز نیست و آشنایی ندارم
3.خود برند سونی، زیبایی گوشی و تبلیغاتی که در موردش شد.سوای سخت افزار فوق العاده همچنین ضد ابی که خودم هر روز تست میکنم!!
4.رم خوردن.ایفون برای مدل های حافظه بالا هزینه گزافی داد که هنوز نمیفهمم چرا اینقدر اختلافه.الان گوشیم16 گیگ داخلی داره و 64 خارجی!
باهاشم همه کار میکنم از نت و تپاتالک گرفته تا گوش کردن اهنگ و نگاه کردن فیلم و موزیک ویدیو و استفاده از برنامه های کاربردی و بازی و دوربین ووو
یعنی 1 نقطش نیست که استفاده نکنم روزی دو بار هم شارژ میکنم از شدت مصرف!
ابنجاست که گوشیای اندرویدی رو به IOS ترجیح میدم

داداش میشه بپرسم رزولوشن بیشتر چرا مهمه؟
این مقایسه صفحه نمایش زد 1 با آیفون 5:
http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-Z1-vs-Apple-iPhone-5_id3442
البته باید با 5 اس مقایسه بشه!ولی همین 5 خیلی بهتره صفحه نمایشش.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش میشه بپرسم رزولوشن بیشتر چرا مهمه؟
این مقایسه صفحه نمایش زد 1 با آیفون 5:
http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-Z1-vs-Apple-iPhone-5_id3442
فقط رزولیشن نیست عزیزم بزرگی صفحهههههههه و هزاران مورد دیگه که گفتم
من زد 1 رو به 5اس می پسندم گفتم هم چرا
اپل داره پول مفت میگیره چون برای هر ارتقا حافظه مثلا از 16 به 32 100 دلار اضافه میگیره!! این منطقی نیست!! رم 64 بهترین کلاس رو 150 تومن یعنی 50 دلار گرفتم!
در ضمن چشم تا 400 پیکسل در هر اینچ رو تشخیص میده خواهشا ایفونو اینجوری توجیح نکنین!!

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
فقط رزولیشن نیست عزیزم بزرگی صفحهههههههه و هزاران مورد دیگه که گفتم
من زد 1 رو به 5اس می پسندم گفتم هم چرا
اپل داره پول مفت میگیره چون برای هر ارتقا حافظه مثلا از 16 به 32 100 دلار اضافه میگیره!! این منطقی نیست!! رم 64 بهترین کلاس رو 150 گرفتم!
در ضمن چشم تا 400 پیکسل در هر اینچ رو تشخیص میده خواهشا ایفونو اینجوری توجیح نکنین!!

بحث من سر صفحه نمایش بود!صفحه نمایش آیفون 6 بزرگ شده!
من قبلا گفتم ایفون گرون ترین گوشی هست ولی به کوچیک بودن دنیا متهم شدم!
من لینک بهت دادم بررسی علمی هست نه برای عوام.اگه عدد میخوای گوشی چینی 400 تومنی از آیفون 6 بهتره!
من آیفون 4 اس با زد 1 عوض نمیکنم یعنی در این حد!باز نوت صفحه نمایش خوبی داره.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بحث من سر صفحه نمایش بود!صفحه نمایش آیفون 6 بزرگ شده!
من قبلا گفتم ایفون گرون ترین گوشی هست ولی به کوچیک بودن دنیا متهم شدم!
من لینک بهت دادم بررسی علمی هست نه برای عوام.اگه عدد میخوای گوشی چینی 400 تومنی از آیفون 6 بهتره!
من آیفون 4 اس با زد 1 عوض نمیکنم یعنی در این حد!باز نوت صفحه نمایش خوبی داره.
شما متعصبی!
شما هر وقت تونستید این همه موردی که گفتم رو توجیح کنید بعد بیاین!
ببخشید مثلا گرون ترین گوشی دنیا بودن هنره!؟ یکی مثل من که میخواد از گوشی به نسبت قیمت بیشترین بهره رو ببره ایفونو هیچ وقت نمیگیره!
اگر بحث ایفون 6 هم باشه باید زد 2 و نوت 4 رو مقایسه کرد نه زد 1...
پ.ن: سامسونگ صفحه نمایشای غیر طبیعی داره

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
شما متعصبی!
شما هر وقت تونستید این همه موردی که گفتم رو توجیح کنید بعد بیاین!
ببخشید مثلا گرون ترین گوشی دنیا بودن هنره!؟ یکی مثل من که میخواد از گوشی به نسبت قیمت بیشترین بهره رو ببره ایفونو هیچ وقت نمیگیره!
اگر بحث ایفون 6 هم باشه باید زد 2 و نوت 4 رو مقایسه کرد نه زد 1...
پ.ن: سامسونگ صفحه نمایشای غیر طبیعی داره
بله اون لینک سایت معتبری که دادم هم متعصبه پس!برادر بچه که نیستیم هر چی خودمون داشته باشیم بیایم ازش تعریف کنیم!هرچی میگی یه لینک معتبر بده!
چیو توجیح کنم؟!اینکه آیفون گرونه؟!
گرون ترین گوشی داره و بالاترین فروش تو دنیا داره این هنره!گرونه عوضش بعد 3 سال آیفون 4 اس 16 گیگ دست دومش 1 تومنه!گوشی های زمان خودش 600 تومنن!یعنی قیمتش افت زیادی نمیکنه.
درسته سوپرامولد یکم جذاب و غیر واقعی هست ولی از صفحه نمایش های سونی خیلی بهتره.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بله اون لینک سایت معتبری که دادم هم متعصبه پس!برادر بچه که نیستیم هر چی خودمون داشته باشیم بیایم ازش تعریف کنیم!هرچی میگی یه لینک معتبر بده!
چیو توجیح کنم؟!اینکه آیفون گرونه؟!
گرون ترین گوشی داره و بالاترین فروش تو دنیا داره این هنره!گرونه عوضش بعد 3 سال آیفون 4 اس 16 گیگ دست دومش 1 تومنه!گوشی های زمان خودش 600 تومنن!یعنی قیمتش افت زیادی نمیکنه.
درسته سوپرامولد یکم جذاب و غیر واقعی هست ولی از صفحه نمایش های سونی خیلی بهتره.
نگاه کن منم بچه نیستم
با ایفون به اندازه کافی کار کردم
شما اولا نگاه کردی به 4اس بعد دیدی کم میاره چسبیدی به 5اس!
اره افت قیمت زیادی نمیکنه برو ببین 5s داره الان چقدر کم میشه
اصلا قیمت زد 1 با 5s در یک رده نیست
زد 1 چند صد هزار تومن کمتره کلی برتری داره
من هر چی میگم لینک میدی بابا تو لینک هم گفته صفحه 5اس بزرگتره؟؟؟!
ایا غیر از اینه که قیمت 5اس 64 وحشتناکه!؟ ولی برای من یه مموری و گوشی به قیمت ارزونی در اومده؟ سونی مثلا چشه؟
برندش بده؟ خوشگل نیست با اون پشت نازش[emoji16]؟ بده که اومده گوشی ضد آب داده؟ صفحش بزرگتره؟ رزولیشنش بیشتره؟ باطریش و عمرش بیشتره؟ مموری کارت میخوره برات مفت در میاد تازه 128 گیگ هم میساپورته تست شده! سی پی یو به اون قدرت داره حالا ایفون 2 هسته ای بذاره ولی بازم چیزی نیست زد 1 کم بیاره! دوربین 20 مگاپیکسل جزییات رو که تو review ها میبینی بیشتره؟؟؟
تازه همه اینا یطرف اندروید 5 طرف دیگه بذارین بیاد ios باگدار رو میخوابونه اون وقت هم سیستم عامل عالیه هم سخت افزار فوق عالی با قیمت معقول

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
خدایی جمع نوابغ جمعه!:D شده زومیت.:general304:
هم با زد کار کردم هم زد 1.واقعا اگه صفحه نمایش درست و حسابی میخواین اصلا سونی نخرید.بهترین صفحه نمایش بازار نوت 4 و آیفون 6 داره.جی 3 و اچ تی سی وان جدید هم خیلی خوبن.
ما در حسرت آیفون آخر جونمون از دست میدیم.:confused:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خدایی جمع نوابغ جمعه!:D شده زومیت.:general304:
هم با زد کار کردم هم زد 1.واقعا اگه صفحه نمایش درست و حسابی میخواین اصلا سونی نخرید.بهترین صفحه نمایش بازار نوت 4 و آیفون 6 داره.جی 3 و اچ تی سی وان جدید هم خیلی خوبن.
ما در حسرت آیفون آخر جونمون از دست میدیم.:confused:
صفحه زد 2 با قبلیا خیلی فرق کرده

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
نگاه کن منم بچه نیستم
با ایفون به اندازه کافی کار کردم
شما اولا نگاه کردی به 4اس بعد دیدی کم میاره چسبیدی به 5اس!
اره افت قیمت زیادی نمیکنه برو ببین 5s داره الان چقدر کم میشه
اصلا قیمت زد 1 با 5s در یک رده نیست
زد 1 چند صد هزار تومن کمتره کلی برتری داره
من هر چی میگم لینک میدی بابا تو لینک هم گفته صفحه 5اس بزرگتره؟؟؟!
ایا غیر از اینه که قیمت 5اس 64 وحشتناکه!؟ ولی برای من یه مموری و گوشی به قیمت ارزونی در اومده؟ سونی مثلا چشه؟
برندش بده؟ خوشگل نیست با اون پشت نازش[emoji16]؟ بده که اومده گوشی ضد آب داده؟ صفحش بزرگتره؟ رزولیشنش بیشتره؟ باطریش و عمرش بیشتره؟ مموری کارت میخوره برات مفت در میاد تازه 128 گیگ هم میساپورته تست شده! سی پی یو به اون قدرت داره حالا ایفون 2 هسته ای بذاره ولی بازم چیزی نیست زد 1 کم بیاره! دوربین 20 مگاپیکسل جزییات رو که تو review ها میبینی بیشتره؟؟؟
تازه همه اینا یطرف اندروید 5 طرف دیگه بذارین بیاد ios باگدار رو میخوابونه اون وقت هم سیستم عامل عالیه هم سخت افزار فوق عالی با قیمت معقول

من گفتم صفحه نمایش 4 اس از زد 1 بهتره!نگفتم 4 اس از زد 1 قوی تره!
طبیعیه قدرت گوشی 3 سال پیش با گوشی 1 سال پیش نباید مقایسه کرد!:D
افت قیمت آیفون و آیپد ها در کل خیلی کمتره.دیگه حوصله ندارم واقعیات بازارچه نشون بدم!آیفون 5 اس و زد 1 همزمان باهم به بازار اومدن!
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37242-apple-iphone-5s.aspx
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37239-sony-xperia-z1.aspx
بزرگ تر بودن برتریه؟!:D پس هواوی 5 اینجی 500 تومنی بخر از آیفون بهتره!:general304:
خوب من گفتم گرون ترین گوشیه و عوضش قیمت کمتر افت میکنه!شما زد 1 نگه داری 2 سال بعد 500 میتونی بفروشی!
بازم گفت لزولوشنش بیشتره!!!اینم تست دوربین فوق طبیعی زد 3 با آیفون ها:
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=6665&idPhone2=6539&idPhone3=5685
اندرویدی ها 3 ساله در آرزوی اندروید 5 به سر میبرن!ios باگ دار!:eek::D تمام آپدیت ها وقتی اومد معلوم میشه چی باگ داره!
والا رو اندروید رم 3 و سی پی یو خداهسته ای میزارن باز باگ و لگ و هنگ داره!
آقا من تسلیمم اون سایت ها غلط کردن مقایسه کردن!
همین جا اعلام میکنم آیفون خیلی چرته اصلا نخرید چون خم میشه بلوتوث نداره زد آب نیست جا کارتی نداره سنسور یو وی و ضربان قلب هم نداره!:D:general404:
فقط منتظرم اندروید 5 شاید این جمعه بیاید ببینم چطور ios میخوابونه!

Last edited:

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
ای بابا ملتم بخدا دنبال چه چیزایی میرن
خیلی عذر میخوام
ولی باید بگم
ادم خیلی باید بی شعور باشه چشمشو روی این همه حسن و زیبایی و قابلیت و نو اوری این گوشی ببنده بعد چون خم میشه بگه به درد نمیخوره!
اخه کدوم ادم عاقلی با گوشی خودش این کارو میکنه؟ بیاد انقدر فشار بهش بده که گوشی خم بشه؟ دیگه تو بدترین حالت میتونی یه گارد بندازی روش مقاومتشم میره بالا!
گوشی تو جیب جلو شلوار یا جیب کت چه جوری میخواد تا بشه؟
در ضمن این گوشیه نه اجر که هرچقدر فشار بدی خم نشه!تو زمونه ای که همه ی امکانات یه گوشی میشه ضد اب بودن! عجیب نیست خم نشدن و نشکستن و نسوختن هم امکانات حساب بشه!
آخه نکته خنده دارش همینجاست دیگه!! این همه حسن و زیبایی و امکانات به قول شما گذاشتن... یه دقیقه وقت نذاشتن تو کارخونه تستش کنن ببینن که بابا محصول به این گرونی اگه پس فردا تو جیب پشت یه بنده خدایی بود(البته اگه جا بشه!!;)) خم میشه یا نه!!! یعنی یه همچین تستی اینقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:general210:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آقا هر کی هر چی دوست داره میخره....چرا اینهمه تعصب به خرج میدین؟ مگه آیفون یا اس5 یا زد2 رو من و شما ساختیم یا سهامدارش هستیم که در افتخاراتشون سهیم باشیم؟

این تعصب ها فقط از بچه ها بر میاد.....چه خبرتونه بابا......

الان اس5 دارم، ولی اگه سونی یه گوشی با کیفیت صفحه اس5 بزنه خوب میرم اونو میخرم....اس 5 دارم ولی از جنس بدنش بدم میاد......جی 3 نخریدم چون صفحه اس5 رو ترجیح میدم......از آیفونم خوشم نمیاد چون محدودیت های مسخره ای داره.

دیگه زامبی نشید دیگه بابا..:general208::general208::general208:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آخه نکته خنده دارش همینجاست دیگه!! این همه حسن و زیبایی و امکانات به قول شما گذاشتن... یه دقیقه وقت نذاشتن تو کارخونه تستش کنن ببینن که بابا محصول به این گرونی اگه پس فردا تو جیب پشت یه بنده خدایی بود(البته اگه جا بشه!!;)) خم میشه یا نه!!! یعنی یه همچین تستی اینقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:general210:

خوب گند زدن دیگه...مثه همه شرکتها گاف دادن....اینش خنده داره که یه عده دارن توجیه میکنن این افتضاح طراحی رو....مثلا عمو استیو بیاد به خوابشون و بگه دمت گرم پسرم که داری دفاع میکنی از اپل:p:D یا مثلاً اپل محصولاتش قرآن خداست و هرکی بگه عیب و ایراد دارن کافره;)

کلا این آیفون با اون خطهای مسخره، ابدا به دل من نمیشینه.......نسخه قبلی طراحیش واقعا بهتر بود و خیلی دوست داشتنی بود....این نسخه از نظر طراحی به هیچ وجه در حد قبلی ها نیست.

اپل بعد از جابز اون ابهت خودش رو از دست داده....جابز واقعا یه شخصیت کاریزماتیک و خاص بود....پای اصولش می ایستاد تا آخرش....دقت و ریز بینیش منحصر به فرد بود.......ولی تیم کوک یه مدیر عادی هست مثل بقیه مدیرها.

بالا