• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون 6 پلاس خم می شود! - اثبات تصویری

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
ای لعنت به اونایی که گوشی ایفون 6 پلاسشون رو میزارند جیب پشتشون/
آخه مرتیکه یارو کیف پولش رو با چک و لقد میزاره پشتش اون موقع تو ایوفن 6 پلاس رو میزاری پشت؟؟؟
اگه بزرگه پس غلط کردی هی میگفتی اپل گوشی بزرگ نمیزنه هی مگفتید گوشی بزرگ بزن حالا هم که زده هزارتا ادا در میارن.

قسمت جالبش اینجاس که به هرکدوم از اینایی که در مورد اپل اینجا بد میگن یکدونه ایفون 6 پلاس خم بدی انگار که به چیز تیتاب دادی بال در میارن پرواز میکنن.

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
طرف اس 5 پلاستیکی با اون ضخامت داره انتظار داره تو جیبش خم هم بشه!
راست میگین طراحی اس 5 فوق العاده است و آیفون 6 فوق العاده زشته!:general304:

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
ای لعنت به اونایی که گوشی ایفون 6 پلاسشون رو میزارند جیب پشتشون/
آخه مرتیکه یارو کیف پولش رو با چک و لقد میزاره پشتش اون موقع تو ایوفن 6 پلاس رو میزاری پشت؟؟؟
اگه بزرگه پس غلط کردی هی میگفتی اپل گوشی بزرگ نمیزنه هی مگفتید گوشی بزرگ بزن حالا هم که زده هزارتا ادا در میارن.

قسمت جالبش اینجاس که به هرکدوم از اینایی که در مورد اپل اینجا بد میگن یکدونه ایفون 6 پلاس خم بدی انگار که به چیز تیتاب دادی بال در میارن پرواز میکنن.
داداش بیشترش قضیه گوشت و گربه هست.بهشون منبع معتبر خارجی میدم باز یه حرف دیگه میزنن!
طرف بلد نیست با آیتونز کار کنه میگه اپل مزخرفه!:D
یعنی نمیدونن سیستم عامل چیه!هر سیستم عاملی با بقیه فرق میکنه.شما از ios خوشت نمیاد برو با اندروید و ویندوزفون کار کن.
خدا میدونه اینا با لینوکس کار کنن چی میگن بهش!
از ترول ها تشکر کنید تا بدونن پی تی بدون اونا معنا نداره!:D

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
داداش بیشترش قضیه گوشت و گربه هست.بهشون منبع معتبر خارجی میدم باز یه حرف دیگه میزنن!
طرف بلد نیست با آیتونز کار کنه میگه اپل مزخرفه!:D
یعنی نمیدونن سیستم عامل چیه!هر سیستم عاملی با بقیه فرق میکنه.شما از ios خوشت نمیاد برو با اندروید و ویندوزفون کار کن.
خدا میدونه اینا با لینوکس کار کنن چی میگن بهش!
از ترول ها تشکر کنید تا بدونن پی تی بدون اونا معنا نداره!:D
آره خداییش به یارو میگی اندروید امنه یا ای او اس میگه اندروید میگی چجوری توش آهنگ میریزی میگه وصل میکنم به کامپیوتر مثل فلش میریزم :دی:D
ارخ بابا این اندرویدی با سیستم عامل های متن باز کار کنن خف میکنن .
سیستم عامل اول اینا اندرویده بعدش جاوا :دی:D

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
این تعصب ها فقط از بچه ها بر میاد.....چه خبرتونه بابا......
دیگه زامبی نشید دیگه بابا
..:general208::general208::general208:

خدا قوت واقعا پشتکار شماها قابل تقدیره!
نمیتونن بحث کنن ترول شدن!از این عکس ها زیاد هست فهمیدیم میتونین تو گوگل سرچ هم بکنین!

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
نمیتونن بحث کنن ترول شدن!از این عکس ها زیاد هست فهمیدیم میتونین تو گوگل سرچ هم بکنین!
عکس اول کاملا داره مفهوم رو میرسونه که اینطور آدما وقتی الجی گوشی خم زد چقدر تعجب کردن حالا اگر فقط یک صحنه تیو معرفی ایفون 6 پلاس خود تیم کوک این گوشی رو خم میکرد الان همه داشتن به سوی مرگ از تعجب روانه میشدن.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416

:p:D;)

به زبون خود فن بویها باهاشون باید حرف زد. بحث بی فایده هست. :android02:

تهش میگن دستت به گوشت نمیرسه میگی پیف پیف.. یا میگن شما ارزش ها و مزایای خارق العاده آیفون رو نمیتونی بشناسی از بس که فلسفی هست.....منطق و استدلالشون توی حلقم.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
عزیزان اینا همه ش واسه شوخیه کسی که سهام دار این برندا یست پس فردا نوت 4 میاد اونم مشکلی داشته باشه همین بساطه
پس لطفا ادب و احترام به همدیگه رو رعایت کنید

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوستان استفاده ما از گوشی با استفاده این عزیزان کاملا فرق داره!
ما میخوایم بگیریم تو دستمون استفاده کنیم لذت ببریم
اینا میخوان بگیرن بزارن جیب عقبشون بپرن بشینن روش نمیدونم با لگد بزنن روش اب بریزن روش اتیش بزننش اصلا اینا نمیدونم دوس دارن تاچ گوشیم با دسته بیل بزنن!!
بابا برید جا گوشی اجری صفحه ام دی اف تخته چوبی بگیرید هر بلایی خواستید سرش بیارید!!
:D:D:D:D
ماهم میریم گوشی میخریم میگیریم تو دست راحت با تاچش کار میکنیم لذت میبریم
شمام گوشیو بزنید مثل فلش به کامپیوتر اهنگ بریزید :D:D:D

Sent from my F**king life

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
عزیزان اینا همه ش واسه شوخیه کسی که سهام دار این برندا یست پس فردا نوت 4 میاد اونم مشکلی داشته باشه همین بساطه
پس لطفا ادب و احترام به همدیگه رو رعایت کنید
واسه من شوخی هست به شخصه. فکر کنم واسه خیلی از آندرویدیها شوخی باشه چون خودشون یا گوشیشون رو خاص نمیدونن.

ولی بعضیا فکر میکنن چون به فیض عظیم درک معجزات اپل نایل شدن پس لابد انسانهای برگزیده ای هستن.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
:p:D;)

به زبون خود فن بویها باهاشون باید حرف زد. بحث بی فایده هست. :android02:

تهش میگن دستت به گوشت نمیرسه میگی پیف پیف.. یا میگن شما ارزش ها و مزایای خارق العاده آیفون رو نمیتونی بشناسی از بس که فلسفی هست.....منطق و استدلالشون توی حلقم.
آدم فن بوی باشه ترول نباشه!
من اون همه لینک دادم کسی که در حد دبیرستان زبان بلد باشه میتونه بشینه بخونه!;)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
واقعا چیزی که از کامنتا بدست میاد اینه که هیچی مخالفان اپل رو اذیت نمیکنه جز محبوبیتش!
دایم میگن اینا خودشون رو خاص میدونن
وی ار سوپر خاص برادر من!
هنوز این سینه چاکا اندروید نگفتن چطور میشه یه کمپانی با یه مدل گوشی پدر همه سازنده های گوشی رو در میاره؟!؟
هیچکس جوابی نداره البته

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
واقعا چیزی که از کامنتا بدست میاد اینه که هیچی مخالفان اپل رو اذیت نمیکنه جز محبوبیتش!
وی ار سوپر خاص برادر من!
هنوز این سینه چاکا اندروید نگفتن چطور میشه یه کمپانی با یه مدل گوشی پدر همه سازنده های گوشی رو در میاره؟!؟
هیچکس جوابی نداره البته

جهالت جوابی نداره سعید جان همونطور که لری کینگ جلوی اقای ریس جمور سابق کم اورد !!
z1

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
دوستان استفاده ما از گوشی با استفاده این عزیزان کاملا فرق داره!
ما میخوایم بگیریم تو دستمون استفاده کنیم لذت ببریم
اینا میخوان بگیرن بزارن جیب عقبشون بپرن بشینن روش نمیدونم با لگد بزنن روش اب بریزن روش اتیش بزننش اصلا اینا نمیدونم دوس دارن تاچ گوشیم با دسته بیل بزنن!!
بابا برید جا گوشی اجری صفحه ام دی اف تخته چوبی بگیرید هر بلایی خواستید سرش بیارید!!
:D:D:D:D
ماهم میریم گوشی میخریم میگیریم تو دست راحت با تاچش کار میکنیم لذت میبریم
شمام گوشیو بزنید مثل فلش به کامپیوتر اهنگ بریزید :D:D:D
اون آهنگرو که از رو من تقلید کردی فکر نکن ندیدم :دی:D

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
وی ار سوپر خاص برادر من!
هیچکس جوابی نداره البته

واقعا فکر میکنی به قول خودت محبوبیت اپل کسی رو اذیت میکنه؟ واقعا فکر میکنی واسه کسی مهمه که اپل به قول خودت پدر سازنده های موبایل رو در آورده؟ مثلا فکر میکنی من مخالف اپل هستم؟؟ یا سینه چاک آندرویدم؟؟ فکر کردی واسم مهمه همین فردا یه بمب هسته ای بزنن وسط مقر سامسونگ یا اپل؟

مگه جزو تیم توسعه آندروید یا طراح سامسونگ هستم که نسبت بهش تعصب داشته باشم؟ پول دادم گوشی خریدم.....همین و بس.

این بحثا و عکس ها واسه خیلیا هیچی به جز شوخی و دست انداختن تعصب کورکورانه و بی دلیل یه عده فن بوی نیست.

جهالت!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
واقعا فکر میکنی به قول خودت محبوبیت اپل کسی رو اذیت میکنه؟ واقعا فکر میکنی واسه کسی مهمه که اپل به قول خودت پدر سازنده های موبایل رو در آورده؟ مثلا فکر میکنی من مخالف اپل هستم؟؟ یا سینه چاک آندرویدم؟؟ فکر کردی واسم مهمه همین فردا یه بمب هسته ای بزنن وسط مقر سامسونگ یا اپل؟

مگه جزو تیم توسعه آندروید یا طراح سامسونگ هستم که نسبت بهش تعصب داشته باشم؟ پول دادم گوشی خریدم.....همین و بس.

این بحثا و عکس ها واسه خیلیا هیچی به جز شوخی و دست انداختن تعصب کورکورانه و بی دلیل یه عده فن بوی نیست.

جهالت!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
آفرین بر تو ای مرد پارسی:rolleyes:

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
بهتره ما كه طرفدار اپل هستيم مقداري بيشتر چشم ها رو باز كنيم
گزينه هاي مناسبتري هم هست بجز ايفون و ايپد

Sent from my iPad
با این قیمت که تو ایران بله هست ولی عمرا با این اماکانات و قیمت تو خود امریکا یا کشور هایی که تحریم نیستن باشه

بالا