ArashMiniStar
Registered User
ضمنا ویرایش پسته صفحه قبلو ببین!
Sent from my C6903 using Tapatalk
اگه اپل سینی زده, یه سینی طلا زده داداش! نه روزی صدتا سینی الومینیمی شکسته!
هنوز این نیومده بعدی میاد
بعدی نیومده بعدی دوتا باهم میاد
کلا یه مشت محصول اشغال تولید کردن گزاشتن تو صف ریلیز کردن!!
سامسونگ شما مثل سایپا ایران میمونه که چراغ عقب عوض میکنه میگه ماشین جدید! داشبود عوض میکنه میگه ماشین جدید! میلیونها ورژن پراید زده! واس شمام یه دوربین میبره بالا میگه گوشی جدید!
یه صفحه یکم بزرگ میشه گوشی جدید!
سامسونگ, سایپا: پیوندتان مبارک!
Sent from my F**king life
همون عکسی که یکی از بچه ها در مقایسه نکسوز 4 با ایفون 6 بود فکر کنم گذاشت همه چیو مشخص میکنهاخ اره راست میگی، ولی اپل از 4 به بعد هی عوض شده هیییی عوض شده لامصب !! اصلا خیلی امکانات اضافه شده بهش کلا کنفیکون میشه بعد از هر ریلیز جوری که اصلا تابلو نیست !
z1
من دیگه حرفی ندارم ! فقط اینو ببینهمون عکسی که یکی از بچه ها در مقایسه نکسوز 4 با ایفون 6 بود فکر کنم گذاشت همه چیو مشخص میکنه
فقط زندگی میکنید که سالی یه بار اپل گوشی داد بیرون حسادت کنید خودتون بزنید درو دیوار؟!
عجیب مردمانی هستیدا
جهت اطلاع شما سعید خان
اینا احترامه به سلایق مشتری!
اپل هم تو 6 کپی کرد از کار اینا!دید نمیتونه خودشو تحمیل کنه 2 نوع داد هاهاهاها
اقا همه انرژیتون میزارید سالی یه بار اینا گوشی میدن بیرون بش حسودی کنید و خودتون زخمی کنید؟!اخ اره راست میگی، ولی اپل از 4 به بعد هی عوض شده هیییی عوض شده لامصب !! اصلا خیلی امکانات اضافه شده بهش کلا کنفیکون میشه بعد از هر ریلیز جوری که اصلا تابلو نیست !
z1
میخوایم شماهارو از جهل بیرون بیاریم[emoji16]اقا همه انرژیتون میزارید سالی یه بار اینا گوشی میدن بیرون بش حسودی کنید و خودتون زخمی کنید؟!
عجب داستانی داریدا خب برید با گوشی شکسته هاتون حال کنید دیگه دلیل اینهمه حسادت و ناراحتی از ایفون رو نمیفهمم
کلا شما شما تو مقایسه کردن دوتا چیز خیلی استادی و اصلا مقایسه هات مو نمیزنه مخصوصا مقایسه با ماشین ها.یه جوری میگی ما گوشی رو واسه لاین و بازی میخریم انگار کسی که اپل داره جاسوس سازمان خاصیه و جیمز بانده و ابر رایانه هارو هک میکنه !!
خوب یادمه چجوری هرجا بحث بود یهو میزدین تو فاز مسخره کردن گوشی های بزرگ و اصطلاح سینی چایی رو هی به کار میبردن که سامسونگ عرضه نداره گوشی خوب بسازه و هی مدل های بزرگ میده بیرون !! حالا الان شد ارزش ! شد امتیاز و رو کم کنی ؟!
امنیت یعنی اینکه بلوتوث رو قطع کنی؟! تو حلقم بابا امنیت !
طرز فکر شما عین این میمونه که یه کمپانی ماشین سازی به جای استفاده از ایربگ،کلا موتور نزاره رو ماشین که ماشین جایی نره کلا امنیتش حفظ بشه دیگه !
بحث با شماها عین بحث با دخترکا میمونه ! شما کارای مهمتری داری ما هم بریم به ویچت و وایبرمون برسیم مزاحم سینک کردن راکتورهای هسته ای شما نشیم !
z1
هرچی بیشتر میریم جلو به قضیه گوشت و گربه میرسیم!شما ببخشید بیخود 3 ساله در انتظار اندروید 5 هستی که انواع بستنی باستیل اومد ولی اون نیومد خخخخخ خوب قرار نبوده بیاد! الانم جهت اطلاع شما همه چیش اماده شده برای نکسوز و به زودی برای flagship ها میاد بعدشم برای گوشی هایی مث زد 1
والا من هنوز برتری تو صفحه ایفون 4 نمیبینم شاید کوری چیزی هستم!!!
پ.ن: افت قیمت ایفونو شما نمیبینی ولی زد 1 رو میبینی واقعا در عجبم
من با یارو صحبت میکنم اگر تعداد نوابغی که این گوشی رو میخوان به 5 تا برسه تخفیف مشتی میده :دیبرای نوابغ پیشنهاد بهتری دارم:
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=336
8 هسته ای! دوربین 13 مگاپیکسل!:general707: صفحه نمایش اچ دی!:general210: فقط 550 تومن!
حیفه به نکسوس 5 اینقدر پول بدید این خیلی بهتره.
حاجی چرا نخوان؟چی کم داره از نکسوس5 ؟ قیمتش نصف نکسوس هست.من با یارو صحبت میکنم اگر تعداد نوابغی که این گوشی رو میخوان به 5 تا برسه تخفیف مشتی میده :دی
شما یحتمل مستی[emoji16][emoji33]هرچی بیشتر میریم جلو به قضیه گوشت و گربه میرسیم!
شما که در این موارد اطلاع نداری خواهشا نظر نده.از سال 2012 اندرویدی ها میگن اندورید 5 میخواد بیاد!!!البته منظور از اندرویدی ها نوابغی که اینجا نکسوس 5 با آیفون 6 مقایسه میکنن نیست!کسایی که تو فروم های تخصصی بحث میکنن نه کسایی که در این موارد هیچی نمیفهمن و نظر میدن.
بله شما با پیج رابطه ای نداری که اینقدر مطمئنی قراره بیاد؟!!اگه بیاد حتما آپدیتش واسه زد 1 میاد!!!
نیاز نیست من بگم اگه دو کلاس زبان بلد باشی میری مقایسه ها میخونی!!!
زد 1 الان چنده؟آیفون 5 اس چنده؟
آیفون 4 اس و گلکسی اس 2 چنده؟
با مدرک حرف بزنید نه از سر بی اطلاعی.
اولا با پول ایفون چند تای از این میشه خرید پس مقایسه از بیخ اشتباههمن با یارو صحبت میکنم اگر تعداد نوابغی که این گوشی رو میخوان به 5 تا برسه تخفیف مشتی میده :دی
باشه پس تا نیمه دوم 2015 منتظر میشیم آپدیت اندروید 5 واسه زد 1 شما بیاد.اگه اومد آیفون 4 اس خودم میدم بهت!اگه نیومد شما زد 1 بده به من!:general307:شما یحتمل مستی[emoji16][emoji33]
اینو میدونی که سونی گفته تا 18 ماه هر گوشی رو ساپورت میکنه؟ پس هر طور حساب کنی برای زد ۱ میاد
منظور شمارو از قیمت متوجه نمیشم گفتم که قیمت زد 1 کمتره و بصرفه تر خصوصا اگه نیاز به مموری بالا داشته باشی!
ضمنا این همه در مورد احترام به سلیقه گفتم چرا ج نداری[emoji16]
شما یک موصوع رو درک نکردی برات یه مثال زدمباشه پس تا نیمه دوم 2015 منتظر میشیم آپدیت اندروید 5 واسه زد 1 شما بیاد.اگه اومد آیفون 4 اس خودم میدم بهت!اگه نیومد شما زد 1 بده به من!:general307:
من هیچوقت نگفتم آیفون ارزونه.آیفون گرون تره و موقع فروش هم افت کمتری داره و گرون تر میتونی بفروشی.
احترام به سلیقه!من از خدامه اپل زیاد گوشی تولید نمیکنه تا مثل بقیه چیپ نشه.
به کمپانی بنز هم بگیم یه خودرو 5 هزار دلاری بزنه تا همه بتونن بخرن!تو کشورهای دیگه راحت قراردادی میخرن و لازم نیست 700 دلار یا 2 یا 3 میلیون یه جا بدی!
قبول دارم تو این مملکت واسه خیلی ها گرونه با این وضع ارز.
اولا با پول ایفون چند تای از این میشه خرید پس مقایسه از بیخ اشتباهه
ثانیا گندای اپل رو با نشون دادن گوشی چینی نپوشونید این همه برند معتبر گوشی اندرویدی هست مث سونی سامسونگ ال جی اچ تی سی...
پ.ن: بچه بازی شد!!
شما میدونی که هر گند اپل به کل شکرت هایی که گفتی می ارزه؟؟؟؟
آره خداییش .حاجی چرا نخوان؟چی کم داره از نکسوس5 ؟ قیمتش نصف نکسوس هست.
8 هسته ای که این داره با هیچ گوشی نمیشه مقایسه کرد.در حد i7 ایوی بریج دسکتاپ قدرت داره.اپل چی؟فقط پول مفت میگیره با اون پردازنده 2 هسته ای مسخره.:general404:
دوربینش 13 مگاپیکسل هست.اپل احمق برداشته 8 مگ گذاشته رو گوشیش فکر کرده ما خریم!:general304:
شما خوش باش با سونی زد 1 که قراره اپدیت اندروید 5 واسش بیاد!:general304: 2 سال بعد خودم 200 میخرم ازت البته اگه تا اون موقع سالم بمونه!شما یک موصوع رو درک نکردی برات یه مثال زدم
Sony z1
Sony z1 compact
Sony z1 ultra
اینا سخت افزاراشون شبیه به همه ولی یه تفاوت مهم دارند اندازه صفحه نمایش! سونی نیومده یه گوشی چیپ بده یه گوشی با صفحه کوچکتر داده مثلا! ایا این معنا چیپ بودن رو میدن؟تو امسال کدوم گوشی از سونی دیدی که چیپ باشه؟ خودتم میدونی نیست زدین به گوشی های چینی! فلسفه هاشون جدایه!تازشم سیاست یه کمپانی باید ابن باشه در همه رنج product شو بده که برای همه امکان و صرفه خرید وجود داشته باشه
متاسفانه شما بحثو داری منحرف میکنی برو با همون IOS8 باگدارت حال کن.اندروید به اندازه کافی زیاد ورژن میده ولی با جزییات نمیاد عددو الکی زیاد کنه!برو ببین چند تا ویرایش اندروید 4 هست؟
تو اندورید 5 خیلی اندروید متحول شده و روی سرعت و باطری کار شده الانشم برای نکسوز 5 اومده
من تمام حرفام رو گفتم و bullshit شنیدم بسه دیگه!برید با ایفون چند میلیونیتون حال کنید هر سالم عوض کنید قیمتشم اصلا افت نمیکنه اصلا!