• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ابراهـــيم حاتمی كيــا

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از FARGO :
ناز نكن ديگه....به اون سيبيلات نمياد دادا.
نه شرمنده نازم گرفته.
پشت اين سيبيلاي كلفت هم بالاخره يه تيكه گوشت مخروطي لامصب هست;)

(جون حسين تا از تاپيك بيرونمون نكردن بهتره اين تعارفات رو تموم كنيم. حال ندارم چيزايي كه ميخواستم بگم رو تقريبا گفتم. ميترسم ملت اينطوري كننا: هوووووع! هووع ! ...:) يادته پاورچين؟ )

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
اكي داش كاكو
پس من يه نكته از كار حاتمي كيا بگم بعديا رو هم بعدا ميگم

حاتمي كيا از معدود فيلمنامه نويساييه كه قبل از نوشتنش ميره تحقيق ميكنه. اين توي سينماي ما اگر نگم نبوده بايد گفت خيلي كم بوده.
شما ببينين براي اون موج مرده اش كه چه بلايي هم سرش آوردن چقدر رفت با اين جوونايي كه رفتن يا ميخوان برن بحث و صحبت كرد.
فكر ميكنين نميتونست 4 تا ديالوگ تخمي (با عرض شرمندگي از محضر دوستان هنردوست) مثل خيليهاي ديگه بنويسه به خورد ملت بده.

بقيه اش بعدا

اينم براي اينكه نگن هوووووع! هووع ! ... به سبك پاورچين.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
I1.jpg

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
كوجايند؟
علي جون متنشم اسكن ميكردي ديگه. همه كه مثل شوما مجله نميخونن!

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از Kako :
كوجايند؟
علي جون متنشم اسكن ميكردي ديگه. همه كه مثل شوما مجله نميخونن!
ياسر جان با عرض شرمساري فراوان. اين متن نداره كه. ماهنامه دنياي تصوير توي هر شماره جند صفحه اي رو به عكس هاي فيلم هاي در حال ساخت اختصاص داده. اينم يكيش.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از kami :
ياسر جان با عرض شرمساري فراوان. اين متن نداره كه. ماهنامه دنياي تصوير توي هر شماره جند صفحه اي رو به عكس هاي فيلم هاي در حال ساخت اختصاص داده. اينم يكيش.
الان فكر كنم بايد برم تو شيلنگ شنا كنم :p

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
«به رنگ ارغوان» با طي كردن مراحل نهايي ميكس و صداگذاري توسط «محسن روشن» آماده‌ي نمايش شد.

ابراهيم حاتمي كيا، درباره‌ي تاخير در آماده سازي فيلم، با توجه به فيلمبرداري سال گذشته‌ي آن به خبرنگار هنري ايسنا گفت: دليلش را فيلم خواهد گفت، من لحظه‌اي كار را تعطيل نكردم. بلكه سعي كرديم در بهترين شرايط بدون هيچ فشاري فيلم را آماده كنم و از اين بابت از آقاي ساداتيان تهيه كننده فيلم تشكر ميكنم،در اين فيلم چه در حوزه موسيقي و چه صداگذاري، بيشترين دقت بكار برده شده است .

وي افزود :من ترجيح مي‌دادم «آقاي خلعتبري» بعنوان موزيسين و‌ آقاي «روشن» بعنوان صداگذار همچون آرش كمانگير بهترين كارهايشان را ارائه كنند، اميدوارم بعد از نمايش فيلم، تماشاگران با من هم عقيده شوند.
حاتمي‌كيا درباره تكنيك صداگذاري فيلم كه آيا به طريق دالبي ديجيتال انجام مي‌شود گفت: بخش خصوصي هنوز آماده ورود به اين حوزه نيست و اين فيلم در بخش خصوصي كار شده است، بنابراين اي كاش حضور فيلم‌ها در جشنواره فجر چنين مزيتي براي فيلمساز و تهيه كننده داشت كه در صورت برگزيده آن از طرف داوران يا مردم اين امكان برايش فراهم مي‌شد كه فيلم را بشيوه دالبي ديجيتال آماده‌ي نمايش كنند. بنابراين، اين ممكن نيست مگر با عنايت مديران سينمايي.

ابراهيم حاتمي‌كيا درباره اينكه «به رنگ ارغوان» در كارنامه فيلم‌سازيش چه جايگاهي دارد تصريح كرد:

«به رنگ ارغوان» را من ساخته‌ام، نمي دانم يافتن چه مولفه‌هايي نشان از حاتمي‌كيايي بودن كارم مي‌شود. اگر دنبال نشانه از جنگ ميگرديم بطور قطع در اين فيلم نااميد خواهيم شد ولي اگر به دنبال دلمشغولي مضموني كارهايم باشيد، اين فيلم مكاشفه آدمي است كه در جنگ دروني خويش ميان عقل و دل مانده است. با اين مولفه مي‌توان گفت فيلم در راستاي كارهاي ديگرم هست. شايد مولفه ديگر كارهايم به روز بودن آن باشد و براي من بحث به روز بودن و به تعبيري به محاكات كشاندن خودم با زمانه، بسيار اهميت دارد و از اين باب، فيلم، فيلمي
امروزي است.

وي در ادامه تصريح كرد :مولفه ديگر، صحبت از نسل جديد و برخورد و درك متقابل دو نسل است كه قطعا در اين فيلم اشاراتي از آن ديده ميشود.

حاتمي كيا از اشاره كردن به خلاصه داستان امتناع كرد و به ايسنا گفت: نمي‌دانم چه بگويم، كافيست بگوييم اين فيلم درباره ماموريست كه ... و ناگهان بار ذهني تماشاگر به سمت موضوعات سياسي برود!. من مدعي نيستم كه نمي‌شود از اين فيلم اشارات سياسي را درك كرد بلكه اين بستگي به تعريف ما از سياست است. اصلا مگر آدم غير سياسي وجود دارد، ولي نگاه سياسي در اين فيلم در حداقل‌ترين وضعيت است و به هيچ‌وجه دوست ندارم فيلم را يك فيلم سياسي بدانند.

وي افزود:«به رنگ ارغوان» نگاهي تغزلي به موقعيت آدمهاي آرمانخواه دارد. آرمانهايي كه در مقابل شرايط روز قرار مي‌گيرند، اجازه بدهيم فيلم به نمايش عموم درآيد و خلاصه‌ي داستان را ازتماشاگران بپرسيم.

حاتمي‌كيا درباره برگزاري‌ جشنواره‌ي فيلم فجر و حضورش در اين رويداد نيز به ايسنا گفت: به من اين حق را بدهيد كه ديگر، انگيزه‌هاي اوليه شركت در مسابقات را نداشته باشم. ديگر براي من، به صدق يقين ثابت شده است كه به عدد خلايق و داوران، سليقه و نظر وجود دارد و اينكه اثر هنري در قضاوت قرار بگيرد، موقعيتي فرضي ايست كه هيچ اشارتي به كيفيت و ذات اثر ندارد، اما بهرحال اينهم از شورهاي دوران دهه‌ي فجر است، كه اگر از اين منظر به شركت در جشنواره‌ي فجر بنگريم بنده نيز دلم مي‌خواهد سهمي هر چند كوچك، در اين جشن ملي داشته باشم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اميدوارم مثل فيلمهاي قبلي فيلم پخته اي باشه . :D

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصلا مگر آدم غير سياسي وجود دارد، ولي نگاه سياسي در اين فيلم در حداقل‌ترين وضعيت است و به هيچ‌وجه دوست ندارم فيلم را يك فيلم سياسي بدانند.

مثل اين كه آقاي حاتمي كيا بدش نمياد از اين فيلم برداشت سياسي هم بشه ولي با اين حال خودش ميگه
به هيچ‌وجه دوست ندارم فيلم را يك فيلم سياسي بدانند

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
كسي از دوستان آخرين فيلم اين كارگردان را ديده است . منظورم " به نام پدر " است .
نظرات خودتون را اينجا بنويسيد در مورد اين فيلم .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نقل از behrooz :
كسي از دوستان آخرين فيلم اين كارگردان را ديده است . منظورم " به نام پدر " است .
نظرات خودتون را اينجا بنويسيد در مورد اين فيلم .
من تو جشنواره فجر دیدمش ... فیلم خوبی بود ... مسلما به خوبی فیلمای دیگه اش نبود
253.gif
... اما بهرحال لحظه های تاثیر گذار هم داشت
181.gif
..مخصوصا اون لحظه ای که پرویز پرستویی میره بالای تپه و داره خاطره تعریف می کنه ، واقعا جو سالن سنگین شده بود ...
258.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تیزر تلویزیونی دعوت آخرین ساخته حاتمی کیا حاوی ابداعات جالبی هست!
امیدوارم این فیلم آخرش هم به خوبی کارهای دهه 70 اون باشه
هرچند من هر کاری از حاتمی کیا پخش شده دوست دارم
اصولآ فیلمساز ایرانی محبوب من هست (در کنار دو ، سه نفر دیگه)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تیزر تلویزیونی دعوت آخرین ساخته حاتمی کیا حاوی ابداعات جالبی هست!
امیدوارم این فیلم آخرش هم به خوبی کارهای دهه 70 اون باشه
هرچند من هر کاری از حاتمی کیا پخش شده دوست دارم
اصولآ فیلمساز ایرانی محبوب من هست (در کنار دو ، سه نفر دیگه)

آره کمی متفاوته :D

من هم منتظر دیدنش هستم. حضور شخص محمدرضا فروتن برای دیدن یک فیلم کافیه به نظرم و اینکه کارگردانش هم حاتمی کیا باشه :rolleyes:

من میگم چند نفری که تو تهران هستیم قرار بزاریم همه با هم بریم این فیلم رو ببینیم (عید فطر اکران میشه دیگه ؟)

کسی پایه هست ؟

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گویا دیروز اولین اکران عمومی فیلم بوده،واکنش ها هم منفی.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دعوت رو امروز دیدم!
حاتمی کیا مثل تمام کارگردانهای جهان فراز و نشیب تو کارش داره!
به نظرم این از نشیبهای کارش بود!
البته من خوشم اومد از فیلمش!
مخصوصآ فضای فیلم زیبا بود!
خونه ها! مناظر طبیعی! بارش برف در اکثر سکانس ها! فیلم رو به نوعی چشم نواز کرده بود

به هر حال در کارنامه حاتمی کیا فیلمی متوسط رو به ضعیف! و در سینمای سالهای اخیر فیلمی خوب بود به نظرم

pandora7

Registered User
لایک‌ها
24
دعوت رو امروز دیدم!
حاتمی کیا مثل تمام کارگردانهای جهان فراز و نشیب تو کارش داره!
به نظرم این از نشیبهای کارش بود!
البته من خوشم اومد از فیلمش!
مخصوصآ فضای فیلم زیبا بود!
خونه ها! مناظر طبیعی! بارش برف در اکثر سکانس ها! فیلم رو به نوعی چشم نواز کرده بود

به هر حال در کارنامه حاتمی کیا فیلمی متوسط رو به ضعیف! و در سینمای سالهای اخیر فیلمی خوب بود به نظرم

نظرت درسته . توی این برهوت ، دعوت فیلم خوبیه .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام
همیشه بعد از فیلم های روبان قرمز یا آژانس شیشه به این امید می رفتم فیلم های حاتمی کیا رو ببینم که یکی مثل این فیلم ها رو دوباره شاهد باشم ولی تا حالا این اتفاق رخ نداده البته نمی گم فیلم هاش بد بوده ولی دیگه نشد اون فیلم های قبلیش
فیلم دعوت هم فیلم خوبی هست ولی ولی متمایل به پائین
به نظر من حاتمی کیا با نسل جدید شاید نمی تونه ارتباط برقرار کنه یعنی اینکه فیلم هاش دیگه برای این نسل زیاد دلچسب نیست حتی وقتی که دیگه از ساختن فیلم های جنگی دست برداشته و می خواد بپردازه به بحث های اجتماعی ولی باز هم می بینیم که در مورد همین هم نتونسته ارتباط خوبی با این نسل پیدا کنه منظورم اینه که الان شما فیلم های اصغر فرهادی رو ببینید فرهادی کارگردانی هست که درد این نسل رو بهتر از حاتمی کیا می شناسه و به نظر من حتی بیشتر از مهرجویی (بزرگ) چون مهرجویی تعلق داشته به دوران هامون یا اجاره نشین ها وسعی هم کرد که به این وادی نزدیک بشه با سنتوری اما به نظر من این نزدیک شدن زیاد دلچسب نبود ولی کارگردان های جوان تر بهتر تونستند مورد قبول این نسل واقع بشوند مثل مانی حقیقی یا بهزادی یا غیره
البته بودن کسانی که درباره این نسل گفته اند و به نظر من باز خوب کار کرده اند مثل منیژه حکمت یا ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام
همیشه بعد از فیلم های روبان قرمز یا آژانس شیشه به این امید می رفتم فیلم های حاتمی کیا رو ببینم که یکی مثل این فیلم ها رو دوباره شاهد باشم ولی تا حالا این اتفاق رخ نداده البته نمی گم فیلم هاش بد بوده ولی دیگه نشد اون فیلم های قبلیش
فیلم دعوت هم فیلم خوبی هست ولی ولی متمایل به پائین
به نظر من حاتمی کیا با نسل جدید شاید نمی تونه ارتباط برقرار کنه یعنی اینکه فیلم هاش دیگه برای این نسل زیاد دلچسب نیست حتی وقتی که دیگه از ساختن فیلم های جنگی دست برداشته و می خواد بپردازه به بحث های اجتماعی ولی باز هم می بینیم که در مورد همین هم نتونسته ارتباط خوبی با این نسل پیدا کنه منظورم اینه که الان شما فیلم های اصغر فرهادی رو ببینید فرهادی کارگردانی هست که درد این نسل رو بهتر از حاتمی کیا می شناسه و به نظر من حتی بیشتر از مهرجویی (بزرگ) چون مهرجویی تعلق داشته به دوران هامون یا اجاره نشین ها وسعی هم کرد که به این وادی نزدیک بشه با سنتوری اما به نظر من این نزدیک شدن زیاد دلچسب نبود ولی کارگردان های جوان تر بهتر تونستند مورد قبول این نسل واقع بشوند مثل مانی حقیقی یا بهزادی یا غیره
البته بودن کسانی که درباره این نسل گفته اند و به نظر من باز خوب کار کرده اند مثل منیژه حکمت یا ...

حقیقت این هست که حاتمی کیا برای نسل های ما! کارگردان بسیار محبوبی هست.
به خاطر همین دیدن فیلمهای متوسط و ضعیف قابل هضم نیست
ما به خاطر فرهنگ اسطوره سازی ذاتی که داریم نمیتونیم قبول کنیم تمام کارگردانهای جهان کارهای متوسط هم دارند در کارنامه خودشون (شاید بشه چندتا استثنا انتخاب کرد شاید)
حاتمی کیا کارگردانی نابغه نیست! کارگردانی دوست داشتنی هست که به نظرم خیلی مهم تر از نبوغ ، محبوبیت هست
سینما یک رسانه همه گیر هست. نبوغ هم جذب کننده همه نیست. محبوبیت کلید موفقیت هست در این کار
شاید این تفاوت سینما با سایر هنرها باشه
در کل ابراهیم حاتمی کیا حتی اگر 1000000000 تا فیلم ضعیف دیگه بسازه برای من همون کارگردان دوست داشتنی آژانس شیشه ای - روبان قرمز - ارتفاع پست - بوی پیراهن یوسف - از کرخه تا راین و موج مرده هست.
تو کل کارگردانهای دنیا کمتر کسی هست که من 6 فیلمش رو دوست داشته باشم! ;)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
در کل ابراهیم حاتمی کیا حتی اگر 1000000000 تا فیلم ضعیف دیگه بسازه برای من همون کارگردان دوست داشتنی آژانس شیشه ای - روبان قرمز - ارتفاع پست - بوی پیراهن یوسف - از کرخه تا راین و موج مرده هست.
تو کل کارگردانهای دنیا کمتر کسی هست که من 6 فیلمش رو دوست داشته باشم!
با این قسمت حرفهات شدیدا موافقم

بالا