SherlockHolmes
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 3,068
- لایکها
- 825
من كسي رو نميشناسم!
نه شرمنده نازم گرفته.به نقل از FARGO :ناز نكن ديگه....به اون سيبيلات نمياد دادا.
ياسر جان با عرض شرمساري فراوان. اين متن نداره كه. ماهنامه دنياي تصوير توي هر شماره جند صفحه اي رو به عكس هاي فيلم هاي در حال ساخت اختصاص داده. اينم يكيش.به نقل از Kako :كوجايند؟
علي جون متنشم اسكن ميكردي ديگه. همه كه مثل شوما مجله نميخونن!
الان فكر كنم بايد برم تو شيلنگ شنا كنمبه نقل از kami :ياسر جان با عرض شرمساري فراوان. اين متن نداره كه. ماهنامه دنياي تصوير توي هر شماره جند صفحه اي رو به عكس هاي فيلم هاي در حال ساخت اختصاص داده. اينم يكيش.
اصلا مگر آدم غير سياسي وجود دارد، ولي نگاه سياسي در اين فيلم در حداقلترين وضعيت است و به هيچوجه دوست ندارم فيلم را يك فيلم سياسي بدانند.
به هيچوجه دوست ندارم فيلم را يك فيلم سياسي بدانند
من تو جشنواره فجر دیدمش ... فیلم خوبی بود ... مسلما به خوبی فیلمای دیگه اش نبودبه نقل از behrooz :كسي از دوستان آخرين فيلم اين كارگردان را ديده است . منظورم " به نام پدر " است .
نظرات خودتون را اينجا بنويسيد در مورد اين فيلم .
تیزر تلویزیونی دعوت آخرین ساخته حاتمی کیا حاوی ابداعات جالبی هست!
امیدوارم این فیلم آخرش هم به خوبی کارهای دهه 70 اون باشه
هرچند من هر کاری از حاتمی کیا پخش شده دوست دارم
اصولآ فیلمساز ایرانی محبوب من هست (در کنار دو ، سه نفر دیگه)
دعوت رو امروز دیدم!
حاتمی کیا مثل تمام کارگردانهای جهان فراز و نشیب تو کارش داره!
به نظرم این از نشیبهای کارش بود!
البته من خوشم اومد از فیلمش!
مخصوصآ فضای فیلم زیبا بود!
خونه ها! مناظر طبیعی! بارش برف در اکثر سکانس ها! فیلم رو به نوعی چشم نواز کرده بود
به هر حال در کارنامه حاتمی کیا فیلمی متوسط رو به ضعیف! و در سینمای سالهای اخیر فیلمی خوب بود به نظرم
سلام
همیشه بعد از فیلم های روبان قرمز یا آژانس شیشه به این امید می رفتم فیلم های حاتمی کیا رو ببینم که یکی مثل این فیلم ها رو دوباره شاهد باشم ولی تا حالا این اتفاق رخ نداده البته نمی گم فیلم هاش بد بوده ولی دیگه نشد اون فیلم های قبلیش
فیلم دعوت هم فیلم خوبی هست ولی ولی متمایل به پائین
به نظر من حاتمی کیا با نسل جدید شاید نمی تونه ارتباط برقرار کنه یعنی اینکه فیلم هاش دیگه برای این نسل زیاد دلچسب نیست حتی وقتی که دیگه از ساختن فیلم های جنگی دست برداشته و می خواد بپردازه به بحث های اجتماعی ولی باز هم می بینیم که در مورد همین هم نتونسته ارتباط خوبی با این نسل پیدا کنه منظورم اینه که الان شما فیلم های اصغر فرهادی رو ببینید فرهادی کارگردانی هست که درد این نسل رو بهتر از حاتمی کیا می شناسه و به نظر من حتی بیشتر از مهرجویی (بزرگ) چون مهرجویی تعلق داشته به دوران هامون یا اجاره نشین ها وسعی هم کرد که به این وادی نزدیک بشه با سنتوری اما به نظر من این نزدیک شدن زیاد دلچسب نبود ولی کارگردان های جوان تر بهتر تونستند مورد قبول این نسل واقع بشوند مثل مانی حقیقی یا بهزادی یا غیره
البته بودن کسانی که درباره این نسل گفته اند و به نظر من باز خوب کار کرده اند مثل منیژه حکمت یا ...
با این قسمت حرفهات شدیدا موافقمدر کل ابراهیم حاتمی کیا حتی اگر 1000000000 تا فیلم ضعیف دیگه بسازه برای من همون کارگردان دوست داشتنی آژانس شیشه ای - روبان قرمز - ارتفاع پست - بوی پیراهن یوسف - از کرخه تا راین و موج مرده هست.
تو کل کارگردانهای دنیا کمتر کسی هست که من 6 فیلمش رو دوست داشته باشم!