• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ابزار مورد نیاز یک وب مستر چیست؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا خیلی ممنونم که اینقدر کامل توضیح دادین !

دیگه طراحی رو ادامه نمیدم ! توضیحات شما اینقدر کامل بود که دیگه به این بحث ادامه ندم !
اشتباه از من بوده .. ! شما درست میفرمائید..

خب !
من یه سئوال برام پیش اومده در حال حاضر !
شما به نظرتون برای اینکه بازدید کننده زیادی داشته باشید باید چیکار کرد !
و تبلیغ به کجاها بدیم ! ؟
به نظر شما تبادل لینک موثر ه ؟!
و + توضیحاتی که خودتون فکر میکنه لازه..
یه وقت سایت شما تجاری هست و می خواید محصول خاصی رو بفروشید اونموقع باید هزینتون رو بیشتر روی تبلیغات در جاهای مختلفی که فکر می کنید مشتری هست بگذارید مثلا برای فروش یه دوربین فیلم برداری توی فروم هایی که راجع به عکس هست. محصول خاص ، تبلیغ در مکان خاص برای مشتری های خاص،و خوب هزینه کردن برای تبلیغات خوبه چون هزینه که می کنید سریع بر می گردونه ، اما یه وقت هست که می خواید بازدید جذب کنید بنابر این یک موضوع عمومی مثلا قسمت های سانسور شده فیلم امپراطور دریا! رو انتخاب می کنید.(در همین رابطه 2 درصد کل بازدید بلاگ فا ماله دو تا وبلاگ که تکه های سانسور شده امپراطور دریا و اخر فیلم و سریال های ایرانی رو می زاره!!!) مسلما دیگه براتون به صرفه نیست که برید توی سایت پی سی دانلود برای یک ماه 700 هزارتومان هزینه کنید! چون در آمدی سریعی سایتتون نخواهد داشت ، پس بیشتر زورتون رو می زارید رو اینکه بازدید رو از طریق موتور های جستجو یا مکان های عمومی بگیرید.
البته ده ها حالت دیگه این وسط هست! شما اول مشخص کن روی موضوع خاص می خوای کار کنی (بازدید کم، تخصصی، زمان زیاد برای اعتبار، در آمد بالا بعد از زمان زیاد) رقبای کمتر
یا اینکه روی موضوع عام می خوای کار کنی، مثل بازی، دانلود، فیلم ، عکس، وبلاگ و...!
بازدید بیشتر، رقیب های بیشتر (چون عمومی تره!) و خوب پولی که برای تبلیغات در سایتت می گیری ارزون تر هست

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
یه وقت سایت شما تجاری هست و می خواید محصول خاصی رو بفروشید اونموقع باید هزینتون رو بیشتر روی تبلیغات در جاهای مختلفی که فکر می کنید مشتری هست بگذارید مثلا برای فروش یه دوربین فیلم برداری توی فروم هایی که راجع به عکس هست. محصول خاص ، تبلیغ در مکان خاص برای مشتری های خاص،و خوب هزینه کردن برای تبلیغات خوبه چون هزینه که می کنید سریع بر می گردونه ، اما یه وقت هست که می خواید بازدید جذب کنید بنابر این یک موضوع عمومی مثلا قسمت های سانسور شده فیلم امپراطور دریا! رو انتخاب می کنید.(در همین رابطه 2 درصد کل بازدید بلاگ فا ماله دو تا وبلاگ که تکه های سانسور شده امپراطور دریا و اخر فیلم و سریال های ایرانی رو می زاره!!!) مسلما دیگه براتون به صرفه نیست که برید توی سایت پی سی دانلود برای یک ماه 700 هزارتومان هزینه کنید! چون در آمدی سریعی سایتتون نخواهد داشت ، پس بیشتر زورتون رو می زارید رو اینکه بازدید رو از طریق موتور های جستجو یا مکان های عمومی بگیرید.
البته ده ها حالت دیگه این وسط هست! شما اول مشخص کن روی موضوع خاص می خوای کار کنی (بازدید کم، تخصصی، زمان زیاد برای اعتبار، در آمد بالا بعد از زمان زیاد) رقبای کمتر
یا اینکه روی موضوع عام می خوای کار کنی، مثل بازی، دانلود، فیلم ، عکس، وبلاگ و...!
بازدید بیشتر، رقیب های بیشتر (چون عمومی تره!) و خوب پولی که برای تبلیغات در سایتت می گیری ارزون تر هست

خب والا !
در حال حاضر ، یه سایت عمومی هستش که برای اطلاع رسانی فرهنگی بیشتر هستش !
بیشتر در مورد تاریخچه صحبت میشه !
البته بخشهای متفاوتی قرار هست که راه اندازی بششه اما در ابتدا با راه اندازی قسمت تاریخچه فرهنگی شروع میکنیم
و بعد آموزش
و بعد چت !
و بعد هر چیزی که تو یه سایت میتونه باشه میخوایم تو یه سایت جمع بکنیم !
احتمالا دانلود هم بزاریم..
اما یه سئوال دارم
با این وضعیت از گوگل میشه ادسنس گرفت؟!

این مطالب سئو رو از کجا میشه گرفت؟!
مبلغ پیشنهادی شما برای تبلیغات که باید در اختیار داشت چقدر هست؟!

Last edited:

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
خب والا !
در حال حاضر ، یه سایت عمومی هستش که برای اطلاع رسانی فرهنگی بیشتر هستش !
بیشتر در مورد تاریخچه صحبت میشه !
البته بخشهای متفاوتی قرار هست که راه اندازی بششه اما در ابتدا با راه اندازی قسمت تاریخچه فرهنگی شروع میکنیم
و بعد آموزش
و بعد چت !
و بعد هر چیزی که تو یه سایت میتونه باشه میخوایم تو یه سایت جمع بکنیم !
احتمالا دانلود هم بزاریم..
اما یه سئوال دارم
با این وضعیت از گوگل میشه ادسنس گرفت؟!

این مطالب سئو رو از کجا میشه گرفت؟!
مبلغ پیشنهادی شما برای تبلیغات که باید در اختیار داشت چقدر هست؟!

زبان سایت تون چیه؟ اگر فارسی هست، بی خیال تبلیغات گوگل و کلا تبلیغات سیستم های خارجی بشید.
سیستم های تبلیغاتی فارسی هم هنوز پر قدرت توشون نیومده، البته این اکسین ادز کار رو با قدرت شروع کرد ولی الان نمی دونم در چه مرحله ای هست!
ضمن اینکه خودتون می گید فرهنگ + تاریخ! کجا دیدید که بگویند ما با کارفرهنگی یا تاریخی (فارسی البته!) پول در اوردیم! همیشه بحث سر این بوده که باید برای فرهنگ هزینه کرد.
نمی شه با این کلیتی که شما گفتید راهکاری برای کسب در آمد سایت پیشنهاد کرد، ولی اگر زبان سایت فارسی هست و موضوع تو این مایه ها کسب در آمد از شیوه های معمول رو (مثل تبلیغات سایت های تبلیغ دهنده و ...) رو بی خیال شید. یه سایت با موضوع بازی یعنی عملا بازدید کننده های وب گرد! که رو تبلیغات عمومی هم بیشتر کلیک می کنند. با 3 تا 4 هزار بازدید یکتا فارسی ماهیانه حدود 100 تا نهایت 150 از تبلیغات در می آره! حالا شما حدس بزن کی به این بازدید می رسی و چقدر در می آری.
خلاصه فکر می کنم باید یه راهکار اساسی تر برای تبلیغ گیری (نه شیوه های متداول) و بهتر از اون راه دیگر برای کسب در آمد از سایت پیدا کنی.
یه نکته جالبی هم که شکیرا با زبون تندش گفت! اینه که به فکر سایت باش و سعی کن محتوای سایتت رو غنی کنی حتی اگر مدت زمان طولانی کشید و بعد سراغ در آمد زایی برو!
در واقع می گفت (یا می گه! یا برداشت من از حرفش این بود که)به فکر این باش که بازدید کنندتو اغنا کنی و راضی نگه داری نه اینکه پول از سایتت در بی یاری، اگر بازدید کننده رو راضی نگه داشتی و مشتری دایمت شد پول هم می تونی ازش در بیاری
خیلی وقت ها می ری تو یک وبلاگ که 10 نفر هم بازدید روزانه نداره می بینی طرف تبلیغ گذاشته! خوب بذار بازدیدت حد اقل به 1000 تا برسه بعد تبلیغ بزار

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
برای یه وبلاگ دینی به زبون انگلیسی به نظرتون باید چیکار کرد؟
اینکه اول مطالب را با کپی تهیه کنیم بعدا برای تبلیغات مشکلی پیش نمیاره.
برای تبلیغات وبلاگ توی بلاگر باید چی کرد؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
برای زبان انگلیسی اصلا ماجرا به کل فرق می کنه ! دستت خیلی باز تره، مثلما کپی یک مطلب تاثیر بدی داره ، برای همین پیشنهاد می شه مقالات رو بدید یک هندی یا ... تو سایتهایی مثل گاف و .. بازنویسی کنند یا خودتون یک کمی وقت صرف کنید و جمله بندی ها رو عوض کنید .من تجربه کمی از تهییه مطلب کپی رو دارم که برای تبلیغات (گوگل ادوردز) مشکلی پیش نمی یاد! ولی عملا به دردت نمی خوره چون موتور جستجو بازدید کننده رو به سایت اصلی می فرسته تا سایت تو.
الان اینترنت پر شده از مطالب اسپم! سعی کن وبلاگتو بکنی یک وبلاگ مرجع!
تبلیغات اگر کسی رو تو امریکا می شناسی اول می گن یاهو خوبه، درجه دوم اگر تو کشور های خارجی می شناسی گوگل
درجه سوم رو نمی دونم! زیاد می شن
برای وبلاگ اگر مطلبت مفید باشه روی سایت هایی مثل دیگ و فورل و ... حساب باز کن که مشتری خوبی می یارند! کافی 6 یا 7 نفر بشید و مطالب وبلاگتو دیگ کنی، یه دکمه addthis هم بزاری!
البته این تجربیات من در سطح ابتدایی هست،دوستان اگر کسی پیشرفته تر کار کرده بگه که دیگران هم استفاده کنند

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
برای زبان انگلیسی اصلا ماجرا به کل فرق می کنه ! دستت خیلی باز تره، مثلما کپی یک مطلب تاثیر بدی داره ، برای همین پیشنهاد می شه مقالات رو بدید یک هندی یا ... تو سایتهایی مثل گاف و .. بازنویسی کنند یا خودتون یک کمی وقت صرف کنید و جمله بندی ها رو عوض کنید .من تجربه کمی از تهییه مطلب کپی رو دارم که برای تبلیغات (گوگل ادوردز) مشکلی پیش نمی یاد! ولی عملا به دردت نمی خوره چون موتور جستجو بازدید کننده رو به سایت اصلی می فرسته تا سایت تو.
الان اینترنت پر شده از مطالب اسپم! سعی کن وبلاگتو بکنی یک وبلاگ مرجع!
تبلیغات اگر کسی رو تو امریکا می شناسی اول می گن یاهو خوبه، درجه دوم اگر تو کشور های خارجی می شناسی گوگل
درجه سوم رو نمی دونم! زیاد می شن
برای وبلاگ اگر مطلبت مفید باشه روی سایت هایی مثل دیگ و فورل و ... حساب باز کن که مشتری خوبی می یارند! کافی 6 یا 7 نفر بشید و مطالب وبلاگتو دیگ کنی، یه دکمه addthis هم بزاری!
البته این تجربیات من در سطح ابتدایی هست،دوستان اگر کسی پیشرفته تر کار کرده بگه که دیگران هم استفاده کنند
در مورد گوگل !
من بصورت ابتدایی یه سری اطلاعات دارم اما چون مدتهاس که طرف ساخت سایت نرفتم طرف کسب درآمد هم نرفتم !
اما خب !
چون میدونستم که گوگل با فارسی مشکل داره بخاطر همین در نظر دارم با 2زبان انگلیسی و فارسی راه اندازه بشه !
خب
در مورد موضوع سایت ! خب من آخر حرفم (...) گذاشتم ! یعنی تمام چیزی که میخوام بزارم این نیست !
اما در حال حاضر در راس کار ایناس و بعد اوناس !
خب چیزی که شما میفرمائید و گفتین شکیرا ( که البته بنده نمیدونم ایشون کی باشن ) میگن کاملا تائید میشه !
سایت ما فقط فرهنگی نیست
تاریخی به تنها نیست
ما درنظر داریم این سایت تمام نیازهای یه یوزر رو برطرف کنه !
تمامی موضوعات رو در خودش بگونجونه !
والا من تجربه زدن 2سایت که به آخر هم نرسید رو دارم و این تجربه باعث شد که بفهمم هیچوقت تنها یا 2نفر نمیتونن کاملش کنن !
یه سایت به این بزرگی رو !
در حال حاضر یه گروه تشکیل دادیم !
و در نظر داریم بعد از اماده شدن مطالب سایت رو بزنیم !
ولی خب در همین راستا وب مستر باید معلوماتش کامل بشه !
در همین جهت من این تاپیک رو زدم !
تا بدونم یک وب مستر چطور و چه جوری میتونه باعث بشه سایتش رونق بگیره !
راه حل هایی که شما تجربه کردید چیه !
و پیشنهادتون چیه !

من میخواستم بدونم تبلیغ دادن به گوگل و یاهو و اینا بیشتر میصرفه برای جذب بازدید کننده !
یا
سایت های فارسی !
مثل همین پرشین تولز !
،
البته من در ابتدا در نظر ندارم تبلیغ به سایتهای بزرگ بدم !
بعد از گذشت 1-2 ماه میخوام اینکارو بکنم که سایت جا بیفته ! از همه نظر اوکی باشه بعد..

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
شکیرا همونیه که چهارتا پست با لاتر پست زده! †$H@ki®@† اگر بخویند نوشته شکیرا!.
این بحثی که خیلی مطرح که شما تمام نیاز های کاربرانتون رو بر طرف کنید! و کار بر رو کت بسته معتاد خودتون کنید! مثل گوگل از سرچ ایمیل و سایت ساز گرفته تا شبکه دوست یابی که دوستانتون رو زیر نظر می گیره و یا کلمات جستجوتون رو دخیره می کنه و ...
ولی از من می شنوید این بحث جامع بودن رو از ذهنتون پاک کنید! مثل بحث خودکفایی در همه چیز!
می دونم که اینو مد نظر گرفتید (خودتون هم اشاره کردید) سنگ بزرگ نشانه نزدن هست!
در مورد تبلیغات، تو فارسی و هم تو انگلیسی من تجربه خوبی از فروم ها دارم! البته نه تبلیغ بنری در فروم، بلکه پست ، همین امضا ها و ...

بالا