• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتحاد و یاری وبمسترها برای نابودی سایتهای اسپم - رباتهای جستجوگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
آقا من میگم خود اسکریپت میهن روبوت رو بدیم به گوگل تا بررسیش کنن ، اینطوری با بررسی ساختار این اسکریپت میتونن با تغییر در

گوگل کاری کنن که این سایتها رو نادیده بگیره . من که انگلیسیم زیاد خوب نیست ، ولی دوستانی که توی زبان انگلیسی استاد هستن

نسخه کامل این اسکریپت رو به همراه متن توضیح عملکرد اون ، برای گوگل ارسال کنند .

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
آقا من میگم خود اسکریپت میهن روبوت رو بدیم به گوگل تا بررسیش کنن ، اینطوری با بررسی ساختار این اسکریپت میتونن با تغییر در

گوگل کاری کنن که این سایتها رو نادیده بگیره . من که انگلیسیم زیاد خوب نیست ، ولی دوستانی که توی زبان انگلیسی استاد هستن

نسخه کامل این اسکریپت رو به همراه متن توضیح عملکرد اون ، برای گوگل ارسال کنند .

بابا اونا خودشون اینکاره هستن . حرفه ایترین و مستعدترین برنامه نویسهای دنیا تو گوگل کار میکنند

beнnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
cd2000.net
my-world.ir
اینام هست

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
لیست سایت های پیشنهادی برای ریپورت دادن به گوگل (به منظور تمرکز ریپورت ها):
کد:
engfa.net
patoghfa.ir
p30man.com
payamsara.com
my-world.ir

لیست سایت های اسپم که از نتایج گوگل حذف نشده اند:
کد:
engfa.net
p30man.com
patoghfa.ir
top.arash98.com
payamsara.com
my-world.ir
search.funpatogh.com
7rang.ir
dailymail.ir
search.freeblog.ir
lxl.ir/search
....

لیست سایت های اسپمی که از نتایج گوگل حذف شده اند:
کد:
patoghfa.com
mihanrobot.com
azinja.com
346.ir
city01.ir
engfa.com
vajeha.com
rotbe1.com
daraje1.com

در این پست سعی میشه، آخرین تغییرات به روز رسانی بشه. "کارشناسی" عزیز هم لطفاً یه همچین لیستی رو به صفحه اول اضافه کنند. (البته در صفحه اول لیست سایت های اسپم هست، اما دو لیست دیگه ای که گفتم هم اگه قرار بگیره، بهتره.)

Last edited:

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
من امروز به یه نتیجه رسیدم اونم اینه که الان هر سایتی از اسکریپ میهن روبوت استفاده کنه بصورت خودکار میره تو لیست سیاه گوگل و کلا اون سایت حذف میشه حتی بدون ریپوت دادن(اینو از رو تجربه گفتم)

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من امروز به یه نتیجه رسیدم اونم اینه که الان هر سایتی از اسکریپ میهن روبوت استفاده کنه بصورت خودکار میره تو لیست سیاه گوگل و کلا اون سایت حذف میشه حتی بدون ریپوت دادن(اینو از رو تجربه گفتم)

اینطور که شما میگی معلومه خودت یه تستی زدی وبا نصب اسکریپت میهن روبوت یکی از دامین هات رو از دست دادی ، درسته؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من هم بیشتر سایت ها رو ریپورت دادم .

میهن روبات هم از زمانی که از گوگل حذف شده قسمت نمایش آمار سایتش رو برداشته :rolleyes:

اما خیلی عجیبه توی الکسا آمار میهن ربات همچنان صعودی بوده این چند روزه !!!

الکسا آمارش آهسته بالا و پایین می ره . اگه فکری بحال سایتش نکنه نابود می شه در یک ماه آینده .

من اگه بجاشون بودم حداقل از این رنک استفاده می کردمو یه سایت مفید میاوردم بالا ..

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
الکسا آمارش آهسته بالا و پایین می ره . اگه فکری بحال سایتش نکنه نابود می شه در یک ماه آینده .

من اگه بجاشون بودم حداقل از این رنک استفاده می کردمو یه سایت مفید میاوردم بالا ..
میهن روبات نابود شد . دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه . هیچ کار !

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
اینطور که شما میگی معلومه خودت یه تستی زدی وبا نصب اسکریپت میهن روبوت یکی از دامین هات رو از دست دادی ، درسته؟

من از این دامین استفاده کردم

Www.bargh.net که قبلش بلا استفاده بود
البته اسکریپت که پاک بشه مشکل حل میشه. خدا کنه سایتهای آگهی مثل پیام سرا هم هرچه زودتر حذف بشن

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
تبريك به همه دوستان . اميدوارم ريشه همه سايتهاي اسپم و دزد بخشكه :happy: .با پيشنهاد دوستان موافقم بهتره اسكريپت به همراه يك نامه مودبانه و كامل با توضيحات براي گوگل ارسال بشه تا با الگوريتم آشنا بشن و ديگه نيازي نبشه هي دامين جديد رو ريپورت بديم و كلا هر سايتي كه از اين اسكريپت استفاده كرد بن بشه. چون هر روز يك دامين جديد از اين اسكريپتها استفاده ميكنه و بايد تا قيامت ريپورت بديم هي ! دوستاني كه انگليسيشون خوبه نامه رو بنويسن بقيش با ما . تشكر
agahi.ir

patoghfa.info

clickiran.ir/links20/

netagahi.com/tag

oranus.ir

search.funpatogh.com

niazebartar.com/tag

novintabligh.com

agahinameh.com

engfa.net

search.cd2000.net

clickiran.ir

agahinameh.info

jalalpic.com

fun.tafarojgah.com

7gardoon.com

bazareshahr.info

biz.baboli.ir

niazebartar.com

news.room98.ir

jalalpic.com/?p=5007

Last edited:

abed19

Registered User
لایک‌ها
1
bache ha bayad payamsara ro ham hazf konim

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با پيشنهاد دوستان موافقم بهتره اسكريپت به همراه يك نامه مودبانه و كامل با توضيحات براي گوگل ارسال بشه تا با الگوريتم آشنا بشن و ديگه نيازي نبشه هي دامين جديد رو ريپورت بديم.
اگر صفحات اولیه رو خونده باشی متوجه میشی که این کار قبلاً توسط چند نفر انجام شده. در کل نامه تاثیر زیادی نداره. چون گوگل میگه ما برای حذف سایت های اسپم روال مشخصی داریم و اونم ریپورت دادن هست.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تشکر از کاربر "karshenasi" که زحمت کشیدند، بعد از "پیشنهاد افزودن لیست سایت های اسپم حذف شده"، لیست مذکور رو به صفحه اول اضافه کردند. تا بقیه کاربران دچار سردرگمی نشن.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
پیشنهاد می کنم روی سایت اسپمر پیام سـ.را تمرکز کنیم!
تعداد صفحات قلابی ایندکس شده :
About 1,770,000 results
در اغلب جستجو ها هم ظاهر میشه

چندتا سایت هستند که ممکنه گوگل به راحتی اونا رو جزء سایت های اسپم محسوب نکنه. چون به ظاهر داری محتوا هستند. مثلاً سایتpayam sara دارای محتوا هست. ولی روی هر مطلب دهها تگ گذاری انجام داده و اگه کسی در این سایت از موتور سرچش استفاده کنه، فوراً همون کلمه جستجو شده، به صورت تگ جداگانه ای به پست مربوطه اضافه میشه. البته در فروم گوگل نوشته که تگ گذاری زیاد روی مطالب مصداق اسپم هست. امّا تا به گوگل ثابت بشه، زمان زیادی می بره. پیشنهاد دوستان راجع به اینجور سایت ها چی هست؟

کد:
iranictnews.ir
payamsara.com
kasbarg.com

Last edited:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
چندتا سایت هستند که ممکنه گوگل به راحتی اونا رو جزء سایت های اسپم محسوب نکنه. چون به ظاهر داری محتوا هستند. مثلاً سایتpayam sara دارای محتوا هست. ولی روی هر مطلب دهها تگ گذاری انجام داده و اگه کسی در این سایت از موتور سرچش استفاده کنه، فوراً همون کلمه جستجو شده، به صورت تگ جداگانه ای به پست مربوطه اضافه میشه. البته در فروم گوگل نوشته که تگ گذاری زیاد روی مطالب مصداق اسپم هست. امّا تا به گوگل ثابت بشه، زمان زیادی می بره. پیشنهاد دوستان راجع به اینجور سایت ها چی هست؟

کد:
iranictnews.ir
payamsara.com
kasbarg.com

صد صد صد باید نابود بشن

من ریپورت هر سه رو به گوگل ارسال کردم
دوستان دیگه هم که موافق هستن همین روال رو در پیش بگیرن و ریپورت بدن تا این سایت ها رو از سرچ گوگل پاک کنیم

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
من امروز به یک نتیجه دیگه رسیدم اینه که با یک طرفند به راحتی میشه از این اسکریپ استفاده کرد و گوگل اونو به عنوان اسپم نشناسه.
تنها راه حذو از گوگل فقط همون ریپوت دادن هست.

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
لیست صفحه اول تاپیک به روز شد
امروز تقریبا همه سایتهایی که از اسکریپت میهن روبوت استفاده میکردند حذف شدند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا