• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتحاد و یاری وبمسترها برای نابودی سایتهای اسپم - رباتهای جستجوگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
بچه ها به نظر من دیگه ریپورت دادن ارزش نداره .
خیلی زیاد شدند .
گوگل هم دیگه خودش متوجه شده و دست به کار .

متاسفانه اشتباه میکنی
فقط و فقط بخاطر ریپورت های ما و دوستان دیگست که گوگل رسیدگی میکنه
وگرنه اگه متوقفش کنیم دیگه گوگل هم بیخیال میشه

پس لطفا ریپورت بده

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
خیلی خیلی زیاد شدند! واقعا مثل قارچ

فکر نکنم جز همون چندتای اصل کاری که از قبل از گوگل ورودی داشتن بقیه بتونن از گوگل ورودی بگیرن

باید از جاهایی که این اسکریپت رو برای دانلود گزاشتن بخوایم که لینک دانلود رو غیر فعال کنن

ریپورت دادن با این روندی که وجود داره به نظرم دیگه فایده ای نداره

من که بررسی کردم این اسکریپت در دو سایت وب سافت دانلود و پی سی ول هم اکنون قابل دانلوده و باید از اونا بخوایم که وردارن

ببین
همون اصل کاری ها چقدر زمان برد تا حذف بشن؟
وقتی همون به قول شما اصل کاری ها حذف بشن خب اون خورده پاهاشون میان جای اونها رو میگیرن و وقتی ما ریپورت اون خورده پاها رو بدیم اونها قبل از اینکه کله گنده بشن و ترافیک بدزدن کله پا میشن :دی:D
خب این خیلی نکته مهمیه
ببین
فکر میکنی اون خورده پاها واسه کیه واسه همون ها که اون سایتهای گردن کلفت رو درست کردن مثل میهن روبوت، میهن روبوت اونها رو درست کرده تا وقتی سایت اصل کاریش از بین رفت اون سایتهای کوچیک و نوپاش جاشون رو بگیرن
اون قبلا این فکرشو کرده و پیش بینی کرده بوده واسه این روزها،سایت آماده داشته، کلا اینترنت رو آلوده کرده، خیلی حروم لقمه هستش:f34r:

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
حسین جان درست میگی .
اما قبول کن واقعا کار سختی ـه ، این همه رو ریپورت بدیم .
من یه سری رو که حس می کردم حجم زیادی از اسپم ها متعلق به ایناست رو ریپورت دادم .
اما باز هم کله گنده هاشون رو ریپورت میدم .
اما اصل کار رو گوگل باید انجام بده .

tools man

Registered User
لایک‌ها
3
من که بررسی کردم این اسکریپت در دو سایت وب سافت دانلود و پی سی ول هم اکنون قابل دانلوده و باید از اونا بخوایم که وردارن

نمي شه يك جوري اينهايي كه براي دانلود مي زارن ريپورت داد ؟
تا كلا از ريشه قطع بشه ؟
چون تا وقتي جايي براي دانلود اينها هست
رشد قارچ گونه هم وجود داره

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
حسین جان درست میگی .
اما قبول کن واقعا کار سختی ـه ، این همه رو ریپورت بدیم .
من یه سری رو که حس می کردم حجم زیادی از اسپم ها متعلق به ایناست رو ریپورت دادم .
اما باز هم کله گنده هاشون رو ریپورت میدم .
اما اصل کار رو گوگل باید انجام بده .

کار سخت و وقت گیریه ولی ارزشش خیلی زیاده
ارزش زحمتی که واسه سایتت میکشی و میبینی که هر چه پست میدی و هر چه مطلب میذاری انگار اون سایتهای اسپم گذاشتن و فقط ترافیکش رو اونها جذب میکنن و عملا کار ما بدون سود و نتیجه میمونه ولی وقتی ریپورت اونها رو بدیم وگوگل از وجود اونها پاکسازی بشه دیگه زحماتی که واسه سایت ها و وبلاگ هامون کشیدیم بی اثر نیست و همگی نتیجه زحمتمون رو با فروش بیشتر میبینیم

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
من موافقم یک لیدر داشته باشیم
و یک خبر نامه اعضا ثبت نام کنن لیدر هر روز یک سایت رو برای همه بفرسته و لینک هاشون رو هم معلوم کنه تا بقیه ریپورت بدن خیلی بهتر هست
و ماها رو این کار کنیم که ثبت نام برای همه وبمستر ها فراگیر بشته
اینجوری از بزرگ ها شروع میکنیم
وقتی خیلی هاشون بسته بشن خودشون واسه اینکه دومین هاشون نره تو بلک لیست یا راه نمیندازن یا سایت هاشون رو میبندن
یک پیشنهاد بود

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
من موافقم یک لیدر داشته باشیم و یک خبر نامه اعضا ثبت نام کنن لیدر هر روز یک سایت رو برای همه بفرسته و لینک هاشون رو هم معلوم کنه تا بقیه ریپورت بدن خیلی بهتر هست.

با شما موافقم. البته قبلاً در ایـــــــن پــــــــســــــت پشنهاد خبرنامه رو مطرح کردم. که حسین گفتند که دوستان می تونند از همین تاپیک در پرشین تولز استفاده کنند. ولی اگه توجه کرده باشید، خیلی ها اومدند در این تاپیک پستی زدند و دیگه یادشون رفته بیان ببینند اینجا چه خبره. ولی اگه آدرس ایمیلشون رو داشته باشیم، همیشه در دسترس هستند. (karshenasi یا Hosseinpro یا alimosavifard فقط کار خودتونه)

کار زیادی هم لازم نیست انجام بشه، فقط یکی از بچه های شناخته شده و فعال اینجا یه گروه در یاهو درست کنه کافیه. (گروه گوگل فعلاً نه! چون برای کشور ما ساختن اکانت گوگل تقریباً غیرممکن شده، زیرا عضویت نیاز به ویریفای شدن با یک شماره موبایل داره که شماره های ایـ.ـران در گوگل پذیرفته نمیشه!!)

.

Last edited:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
با شما موافقم. البته قبلاً در ایـــــــن پــــــــســــــت پشنهاد خبرنامه رو مطرح کردم. که حسین گفتند که دوستان می تونند از همین تاپیک در پرشین تولز استفاده کنند. ولی اگه توجه کرده باشید، خیلی ها اومدند در این تاپیک پستی زدند و دیگه یادشون رفته بیان ببینند اینجا چه خبره. ولی اگه آدرس ایمیلشون رو داشته باشیم، همیشه در دسترس هستند. (karshenasi یا Hosseinpro یا alimosavifard فقط کار خودتونه)

کار زیادی هم لازم نیست انجام بشه، فقط یکی از بچه های شناخته شده و فعال اینجا یه گروه در یاهو درست کنه کافیه. (گروه گوگل فعلاً نه! چون برای کشور ما ساختن اکانت گوگل تقریباً غیرممکن شده، زیرا عضویت نیاز به ویریفای شدن با یک شماره موبایل داره که شماره های ایـ.ـران در گوگل پذیرفته نمیشه!!)

.

سلام . همون موقع که گفتین می خواستم یه سایت و خبرنامه درست کنم . خب ولی آدم از بعدش می ترسه . اینطوری مخفیانه می شه راپورت داد ولی اگر نشوندار بشه اینکار حملات صاحبان این سایت ها شروع می شه .

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
میگم مثل اینکه دوباره داره لینک دادن گوگل خوب میشه !
من هر روز داره آمار ورودیم از گوگل بهتر میشه !

dll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . همون موقع که گفتین می خواستم یه سایت و خبرنامه درست کنم . خب ولی آدم از بعدش می ترسه . اینطوری مخفیانه می شه راپورت داد ولی اگر نشوندار بشه اینکار حملات صاحبان این سایت ها شروع می شه .

من هم تایید می کنم چون این سایتها که من دیدم روی سرورهای خیلی قوی هستن و اگه با هم حمله کنن می تونن چند تا سرور رو از پا دربیارن:f34r:

پرشین تولز که واسشون چیزی نیست:blink:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من هم تایید می کنم چون این سایتها که من دیدم روی سرورهای خیلی قوی هستن و اگه با هم حمله کنن می تونن چند تا سرور رو از پا دربیارن:f34r:

پرشین تولز که واسشون چیزی نیست:blink:

یمقدار بهت مشکوک شدم ولی قطعا نمیتونم بگم که از همون کسانی هستی که سایت اسپم دارن
خواهشمندم پستی بدید که به درمان این بیماری کشنده موتورهای جستجو کمک کنه نه اینکه بقیه رو هم ناامید کنید
بی شک این فروم قبلا هم زیاد مورد حمله قرا گرفته و خودشون رو برای هر حمله ای آماده کردن ، بنابراین از این جهات هیچ نگرانی احساس نمیشه، مطمئنا همین فروم هم با وجود این جستجوگرهای اسپم از ترافیکش کاسته شده و برای حل این معضل کمک میکنه

dll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یمقدار بهت مشکوک شدم ولی قطعا نمیتونم بگم که از همون کسانی هستی که سایت اسپم دارن
خواهشمندم پستی بدید که به درمان این بیماری کشنده موتورهای جستجو کمک کنه نه اینکه بقیه رو هم ناامید کنید
بی شک این فروم قبلا هم زیاد مورد حمله قرا گرفته و خودشون رو برای هر حمله ای آماده کردن ، بنابراین از این جهات هیچ نگرانی احساس نمیشه، مطمئنا همین فروم هم با وجود این جستجوگرهای اسپم از ترافیکش کاسته شده و برای حل این معضل کمک میکنه

مهندس جون من اگه این گفتم واسه اینکه این حملات رو قبلا تجریه کردم سایتهایی مثل پیام سرا و آگهی نامه و امثالهم اگه فقط نفری یدونه آیفریم به یک سایت دیگه بزارن سرور اون سایت نمیتونه اونو حمله تشخیص بده و درگیر میشه:(

من اینارو نگفتم که بخوام با کسی در این مورد بحث کنم

بجای مشکوک شدن به من هم ببینید چرا سایتهای که پیدا کردم به لیست اضافه نشدند؟;)

مرسی

Last edited:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
البته این که سایتها دارن حذف میشن تازه اول راهه . چون هنوطور که الان متوجه شدین . به دلیل این که اینجور سایتها به شدت ترافیک جذب میکنن ,بین افرادی که ترافیک خور هستن محبوبیت زیادی داره .

ضمن این که اینجور سایتها معمولا صاحبانشون افرادی هستن که بیشتر از وبمستری , از بازارگرمی سر در میارن و تکنیکال نیستند .
نمیگم قدرتی ندارند . اما به هر حال ما هم همچین بی دفاع نیستیم . در واقع اگر تقابلی پیش بیاد . این وب سایت و محل کسب درآمد اونهاست که میوفته وسط این تقابل و ما چیزی بیشتر از اینی که از دست رفته , نداریم که از دست بدیم .

یه کم قضیه داره الکی بزرگ میشه . یه افرادی از content spamming استفاده میکنن در زبان فارسی که به مرور زمان از لیست جستجو حذف میشن . به همین سادگی‌ !

phpmkr

Registered User
لایک‌ها
4
لطفاً سایت karshenasi.com رو هم به لیست سایتهای اسپم اضافه کنید .

جزوه زبان عمومی

عنوان این صفحه جزوه زبان عمومی هست ولی هیچ جزوه ای در مورد زبان عمومی توش دیده نمیشه !
از دوستان خواهش میکنم گزارش این سایت رو هم بدن

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

جزوه زبان عمومی

عنوان این صفحه جزوه زبان عمومی هست ولی هیچ جزوه ای در مورد زبان عمومی توش دیده نمیشه !
جنگ جهانی شورو شد :lol:

tools man

Registered User
لایک‌ها
3
یه کم قضیه داره الکی بزرگ میشه . یه افرادی از content spamming استفاده میکنن در زبان فارسی که به مرور زمان از لیست جستجو حذف میشن . به همین سادگی‌ !

content spamming منظورتون همين سايت هاي اسپم مثل ميهن روبوت هست ؟ يا سايت هاي ديگه ؟

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37

جزوه زبان عمومی

دوست عزیز این یه تگ هستش
جزوه زبان عمومی هم توی سایت موجوده ، منتها باید بخریش :rolleyes:

phpmkr

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز این یه تگ هستش
جزوه زبان عمومی هم توی سایت موجوده ، منتها باید بخریش :rolleyes:

آره یه تگ هستش! ولی مگه اسپم به چی میگن؟ شما یه مشت تگ گذاشتید پایین صفحه که در مورد هیچ کدومشون مطلب ندارید !

من دنبال جزوه ی زبان عمومی بودم و گوگل منو به این صفحه از سایت شما هدایت کرد که توی اون صفحه غیر از تایتل صفحه و اون تگ های پایین صفحه ، هیچ چیز دیگه ای که بدرد بازدید کننده بخوره وجود نداشت ، که به این کار میگن اسپم کردن ;)

اینم نمونه دیگری از اسپم های سایت karshenasi.com :
جزوه مدار منطقی -- که هیچ مطلب بدر بخوری در مورد جزوه مدار منطقی توی این صفحه دیده نمیشه!

و نمو نه های دیگه هم کم نیستن...

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
content spamming منظورتون همين سايت هاي اسپم مثل ميهن روبوت هست ؟ يا سايت هاي ديگه ؟
منظور از content spamming یعنی وب سایت هایی که محتوایی تولید نمیکنند یا ارایه نمی کنند مگر محتوایی که توسط وب سایتهای دیگه ایجاد شده . در واقع اینا یه جور لیچر محتوا هستند .

آره یه تگ هستش! ولی مگه اسپم به چی میگن؟ شما یه مشت تگ گذاشتید پایین صفحه که در مورد هیچ کدومشون مطلب ندارید !

من دنبال جزوه ی زبان عمومی بودم و گوگل منو به این صفحه از سایت شما هدایت کرد که توی اون صفحه غیر از تایتل صفحه و اون تگ های پایین صفحه ، هیچ چیز دیگه ای که بدرد بازدید کننده بخوره وجود نداشت ، که به این کار میگن اسپم کردن ;)

جزوه مدار منطقی -- که هیچ مطلب بدر بخوری در مورد جزوه مدار منطقی توی این صفحه دیده نمیشه!

لول . حرف شما منطقیه . محتوایی مرتبط با نتیجه جستجو در این صفحه نیست . این برمیگرده به نحوه صحیح تگ گذاری مطالب و به نظر نمیاد قصد از این کار اسپمینگ باشه . میتونید ریپورت بدین . در صورتی که نقض قوانین باشه به تدریج پیگیری میشه . البته امیدوارم در این کار قصد و غرض شخصی وجود نداشته باشه .

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37

اولا که تگ گذاری معقول به هیچ وجه اسپم نیست. اگر اینطور نبود چیزی به اسم تگ وجود نداشت
دوما ، تمامی تگهای سایت من دارای محتوا هستند. توی تگ مدار منطقی شما چطور لینک دانلود اون جزوه 374 صفحه ای مدار منطقی رو ندیدید ؟
سوما، به احتمال زیاد لینک یکی از سایتهای شما توی لیست ما قرار گرفته و این حرفهای بی منطق برمیگرده به اون
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا