• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتحاد و یاری وبمسترها برای نابودی سایتهای اسپم - رباتهای جستجوگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

phpmkr

Registered User
لایک‌ها
4
اولا که تگ گذاری معقول به هیچ وجه اسپم نیست. اگر اینطور نبود چیزی به اسم تگ وجود نداشت
دوما ، تمامی تگهای سایت من دارای محتوا هستند. توی تگ مدار منطقی شما چطور لینک دانلود اون جزوه 374 صفحه ای مدار منطقی رو ندیدید ؟
سوما، به احتمال زیاد لینک یکی از سایتهای شما توی لیست ما قرار گرفته و این حرفهای بی منطق برمیگرده به اون
موفق باشید

به حر حال تگهای زیادی در سایت شما وجود داره که محتوایی ندارن، مثل "جزوه زبان عمومی" ، مشکل شما اینه که وقتی از نظر منطق کم میارید ، هر کی ازتون ایراد میگیره به یه سایتی ربطش میدید.

موفق باشد

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تمام این بحث ها و مشکلات برمی گرده به خود گوگل. به قول phpmkr این مشکلات زمانی شروع شد که موتورهای جستجو سایت ها رو تشویق به تگ گذاری کردند. به نظر می رسه تگ گذاری با اصول سئو زیاد سازگار نباشه. چون در سئو گفته میشه مطالب تکراری ممنوع؛ ولی در تگ گذاری، یک سایت می تونی با تگ گذاری روی یه پست، دهها و شاید هم صدها Page درست کنه و همشون هم در رتبه های خوب از موتور جستجو قرار بگیرند. اگه بخواد با اسپم مبارزه بشه اول باید سیستم تگ گذاری از بین بره. (به نظر می رسه دردسری که تگ گذاری ایجاد کرده از منافعش بیشتر شده). البته در فروم گوگل به صراحت گفته شده که تگ گذاری زیاد روی یک مطلب مصداق اسپم هست. (حدود 10 تگ برای هر پست منطقی اعلام شده) ولی کنترل تمامی تگ ها کاری مشکل است و نتیجش میشه اسپم!
حالا تو این وسط خیلی ها هم ممکنه ناخواسته بدون اینک خودشون متوجه باشند، با تگ گذاری اشتباه باعث تولید اسپم بشند. نمونش سایت هایی هستند که تگ ها و queryها را هنگام دریافت از کاربر کنترل نمی کنند و هر مقداری به صورت query در URL قرار بگیره براش یه Page با Title کلمه درخواست شده می سازند.

سیستم جستجوی گوگل واقعاً چرا باید برای یه سایت که هنوز 1 سال نیست که شروع به فعالیت کرده 1.5 میلیون صفحه رو اندیکس کنه؟ اگه گوگل بسته به رتبه و سابقه هر سایت، مقدار مشخصی صفحه برای اندیکس در نظر بگیره این مشکلات کاهش پیدا می کنه. و کسی تگ گذاری زیادی رو پست ها نمی کنه.

.

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
70
آقایون آیا تا به حال کسی ایمیل و درخواست کتبی همراه توضیحات کافی واسه گوگل ارسال کرده؟اگر این کار هنوز انجام نشده به من بگید که این متن و آماده کنم و به نمایندگی از شما و همه وبمسترهای ایرانی واسشون ارسال کنم.فکر میکنم این نامه تاثیرش خیلی بیشتر از ریپورت کردن باشه ....
ما داریم واسه کسب 1000 تا بازدید جون میکنیم پدرمون درمیاد اونوقت اینا یه اسکریپت گذاشتن تو سایت ،بعدش دستاشونو گذاشتن توی جیبشونو نظاره گره آمار نجومیه خودشون هستند که هر روزم بهتر از دیروز میشه،واقعا خیلی بی انصافیه ....

Last edited:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
آقایون آیا تا به حال کسی ایمیل و درخواست کتبی همراه توضیحات کافی واسه گوگل ارسال کرده؟اگر این کار هنوز انجام نشده به من بگید که این متن و آماده کنم و به نمایندگی از شما و همه وبمسترهای ایرانی واسشون ارسال کنم.فکر میکنم این نامه تاثیرش خیلی بیشتر از ریپورت کردن باشه ....
ما داریم واسه کسب 1000 تا بازدید جون میکنیم پدرمون درمیاد اونوقت اینا یه اسکریپت گذاشتن تو سایت ،بعدش دستاشونو گذاشتن توی جیبشونو نظاره گره آمار نجومیه خودشون هستند که هر روزم بهتر از دیروز میشه،واقعا خیلی بی انصافیه ....

بله خیلی وقته و توجهات گوگل هم بخاطر همین راپورت های هماهنگ بچه ها بود .

کلا قدم مهمی رو با هم برداشتیم

lord_lost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر آقایان

جالب هست
شما هنوز نمی دونید فرق سایت اسپمر با کلمات کلیدی چیه

اومدی درخواست اسپم یه سایت علمی رو دادی

اطلاعاتت در این حد اومدی گزارش بدی؟

ببین دوستان عزیز فقط یه چیز

خدا از شما نخواهد گذشت که حتی سایت های آگهی رو درخواست اسپم شدن این سایت ها رو هم می دهید

فقط این کار شما یه معنی داره

شما ها پشوانه مالی ندارید, هزینه سرور ندارید و نمی تونید یه همچین سایتی راه اندازی کنید و حالا از سر حسادت دست به کار اسپمر شدید حتی به کلمات کلیدی سایتها

از فردا هر سایتی توی گوگل اومد برید گزارش بدید

مدیران پرشین تولز توجه کنند

این عمل در انجمن سایت شما واقعاً عجیبه

40 سایت از سایت شما شکایت کرده اند

با تک تک کاربرانی که در این انجمن دست به کار اسپم شدن بر خورد خواهد شد

خواهید دید

شما رو به خدا می سپاریم

چوبه خدا صدا نداره

منتظر باشید

:lol:

Last edited:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام بر آقایان

جالب هست

خدا از شما نخواهد گذشت که حتی سایت های آگهی رو درخواست اسپم شدن این سایت ها رو هم می دهید

شما ها پشوانه مالی ندارید, هزینه سرور ندارید و نمی تونید یه همچین سایتی راه اندازی کنید و حالا از سر حسادت دست به کار اسپمر شدید حتی به کلمات کلیدی سایتها

خواهید دید

شما رو به خدا می سپاریم

چوبه خدا صدا نداره

منتظر باشید

شما خودتونو اذیت نکنید .
قرار نیست اینجا هر چی رو که می گن گزارش بدیم . موارد انتخاب می شن ...

لازم هم نیست از این سایت شکایت کنید که این (ببخشید) ابله بودنتون رو می رسونه ( شبیه قضیه شکایت یکی از مدیر بلاگفا بخاطر یک وبلاگ )

در هر حال احتمالا تشکیل یک گروه کاری رو برای اینکار اگه در نظر داشته باشیم برای اعلان موارد اسپم بد نیست .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام بر آقایان

جالب هست

خواهید دید

شما رو به خدا می سپاریم

چوبه خدا صدا نداره

منتظر باشید

به جای این حرفا بیا کمک کن سایت های اسپم رو گزارش بدیم.

lord_lost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول اینکه خودتی ....

بعدشم اینقد از قوانین جرایم رایانه ای سر در می یرام که تمام شما ها رو جریمه سنگین کنم

مطمئن باشید

و این سیستم وبلاگ دهی نسیت دوست عزیز انجمن هست

و مدیر انجمن باید طبق قوانین جرایم رایانه ای پست های انجمن رو بررسی کنه

سیستم وبلاگ دهی فرق زیادی داره

بنشین و تماشا کن

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
اول اینکه خودتی ....

بعدشم اینقد از قوانین جرایم رایانه ای سر در می یرام که تمام شما ها رو جریمه سنگین کنم

مطمئن باشید

و این سیستم وبلاگ دهی نسیت دوست عزیز انجمن هست

و مدیر انجمن باید طبق قوانین جرایم رایانه ای پست های انجمن رو بررسی کنه

سیستم وبلاگ دهی فرق زیادی داره

بنشین و تماشا کن

در حال حاضر تنها سایت های اسپمر بلوک شده اند . خب اگر شما هم اسپمر بودید که نوش جان . اونوقت فکر کردید که گوگل تنها به راپورت ها اهمین می ده نه جونم گوگل یه تیم بررسی داره که خودش موارد اسچم رو تشخیص می ده و نسبت به حذف اونها اقدام می کنه .
مجرمی هم اگر باشه مستولان سایت های اسپمر باید بخاطر گرفتن وقت و هزینه مردم و کلاهبرداری جریمه بشن که مطمئن باشید اگر صاحبان سایت های اصلی رو بشناسیم با هم به قرار شکایت دسته جمعی می زایم تا بفمن یک من ماست چقدر کره داره ..

و اینکه تو شکایت نامتون چی می خواید بنویسید . می خواید از یک سرویس آمریکایی بخاطر اینکه شما رو تو لیست نتایج خودش جا نداده شکایت کنید ؟ خب پس اگر چیزی بهتون گفتم ناراحت نشید .
شما یا اون هستید یا خیلی آماتور .

و همچنین شما از کجا می دونید افرادی توی گروه ما نباشند که ظرف یک روز شما رو بکشونند وزارت اطلاعات بخاطر آلوده کردن محیط اینترنت ؟

و اینکه اگر جزو سایت های اسپمر ( با استانداردهای مربوطه ) نباشید اصلا نگران نشید . گوگل تک تک ایندکساشو تنها با دلایل مجکم حذف می کنه و سر بیگناهی بیکلاه نمی مونه ...

dll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینهم شدید کلمه ترکونده

biz.baboli.ir

tools man

Registered User
لایک‌ها
3
اگر واقعا شما ادعا داريد سايت شما براساس كلمات كليدي بوده
و كساني كه ريپورت شما دادن فقط به خاطر حسادت اين كار را كردند
راه حل اش براي شما كه واردتر از دوستان ! هستيد مشخصه

به بخش وب مستر تولز گوگل بريد و درخوست بررسي بدين
اگر حق با شما باشه مسلما سايت و نتايج شما درست مي شه

تا الان وب مسترهاي واقعي ! و فروشگاه دارها كه عمدتا جوون هستند
و اين درآمدهاي نه چندان بالا را صرف هزينه هاي زندگي شون مي كنند
ميليون ها تومان ضرر كردن

حالا كار برعكس شده
اشخاص ديگري مدعي و شاكي شدن

اگر سايتي اسپمر نبوده خيلي راحت مي تونه با گوگل تماس بگيره و رفع مشكل كنه

dll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و:D بازم یکی دیگه :eek:

fsh.ir

jamejam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر آقایان

جالب هست

خواهید دید

شما رو به خدا می سپاریم

چوبه خدا صدا نداره

منتظر باشید

دوست عزيز به اختمال 100% شما مدير يكي از همين سايتهاي اسپم آگهي هستيد . شايد هم مدير يكي از همين سايتهاي نيازمندي هستيد كه در كنار آگهيهاي تجاري اين سيستم اسپم رو هم داريد كه ميگيد چرا سايتهاي خوب رو معرفي ميكنيم ! شما حرفتون رو فكر كنم بر عمس گفتيد !! كسي كه هزينه نداره و وبمستري بلد نيست و بلد نيست از راه صحيح اكارش رو بالا ببره ميره از راههاي خلاف مثل همين اسپمر بالا ميبره. مگه نصب يك اسكريپت هزينه ميخواد يا كار سختيه كه ما دنبالش نميريم ؟؟!! نه خير سخت نيست شكرخدا همه اينجا وبمستر حرفه اي هستند و اوستا ميتوند بهترين اسپمر رو بزند. به نظر من آدمهايي كه وبمستري بلد نيستند، همينطور پول و درآمدي و ميخوان يك شبه به راحتي بدون هيچ زحمتي كل كاسب بشن اينكارو ميكنن.
لطفا با سند و مدرك اون 40 سايتي كه شكايت كردند معرفي كنيد و بگيد به كجا شكايت كردند. اگر نامي نياريد و سندي ارائه نكنيد متهم به دروغخ و تهمت خواهيد شد!! ضمن اينكه ميشه بفرماييد به كجا شكايت كردند ؟؟!!:blink::wacko:
ميشه به من بگيد چه جوري ميخواين برخورد كنيد و از كجا معلوم كي ريپورت داده يا نداده ؟؟!!
اين رو هم در اخر بگند باز برعكس گفتيد ! چوب خدا به سايتهاي اسپم ميخوره چون با نصب يك اسكريپت اولا خيلي از بازديد كنندگاني كه به دنبال چيزي بودند رو آزار دادند، الاف كردند و وقتشون رو گرفتند و اعصابشون رو خورد كردند توي وضعيتي كه هزينه اينترنت زياد و سرعت پايين. همينطور وبمسترهاي زحمتكشي كه روي سايتشون زحمت مشكيند و از راه صحيح ميخوان بازديدي براشون بياد سايتهاي اسپم باعث شدند زحمت اين دوستان هدر بده همينطور انگيزه و اميدشون. چون ميبينن هر چي زحمت بكشن يه مشت سودجو حرام خور سوءاستفاده ميكنند و سودش رو ميكنند
من ميخواستم جواب شما رو بدم چون از قديم گفتند جواب ... خاموشيست اما خواستم اگر نميدونيد اينا رو بهتون عرض كنم
شما هر كاري ميخواي انجام بدي برو زود انجام بده تا دير نشده اينم بدون گوگل الكي سايت كسي رو حذف نميكنه تا وقتي خلاف مقرراتش نباشه همينطور بدونيد آه اين وبمسترها و بازديدككندگاني كه آزارشون داديد خواهد گرفت يك روزي چون چوب خدا صدا نداره!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
نمیشه گفت ایشون از مدیران اینجور سایتها هستند اما به نظر میاد از این که این حرکت داره شکست میخوره یه کم ناراحت شدن .

وب سایتهای اگهی در صورتی که محتوای تولیدی مثل ایستگاه و غیره داشته باشند و از کلمات کلیدی در محتوای تبلیغات برای جذب بازدید استفاده کنند مسلما در لیست نتایج خواهید ماند .

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
70
.
.
.
شما رو به خدا می سپاریم

چوبه خدا صدا نداره
شما لطفا از عوض خدا صحبت نکن ، خدا خودش خوب میدونه که چه کسی طرف حق هست و چه کسی طرف نا حق،شمایی که میای با استفاده از پستهای دیگران و بدون هیچ زحمتی آمار خودتو بالا میبری و سودی رو که اونا باید برداشت کنند رو شما میخوری به تک تک این بچه ها مدیون هستی....
پس حداقل لطف کن دیگه از خدا و امام پیغمبر و انسانیت حرف نزن.
با صحبت دوست عزیزمون هم کاملا موافق هستم اونی که نیاز به هزینه و سرور و مخارج نداره شما سایتهای اسپم هستید نه سایتهای دوستایی که تو این انجمن فعالیت میکنن...

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
سلام بر آقایان

جالب هست

خواهید دید

شما رو به خدا می سپاریم

چوبه خدا صدا نداره

منتظر باشید

این مضخرفات رو جای دیگه ای نگید بهتون میخندند
اگه سایتی اسپم نباشه یک میلیون بار هم که ریپورت داده باشه مطمئنا گوگل اون سایت رو حذف نمیکنه. پس نگران سایت خودتون نباشید ( اگه اسپم نیست )
اگرم که اسپمه انشاالله حذف میشه

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
اقا با این سیستم اسپم فروشگاهی ایران مارکت چیکار کنیم
همه محصولات مارو داره ایندکس میکنه
اونم نه تو دومین تعداد دومین هاش خیلی زیاد هست و سیستم سایتش محتوا هم داره
shop.my-eshop.ir/Product.aspx
shop.irany-market.ir/Product.aspx
shop.ir-forosh.ir/Product.aspx
shop.posty-shop.ir/Product.aspx
irany-shop.ir/Product.aspx
ir-kharid.ir/Product.aspx
productlink.ir/Product.aspx
کلمه هم که سرچ کردم
"فروشگاه اینترنتی بایت"
هست و سایت من همش صفحه های اخر هست :دی
اینو که میشناسید حالا اگه تونستید شکایت کنید :دی
ولی جدی میشه اینارو هم ریپورت داد ؟

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
اقا با این سیستم اسپم فروشگاهی ایران مارکت چیکار کنیم
همه محصولات مارو داره ایندکس میکنه
اونم نه تو دومین تعداد دومین هاش خیلی زیاد هست و سیستم سایتش محتوا هم داره
shop.my-eshop.ir/Product.aspx
shop.irany-market.ir/Product.aspx
shop.ir-forosh.ir/Product.aspx
shop.posty-shop.ir/Product.aspx
irany-shop.ir/Product.aspx
ir-kharid.ir/Product.aspx
productlink.ir/Product.aspx
کلمه هم که سرچ کردم
"فروشگاه اینترنتی بایت"
هست و سایت من همش صفحه های اخر هست :دی
اینو که میشناسید حالا اگه تونستید شکایت کنید :دی
ولی جدی میشه اینارو هم ریپورت داد ؟

اینا که اسپم نیستند همشون محتوای مفید دارند.گوگل خودش برای پارک دامین و سایتهای مشابه فکر کرده.:rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا